Poradna duly
Jana Čurdová
Hmarilla píše:Boudice23 píše:fáájné!Hmarilla píše:já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
já mám doma už půl roku nachystaný kartáček na prst, silikonový…pořád se mi to zdá zbytečné používat, když není ani náznak že by už konečně lezl aspon ten první zub ven.
Máme tyhle :
http://www.babymarket.cz/…s-2-421.htmltaky budu muset koupit až ty potvory vylezou, ten na prst mi připadá jak spíše pro ty nejmenší…
vy máte dneska rok?? ![]()
Boudice23 píše:Hmarilla píše:vy máte dneska rok??Boudice23 píše:fáájné!Hmarilla píše:já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
já mám doma už půl roku nachystaný kartáček na prst, silikonový…pořád se mi to zdá zbytečné používat, když není ani náznak že by už konečně lezl aspon ten první zub ven.
Máme tyhle :
http://www.babymarket.cz/…s-2-421.htmltaky budu muset koupit až ty potvory vylezou, ten na prst mi připadá jak spíše pro ty nejmenší…
ee, v neděli.
Hmarilla píše:Boudice23 píše:ee, v neděli.Hmarilla píše:vy máte dneska rok??Boudice23 píše:fáájné!Hmarilla píše:já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
Máme tyhle :
vidím že ten metřík blbě ukazuje.
Hmarilla píše:Hmarilla píše:vidím že ten metřík blbě ukazuje.Boudice23 píše:ee, v neděli.Hmarilla píše:vy máte dneska rok??Boudice23 píše:fáájné!Hmarilla píše:já mám v sadě tři kartáčky…ty nejdou na prst .
Máme tyhle :
no koukám na to právě ![]()
HOLKY,PŘEJU VŠEM BŘEZŇÁTKŮM VŠE NEJ,HODNĚ LÁSKY,RADOSTI,MÁLO PÁDU A HLAVNĚ,TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ…ZDRAVÍÍÍÍÍÍÍ ![]()
jinak Matěj pořád nelozí po čtyřech,zato se nám začal přitahovat u postele,obývačky…noci stále katastrofa
do sporťáku budu dávat deku nebo ještě fusák,kdyby byla velká zima.
Taky preji vsem breznatkum vsechno NEJ NEJ NEJ k jejich velkym prvnim narozeninam hlavne hodne zdravi ![]()
Jinak my mame dokonce 2 jarni fusaky (jeden teplejsi a druhy jen takovy lehky), ale dostali jsme je ke kocarku. Kazdopadne myslim, ze deka by mela stacit.
Nam tedka roste druhy zoubek a mame jak kartacek, tak i takovyho kralicka na prst a rikala jsem si, ze musime aspon s tim kralickem zacit cistit, aby si zvykla, ale nejak to stale odkladam. Takze dneska zaciname!!! ![]()
Samozřejmě se přidávám ke gratulacím
![]()
My čistíme zuby 2× denně, ráno a večer. Teda alespoň se o to pokoušíme,někdy se daří a někdy mě do pusy nepustí. Ale čistíme od druhého zubu, to je cca od 7 měsíce. Hlavně kvůli zvyku.
My máme jenom zimní fusak, jaro budu řešit dekama a nebo ho míň oblíknu do toho zimního. Už se nmůžu dočkat, až ho nebudu muset tak navlékat, to jsou totiž vždycky boje ![]()
Mimochodem, malý taky furt někde padá nebo se bouchá, někdy naprosto nesmyslně, že nechápu jak se mu to povedlo
Věčně samá modřina nebo boule. Je to strašné třeštidlo, pořád ho někde chytám za letu. A nejlepší je když leze po čtyřech a hlavu má sklopenou dolů a kouká na svoje nohy, ale stále leze do předu. Tak už párkrát potkal furta, dřív než sem ho stačila zastavit, ptž volání je naprosto zbytečné. Úplně mě ignoruje ![]()
Také se přidávám ke gratulacím. My dneska slavíme jedenáctiměsíční narozeniny
Zoubků má Marťa 6 a teď se mu klubou další. Snažím se je čistit vždy po večeři, ale nevím jaký to má efekt, když mě tam většinou nechce pustit. Bohužel jsem si ale všimla, že už má ten přední horní zoubek trochu uštíplý. Ani nevím jak se mu to stalo, protože ten den kdy jsem to objevila ani výrazně nebrečel. Je to asi z ohlodávání postýlky. Kvůli tomu ho tam už ani moc nedávám. Jinak Marťa je rychlík v lezení po 4, většinou přileze do kuchyně a staví se o ledničku nebo šuplíky. Taky má rád knihovnu, ze který vyhazuje knížky jednu po druhý
Občas se postaví a pustí se a chvíli stojí bez držení a pak si sedne. Líbí se mi když ukáže na něco a řekne jéééé !
