Poradna duly
Jana Čurdová
holky,konečně se plazíme!!!!!ode dneška.já,vím,teprve.....
pro nás je to ale konečně pokrok!!
na linu se dnes rozplazil a na koberci to tochu drhne,ale to už je jen otázka času a cviku
Diky za odkaz - mrknu na to, i kdyz posledni hodinu nedelam nic jinyho nez ze k tomu hledam info na netu, jeste ze ho mame
a gratuluju k plazeni
Jakmile se Natalka zacla plazit, tak to slo hopem do mesice zacla lezt po kolinkach, stoupat si a snad i sedet, tak se na to priprav
Jo a to plazeni ji slo taky lip na koberci, lezeni se zase naucila na navsteve na plovoucce.
AHojki holky ![]()
tescada Congrat
Budu držet palečky. A co já sem četla tak ženské normálně kojily v těhu a ničemu to neublížilo.
peprle Taky gratuluju a musím souhlasit s tescadou, když jsme se začali plazit tak to šlo fakt hoodně rychle ![]()
Nám už se klube 7. zoubek
Počítám ještě tak jednu probdělou noc a bude venku. A už se fakticky nemůžu dočkat, až se vyspíme. Malého totiž uklidní jenom nošení, ani lehnout si sním nemůžu
JInak ŘEV
A krásně nám chodí kolem nábytku, občas pár vteřin vydrží stát bez držení a umí Tani tani
Když pustím nějakou hudbu(nejlépe Gorillaz
) Tak ve stoje se začně tak srandovně pohupovat skoro do rytmu jakoby dělal polo dřepy a v sedě zezadu do předu
Musela sem se pochlubit ![]()
ALe to jídlo…
hrůůůza do něj cokoli natlačit…
tescada píše:
Holky, jdu si k Vam pro radu, treba s tim ma nektera z Vas zkusenost… Dneska mi dr potvrdil, ze jsem tehotna v 7.tt - zpocatku sice sok, ale ted uz jsme stastni a moc se tesime na novy prirustek do rodinya moc moc doufam, ze se nikde nic nepokazi. Ale k dotazu dr. rikal, ze mam okamzite prestat kojit ze dne na den, rano odsat a pak obvazat prsa co nejpevneji a to delat tyden no nejsem blazen tohle urcite delat nebudu, ale prave ani nevim, jestli je treba opravdu prestat kojit. V lekarne se 4 lekarnice shodly, ze kor kdyz kojim uz jen 3× denne (dneska jsem odbourala to 3., takze uz budu jen 2×), ze by to nicemu vadit nemelo, pokud nemam rizikovy tehotenstvi, coz nemam. Ptala jsem se dr. proc by to melo vadit, pac vim, ze i zensky, co jsou tehotny koji a rikal, ze tedka hlavne v tom prvnim trimestru potrebuje mimi v brisku vsechny ziviny a ze i tim kojenim mu je odvadim. Tak nevim, prestat opravdu nechci aspon do jejiho roku, ale zase bych si nikdy neodpustila, kdyby se stalo neco nasemu nenarozenemu… Co myslite vy? Moc moc moc Vam dekuju za Vase nazory
Zatím klidně koj dál. Jak jsem psala o té kamarádce co vlastně otěhotněla když malému bylo necelých 9měsíců… Ta taky chtěla kojit co nejdéle. Ale co říkala, tak o mléko strašně rychle přijdeš. Takže tak měsíc a stejně mít mléko nebudeš. Moje mamča mě kojila do 14ti měsíců, když mi bylo 13měsíců, tak počali bráchu a o mléko do měsíce taky přišla. Nevim zda je to opravdu pravidlem, ale takhle to je v tehle dvou případech, jinak nevim. Takže si tělo spíš samo určí co a jak. ¨
Ještě jednou velká gratulace, vše bude v pohodě, URČITĚ!
