Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
14.12.11 12:23

Ahoj holky, gratuluji k zoubkům, Daník pořád nemá ani jeden. Asi dva týdny se sám o vše staví, tak myslím, že bude dřív chodit než lézt :). U nás po sněhu ani památky, snad nějaký napadne před Štědrým dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
14.12.11 16:59

Ahojky všichni :mavam:

Tak zase po delší době mám čas si sednout k pc, dočíst to tady a napsat pokroky u nás :mrgreen: Máte všechny velké šikulky doma :kytka:

Takže Dominka leze, sedí a začíná se stavět u nábytku a v postýlce. Upovídaná je až běda - říká klasiku mama, tata, baba, brrr, ham a pak ty nesrozumitelné „bláboly“, kterým rozumí jen ona sama :mrgreen: Děláme pápá, malá a občas paci paci - ale to fakt musí mít náladu :mrgreen: Co se zoubků týká, tak venku zatím není žádný, ale je to prý i tím, že má nějak „pevnější“ dásínky - takže chuděrka moje hrozně trpí - ale když jsem tady pročítala starší příspěvky, tak jsem našla inspiraci v chamomile :palec: a taky máme Citrovital gel
S jídlem je to horší - Domi dlabe jako „dáma“ takže sní minimální množství - ale zas alespoň vím kolik toho připravit :mrgreen: jogurt dá celý (ale to malé balení a jenom bílý), ovocné přesnídávky nejí skoro vůbec, ale čerstvé ovoce zase zbaští (tak do 100g), z poledního jídla sní buď 3 lžičky nebo vybírá co jí chutná a jelikož už baštíme větší kousky, tak to v podstatě na talíři pěkně probere - co jí nejede, tak rovnou vyhazuje hodně daleko od sebe :oops:

Vánoce :mrgreen: mám napečeno 7 druhů cukroví, udělám ještě úlky a tím jsem zkončila. Dárky jsou připravené a zabelené, lednička umytá a připravená na ty hory vánočnch dobrot - a chybí už jenom stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.12.11 20:01

Tak ten náš šikulka už ťape, dokonce to už ukázal i tatínkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.12.11 10:07

Stojímeeeeeeeeeee :mrgreen: :dance: ale zuby nikde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.12.11 10:50

SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.12.11 11:29
lubenka píše:
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

u nás taky!!!!!!! :mrgreen: holky,no ti vaší malí jsou šikovní,fakt :palec: Matýsek se ještě ani neplazí…jen válí sudy a otáčí se dokola.no a lezou nám asi první zuby nahoře 8o noci byly hrozné,ale teĎ jsou šílenééééé.snad se brzy vyklubou,jak mu to mažu,cítím už ten zub,ale ještě neprorazil ven,ale jestli fakt budou první jedničky nahoře,tak budeme mít doma malého zajíčka :lol: jinak zítra budeme zdobit stromeček a Mareček už se nemůže dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.12.11 12:52

Já už prckala prskavkou a Adam byl u vytržení :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.12.11 16:21

taky jsem včera vyhrabali ještě loňské prskavky,se Mareček nejdříve leknul,ale pak paráda…akorát nám k tomu včera teda ještě nesněžilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.12.11 16:26

Ahoj holky, me se Natalka narodila 19.3. a moooc rady by jsme se k Vam pridaly, vezmete nas jeste mezi sebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.12.11 16:26

Jooo a supr tip ta prskavka - musim koupit a taky to zkusit :potlesk: U nas zase leti bublifuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.12.11 16:31
tescada píše:
Ahoj holky, me se Natalka narodila 19.3. a moooc rady by jsme se k Vam pridaly, vezmete nas jeste mezi sebe? :)

ahoj!! :hug::mavam: to je narozená 3 dny po tom mém klučíkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.12.11 16:32

Zdravím holky,malá je jako drak, pořád si stoupám, to lezení prostě zatím přeskakujeme. tady sněžilo trochu, ale nic se neudrželo, takže to vidím na vánoce na blátě!!!
Peprle dyť on na to příjde, jen to che ještě čas, pak nám to ještě všem natře!!! :jazyk:

Tescado Vítej :kytka:

Holky , jak budete mít pořešený stromky, někde na vyvýšeném místě nebo klasika na zemi, bojím se aby ho na sebe nezvrhla, nedá se moc uhlídat, leze všude a když dělám něco v kuchyni tak se plazí po celém patře, máme zábranu na schodech a v dosahu stejnak nenechávám nic pro její všetečné ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.12.11 16:35

boudi no tak to pochybuju :D ale zase to má výhode,žemi ke stromečku bude maximálně válet sudy,tak to snad přežije bez újmy :mrgreen: jinak u známých jsem viděla stromeček zavěšený ke stropu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.12.11 16:35

Diky holky :) Jinak my asi stromek mit nebudem, kdyz vidim, jak si Natalka u vseho stoupa, tak by ho na sebe strhla. Navic budeme na stedry den u babicky a tam stromek mit bude. Mozna koupime jen nejaky maly, aby se nereklo a dame ho na stul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.12.11 16:38

A holky nevim, jestli jste to tu neresily, ale papate uz jogurty? My tedka zacly, dr. rikala, ze muze od 8.mesice a dneska na cvicu holky rikaly, ze je jeste brzo a at pockam min. do 10 mesice… Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí