Poradna duly
Jana Čurdová
kacafazolka píše:
NO já nevím co to je…je nějaká rychlá ve všem…![]()
![]()
![]()
s ničím se moc nepárá…
![]()
![]()
![]()
já jsem jako sud pořád…potřebuju dát dolů aspoň 15 kg a chodím cvičit jen že je to jen 1× týdně což je hovajs a doma se nedonutím.....a to sladké to je trest.....![]()
![]()
já mám nahoře z 23 ještě 8kg…to sladký je fakt mor ![]()
já z těhu jen 3 kg, ale z předtím mám
a nechci
ale jsem nenažraná jako prase…
![]()
kacafazolka píše: čtenářka![]()
![]()
![]()
krásná…
![]()
![]()
![]()
Holt výborný čtivo…tuhle knížku „žere“
![]()
Ahoj všichni ![]()
Veru - poslala jsem Vám hlas,snad to pomůže ![]()
Holky,vy máte tak úžasné dětičky
To moje dítě bojkotuje naprosto všechno
Příkrmy, pohyb, mluvení - přijde mi jako kdyby schválně setrvávala „na jednom místě“ ve vývoji - z příkrmů dlabe jenom mrkev a to max. dvě lžičky (mlíko od mámy je asi lepší), večerní kaše je k ničemu - stejně se budí a 2hodiny
A co se pohybu týká - když už to vypadalo, že začne lézt, tak se rozhodla, že to dělat nebude a leží jak látro na zemi
v kočáru jsme začli jezdit na břiše a nebo jí musím nosit - vzhledem k tomu, že bude po mně na výšku malá - což se opravdu projevuje už teď (má pouze 64cm), tak ve sporťáku máme problém a navíc v něm řve - přitom z něj musí mít lepší výhled než z klasické korbičky ![]()
Ale abych si jenom nestěžovala, tak je Domi strašně vysmátá holčička ![]()
Všem marodům přejeme brzké uzdravení a držíme palce, abyste měli dobré výsledky ![]()
![]()
My máme půlročku 8600g a 66 cm, ale asi má víc
Přeměřím si raději sama ![]()
Jinak na váhu nelezu vůbec
A je klid!
Adam se snaží lozit, no to by se jeden dorval, ale už ty kolínka pod sebe dává, ale nějak mu to jde pomalu
![]()
Mudra už Nám napsala prášky na zuby, i když žádné ještě nemáme, tak kdyby do 8mi měsíční prohlídky se n'áký vyklubal, tak at' jsme připravení
![]()
Jo a začíná se chytat šplušlí, takže půjdou postýlky o řadu níž!
Krásný zbytek svátečního dne a především marodům příjemný pobyt u pohádek ![]()
My povalíme někam ven! Vezmu si něco přes uši ![]()
Ahoooj holky…
Taky bojuju s váhou
V těhu sem nabrala 19 kg ( to ty vánoce) a teď mám nahoře ještě 8 a furt ne a ne dolů… Asi přestanu jíst úplně a bude vymalováno
Jinak to moc neřeším… jsme přece maminy, ne? ![]()
No a povím vám že my s Danim pěkně bojujeme, je strašlivě akční.Začíná pomalu lozit i putovat po zemi.převaluje se ze zad na bříško po jedne straně a strašně ho to baví tam a zpátky. A je strašně ukecaný. Do toho to vypadá na další zuby a často mám dost velký problém dostat do něj i mlíko.
A jako koukám, moje doktorka ho nikdy na délku neměřila. Měříme si ho doma sami, ale neni to tak přesné řekla bych.. Naposledy měl cca 75cm
Asi bude dlouhán,no:-) Navíc nemá skoro vůbec žádné špíčky, takže sem chvíli přemýšlela jestli nezhubl,ale to bude asi tou délkou:-)
Tak se všichni uzdravte! Taky pořád s něčím lítám po doktorech ![]()
Mějte se bájově ![]()
Ahooojky holky,
Včelko my jsme teď taky ve vývoji pořád na stejném místě…pořád u převalování…vůbec jí ještě nenapadlo, že má nožičky od toho aby je dala pod sebe a pokusila se plazit…jednou to přijde ![]()
Lubenko máte pořádnýho kusa, co vám na ty zuby napsala jako prevenci??
Dádul u nás taky doktorka neměří, občas Zuzku přeměřím doma, ale teď už jsem dlouho neměřila, nějak na to vždy zapomenu ![]()
ahojky holky ![]()
moc krásný dětičky máte
![]()
tady je ten náš rarášek,je to skřítek neposeda
,půlroční prohlídka 8020g a 70cm
byla sem ted nemocná,měla sem pěknýho bacila,bylo mi fakt hrozně,bála se se že to chytí malej a ostatní,všichni včetně Adámek chytily jen rýmu,malej asi 2 dny mu teklo s nosa a dobrý,tak su ráda,já to mám ještě na průduškách..
jinak taky potřebuju dát tak 10kg dolů!paradoxně sem v těhu přibrala 8kg a nechala jsem je v porodnici-celé těhu sem zvracela..ted už nezvracím a mám zpět nahoru 7 kg
![]()
Pajinko Adámek je krásný chlapák.
Ty si i na FB v Březňátkách,že? Já tam občas kouknu a zahlídla sem tě tam
Tak ať se rychle douzrdavíš ![]()
Boudi Jo to já na to taky občas zapomenu a havně to ani nesvedu sama
Furt se kroutí.
A tady je naše papulka ![]()
Ježiš to jsou kocouři ti vaši chlapáci
ty nebudou mít nouzi o nápadnice
![]()
Jinak ta naše princezna má už zase jinej režim, chodí spávat už v 19:00…vůbec se v ní nevyznám v poslední době, když už si začínám zvykat na nějakej režim tak ho zase změní…teď vynechává zase odpolední spaní..už jsem z toho jelen…jo a z příkrmů mi sní celou sklenku jenom brokolice a myslím, že by zvládla klidně 2, ale zbytek mi bojkotuje
![]()
![]()
My zase brokolici blé! Včera jsme dali poprvé masenko a šmakovalo, dušené jehněčí
![]()
My spíme přes den 4 hodiny a v různých časových intervalech! Usínáme večer taky už po 7, koupeme už v 6 ![]()
Pak se mi většinou vzbudí kolem té jedné v noci a k ránu!!!!
![]()
Tak mi většinou sní všechno ale málo. Vždycky půlku te malé skleničky. A ikdyž uvařím sama tak sní stejné množství a chvilku na to zapije mlékem.
A spinká někdy dopoledne.Pak po obedě ho dám do postýlky, aby se naučil poobědnímu spaní.Třeba chvíli řádí, ale nakonec stejně usne. Potom spí chvilkama v kočáře. A jinak až večer mezi 18 a 20:00
Boudi Ja sem taky vždycky ráda že se nám ten režim ustálil ale nikdy nevydrží dlouho.
Chce to pevné nervy ![]()