Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1297
10.2.12 20:22
Mateny píše:
malá jak kdy… jednou se nedá uložit do postele ani ode mně, jednou to jde od kohokoliv… jinak to slovíčko Ne, se u nás objevuje taky vcelku často. A reakce tak jak tady už někdo psal. :-D Jednou poslechne, jednou se zasekne a nenápadně pokračuje v činnosti a jednou mně zase úplně ignoruje. :-) Co už s ní udělám. :-) A bude prý hůř :mrgreen:

s tím bohužel musím počítat. :-D ale tak je jinak vcelku hodná… :-D po prvních narozeninách plánuju ji nechávat najíst se samotná. :-D je zatím docela zručná, tak jsem zvědavá, za jak dlouho se povede konečně dostat první lžičku do pusiny. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.2.12 20:24
Boudice23 píše:
Tak Zuzku můžu ukládat jedině já..jinak je to s řevem…byla jsem v prosinci s manželem pryč, uspávala babička, jinak to nešlo, po půlhodině řevu to zalomila 8)

Tak aspoň, že nemám jediná takovýho závisláčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.2.12 20:28
Hmarilla píše:
Mateny píše:
malá jak kdy… jednou se nedá uložit do postele ani ode mně, jednou to jde od kohokoliv… jinak to slovíčko Ne, se u nás objevuje taky vcelku často. A reakce tak jak tady už někdo psal. :-D Jednou poslechne, jednou se zasekne a nenápadně pokračuje v činnosti a jednou mně zase úplně ignoruje. :-) Co už s ní udělám. :-)
A bude prý hůř :mrgreen: s tím bohužel musím počítat. :-D ale tak je jinak vcelku hodná… :-D po prvních narozeninách plánuju ji nechávat najíst se samotná. :-D je zatím docela zručná, tak jsem zvědavá, za jak dlouho se povede konečně dostat první lžičku do pusiny. :-D

Jé tak k tomu taky sbírám odvahu, ale když vidím, jak je schopný se zřídit po obyčejný křupce, tak to ještě na nějakou dobu taky odložím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.2.12 20:30

Hmarillo teď koukám, že se mi to zase nějak špatně odcitovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:31
Mateny píše:
Hmarilla píše:
Mateny píše:
malá jak kdy… jednou se nedá uložit do postele ani ode mně, jednou to jde od kohokoliv… jinak to slovíčko Ne, se u nás objevuje taky vcelku často. A reakce tak jak tady už někdo psal. :-D Jednou poslechne, jednou se zasekne a nenápadně pokračuje v činnosti a jednou mně zase úplně ignoruje. :-) Co už s ní udělám. :-)
A bude prý hůř :mrgreen:
s tím bohužel musím počítat. :-D ale tak je jinak vcelku hodná… :-D po prvních narozeninách plánuju ji nechávat najíst se samotná. :-D je zatím docela zručná, tak jsem zvědavá, za jak dlouho se povede konečně dostat první lžičku do pusiny. :-D Jé tak k tomu taky sbírám odvahu, ale když vidím, jak je schopný se zřídit po obyčejný křupce, tak to ještě na nějakou dobu taky odložím :D

noo, já mám pro ni na krmení starou obyčejnou dřevěnou židličku se stolečkem, ta půjde na volný prostor doprostřed obýváku, napuštěná vana na koupání a jde se na to. :-D židle se pak jenom otře a podlaha to samé. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:31
Mateny píše:
Hmarillo teď koukám, že se mi to zase nějak špatně odcitovalo :roll:

no nám oběma. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:42

to víš… mám to už předem vymyšlený. :-D ještě koupit obyč hřebínek at jí můžu vyčesávat bordel z vlásků.. :-D

Jinak tady je moje beruška. docela aktuální fotečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.2.12 20:50

Tady je ta naše kočička :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:52

Boudice23: Kouzelná princeznička. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.2.12 20:55
Hmarilla píše:

Jak to jde malé na nočníku?
Naše madam se konečně odhodlala, že na něm vydrží sedět, a každé posazení většinou sklízí úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
10.2.12 20:59
Boudice23 píše:
Hmarilla píše:
Jak to jde malé na nočníku?
Naše madam se konečně odhodlala, že na něm vydrží sedět, a každé posazení většinou sklízí úspěch :)

my zatím úspěch neměli. :-D ale to se poddá. ted jsme teprve začali kadit do plínky, tak nemá ještě vysvičené svírání zadečku, ale já jsem ráda že tam malá aspon vydrží. třeba se taky brzo povede. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.2.12 13:35

mateny s tou hlinou je to u nas taky :mrgreen: tu maty uplně zbožnuje a psi granule,věčně je u misky :mrgreen: ,ale naštestí ted je doma i kocour a toho se nějak boji tak ted se až na granulku neodvaží :mrgreen:

s tim usinanim,musim jen ja.maminčin mazaneček.ale posledni dobou i tak tam děla bengal.třeba si hodi dudlanaka na zem,stoji a ma histerak,kouka na nějmzlobinek je to :mrgreen:

boudi ,mala je krasna :srdce: ,že by nevěsta pro našeho matyaška :mrgreen:
včera mi vynadala ma 4leta dcera,jak to ,že nedavam matyho na nočnik.jenže mě tak boli břiho a zada,nemužu se vubec ohnouttak se mi nechtělo.na horach ten tyden taky nechodil,ale aby byl doma klid :mrgreen: tak ho ted po spinakni dam.

dneska už spinak 2 hodky,včera jen 20 min.tak to dohani. :srdce:

krasny vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
11.2.12 15:33

Ahojky holky :mavam:
dlouho jsem tu nebyla,koukám že je tu několik nových maminek,taky je taky zdravím :mavam:
chodím většinou na facebook maminky březnátek 2011
jinak Adámek je pořád rarach:-),pořád v noci špatně spí,teda už se nebudí po pulhodinách,ani po hodinách,už tak po 3 hodinách,dokonece někdy i zabere na 5hodin :-) nazabírají žádné kaše ani nic,co je zvláštní tak když mu lezou zoubky spí většinou nejlíp,nechápu to :nevim:
před den,už má svůj režim spí 1× až 2× za den asi hodku,jinak je přes den docela hodnej,když se mu věnujeme,tak je naprosto zlatej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.2.12 15:53

Boudí a Hmarillo téda to by byly nevěsty :D Jsou to krásný princezničky :srdce: A s vidím, že maminka je zkrátka středobodem všude :) Na nočník jsem ještě nezkoušela dávat…Zítra jdeme na první maškarní bál, s přítelem se těšíme určitě víc, jak prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.2.12 15:57

Pájinko těch vlásků co Adámek má, to je paráda :palec: U nás jsou v rodině všechny miminka skoro holohlavý a dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí