Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
31.10.11 19:54

Tak tak, náš malej ten posun času taky nezvládl, zatím to zkouším trochu posouvat, tak uvidíme kdy to prolomíme. Ostatně, ani já to zatím nezvládám. Už bych šla spát a to ještě není osm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.10.11 19:57

Ahojky maminečičky :-) ,
tak já jen na rychlovku Vás chci pozdravit a uvítat mezi námi Peprlo…vítej :kytka:
Dneska jsem totálně hotová, asi nám přes noc Danečka vyměnili pač dneska byl protivný jak nikdy…když jsme ho neměli v náruči, šíleně plakal, k tomu asi dopomáhalo to, že se držím abych s nim nechodila a zatím se to daří ale Dáňovi se to nelíbí ale dááám to :mrgreen:
Boudí, tak co Zuzanka jakpak jí je? Chudinka malinká…snad bude co nejdříve v pořádku :huban: !!! Jinak je super, že máte tak milou doktorku..to se jen tak nevidí :-)
Májo, to je zajímavý trik…to taky vyzkoušííím :-) A jakpak se Dominičce líbí plavčo? :-)
Mateny, já zkusila Danečkovi už meruňky, švestky, broskve a všechno v pohodě :-) Zkouešla jsem i višně ale ty jsou holt moc kyselý :-D Tak si to v MC užijte…mx tady žádný nemáme…musí to být super :dance:
Holky, jestli Vás můžu poprosit když se budete denně nudit, tak můžete dát hlásek Danečkovi…děkujuuuu
http://prozeny.blesk.cz/…danecek/8352 :srdce: :-D Rozdělím se o výhru :-D
Mějte se krááásně a dobrou noc… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.10.11 20:02

Taky vítám nově příchozí maminku :mavam: :kytka:

Veru dneska ráno a jsem musela zase srážet, teď už je teda bez teplot, zítra jdeme na krev a s močí na bakterku, opět se musí vyloučit zda se nám nevrátil zánět močáku :roll: :roll: :roll:

Mateny tady byla celý den inverze, takže mlha se zvedla až těsně před setměním :lol: :lol:

Luci nám se ten časový posun srovnal jen díky tomu jak je Zuzka rozhozená z těch teplot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.10.11 20:04

Teda chuděra, tu to trápí už dlouho. Už aby byla zase jako rybička :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.10.11 20:11

Boudí, myslím na Vááááás at je Zuzaninka co nejdříve v pořádku a nepotvrdí se zánět močáku :-( Jste holky šikovné a hlavně silné :huban: Opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.10.11 20:14

Dík holky, zoubky se vesele klubou, ouško už je vpořádku a teď jen zjistit od čeho jsou ty horečky :mrgreen: k tomu se jí na paži udělal nějaký exzém a za hlavou má bouličku, dneska jsem jí nahmátla, tak jestli je to od toho jak sebou občas lupne na koberec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.10.11 20:17

Boule bude určitě z toho jak se bouchne. Daník jí měl už dvakrát :). Za pár dní zmizí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.10.11 20:19
lluuccii píše:
Boule bude určitě z toho jak se bouchne. Daník jí měl už dvakrát :). Za pár dní zmizí!

No jednou už jí měla na tom samém místě, přišla jsem na to jak jsem jí uspávala a hladila po vláskách, manžel mi říkal to samé, tak jsem to nesledovala zda zmizela a teď je tam zase, asi je to kritické místo na které padá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.11.11 08:12

Boudí držte se a hlavně toho bacila pořádně vyležte :hug:
Peprlo :mavam: vítej
Veru posíláme vám hlas :-)

Přidám fotky z plavání - včera jsme se poprvé potápěli a nějaký tatínek nafotil úplně všechno a slíbil nám, že fotky rozešle mailem, tak jakmile dorazí, přidám - ale plavání je boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.11.11 10:23

My od září chodíme taky plavat. Malej je nadšený! Potápíme se už asi měsíc a půl. Jde mu to skvěle. V listopadu by měl dorazit fotograf a nafotit děti, tak sem sám taky fotky.
I u vás je vidět že to malou hodně baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
1.11.11 11:15

Zdravím všechny, taky se k vám ráda přidám (pokud vám to nevadí)mám doma taky malé březňátko Tobiáška 21. března se narodil. Je moc hodný, ale taky ještě neleze ani se neplazí jen plave a umí si sám sednout, toho baví proto celkem často sedí a nějak se nehrne do toho lezení tak uvidíme no. Teď si začal i vymýšlet v jídle banán mu moc nejede. Co dáváte svým dětem k jídlu a co mají rády? A taky kolik už máte zoubků? Protože já už opravdu nevím co mu dávat má rád jen ty kupované jídla od Hami a přesnidávky taky jen ty kupované to co mu uvařím moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.11.11 12:05

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Tady je mlha přede mnou, mlha za mnou! Jsme doma, krom nákupu :zed:
Adámkovi se dnes daří i spinka! Už byl fakt protivka!
Ráno sice vstal po 5, ale pak šel na hodinku a půl zase chrupkat a ted' už zase přes hodinku zařezává! Vůbec Nám nejedou přesnídávky, tak místo nich nasadím bílý jogurt a uvidím :nevim:
Odpoledne valíme banán a už zbaští celej :hug: Šikulka moje :srdce:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
1.11.11 19:51

ahoj holky,děkuji za přivítání :kytka: dnes jsme byli na kontrole na ultrazvuk ledvinek a je to téměř v pořádku,chodíme od narození na ko.,ted už snad poslední za půl roku.dnes byl Matýsek jen na mlíčku,no nevadí,zásoby nějaké má :-) je teď úplně k sežrání,jak jde vidět,jakou má radost,jen už když jdu k němu a ví,že budeme dělat blbinky!!jinak zoubek nemáme žádný,dnes v noci mě budil co hodinu :zed: ted je doma klídeček,kluci spí,jakž takž poklizeno.přeji vám všem kráááásnýýý večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
4.11.11 21:30

Ahojky maminečičky :-) ,
tak jakpak se máte, copak mrňousci? :-)
Holky, chtěla jsem se zeptat jestli by jste byli pro a založili by jsme si soukromou skupinku? Že, by jsme mohli probírat vše…tak se jen ptám :-)
Boudí, copak Zuzanka, dobrý?
Májo, těšíme se na fotečky z plavča :-D To musí být vážně super! A jak to zvládáte v tomto počasí, dobrý? Chtěla jsem totiž s Danečkem chodit taky ale prý to neni dobrý v tomto počasí,tak nevím :nevim:
Lubenko, tak to máte super budík :) v kolik se tak Adámek normálně budí? :-)
Renule, vítej mezi námi :kytka: My tedy papáme přesnídávky od Hami, miluje activii a bobíka :-) Jinak polívčičky, zkoušela jsem mu kuřecí maso s bramb.kaší a vůbec to nechtěl. Jinak je super, že už Tobísek hačá :-) My stále niiic :nevim: Ale musím se pochlubit, že dnes poprvé přelezl z obýváku do kuchyně, tak mě to moooc potěšilo :huban: :srdce:
Peprle, tak to je moc dobře, že ledvinky jsou v pořádku! My druhým dnem jsme vzhůru taky každou hodinku, šílený…spím i v sedě :-D
Mějte se krásně a opatrujte sebe i mrňousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.11.11 07:01

Ahoj babky :mrgreen:
No čoveče, dnes jsme měli budíka o půl 4 8-o 8-o 8-o
No ale není se čemu divit, když to včera zalomil už kolem 6 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Ten posun času je znát na Nás všech :-?
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí