Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
21.12.11 17:03

My baštíme jogurty už tak od 7 měsíce, doktorka nám je doporučila, co člověk to názor ;), ale je fakt, že jí tolik nejel, teď už ho baští krásně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.12.11 17:08

Asi jsem jen potrebovala slyset, ze ho taky nekdo ji potom co rikaly holky na cv to vypadalo, ze jen ja zacla tak brzo :mrgreen: Tak dik, budu ho davat dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.12.11 18:19
tescada píše:
A holky nevim, jestli jste to tu neresily, ale papate uz jogurty? My tedka zacly, dr. rikala, ze muze od 8.mesice a dneska na cvicu holky rikaly, ze je jeste brzo a at pockam min. do 10 mesice… Diky.

Ahoj, každý na to má svůj názor. Je to na tobě. Já si myslím že do roka by mléko a mléčné výrobky neměli, ale mám okolo sebe spoustu maminek co už jogurty dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
21.12.11 18:21
Boudice23 píše:
Zdravím holky,malá je jako drak, pořád si stoupám, to lezení prostě zatím přeskakujeme. tady sněžilo trochu, ale nic se neudrželo, takže to vidím na vánoce na blátě!!!
Peprle dyť on na to příjde, jen to che ještě čas, pak nám to ještě všem natře!!! :jazyk:

Tescado Vítej :kytka:

Holky , jak budete mít pořešený stromky, někde na vyvýšeném místě nebo klasika na zemi, bojím se aby ho na sebe nezvrhla, nedá se moc uhlídat, leze všude a když dělám něco v kuchyni tak se plazí po celém patře, máme zábranu na schodech a v dosahu stejnak nenechávám nic pro její všetečné ručičky.

Ahoj, náš malej, chodí, leze dozadu a vůbec se rychle přemisťuje, takže myslím, že stromeček bude taky cuchat. Budeme ho mít normálně na zemi. Koupili jsme bytelný stojan naplněný pískem, je fakt hodně těžký, tak předpokládám, že ho jen tak nestrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.12.11 21:07

Tescado vítej :mavam:
Holky u nás se už taky stojí a tím pádem začaly celkem nečekaný pády :roll: Leze všude, staví se všude a já celý den lítám a odchytávám :D Pořád jsem se na tohle období těšila, tak to tu mám :mrgreen: Ale zase je úžasný, jak na všechno reaguje, dokonce už řekl dvakrát ma ma :srdce: Jo ale jen mu zmizím z dohledu, tak začne mrčet, to dělá asi třetí den. A dřív mu bylo jedno, kdo ho chová, teď už si vybírá :) Stromeček budeme mít klasicky na zemi, v květináči s pískem. Doufám, že brzo zjistí, že píchá a nebude si ho moc všímat:)Ale už vidím, jaký lákadlo pro něho budou ozdobičky. Tu prskavku musím taky vyzkoušet :palec:
A taky vám tak hrozně ty dny letí? Já než se vzpamatuju je vždycky konec týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.12.11 06:56

Ahojda!
Dávám jogurty už dávno-6% tuku Holandia-Madeta a do toho už měl i nastrouhaného Brumíka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
23.12.11 12:39

Ahojky :mavam:
Tescada - vítej :mavam: já mám holčičku narozenou 28.3. :mrgreen:

Já dávám jogurt také od 7m - už máme vyzkoušeno více druhů. Holandii, Activii, tvaroh :mrgreen: bílé i ovocné

Stromeček mít budeme - malý v květináči - zruším dočasně přebalovací pult a místo něj bude stromeček nahoře na komodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.12.11 08:27

Krásný Štědrý den! :kytka: :mavam:
Tak ten předvánoční úklid dal celkem zabrat, a to vážně nechápu jak se tolik bordelu nashromáždí v tak malém bytě :lol: Stromeček máme na stolečku, teď dal manžel kolem sušák :lol: A Daneček je hotový :D
Jinak krásně ťapkáme kolem nábytku. Stojí téměř bez držení, ale chviličku jenom.
A taky je docela ukecaný, chtěla bych rozumět té jeho mimozemské řeči :lol: To ani není popsatelné :roll: A jogurt ještě nedáváme, ale po Vánocích už asi začnu.
Co dáváte na snídani? My jsme začali snídaňovat až před týdnem :oops: a dávám mu kaši s ovocem.
Jo a mimochodem malý mi vůbec nechce ani miniaturní kousíčky :think: Ani hustější, vždycky ho jakoby natáhne, ať mu dám cokoli.Tak už to radši rovnou plive, ale jenom ty čisté kousíčky, potvůrka. Zkoušela sem dát i rohlíček po kousičkách, ovoce i piškotky a všechno ožužlá a vyplivne. Už si sním nevím rady a myslím že v 9,5 měsících už je pozdě na to aby měl všechno téměř tekuté! :nevim:
Tescada :kytka: Taky vítám mezi námi :mavam:
Přejeme Vám hezké a klidné Vánoce a nejskvělejší Nový rok :hug: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
24.12.11 10:01

Milé maminky a dětičky, všem Vám přejeme pohodové Vánoce v rodinném kruhu, dětem bohatého Ježíška a spoustu radosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
24.12.11 15:08

Holky moc Vam dekuju za prijeti mezi Vas :hug:
K te snidani my zatim rano jen kojime a kdyz ja snidam, tak ji dam nejaky kukuricny krupky event. chlebik na kousky…
Jinak take Vam vsem preji kraaaasne proziti Vanoc s Vasimi drobecky, moooc si je uzijte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.12.11 15:19

Tak šťasné a veselé!!!Pěkně si ty první Vánoce s drobečkama užijte :kytka: :kytka:
My snídáme chlebík s tenkou vrstvou másla a nebo žervé..ale sní jen pár kostiček takže stejně dokojuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.12.11 16:01

I já bych vám všem s celou rodinou chtěla popřát krásné svátky plné pohody :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.12.11 20:06

taky přeji krásně prožíté Vánoce s dětičkama a celo rodinou..jinak jogurt dáváme už tak měsíc,docela mu jede,na snídani právě jogurtek nebo clebík s máslem,docela i popapá tak půlku teňoučkého krajíčku.hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
26.12.11 15:22

máme první zub :dance: jednička nahoře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
26.12.11 19:36
peprle píše: