Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
9.2.12 08:57

No tak, když jsem byla na tom vyšetření, tak mě to nebolelo. Nicméně po mě to zase začalo bolet. Opět mi tam objevil volnou tekutinu. Říkal, že je to v pohodě. Pak už sem tam nebyla, ikdyž jsem měla jít na kontrolu. Vůbec se mi nechtělo zase před někým roztahovat nohy a navíc uvažuju, že změním doktora. Protože na tebn spodek často trpím a on to do těď neřešil jinak než ATB. Mimo to nebyl schopen mi říct, proč tam tu tekutinu mám. Cituji : „Asi praskla cysta“ Přitom při předchozí návštěvě na ustrazvuku žádná cysta nebyla. :zed: Teď sem začala chodit na imunologii a čekám na výsledky. Pan doktor mi řekl, že ty záněty a celkové problémy můžou mít původ v celiakii :pocitac: Tak se děsím co mi řekne příště.
Tý jo den bez jídla, tak to ať to máš rychle za sebou a ať to dopadne co nejlíp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolja
9.2.12 09:28

ahoj, tak dneska spal zase celou noc. Začínám věřit, že to je opravdu tou meduňkou. Večer mu dám kašičku a po ní čajíček. Uvařím vždy tak 200 ml, ale jelikož to zrovna taky není přeborník v samostatném pití, tak vypije o něco míň, protože zbytkem se polije :-)Usne mezi 8 a 9 a budí se opět mezi 8 a 9.

• Citovat
  • Upravit
1031
9.2.12 15:09

Daduli.nic si z toho nedělej,ale taky tě chápu,že je ti to líto.já Marečka kojila necelé tři měsíce,ale naštěstí jsem to nesla docela v pohodě..i když bylo to možná zbytečné…málo kakal a známá říkala,že mu asi nestačí mlíko a tak jsem začala dokrmovat sunarem.No a to byl začátek konce,během 2 týdnu jsem přestala kojit úplně..ale na druhou stranu už nějak po půl roce jsem ho mohla vyslat na noc na hlídání k babičce a já mohla dospávat.byl to taky nespavec.Zato teď si kojení užívám :D .i když taky bylo na mále,když jsem v Matyho 4.měs. byla na kapačkách a dva dny pak měla zákaz kojení.flašku nakonec přijal a pak zase nechtěl prso,protože mlíčka poněkud ubylo.no ale asi po měsící to bylo o.k.nejdůležitější stejně je,ať jsou ty prdelky spokojené,ať už na prsu nebo na flašce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.2.12 15:12

Můžu se taky přidat?

Ahoj holky, mám dcerku narozenou v březnu 2011. Vidím, že je tady slušně rozjetá diskuse, ale nepročítala jsem. Mohu se přidat? Co tady tak řešíte? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolja
9.2.12 15:19

Trojlístku, já sem tu taky nová :-) Co jsem pročítala, řeší se tu aktuální starosti stejně starých miminek. Já mam synka, narozený 28.3. a jelikož je to první dítě tak si čtu co píšou ostatní maminy, abych věděla co a jak :-)

• Citovat
  • Upravit
14871
9.2.12 15:22

Tady se tak nějak řeší vše, od problémů miminek až po problémy maminek atp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.2.12 15:22
Trojlístek píše:
Ahoj holky, mám dcerku narozenou v březnu 2011. Vidím, že je tady slušně rozjetá diskuse, ale nepročítala jsem. Mohu se přidat? Co tady tak řešíte? :dance:

Přidat se může kdokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.2.12 15:24
kolja píše:
Trojlístku, já sem tu taky nová :-) Co jsem pročítala, řeší se tu aktuální starosti stejně starých miminek. Já mam synka, narozený 28.3. a jelikož je to první dítě tak si čtu co píšou ostatní maminy, abych věděla co a jak :-)

A na co jsi třebas přišla? Můj největší problém teď je počasí, moc se nedá a malá se doma hodně nudí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.2.12 15:25

A cupuje tady korkový podtácek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
9.2.12 15:26

Ahoj maminky, sice opožděně, ale můžu se přidat? mám dcerku, narozenou 4.3.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.2.12 15:28

A tak nějak řeším to, že dcerka na sobě venku nestrpí moc oblečení. Nějak moc nevím co jí teď oblékat. Třeba včera měla body, punčocháče, fleecovou soupravu, teplou čepici přes uši a rukavice, dala jsem ji do fusaku a po 20ti minutách jsem s ní jela domů, protože si pořád strhávala tu čepici a rukavice. Jak jsem ji vytáhla z kočárku tak z ní pěkně teklo a byla horká. Dát ji do kombinézy, tak by to byla i zvuková katastrofa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.2.12 15:29
Hmarilla píše:

Jooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
9.2.12 15:30
Skvělé. :-D
Trojlístek píše:
Hmarilla píše:
Jooo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.2.12 15:39
Hmarilla píše:

Jé my měli termín 5.3 nakonec jsme 25.2 plánovaným SC 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
9.2.12 15:42
Boudice23 píše:
Hmarilla píše:
Jé my měli termín 5.3 nakonec jsme 25.2 plánovaným SC 8)

my měli termín až 21. 3. na první jarní den. nakonec musela ven dříve. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí