Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
28.10.11 10:25

Dobré ráno,
dneska jsme měly se Zuzkou plačtivé ráno. a má teplotku, během chvilky se mi stihla pokáknout tak, že to měla pomalu až za ušima, spíš řidší stolice.
No jsem zvědavá jestli jsou to konečně zoubky.
Teď se prospinkala a vypadá zase spokojeně 8-) jen tý snídani moc nedala, 2 kostičky chlebíku a asi 5 lžiček přesnídávky :-?

Májo moje mamka mi do toho nekecá vůbec a tchýně si toho moc nedovolí vzhledem k předchozím vyhroceným vztahům 8-)
Jen vždycky říká Zuzance, ježiš ty máš studený ručičky, není ti zima?nejsi málo oblečená? :mrgreen: Nejradši by jí viděla už teď v zimním fusaku :nevim:
to potom nevím co bych dávala při mrazech 8-o
a to jí oblíkám o vrstvu více než já a do sporťáku má zimní fusak do autosedačky, ten z fleecu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.10.11 13:12

Tak opět zhoršení, teplotka přes 38° po odečtu, dala jsem jí sirup ibalgin baby, myslíte že jsem se sirupem měla počkat nebo dát první čípek?a nebo jí dát spíš panadol baby..mám tady tolik sirupů až v tom mám zmatek :nevim: nevím zda je lepší panadol nebo ibalgin (ten jsem měla načatý) při růstu zoubků?na obojích je že snižují bolest a teplotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.10.11 16:53

Boudí, ono je úplně jedno co dáš - všechno působí stejně, jen to má jinou základní účinnou látku. Halvně, aby byla Zuzi brzo zase v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.10.11 20:46

Ahojky maminky :-) ,
tak dneska jsem totálně vyčerpaná…Dneska Daňulka celý den jen plakal a nechtěl být vůbec sám, k tomu mi dneska vypil jen 60ml za den. a ted 150ml. večer, jinak vůůůbec nechce papat :-( Začínají mu rašit dva zoubečky vedle sebe :huban: , tak jestli to bude tím…nevíte :nevim: Mám úplnou radost, že zoubky začínají růst ale je mi tak Daňulky líto, ještě jsem ho za těch 7.měsíců takového neviděla :nevim:
Boudí, moooc Ti děkuju za článek, je úžasný :-) Akorát se ted vážně bojím, že jsem to totálně podělala, že s Daňulkou i když jednou za den, s nim jdeme za ručičky,tak jsem mu ublížila! Jak se tam krásně píše, bude si myslet, že mě má stále jako oporu a pak sám ani nepůjde…kruci :zed: Už papáte chlebík? To je super :-D A co Zuzanka, už je bez teplotky? Doufám, že je už v pohodě!
Dadul,tak Daňulka sílu v nožičkách má, říkala to i doktorka na neurologii ale stejně ted vím, že jsem to podělala :-( tak snad to bude dobrý! A snad zvládnu Dáni pláč když brečí, že chce za ručičky…Jinak nejspíš jo, koukala na mě jak na losera, že Daneček ještě nemluví…Ale tak myslím, že má ještě čas. Přesně :-D To je taky jeho…aaaaaa a prdění a prskání pusinkou, to miluje :mrgreen: Je vždy celý mokrý jak u toho prdění slintá ale strašně ho to baví :mrgreen: Tak snad budeš co nejdříve v pohodě! S tou rýmičkou když měl i tatínek…Já jsem šílený plašan, já bych asi k doktorce zašla :-D Ale uvidíš :huban: To mě mrzí, že po porodu máš takový problémy…Tak, že čínskou čajovou směs neochutnávat,ju? :-D Ale tak hlavně, že Ti pomáhá! Endometriozu bohužel neznám, tak nevím ale doufám, že jí mít nebudeš :-)
Májo, to si napsala krásně :-D Vážně je každý mrňousek jiný, je to krásný pozorovat :-D Jooo, kecy od babiček miluju…Ale u nás do mě taky jede spíše tchýně, že musím vařit a vařit (omáčky atd…My jsme to taky jedli a žijeme, musím ho teple oblékat, hadrové plenky jsou nejlepší atd…Taky si někdy přijdu absolutně neschopná, že Danečka neumím ani vychovat :nevim: Ale to je holt aby jsme se nenudili :mrgreen: A co vůbec plavčo, jak se Domísce líbí?
Mějte se krásně, jdu se najíst a do hajan… Dneska mi dal poprvé totálně zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.10.11 21:09