Dadulina píše:
AHojki holky
tescada CongratBudu držet palečky. A co já sem četla tak ženské normálně kojily v těhu a ničemu to neublížilo.
peprle Taky gratuluju a musím souhlasit s tescadou, když jsme se začali plazit tak to šlo fakt hoodně rychle
Nám už se klube 7. zoubekPočítám ještě tak jednu probdělou noc a bude venku. A už se fakticky nemůžu dočkat, až se vyspíme. Malého totiž uklidní jenom nošení, ani lehnout si sním nemůžu
JInak ŘEV
A krásně nám chodí kolem nábytku, občas pár vteřin vydrží stát bez držení a umí Tani tani
![]()
) Tak ve stoje se začně tak srandovně pohupovat skoro do rytmu jakoby dělal polo dřepy a v sedě zezadu do předu
Musela sem se pochlubit
ALe to jídlo…![]()
Tak to je taky moc velikej šikulka! Je úžasný jak rychlé pokroky teď dělají. Daník taky takhle dělá tanynytanyny. Jak v sedě, tak ve stoje. Jak chodí a prokládá to lezením tak je už prakticky k neuhlídání. Všechno zkoumá.
Jo a s tím spinkáním… Holky po 9ti měsících se konečně nebudí po hodině až dvou, ale jednou max 2× za noc! To je spánek! Už jsem myslela, že se nedočkám. Přišlo to z ničeho nic. Ze dne za den… Takže se určitě dočkáte i vy!
Jinak mi ještě kamarádka radila (než takhle začal spát), tak v noci nekojit, ale dát jen čaj. Já to zkusila, ale v noci Daník čaj absolutně neee. Teďka to už neřeším, ale třeba vám to pomůže.
Dadulina píše:
AHojki holky
tescada CongratBudu držet palečky. A co já sem četla tak ženské normálně kojily v těhu a ničemu to neublížilo.
peprle Taky gratuluju a musím souhlasit s tescadou, když jsme se začali plazit tak to šlo fakt hoodně rychle
Nám už se klube 7. zoubekPočítám ještě tak jednu probdělou noc a bude venku. A už se fakticky nemůžu dočkat, až se vyspíme. Malého totiž uklidní jenom nošení, ani lehnout si sním nemůžu
JInak ŘEV
![]()
Musela sem se pochlubit
ALe to jídlo…![]()
Daduli,to je šikulka!!
my teď čekáme 4.zoubek a to jídlo je někdy taky děs běs
jsem taky nakoukla na tvůj profil,ale stejně není veřejný
,ale koukám,že bydlíš docela kousek od nás ![]()
Udělala jsem fotoalbum, tak jestli chcete, koukněte jak ten náš kluk roste https://www.emimino.cz/…daniel-7969/#…
Snad tenhle odkaz bude fungovat
Peprle
JO taky jsem koukala. Ve Frýdlantu mám pár známých. Chodila jsem totiž do školy do Frýdku
Mám fotky na profilu ale radši pouze pro přátelé, tak jestli chceš můžeš si mě přidat
Jo jěště sem ti chtěla napsat na to tvoje "holky,konečně se plazíme!!!!!ode dneška.já,vím,teprve..... " Že si z toho nic nemáš dělat. Třeba můj bratr ani v jednom roce pořádně nechodil a je normální a sportovně založený
Byl hoooodně velký lenoch:-)
lluucciiJéé co já bych za to dala. My s tím spánkem bojujeme od půl roku kdy začali růst zuby. Do té doby spal hezky, max 1× se vzbudil. Ale teď to je hrůza. Pije minimálně 2× za noc. Ale s tím čajem to zkusím. Už mě to napadlo ale říkala sem si aby potom třeba nebyl zase hladový a znova se nevzbudil. A včera večer to byl extrém. 2,5 hodiny před usnutím celé prořval, ale strašně
Byla jsem nucena mu dát zase sirup od bolesti a pak krásně usnul.