jeeee ja se taky přidavam ke gratulacim
![]()
my zoubky taky čistime,už poměrně dlouho.asi od 4 m ,kdy mu vylezly 4 zoubky,hlavně,aby si na to zvykl.dělala jsem to i u kačenky a čištěni zoubku je u nas už automaticka věc.
jinak si myslim,že jaro taky zvladnem už v dece a min oblečeny,mame na kočarku origo nanožnik,puvodně to měl byt fusak,lae když jsem to viděla tak je to nanožnik.myslim,že maty nezmrzne ![]()
mucinka2 píše:
jeeee ja se taky přidavam ke gratulacim![]()
![]()
![]()
![]()
my zoubky taky čistime,už poměrně dlouho.asi od 4 m ,kdy mu vylezly 4 zoubky,hlavně,aby si na to zvykl.dělala jsem to i u kačenky a čištěni zoubku je u nas už automaticka věc.
jinak si myslim,že jaro taky zvladnem už v dece a min oblečeny,mame na kočarku origo nanožnik,puvodně to měl byt fusak,lae když jsem to viděla tak je to nanožnik.myslim,že maty nezmrzne
já ma u X landera právě taky nánožník…je docela bytelnej ![]()
Daník je ve sporťáku od začátku prosince. Máme takovej fusak, kterej není úplně do mrazů. to jsem mu do něj dávala ještě deku. Takže zatím má a bude mít ten. Ale deka by už někdy taky stačila.
Kartáček vůbec neřeším. Jelikož stále nemá ani jeden zoubek, tak by to bylo zbytečné ![]()
lluuccii píše:
Daník je ve sporťáku od začátku prosince. Máme takovej fusak, kterej není úplně do mrazů. to jsem mu do něj dávala ještě deku. Takže zatím má a bude mít ten. Ale deka by už někdy taky stačila.
Kartáček vůbec neřeším. Jelikož stále nemá ani jeden zoubek, tak by to bylo zbytečné
Ono jde asi spíš o to prcka zvykat, jak sem psala, tak v té sadě je kartáček na masáž dásniček ![]()
Boudice23 píše:Ono jde asi spíš o to prcka zvykat, jak sem psala, tak v té sadě je kartáček na masáž dásniček
My máme prsťáček s kartáčkem i takovýma malýma puclíkama na masáž. Ale dostali jsme to, tekže nevím kde to koupit
Dadulina píše:My máme prsťáček s kartáčkem i takovýma malýma puclíkama na masáž. Ale dostali jsme to, tekže nevím kde to koupitBoudice23 píše:Ono jde asi spíš o to prcka zvykat, jak sem psala, tak v té sadě je kartáček na masáž dásniček
jooo to my taky, já to nekupovala, mám tu dokonce 2 sady
![]()
Jinak nám roste 3 zoubek a to nahoře..zatím se ještě neproříznul ale už tam má takovou odchlíplou kůži tak se bu´d někde bouchla a nebo je to konečně po 3 měsících zubík ![]()
Halooo halooo tady je nějak mrtvo??Co je u vás nového maminky?? ![]()
Já hlásím proříznutý zoubek nahoře. Jinak Zuzance se celkově zhoršilo večerní usínání a šíleně se během noci převaluje , cestuje atd.
Obědy už chce jíst sama..je to hrozný, jídlo je všude a připadám si jako na začátku příkrmů ![]()