Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
dneska jsme měly se Zuzkou plačtivé ráno. a má teplotku, během chvilky se mi stihla pokáknout tak, že to měla pomalu až za ušima, spíš řidší stolice.
No jsem zvědavá jestli jsou to konečně zoubky.
Teď se prospinkala a vypadá zase spokojeně
jen tý snídani moc nedala, 2 kostičky chlebíku a asi 5 lžiček přesnídávky ![]()
Májo moje mamka mi do toho nekecá vůbec a tchýně si toho moc nedovolí vzhledem k předchozím vyhroceným vztahům ![]()
Jen vždycky říká Zuzance, ježiš ty máš studený ručičky, není ti zima?nejsi málo oblečená?
Nejradši by jí viděla už teď v zimním fusaku ![]()
to potom nevím co bych dávala při mrazech ![]()
a to jí oblíkám o vrstvu více než já a do sporťáku má zimní fusak do autosedačky, ten z fleecu ![]()
Tak opět zhoršení, teplotka přes 38° po odečtu, dala jsem jí sirup ibalgin baby, myslíte že jsem se sirupem měla počkat nebo dát první čípek?a nebo jí dát spíš panadol baby..mám tady tolik sirupů až v tom mám zmatek
nevím zda je lepší panadol nebo ibalgin (ten jsem měla načatý) při růstu zoubků?na obojích je že snižují bolest a teplotku ![]()
Boudí, ono je úplně jedno co dáš - všechno působí stejně, jen to má jinou základní účinnou látku. Halvně, aby byla Zuzi brzo zase v pohodě
Ahojky maminky
,
tak dneska jsem totálně vyčerpaná…Dneska Daňulka celý den jen plakal a nechtěl být vůbec sám, k tomu mi dneska vypil jen 60ml za den. a ted 150ml. večer, jinak vůůůbec nechce papat
Začínají mu rašit dva zoubečky vedle sebe
, tak jestli to bude tím…nevíte
Mám úplnou radost, že zoubky začínají růst ale je mi tak Daňulky líto, ještě jsem ho za těch 7.měsíců takového neviděla ![]()
Boudí, moooc Ti děkuju za článek, je úžasný
Akorát se ted vážně bojím, že jsem to totálně podělala, že s Daňulkou i když jednou za den, s nim jdeme za ručičky,tak jsem mu ublížila! Jak se tam krásně píše, bude si myslet, že mě má stále jako oporu a pak sám ani nepůjde…kruci
Už papáte chlebík? To je super
A co Zuzanka, už je bez teplotky? Doufám, že je už v pohodě!
Dadul,tak Daňulka sílu v nožičkách má, říkala to i doktorka na neurologii ale stejně ted vím, že jsem to podělala
tak snad to bude dobrý! A snad zvládnu Dáni pláč když brečí, že chce za ručičky…Jinak nejspíš jo, koukala na mě jak na losera, že Daneček ještě nemluví…Ale tak myslím, že má ještě čas. Přesně
To je taky jeho…aaaaaa a prdění a prskání pusinkou, to miluje
Je vždy celý mokrý jak u toho prdění slintá ale strašně ho to baví
Tak snad budeš co nejdříve v pohodě! S tou rýmičkou když měl i tatínek…Já jsem šílený plašan, já bych asi k doktorce zašla
Ale uvidíš
To mě mrzí, že po porodu máš takový problémy…Tak, že čínskou čajovou směs neochutnávat,ju?
Ale tak hlavně, že Ti pomáhá! Endometriozu bohužel neznám, tak nevím ale doufám, že jí mít nebudeš ![]()
Májo, to si napsala krásně
Vážně je každý mrňousek jiný, je to krásný pozorovat
Jooo, kecy od babiček miluju…Ale u nás do mě taky jede spíše tchýně, že musím vařit a vařit (omáčky atd…My jsme to taky jedli a žijeme, musím ho teple oblékat, hadrové plenky jsou nejlepší atd…Taky si někdy přijdu absolutně neschopná, že Danečka neumím ani vychovat
Ale to je holt aby jsme se nenudili
A co vůbec plavčo, jak se Domísce líbí?
