Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za odpovědi
Koukám, že je jedno jakou barvu zvolit, když jste všechny spokojené - jsem chtěla taky chvilku uvažovat prakticky
Mucinko když se ti bude někdy chtít, klidně sem dej fotku vaší koupelny, ten mix barev by mě zajímal jak vypadá ![]()
Dadul právě zatím pořád koukám na barvy spíš do hněda, béžova, krémova atd…S přítelem máme celkem stejný vkus, tak uvidíme. Mám tu hromadu katalogů, takže je z čeho vybírat ![]()
Luci teta si nechala udělat červeno bílou a musím říct, že je taky nádherná - má tam sladěný i ručníky s toaleťákemk
Zítra koupím ten čaj od Lerosu a uvidíme a ten meduňkový to mě taky nenapadlo…
našla jsem jednu ještě nedodělanou ,bez dveři atd.tak ti sem dam
mame tam ještě skleněnou zastěnu,dubovy policovy regal a vypada to vcelku dobře
ahoj holky, nejde mi net, teď nakukuju od našich , všechny moc zdravím a brzy vás dočtu, ale nevím kdy se na net zase dostanu tak páááááá ![]()
Zkusila jsem oboje koupelny vyfotit. Ta první je ta menší Zeleno béžová a ty další dvě fotky jsou z té horní - červeno bílé. Taky se vše snažím mít sladěné i ručníky a tak ![]()
ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak líto
celý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc ![]()
peprle píše:
ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak lítocelý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc
Jee je, tak snad bude zase brzo v pohodě
.
lluuccii píše:peprle píše:Jee je, tak snad bude zase brzo v pohodě
ahojky,dnes ani nestíhám pořádně číst,co tady nového..koupelnu máme zeleno bílou.Matýsek dneska zvrací,má průjem a odpo. a teď měl i teplotu 38,7.masakr,je mi ho taaak lítocelý den kňourá a jak je nespavý,tak spal dnes 3krát a to okamžitě,co jsem ho dala do postýlky.už teď se děsím,jaká bude noc
.
děkuji
Děkuju za fotky - takový nádherný koupelny, já už chci taky ![]()
Luci nevypadá to docela dobře, ale hodně dobře
Vůbec jsem si to neuměla představit - paráda!
A Luci tobě závidím i to úžasný vybavení
Nemáte to umyvadlo z Jiky?
Peprle ať je prďolkovi brzo líp
Kamarádky holčička teď měla to samý, ale trvalo to „jen“ dva dny.....měla taky teploty, tak snad i u vás, to brzy odezní
Mateny píše:
Děkuju za fotky - takový nádherný koupelny, já už chci taky
Luci nevypadá to docela dobře, ale hodně dobřeVůbec jsem si to neuměla představit - paráda!
A Luci tobě závidím i to úžasný vybaveníNemáte to umyvadlo z Jiky?
Peprle ať je prďolkovi brzo lípKamarádky holčička teď měla to samý, ale trvalo to „jen“ dva dny.....měla taky teploty, tak snad i u vás, to brzy odezní
Moc děkuji
. Vše jsem si vymýšlela sama. Dlažbu a obklady máme v Raka a ostatní vybavení je Ravak, i pákové baterie a tak. Jediné co není Ravak je právě dvojumyvadlo. To je od firmy KOLO - stálo 14tisíc a jsme s ním strašně moc spokojení. Nemohli jsme dlouho sehnat takové aby tam ladilo, protože nahoře jsem chtěla vše hranaté a dole kulaté. Nakonec jsme sehnali tohle.
