Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
20.1.12 15:23

Díky za odpovědi :palec: Koukám, že je jedno jakou barvu zvolit, když jste všechny spokojené - jsem chtěla taky chvilku uvažovat prakticky :mrgreen: Mucinko když se ti bude někdy chtít, klidně sem dej fotku vaší koupelny, ten mix barev by mě zajímal jak vypadá :)
Dadul právě zatím pořád koukám na barvy spíš do hněda, béžova, krémova atd…S přítelem máme celkem stejný vkus, tak uvidíme. Mám tu hromadu katalogů, takže je z čeho vybírat :)
Luci teta si nechala udělat červeno bílou a musím říct, že je taky nádherná - má tam sladěný i ručníky s toaleťákemk :mrgreen:Zítra koupím ten čaj od Lerosu a uvidíme a ten meduňkový to mě taky nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 15:53

našla jsem jednu ještě nedodělanou ,bez dveři atd.tak ti sem dam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.1.12 15:54

mame tam ještě skleněnou zastěnu,dubovy policovy regal a vypada to vcelku dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.1.12 16:15

ahoj holky, nejde mi net, teď nakukuju od našich , všechny moc zdravím a brzy vás dočtu, ale nevím kdy se na net zase dostanu tak páááááá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.1.12 17:32

Koupena

Zkusila jsem oboje koupelny vyfotit. Ta první je ta menší Zeleno béžová a ty další dvě fotky jsou z té horní - červeno bílé. Taky se vše snažím mít sladěné i ručníky a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
20.1.12 19:28

ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak líto :,( celý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
20.1.12 20:18
peprle píše:
ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak líto :,( celý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc :(

Jee je, tak snad bude zase brzo v pohodě :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
20.1.12 20:30
lluuccii píše:
peprle píše:
ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak líto :,( celý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc :(
Jee je, tak snad bude zase brzo v pohodě :(.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.1.12 20:42

Děkuju za fotky - takový nádherný koupelny, já už chci taky :lol:
Luci nevypadá to docela dobře, ale hodně dobře :palec: Vůbec jsem si to neuměla představit - paráda!
A Luci tobě závidím i to úžasný vybavení :mrgreen: Nemáte to umyvadlo z Jiky?
Peprle ať je prďolkovi brzo líp :( Kamarádky holčička teď měla to samý, ale trvalo to „jen“ dva dny.....měla taky teploty, tak snad i u vás, to brzy odezní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.1.12 17:53
Mateny píše:
Děkuju za fotky - takový nádherný koupelny, já už chci taky :lol:
Luci nevypadá to docela dobře, ale hodně dobře :palec: Vůbec jsem si to neuměla představit - paráda!
A Luci tobě závidím i to úžasný vybavení :mrgreen: Nemáte to umyvadlo z Jiky?
Peprle ať je prďolkovi brzo líp :( Kamarádky holčička teď měla to samý, ale trvalo to „jen“ dva dny.....měla taky teploty, tak snad i u vás, to brzy odezní

Moc děkuji :). Vše jsem si vymýšlela sama. Dlažbu a obklady máme v Raka a ostatní vybavení je Ravak, i pákové baterie a tak. Jediné co není Ravak je právě dvojumyvadlo. To je od firmy KOLO - stálo 14tisíc a jsme s ním strašně moc spokojení. Nemohli jsme dlouho sehnat takové aby tam ladilo, protože nahoře jsem chtěla vše hranaté a dole kulaté. Nakonec jsme sehnali tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.1.12 08:47

