Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tak, náš malej ten posun času taky nezvládl, zatím to zkouším trochu posouvat, tak uvidíme kdy to prolomíme. Ostatně, ani já to zatím nezvládám. Už bych šla spát a to ještě není osm ![]()
Ahojky maminečičky
,
tak já jen na rychlovku Vás chci pozdravit a uvítat mezi námi Peprlo…vítej ![]()
Dneska jsem totálně hotová, asi nám přes noc Danečka vyměnili pač dneska byl protivný jak nikdy…když jsme ho neměli v náruči, šíleně plakal, k tomu asi dopomáhalo to, že se držím abych s nim nechodila a zatím se to daří ale Dáňovi se to nelíbí ale dááám to ![]()
Boudí, tak co Zuzanka jakpak jí je? Chudinka malinká…snad bude co nejdříve v pořádku
!!! Jinak je super, že máte tak milou doktorku..to se jen tak nevidí ![]()
Májo, to je zajímavý trik…to taky vyzkoušííím
A jakpak se Dominičce líbí plavčo? ![]()
Mateny, já zkusila Danečkovi už meruňky, švestky, broskve a všechno v pohodě
Zkouešla jsem i višně ale ty jsou holt moc kyselý
Tak si to v MC užijte…mx tady žádný nemáme…musí to být super ![]()
Holky, jestli Vás můžu poprosit když se budete denně nudit, tak můžete dát hlásek Danečkovi…děkujuuuu
http://prozeny.blesk.cz/…danecek/8352
Rozdělím se o výhru ![]()
Mějte se krááásně a dobrou noc… ![]()
Taky vítám nově příchozí maminku
![]()
Veru dneska ráno a jsem musela zase srážet, teď už je teda bez teplot, zítra jdeme na krev a s močí na bakterku, opět se musí vyloučit zda se nám nevrátil zánět močáku
![]()
Mateny tady byla celý den inverze, takže mlha se zvedla až těsně před setměním
![]()
Luci nám se ten časový posun srovnal jen díky tomu jak je Zuzka rozhozená z těch teplot
Teda chuděra, tu to trápí už dlouho. Už aby byla zase jako rybička
.
Boudí, myslím na Vááááás at je Zuzaninka co nejdříve v pořádku a nepotvrdí se zánět močáku
Jste holky šikovné a hlavně silné
Opatrujte se.
Dík holky, zoubky se vesele klubou, ouško už je vpořádku a teď jen zjistit od čeho jsou ty horečky
k tomu se jí na paži udělal nějaký exzém a za hlavou má bouličku, dneska jsem jí nahmátla, tak jestli je to od toho jak sebou občas lupne na koberec ![]()
Boule bude určitě z toho jak se bouchne. Daník jí měl už dvakrát
. Za pár dní zmizí!
lluuccii píše:
Boule bude určitě z toho jak se bouchne. Daník jí měl už dvakrát. Za pár dní zmizí!
No jednou už jí měla na tom samém místě, přišla jsem na to jak jsem jí uspávala a hladila po vláskách, manžel mi říkal to samé, tak jsem to nesledovala zda zmizela a teď je tam zase, asi je to kritické místo na které padá ![]()
Boudí držte se a hlavně toho bacila pořádně vyležte ![]()
Peprlo
vítej
Veru posíláme vám hlas ![]()
Přidám fotky z plavání - včera jsme se poprvé potápěli a nějaký tatínek nafotil úplně všechno a slíbil nám, že fotky rozešle mailem, tak jakmile dorazí, přidám - ale plavání je boží ![]()
My od září chodíme taky plavat. Malej je nadšený! Potápíme se už asi měsíc a půl. Jde mu to skvěle. V listopadu by měl dorazit fotograf a nafotit děti, tak sem sám taky fotky.
I u vás je vidět že to malou hodně baví ![]()
Zdravím všechny, taky se k vám ráda přidám (pokud vám to nevadí)mám doma taky malé březňátko Tobiáška 21. března se narodil. Je moc hodný, ale taky ještě neleze ani se neplazí jen plave a umí si sám sednout, toho baví proto celkem často sedí a nějak se nehrne do toho lezení tak uvidíme no. Teď si začal i vymýšlet v jídle banán mu moc nejede. Co dáváte svým dětem k jídlu a co mají rády? A taky kolik už máte zoubků? Protože já už opravdu nevím co mu dávat má rád jen ty kupované jídla od Hami a přesnidávky taky jen ty kupované to co mu uvařím moc nechce.
![]()
Tady je mlha přede mnou, mlha za mnou! Jsme doma, krom nákupu ![]()
Adámkovi se dnes daří i spinka! Už byl fakt protivka!
Ráno sice vstal po 5, ale pak šel na hodinku a půl zase chrupkat a ted' už zase přes hodinku zařezává! Vůbec Nám nejedou přesnídávky, tak místo nich nasadím bílý jogurt a uvidím ![]()
Odpoledne valíme banán a už zbaští celej
Šikulka moje ![]()
![]()
ahoj holky,děkuji za přivítání
dnes jsme byli na kontrole na ultrazvuk ledvinek a je to téměř v pořádku,chodíme od narození na ko.,ted už snad poslední za půl roku.dnes byl Matýsek jen na mlíčku,no nevadí,zásoby nějaké má
je teď úplně k sežrání,jak jde vidět,jakou má radost,jen už když jdu k němu a ví,že budeme dělat blbinky!!jinak zoubek nemáme žádný,dnes v noci mě budil co hodinu
ted je doma klídeček,kluci spí,jakž takž poklizeno.přeji vám všem kráááásnýýý večer
Ahojky maminečičky
,
tak jakpak se máte, copak mrňousci? ![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat jestli by jste byli pro a založili by jsme si soukromou skupinku? Že, by jsme mohli probírat vše…tak se jen ptám ![]()
Boudí, copak Zuzanka, dobrý?
Májo, těšíme se na fotečky z plavča
To musí být vážně super! A jak to zvládáte v tomto počasí, dobrý? Chtěla jsem totiž s Danečkem chodit taky ale prý to neni dobrý v tomto počasí,tak nevím ![]()
Lubenko, tak to máte super budík
v kolik se tak Adámek normálně budí? ![]()
Renule, vítej mezi námi
My tedy papáme přesnídávky od Hami, miluje activii a bobíka
Jinak polívčičky, zkoušela jsem mu kuřecí maso s bramb.kaší a vůbec to nechtěl. Jinak je super, že už Tobísek hačá
My stále niiic
Ale musím se pochlubit, že dnes poprvé přelezl z obýváku do kuchyně, tak mě to moooc potěšilo
![]()
Peprle, tak to je moc dobře, že ledvinky jsou v pořádku! My druhým dnem jsme vzhůru taky každou hodinku, šílený…spím i v sedě ![]()
Mějte se krásně a opatrujte sebe i mrňousky ![]()
Ahoj babky ![]()
No čoveče, dnes jsme měli budíka o půl 4
![]()
No ale není se čemu divit, když to včera zalomil už kolem 6
![]()
Ten posun času je znát na Nás všech ![]()
![]()