Mějte se krásně, jdu se najíst a do hajan… Dneska mi dal poprvé totálně zabrat ![]()
Veru teplota stále přetrvává, před hodinkou měla zase přes 38, dala jsem znovu sirup a teď spinká, ale nevidím to na moc dlouho, až se vzbudí tak přeměřím, jinak jí budit nebudu, ten ibalgin by měl účinkovat snad nějakou dobu a né jen chvilku
![]()
PS:za ručky už ho neber, i když to bude vyžadovat.musíš být neoblomná
![]()
Boudí, tak snad bude teplota do rána pryč…chudinka
Držím palečky, at je zítra kráááásně čilá
Jinak se moooc bojím, že jsem to už podělala
Bojím se, že ted se to už nenaučí…fakt jsem selhala ![]()
Veru-nka píše:
Boudí, tak snad bude teplota do rána pryč…chudinkaDržím palečky, at je zítra kráááásně čilá
Jinak se moooc bojím, že jsem to už podělala
Bojím se, že ted se to už nenaučí…fakt jsem selhala
ale prosím tě, nic si nepodělala, hlavně v klidu. N atakový pitominy nemysli Veru!!! ![]()
Také se hlásím
. Máme 7měsíčního syna Daniela. Narodil se 16.3.2011. Roste jako z vody. Už sám sedí. Ale moc mu nejde otáčení z bříška na záda. Zoubek nemám stále žádný…
Děkuju Ti Boudí za podporu
jsi mooc hodná
Snad máš pravdu a bude to OK!
Lucíí, vítej mezi námi
Tak to je super…zoubek přijde a ze zádíček na bříško nám taky nějak extra nejde, moc ho to nebaví ![]()
Dobré ranko
** Luci** Jee další Daneček
Vítám tě ![]()
Boudi Co teplotka? Už je to lepší? Mě doktorka říkala že nejúčinější je Paralen čípek. Tak mám doma radši jenom to, abych pak nemusela řešit co je lepší
A stejně sem je ještě ani neotevřela.Ťuťuk
Ať ste brzo v pořádku. ![]()
Veru On už to tak měl jednou, když sem byla nemocná já. A dr mi pak říkala, že pokud má jenom lehce zvýšenou tak nemusím chodit… že je prý aspoň vidět že se stím umí poprat.
A neboj se, určitě si nic nepodělala.Těch pár chvil zas neuškodí ![]()
Dadulina píše:
Dobré ranko** Luci** Jee další Daneček
Vítám tě
Boudi Co teplotka? Už je to lepší? Mě doktorka říkala že nejúčinější je Paralen čípek. Tak mám doma radši jenom to, abych pak nemusela řešit co je lepší
A stejně sem je ještě ani neotevřela.Ťuťuk
Ať ste brzo v pořádku.
Veru On už to tak měl jednou, když sem byla nemocná já. A dr mi pak říkala, že pokud má jenom lehce zvýšenou tak nemusím chodit… že je prý aspoň vidět že se stím umí poprat.A neboj se, určitě si nic nepodělala.Těch pár chvil zas neuškodí
V noci jsem musela dávat čípek, měla skoro 39, ateď jsem jí to sirupem srazila pod 38..Zvažuju jestli nemám zajet na pohotovost ![]()
Boud no ja bych asi zajela. pro jistotu. Přece jenom mi přijde že je to dost… Ještě třeba chviličku počkej jestli to nepujde dolu, ale pro jistotu…
Boudi a z čeho to má,víš? Zoubky? Nebo nějaká nemoc? Doufám že až se ti vzbudí, že bude už v pohodě ![]()
Dadulina píše:
Boudi a z čeho to má,víš? Zoubky? Nebo nějaká nemoc? Doufám že až se ti vzbudí, že bude už v pohodě
Vypadá to na zoubky, ale nejsem si tím jistá, mně přijde, že vidím nateklé dásničky u špičáků, ale první přeci rostou zoubky dole uprostřed ![]()
Mně an 8mi měsíční řekla doktorka, že to s velikou pravděpodobností vyleze najednou, jenomže nezdá se mi že by se uprostřed něco klubalo, do pusy mě nechce pustit a pohmatem na prst nic necítím
založila jsem tu diskuzi, no holky spíš říkaji nejezedit na tu pohotovost, že k zoubkům teplota není atd.no stejně to musím rozhodnout sama ![]()