Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všichni ![]()
Všem marůdkům brzké uzdravení a rychlé prořezání zoubků ![]()
U nás v podstatě nic nového není - teda když pominu to, že je z Domi děsně užvaněná ženská
(po mamince). Plazíme se, snaží se lézt (ale nesměla by být madam líná
), už se i sama posadila - jenže na to mi fyzioterapeutka na cvíču řekla, že je to špatně - mám jí prý pokládat zpátky
To nevím proč, když už v podstatě i „skoro“ leze. S jídlem víceméně problémy nemáme - jen asi budeme mít doma modelku, protože Dominka jí takové miniporcičky a navíc jako dáma.
Jediné s čím válčíme poslední týden, je spaní - přes den spí sice 3×, ale max. 20 minut a v noci kojím každé 2 hodiny - kaše nepomáhá a když jí udělám mlíčko na noc, tak to má efekt, jako kdyby ho nedostala ![]()
Včera jsem se konečně pustila do fotek Domi - třídím je po měsíci od těhu až do teď a až budu mít kompletně do roka - tak tohodíme na DVD a kamarád nám je všechny kompletně upraví, tak jsem na to zvědavá.
Dárky k Vánocům už mám v podstatě vyřešené - pro malou už skoro všechno mám, vybrala jsem stejné dárky jako Lubenka, jen mám navíc medvídka usínáčka (ten původní už je pěkně ožvýkaný a to ho má Dominka 7,5 měsíce). Pak jsem zaúkolovala rodinu - jedny rodiče koupili jídelní stoličku,druzí chodítko. A naše babičky si rozdělily jídelní soupravu a druhá babi pošle korunky na šatičky.
Dadulina píše:
Holky mi to nedá ale musím vám něco ukázat.Tak mě napadlo vyhrábnout nějakou fotku manžílka a porovnat a sem z toho uplně vedle:-D Vypadá to že místo mě malého odnosil a porodil on.
Krásný
Náš malej je směska obou, někde vypadá úplně jak já a občas jak manžel ![]()
Zdravíčko maminky ![]()
Tak my hlásíme zlepšní
![]()
Už od rána bylo slyšet že hlas se mu zlepšil, přes den už téměř v pohodě jako před tím
A odsávali sme dneska jenom 3×
Taky nám už ležou ty dvě jedničky.. ta první se zase objevila a druhá taky hezky vykukuje
Sice to ještě nebylo uplně bez pláče ale jinak byl happy
a bez průjmu.
A už oficiálně mohlu zdělit, že se už přitahuje k nábytku a párkrát se i postavil
Dělá to čím dál častěji a už si musíme dávat bacha co necháme na konferáku
** Luci** Tak o de mě má jenom uši, jinak všechno ostatní včetně vlásků a barvy očí má taťkovo, ale je možné že se to ještě změní ![]()
Se zvědavá jak bude miláček dneska spát.Ze včerejěka sem naspala 3 hodiny.. ale za to si částečně můžu sama
Nad náma mají celkem bujarou pařbu
Pořád mi to tady spouští chůvičku a mám obavy že ho vzbudí. Má totiž lehké spaní poslední dobou ![]()
Přeju všem hezký sváteční večer
![]()
Zdravím ![]()
Dneska jsme byli na osmiměsíční prohlídce a prďola váží 8kg a měří 70cm
Jinak dostal poprvé rýmu, odsváváme, nejdřív jsme koupila kapky nasivin, ale potom mi doktor doporučil homeopatický a dneska je to druhý den, co je stříkám a rýma je skoro pryč
Spaní přes den si už zkrátil jen na jedno denně, takže si ho konečně taky víc užiju
Jen kdyby bylo trochu lepší počasí, jo a taky z toho věčnýho oblíkání mě asi brzo hrábne, achjo, jak já mám ráda léto ![]()
Dadulino to je šikulka!
A ta podoba - mazec ![]()
Ahoooj holky,
po dlouhé době se hlásím, Zuzce bylo před dvěma dny 9 měsíců a našla jsem konečně první zoubééééééééééék..ten si dal na čas!!! ![]()
Všechno to hrozně letí..dárky už máme skoro všechny, takže budeme Vánoce užívat v poklidu!!
No dneska to vypadá spíš na první jarní den než na první adventní neděli!!! ![]()
Májo a jak často se ti budila předtím V NOCI??¨
Dádulino vy máte teda šikulku, Zuzka teprve zjišťuje že se dají kolínka dát pod sebe :
oops:
Mateny pořádnej chlapáák, co to bylo za homeo???
Boudí - Euphorbium compositum-Heel Nasentropfen L, jsme bez rýmy ![]()
Mateny píše:
Boudí - Euphorbium compositum-Heel Nasentropfen L, jsme bez rýmy
Nám právě rýma začíná, zatím jen trošku, tak doufám, že se to moc nerozjede ![]()
Mateny píše:
A gratuluju k zoubku!!Dostaneš na šaty?
Dostala jsem novou mysliveckou bundu, šaty bych moc nevyužila ![]()
Ahoj maminky, také ty homeo kapky koupím. Ale mohu doporučit Pulsatillu, ta malému krásně pomohla, měl rýmu měsíc a půl v kuse a během dvou dnů je po ní, tak můžete také zkusit.
Také máme už nakoupené všechny dárky a pomalu vymýšlím jaké cukroví upeču.
Daník dělá další pokroky. Nejhorší je, že se v noci sám posadí v postýlce a začne plakat, protože najednou neví co s tím, a nebo se otočí na bříško a neví jak zpět. Přitom přes den si sedá a lehá sám a i se sám otáčí a válí sudy
. Zub stále žádný, ale už 3dny ho dost bolí, tak snad nějaký konečně vykoukne.
lubenka píše:
My už máme taky 14 dní zoubek
Sedíme a lítáme v chodítku
No vidíš to. já chodítko dávat nechci. na všechno má ještě čas ![]()
Já ho v něm nenechávám dlouho, ale prostě najednou nemá prdelku a já ho teda nehodlám pořád přidržovat ![]()
Už dáváme i na nočník
![]()
lubenka píše:
Já ho v něm nenechávám dlouho, ale prostě najednou nemá prdelku a já ho teda nehodlám pořád přidržovat
Už dáváme i na nočník![]()
![]()
My už také, asi 14dní. Řekla jsem si, že když už 2měsíce sedí, tak to už půjde.
NO u nás se sice říká „na šaty“, ale můžeš si vybrat taky co chceš
Já bych je totiž taky moc neužila ![]()