A hlásím že zub ještě stále není venku ![]()
Dadulina píše:
PeprleJO taky jsem koukala. Ve Frýdlantu mám pár známých. Chodila jsem totiž do školy do Frýdku
Mám fotky na profilu ale radši pouze pro přátelé, tak jestli chceš můžeš si mě přidat
Jo jěště sem ti chtěla napsat na to tvoje "holky,konečně se plazíme!!!!!ode dneška.já,vím,teprve..... " Že si z toho nic nemáš dělat. Třeba můj bratr ani v jednom roce pořádně nechodil a je normální a sportovně založený
Byl hoooodně velký lenoch:-)
lluucciiJéé co já bych za to dala. My s tím spánkem bojujeme od půl roku kdy začali růst zuby. Do té doby spal hezky, max 1× se vzbudil. Ale teď to je hrůza. Pije minimálně 2× za noc. Ale s tím čajem to zkusím. Už mě to napadlo ale říkala sem si aby potom třeba nebyl zase hladový a znova se nevzbudil. A včera večer to byl extrém. 2,5 hodiny před usnutím celé prořval, ale strašněByla jsem nucena mu dát zase sirup od bolesti a pak krásně usnul.
A hlásím že zub ještě stále není venku
Tak to se mám ještě asi co těšit. Daník nemá venku ještě ani jeden zoubek.
luci U každého to je jinak a ty třeba ani nebudeš vědět že ty zuby rostou
My máme extrémní průběh snad u každého zubu. První zub jsme nepostřehli a pak rostli tři téměř zároveň. A teď zase. Pokaždé horečky průjmy ŘEV jakoby ho na nože brali. U horních jedniček se podle všeho objevila 5. nemoc a nyní jsme zřejmě prodělali 6.
. Tak jsem zvědavá co bude příště, a hůř co bude u stoliček ![]()
Dadulina píše:
luci U každého to je jinak a ty třeba ani nebudeš vědět že ty zuby rostouMy máme extrémní průběh snad u každého zubu. První zub jsme nepostřehli a pak rostli tři téměř zároveň. A teď zase. Pokaždé horečky průjmy ŘEV jakoby ho na nože brali. U horních jedniček se podle všeho objevila 5. nemoc a nyní jsme zřejmě prodělali 6.
. Tak jsem zvědavá co bude příště, a hůř co bude u stoliček
A jak se pozná 5. a 6. nemoc? Slyšela jsem že u 5. jsou to horečky a pak se osype červenými flíčky, ale 6. nevim. Tak abych věděla na co se teoreticky připravit ![]()
lluuccii píše:Dadulina píše:A jak se pozná 5. a 6. nemoc? Slyšela jsem že u 5. jsou to horečky a pak se osype červenými flíčky, ale 6. nevim. Tak abych věděla na co se teoreticky připravit
luci U každého to je jinak a ty třeba ani nebudeš vědět že ty zuby rostouMy máme extrémní průběh snad u každého zubu. První zub jsme nepostřehli a pak rostli tři téměř zároveň. A teď zase. Pokaždé horečky průjmy ŘEV jakoby ho na nože brali. U horních jedniček se podle všeho objevila 5. nemoc a nyní jsme zřejmě prodělali 6.
. Tak jsem zvědavá co bude příště, a hůř co bude u stoliček
pátá nemoc osypání pak horečky a šestá horečky a pak osypání ![]()
Holky no já to mám nastudované takto. U obojího jsou horečky(cca 3dny), může se objevit rýma a u obojího je i vyrážka která vyleze po horečkách. Akorát u 5. nemoci (ta se nejčastěji objevuje u dětí předškolního věku, ale i dřív) je vyrážka první na hlavě, pak sestoupí na tělo a zmizí. A u 6. je první na hrudníku bříšku a zádech(nikde jinde) a pak během asi 3dnů zmizí.A bývá kolem toho 1.roku. A obojí když prodělá, tak jenom jednou pak už má obranné látky
Tak sem to teda četla.
A my stale bez jedinyho zubu, docela se desim, co nas ceka, kdyz to tady ctu…
lluuccii: krasny fotky, nejlepsi je ta, jak vyhlizi s pejskem tatinka ![]()
Daduli, Boudí, děkuji moc, budu doufat, že to bude rychlé, pokud to malého potká.