Tyjooo holky, tak jsem tady par dni nebyla a takovych prispevku… Doufam, ze uz mate vsechny zdravy ditka ![]()
Mucinko dodatecne te vitam mezi breznatky
Mas krasnyho chlapecka ![]()
lluuccii supr koupelna ta cervena, fakt se povedla ![]()
A chtela jsem se zeptat, neplanujete nekdo letos dovcu u more? My puvodne planovali v zari Recko (2 hodky letu to by jsme nejak zvladli). No ale vzhledem k tomu, ze tou dobou uz budeme asi 4, tak to nevyjde
Nicmene i tak bych to rada jeste pred porodem stihla asi nejlepe v kvetnu, kdy budu jeste v 2.trimestru, ale resime kam? Kde je tou dobou hezky? Napadli nas Kanary, ale 5 hod. letu si nejak nedovedu predstavit. Tak me zajima, jestli to nektera z Vas taky neresi… Diky.
tescada píše:
Tyjooo holky, tak jsem tady par dni nebyla a takovych prispevku… Doufam, ze uz mate vsechny zdravy ditka
Mucinko dodatecne te vitam mezi breznatkyMas krasnyho chlapecka
lluuccii supr koupelna ta cervena, fakt se povedla
A chtela jsem se zeptat, neplanujete nekdo letos dovcu u more? My puvodne planovali v zari Recko (2 hodky letu to by jsme nejak zvladli). No ale vzhledem k tomu, ze tou dobou uz budeme asi 4, tak to nevyjdeNicmene i tak bych to rada jeste pred porodem stihla asi nejlepe v kvetnu, kdy budu jeste v 2.trimestru, ale resime kam? Kde je tou dobou hezky? Napadli nas Kanary, ale 5 hod. letu si nejak nedovedu predstavit. Tak me zajima, jestli to nektera z Vas taky neresi… Diky.
Ahoj, my plánujeme v září Chorvatsko nebo Itálii, ale autem. Pokud vše vyjde, tak budu ve 2.trimestru, to doporučují pro dovolenou nejlépe.
V květnu jsme, 3 roky zpět, byli v Turecku, Alanii, a bylo tam perfektně. Teplé moře, teplíčko a navíc jak je to před sezonou, tak je tam i dost levno. Ale nevím zda to je to co by jste chtěli. Myslím destinace.
Jee takze planujete mimco jo? Tak preji at vse vyjde, jak ma
Zari je supr, to je skoro vsude hezky i teply moreee. Ohledne Turecka prave ze nevime kvuli strevnim potizim, co tam skoro vsechny potkaji a vzhledem k tomu tehotenstvi a maly… Treba ja byla v Tunisku na Djerbe a u me vse ok, ale moji kamaradi se tam s nejakymi potizemi vyporadavali. No bohuzel si s kvetnem asi moc vybirat nemuzeme.
tescada píše:
Jee takze planujete mimco jo? Tak preji at vse vyjde, jak maZari je supr, to je skoro vsude hezky i teply moreee. Ohledne Turecka prave ze nevime kvuli strevnim potizim, co tam skoro vsechny potkaji a vzhledem k tomu tehotenstvi a maly… Treba ja byla v Tunisku na Djerbe a u me vse ok, ale moji kamaradi se tam s nejakymi potizemi vyporadavali. No bohuzel si s kvetnem asi moc vybirat nemuzeme.
Od nás z hotelu nikdo neměl žádné problémy. Asi záleží jak je kdo přecitlivělý na změnu prostředí a tak. A hlavně hygiena nooo, jsou v takových zemích všichni prasátka
. Ale když piješ jen balenou vodu a umýváš si v ní ovoce a tak, tak si myslím, že je to naprosto v pohodě.
Ale určitě sami nejlépe zhodnotíte kam vyrazit ![]()
Jj plánujeme, chceme dítka dva roky od sebe, aby měli k sobě blízko. Vzala jsem si kvůli tomu i dvouletou mateřskou. Tak uvidíme jestli se nám to zase povede napoprvé. A nebo to bude trvat déle.
Urcite o tom popremyslime, diky.
A budu tedy drzet palecky, at to vyjde napoprve
Vidis, ja si puvodne myslela, ze mezi materskyma pujdu jeste tak na 2 roky do prace, ale nejak to osud rozhodl za nas a kdyz o tom tedka ctu a premyslim nad tim (hodnotim + a -), tak si myslim, ze je to pro deti urcite lepsi, kdyz maji k sobe blizko a ze je to vlastne to nej, co nas mohlo potkat. Ono taky mi uz nic jinyho nezbyva ze? ![]()