Veru teplota stále přetrvává, před hodinkou měla zase přes 38, dala jsem znovu sirup a teď spinká, ale nevidím to na moc dlouho, až se vzbudí tak přeměřím, jinak jí budit nebudu, ten ibalgin by měl účinkovat snad nějakou dobu a né jen chvilku :cert: :cert:

PS:za ručky už ho neber, i když to bude vyžadovat.musíš být neoblomná 8-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.10.11 21:18

Boudí, tak snad bude teplota do rána pryč…chudinka :huban: Držím palečky, at je zítra kráááásně čilá :-) Jinak se moooc bojím, že jsem to už podělala :-( Bojím se, že ted se to už nenaučí…fakt jsem selhala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.10.11 21:31
Veru-nka píše:
Boudí, tak snad bude teplota do rána pryč…chudinka :huban: Držím palečky, at je zítra kráááásně čilá :-) Jinak se moooc bojím, že jsem to už podělala :-( Bojím se, že ted se to už nenaučí…fakt jsem selhala :zed:

ale prosím tě, nic si nepodělala, hlavně v klidu. N atakový pitominy nemysli Veru!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.10.11 21:34

Také se hlásím :). Máme 7měsíčního syna Daniela. Narodil se 16.3.2011. Roste jako z vody. Už sám sedí. Ale moc mu nejde otáčení z bříška na záda. Zoubek nemám stále žádný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.10.11 22:28

Děkuju Ti Boudí za podporu :huban: jsi mooc hodná :) Snad máš pravdu a bude to OK!
Lucíí, vítej mezi námi :-) Tak to je super…zoubek přijde a ze zádíček na bříško nám taky nějak extra nejde, moc ho to nebaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 08:46

Dobré ranko :mavam: ** Luci** Jee další Daneček :pankac: Vítám tě :kytka:

Boudi Co teplotka? Už je to lepší? Mě doktorka říkala že nejúčinější je Paralen čípek. Tak mám doma radši jenom to, abych pak nemusela řešit co je lepší :-) A stejně sem je ještě ani neotevřela.Ťuťuk 8-) Ať ste brzo v pořádku. :hug:
Veru On už to tak měl jednou, když sem byla nemocná já. A dr mi pak říkala, že pokud má jenom lehce zvýšenou tak nemusím chodit… že je prý aspoň vidět že se stím umí poprat. :-) A neboj se, určitě si nic nepodělala.Těch pár chvil zas neuškodí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 08:52
Dadulina píše:
Dobré ranko :mavam: ** Luci** Jee další Daneček :pankac: Vítám tě :kytka:Boudi Co teplotka? Už je to lepší? Mě doktorka říkala že nejúčinější je Paralen čípek. Tak mám doma radši jenom to, abych pak nemusela řešit co je lepší :-) A stejně sem je ještě ani neotevřela.Ťuťuk 8-) Ať ste brzo v pořádku. :hug:
Veru On už to tak měl jednou, když sem byla nemocná já. A dr mi pak říkala, že pokud má jenom lehce zvýšenou tak nemusím chodit… že je prý aspoň vidět že se stím umí poprat. :-) A neboj se, určitě si nic nepodělala.Těch pár chvil zas neuškodí :hug:

V noci jsem musela dávat čípek, měla skoro 39, ateď jsem jí to sirupem srazila pod 38..Zvažuju jestli nemám zajet na pohotovost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 09:07

Boud no ja bych asi zajela. pro jistotu. Přece jenom mi přijde že je to dost… Ještě třeba chviličku počkej jestli to nepujde dolu, ale pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 09:12

Teď usnula tak uvidím až se vyspinká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.10.11 09:19

Boudi a z čeho to má,víš? Zoubky? Nebo nějaká nemoc? Doufám že až se ti vzbudí, že bude už v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.10.11 09:25
Dadulina píše:
Boudi a z čeho to má,víš? Zoubky? Nebo nějaká nemoc? Doufám že až se ti vzbudí, že bude už v pohodě :hug:

Vypadá to na zoubky, ale nejsem si tím jistá, mně přijde, že vidím nateklé dásničky u špičáků, ale první přeci rostou zoubky dole uprostřed :nevim:
Mně an 8mi měsíční řekla doktorka, že to s velikou pravděpodobností vyleze najednou, jenomže nezdá se mi že by se uprostřed něco klubalo, do pusy mě nechce pustit a pohmatem na prst nic necítím :pocitac: založila jsem tu diskuzi, no holky spíš říkaji nejezedit na tu pohotovost, že k zoubkům teplota není atd.no stejně to musím rozhodnout sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí