Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
27.9.11 21:04
kacafazolka píše:
NO já nevím co to je…je nějaká rychlá ve všem… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: s ničím se moc nepárá… :-P :-P :-P :-P
já jsem jako sud pořád…potřebuju dát dolů aspoň 15 kg a chodím cvičit jen že je to jen 1× týdně což je hovajs a doma se nedonutím.....a to sladké to je trest..... :zed: :zed: :zed:

já mám nahoře z 23 ještě 8kg…to sladký je fakt mor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.11 21:08

já z těhu jen 3 kg, ale z předtím mám :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: a nechci :cry: :cry: :cry: ale jsem nenažraná jako prase… :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.9.11 21:55

Taky jsem musím dát fotku té náší všetečky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.11 21:56

čtenářka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: krásná… :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.9.11 21:59
kacafazolka píše: čtenářka :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: krásná… :hug: :hug: :hug: :hug:

Holt výborný čtivo…tuhle knížku „žere“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.9.11 22:27

jdu do hajan krásné sny vám oběma :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
28.9.11 06:54

Ahoj všichni :mavam:
Veru - poslala jsem Vám hlas,snad to pomůže :-)

Holky,vy máte tak úžasné dětičky :palec: To moje dítě bojkotuje naprosto všechno :-( Příkrmy, pohyb, mluvení - přijde mi jako kdyby schválně setrvávala „na jednom místě“ ve vývoji - z příkrmů dlabe jenom mrkev a to max. dvě lžičky (mlíko od mámy je asi lepší), večerní kaše je k ničemu - stejně se budí a 2hodiny :cry: A co se pohybu týká - když už to vypadalo, že začne lézt, tak se rozhodla, že to dělat nebude a leží jak látro na zemi :-? v kočáru jsme začli jezdit na břiše a nebo jí musím nosit - vzhledem k tomu, že bude po mně na výšku malá - což se opravdu projevuje už teď (má pouze 64cm), tak ve sporťáku máme problém a navíc v něm řve - přitom z něj musí mít lepší výhled než z klasické korbičky :nevim:

Ale abych si jenom nestěžovala, tak je Domi strašně vysmátá holčička :-)

Všem marodům přejeme brzké uzdravení a držíme palce, abyste měli dobré výsledky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.9.11 07:28

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
My máme půlročku 8600g a 66 cm, ale asi má víc :nevim: Přeměřím si raději sama :think:
Jinak na váhu nelezu vůbec :zed: A je klid!
Adam se snaží lozit, no to by se jeden dorval, ale už ty kolínka pod sebe dává, ale nějak mu to jde pomalu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mudra už Nám napsala prášky na zuby, i když žádné ještě nemáme, tak kdyby do 8mi měsíční prohlídky se n'áký vyklubal, tak at' jsme připravení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a začíná se chytat šplušlí, takže půjdou postýlky o řadu níž!
Krásný zbytek svátečního dne a především marodům příjemný pobyt u pohádek :palec:
My povalíme někam ven! Vezmu si něco přes uši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.9.11 07:13

Ahoooj holky…
Taky bojuju s váhou :lol: V těhu sem nabrala 19 kg ( to ty vánoce) a teď mám nahoře ještě 8 a furt ne a ne dolů… Asi přestanu jíst úplně a bude vymalováno :-D Jinak to moc neřeším… jsme přece maminy, ne? :palec:
No a povím vám že my s Danim pěkně bojujeme, je strašlivě akční.Začíná pomalu lozit i putovat po zemi.převaluje se ze zad na bříško po jedne straně a strašně ho to baví tam a zpátky. A je strašně ukecaný. Do toho to vypadá na další zuby a často mám dost velký problém dostat do něj i mlíko.
A jako koukám, moje doktorka ho nikdy na délku neměřila. Měříme si ho doma sami, ale neni to tak přesné řekla bych.. Naposledy měl cca 75cm :-) Asi bude dlouhán,no:-) Navíc nemá skoro vůbec žádné špíčky, takže sem chvíli přemýšlela jestli nezhubl,ale to bude asi tou délkou:-)
Tak se všichni uzdravte! Taky pořád s něčím lítám po doktorech :-?
Mějte se bájově :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.9.11 07:18

Ahooojky holky,
Včelko my jsme teď taky ve vývoji pořád na stejném místě…pořád u převalování…vůbec jí ještě nenapadlo, že má nožičky od toho aby je dala pod sebe a pokusila se plazit…jednou to přijde :dance:

Lubenko máte pořádnýho kusa, co vám na ty zuby napsala jako prevenci??

Dádul u nás taky doktorka neměří, občas Zuzku přeměřím doma, ale teď už jsem dlouho neměřila, nějak na to vždy zapomenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.9.11 08:09

ahojky holky :mavam:
moc krásný dětičky máte :srdce: :huban: :palec:
tady je ten náš rarášek,je to skřítek neposeda :lol: ,půlroční prohlídka 8020g a 70cm
byla sem ted nemocná,měla sem pěknýho bacila,bylo mi fakt hrozně,bála se se že to chytí malej a ostatní,všichni včetně Adámek chytily jen rýmu,malej asi 2 dny mu teklo s nosa a dobrý,tak su ráda,já to mám ještě na průduškách..
jinak taky potřebuju dát tak 10kg dolů!paradoxně sem v těhu přibrala 8kg a nechala jsem je v porodnici-celé těhu sem zvracela..ted už nezvracím a mám zpět nahoru 7 kg :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.9.11 09:46

Pajinko Adámek je krásný chlapák.
Ty si i na FB v Březňátkách,že? Já tam občas kouknu a zahlídla sem tě tam :palec:Tak ať se rychle douzrdavíš :kytka:

Boudi Jo to já na to taky občas zapomenu a havně to ani nesvedu sama :lol: Furt se kroutí.

A tady je naše papulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.9.11 18:57

Ježiš to jsou kocouři ti vaši chlapáci :srdce: :srdce: ty nebudou mít nouzi o nápadnice :palec: :palec:

Jinak ta naše princezna má už zase jinej režim, chodí spávat už v 19:00…vůbec se v ní nevyznám v poslední době, když už si začínám zvykat na nějakej režim tak ho zase změní…teď vynechává zase odpolední spaní..už jsem z toho jelen…jo a z příkrmů mi sní celou sklenku jenom brokolice a myslím, že by zvládla klidně 2, ale zbytek mi bojkotuje :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 07:24

:kytka:
My zase brokolici blé! Včera jsme dali poprvé masenko a šmakovalo, dušené jehněčí :palec: :palec: :palec:
My spíme přes den 4 hodiny a v různých časových intervalech! Usínáme večer taky už po 7, koupeme už v 6 :palec:
Pak se mi většinou vzbudí kolem té jedné v noci a k ránu!!!!
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.9.11 08:33

Tak mi většinou sní všechno ale málo. Vždycky půlku te malé skleničky. A ikdyž uvařím sama tak sní stejné množství a chvilku na to zapije mlékem.
A spinká někdy dopoledne.Pak po obedě ho dám do postýlky, aby se naučil poobědnímu spaní.Třeba chvíli řádí, ale nakonec stejně usne. Potom spí chvilkama v kočáře. A jinak až večer mezi 18 a 20:00
Boudi Ja sem taky vždycky ráda že se nám ten režim ustálil ale nikdy nevydrží dlouho. :roll: Chce to pevné nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí