Poradna duly
Jana Čurdová
Holky je to fakt, ty mrazy nám taky už lezly krkem. Já se prostě už těším na jaro a lééééto ![]()
Ahojte maminky
U nás se taky dneska oteplilo, ale ty přeháňky co tu přes den byly…
Jednou slunko pak zas bílá tma.. A teď tu už přes 3 hodiny šíleně chumelí.Ať už je tu jaro ![]()
Já už mám počíháno na tohle odrážedlo, chceme mu ho koupit k prvním narozeninám, ale teda plácnem se přes kapsu. Ale já ho musím mít a navíc 4 mouchy jednou ranou
![]()
Holky máte krásné dětičky
Taky se pochlubím ![]()
Za nedlouho bude plánovat nějaké profi fotky a pak si nechám pověsit na zeď, už mám dva veliké rámy
Nemůžu se dočkat, jak tady koukám na ty vaše a ostatní, jak jsou krásné ![]()
dadul malej je krasnej,najdu foto s našim odražedlem.mame podobny a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
jinou nemam ![]()
ahojky,tak u nás je sněhu,že snad ani s kočárkem navyjedu
a ta představa,že ještě v druhé ruce bych táhla Marečka na bobách…no,počkáme do zítra,až bude taťka doma.jsou šikulky,ty vaše dětičky
Matýsek včera poprvé ulezl po čtyřech asi 20cenťáku,tak teď už jen ať se pořádně rozleze,taky sem dám fotečku
jsem si tak říkala,jak se vlastně,holky,jmenujete
já jsem Petra ![]()
no a jara se nemůžu dočkat,nemám ráda zimu a sníh ![]()
mucinka2 píše:
dadul malej je krasnej,najdu foto s našim odražedlem.mame podobny a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerjinou nemam
Dadulina píše:mucinka2 píše:
dadul malej je krasnej,najdu foto s našim odražedlem.mame podobny a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerjinou nemam
Tak super, aspoň nějaká cizí zkušenost. Právě sem vybrala takové, protože si myslím, že v létě už bude zbytečné tahat kočár ven a tohle mi přijde parádní, že ho můžu tlačit a ani by mi z toho neměl vypadnout. Na takové ty kratší procházky.
peprle V ově přes noc taky slušně napadalo, ale dopoledne vylezlo slunko a trochu to roztálo. Takže snad zítra konečně vyrazíme ven. I ten smog by mohl být lepšíJinak já jsem Denisa
Holky vy máte všechny takové vlasáče, to není možnémy takové chmíříčko
malý má taky chmýřičko,ale fakt.totálně jemné a nic moc husté,má to delší,tak to tak na fotce nevypadá
My jsme taky moc vlasu nepobraly, viz foto
Ale vsechny Vase deticky jsou moc krasne ![]()
Jinak my taky planujeme k 1. narozkam koupit nejaky odrazedlo. Asi se mi nejvic libi zatim toto http://odrazedla.heureka.cz/…specifikace/#… a je 8v1
Jo holky a planujete udelat malejm nejaky dortik, aby ho mohly papkat i deticky?
Jinak ja jsem Tereza ![]()
holky mate krasny ditka.
ja jsem dneska toho našeho vlasače ostřihala,už asi po 4 ,by chudak už neviděl.
jinak ja jsem katka ![]()
dort udělam takovy,abych ho mohla hlavně ja(bezlepk.)stejně matysek ještě nic nekouše,větši kusy hned vyblinka.myslim ,že to je tim refluxem ![]()
mucinka2 píše:Hmarilla píše:
Moje malá…Těžkej pohodář.
![]()
![]()
![]()
ona je malej magoor.
miluju tu prdelku moji.
Ahoj všem.
Tak jsme zažili pěkné dobrodrůžo. Daník má v pokojíku takovej malej stolek na kterém mám chůvičku a náhradní dudlíčky. Ve čtvrtek ho na sebe převrhnul a roh (kulatý) se mu zarazil doprostřed čelíčka. Samozřejmě pláč, Ale boule a modřiny má každou chvilku a protože stolek váží tak max kilo a půl, tak jsem to neřešila. Večer stolek manžel přidělal ke zdi, aby se to už nestalo. Jenže v noci z ničeho nic začal blinkat. To je u něj hodně divné, nikdy neblinkal, ani jako mímo neublinkával. No a až do rána se to opakovalo kdykoliv se jen trochu něčeho napil. Tak jsem vyrazila k dětské doktorce. Nebyla tam a zastupoval jí cizí doktor. Mimochodem pěkný idiot. Jelikož mě vůbec nenapadlo, že blinkání může souviset s tím stolkem a doktor se vůbec nezeptal od čeho má tu strašlivou velikánskou fialovou bouli na čele. Řekl, že je to prostě viróza, i když je divné, že nemá jiné příznaky. No Daník od toho pátečního rána pil jen černý čaj a večer dostal den starý rohlík, jak doporučil. Ale celý den prospal. Jinak byl docela v pohodě a od toho pátku ráno ani neblinkal. No a v sobotu do už bylo dobré, normálně jedl, pil, už nespinkal, krom poobědě jak je zvyklí. Jenže nás s manželem najednou odpo napadlo, že to může mít souvislost s tím stolkem a že možná měl otřes mozku. Jelikož byl v pohodě, tak jsme se dohodli, že dnes ráno skočím za naší dětskou. Když jsem jí to povyprávěla, tak řekla, že viróza to samozřejmě určitě nebyla a poslala nás na rentgen do nemocnice. Tam jsme byli dvě hodiny, no klasika, co taky čekat, že? Naštěstí rentgen ukázal, že je vše naprosto v pořádku. Takže se nám hooodně ulevilo. Ten „super“ doktor má jediné štěstí, že to dopadlo dobře. Protože nevšimnou si té boule a nezeptat se, když mu dělal celkové vyšetření mi přijde opravdu velké pochybení.
Jen jsem vám chtěla napsat co jsme zažili kdyby jste prožili něco podobného. Nejsme rodiče co se vším jedou do nemocnice a když už se k doktorum vydáme, tak to musí být. Ale příště při takovém velkém „BUM“ do hlavičky pojedu rovnou. Nikdy člověk neví…
llucii to jste si teda užili,hlavně,že maly je v pořadku.
![]()
my taky neběhame se všim k dr.,ale člověk musi byt ostražity.co nas všechno s dětičkama ještě potka ![]()
my jsme měli karneval,bylo to mooc hezky.kačenka řadila a malej byl v pohodě.
ted mi tu malej krade ovladače,že jim tak chutnaj.slovo NE neslyší,lumpik ![]()