Tyjooo holky, tak jsem tady par dni nebyla a takovych prispevku… Doufam, ze uz mate vsechny zdravy ditka :kytka:
Mucinko dodatecne te vitam mezi breznatky :mavam: Mas krasnyho chlapecka :srdce:
lluuccii supr koupelna ta cervena, fakt se povedla :pankac:
A chtela jsem se zeptat, neplanujete nekdo letos dovcu u more? My puvodne planovali v zari Recko (2 hodky letu to by jsme nejak zvladli). No ale vzhledem k tomu, ze tou dobou uz budeme asi 4, tak to nevyjde :mrgreen: Nicmene i tak bych to rada jeste pred porodem stihla asi nejlepe v kvetnu, kdy budu jeste v 2.trimestru, ale resime kam? Kde je tou dobou hezky? Napadli nas Kanary, ale 5 hod. letu si nejak nedovedu predstavit. Tak me zajima, jestli to nektera z Vas taky neresi… Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.1.12 09:50
tescada píše:
Tyjooo holky, tak jsem tady par dni nebyla a takovych prispevku… Doufam, ze uz mate vsechny zdravy ditka :kytka:
Mucinko dodatecne te vitam mezi breznatky :mavam: Mas krasnyho chlapecka :srdce:
lluuccii supr koupelna ta cervena, fakt se povedla :pankac:
A chtela jsem se zeptat, neplanujete nekdo letos dovcu u more? My puvodne planovali v zari Recko (2 hodky letu to by jsme nejak zvladli). No ale vzhledem k tomu, ze tou dobou uz budeme asi 4, tak to nevyjde :mrgreen: Nicmene i tak bych to rada jeste pred porodem stihla asi nejlepe v kvetnu, kdy budu jeste v 2.trimestru, ale resime kam? Kde je tou dobou hezky? Napadli nas Kanary, ale 5 hod. letu si nejak nedovedu predstavit. Tak me zajima, jestli to nektera z Vas taky neresi… Diky.

Ahoj, my plánujeme v září Chorvatsko nebo Itálii, ale autem. Pokud vše vyjde, tak budu ve 2.trimestru, to doporučují pro dovolenou nejlépe.
V květnu jsme, 3 roky zpět, byli v Turecku, Alanii, a bylo tam perfektně. Teplé moře, teplíčko a navíc jak je to před sezonou, tak je tam i dost levno. Ale nevím zda to je to co by jste chtěli. Myslím destinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.1.12 10:02

Jee takze planujete mimco jo? Tak preji at vse vyjde, jak ma :srdce: Zari je supr, to je skoro vsude hezky i teply moreee. Ohledne Turecka prave ze nevime kvuli strevnim potizim, co tam skoro vsechny potkaji a vzhledem k tomu tehotenstvi a maly… Treba ja byla v Tunisku na Djerbe a u me vse ok, ale moji kamaradi se tam s nejakymi potizemi vyporadavali. No bohuzel si s kvetnem asi moc vybirat nemuzeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
25.1.12 11:09
tescada píše:
Jee takze planujete mimco jo? Tak preji at vse vyjde, jak ma :srdce: Zari je supr, to je skoro vsude hezky i teply moreee. Ohledne Turecka prave ze nevime kvuli strevnim potizim, co tam skoro vsechny potkaji a vzhledem k tomu tehotenstvi a maly… Treba ja byla v Tunisku na Djerbe a u me vse ok, ale moji kamaradi se tam s nejakymi potizemi vyporadavali. No bohuzel si s kvetnem asi moc vybirat nemuzeme.

Od nás z hotelu nikdo neměl žádné problémy. Asi záleží jak je kdo přecitlivělý na změnu prostředí a tak. A hlavně hygiena nooo, jsou v takových zemích všichni prasátka :). Ale když piješ jen balenou vodu a umýváš si v ní ovoce a tak, tak si myslím, že je to naprosto v pohodě.
Ale určitě sami nejlépe zhodnotíte kam vyrazit :)

Jj plánujeme, chceme dítka dva roky od sebe, aby měli k sobě blízko. Vzala jsem si kvůli tomu i dvouletou mateřskou. Tak uvidíme jestli se nám to zase povede napoprvé. A nebo to bude trvat déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
25.1.12 11:20

Urcite o tom popremyslime, diky.

A budu tedy drzet palecky, at to vyjde napoprve :dance: Vidis, ja si puvodne myslela, ze mezi materskyma pujdu jeste tak na 2 roky do prace, ale nejak to osud rozhodl za nas a kdyz o tom tedka ctu a premyslim nad tim (hodnotim + a -), tak si myslim, ze je to pro deti urcite lepsi, kdyz maji k sobe blizko a ze je to vlastne to nej, co nas mohlo potkat. Ono taky mi uz nic jinyho nezbyva ze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí