Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
9.9.11 09:00

Boudí U nás taky když má třeba už hlad tak občas zakřičí něco vy stylu " mámááááááááá" Jinak u nás jede " Aguuuuuuuuuu" Grrrrrrrrrrrr" nebo pffff a občs bubuuuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 09:01
Dadulina píše:
No tak to malý v cca 5 měsicích když sme byli na očko vážil 7kg přesně. Ale teďka mi přijde že je i takový pohublejší. Snažím se mu dávat co 3 hoďky, ale on má svoji hlavu a někdy pije po 4,5 hodinách a jindy už po hodině :zed: To já potom vůbec nevím jestli má hlad nebo ho trápí něco jiného… takže musím dělat mlíko a pak třeba všechno vylívám… :zed: Jinak Mrkvičku papá hezky, kašičky taky. Zítra dáme brokolici… Jak dlouho ti malá po příkrmu vydrží najezená? A zapíjí to hned mlíčkem, nebo vůbec? Dani si vždycky tak půl hodiny po příkrmu řekne o mlíčko…

Dádul mě vydrží po obídku i do dalšího kojení třeba 2 hodiny, přdevčírem zblajzla celou skleničku…včera jen půlku, ale to jsme skoušeli novej druh…máme za sebou mrkev , bramboru, brokolici, cuketu, brambor se šopenátem a zahradní zeleninku..maso už mám v tvořítkách na led v mrazáku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 09:11

My teprve začínáme, takže radši nedávám víc jak půl skleničky. A chtěla sem se zeptat jestli vám příkrmy"obarvily" stoličku? Ptž dneska ráno měl, nejenom o dost tužší, ale i oranžovou jako mrkev. Je to normální? Přišlo mi, že ji jenom trochu zahustil a vyprcl tak jak snědl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 09:13
Dadulina píše:
My teprve začínáme, takže radši nedávám víc jak půl skleničky. A chtěla sem se zeptat jestli vám příkrmy"obarvily" stoličku? Ptž dneska ráno měl, nejenom o dost tužší, ale i oranžovou jako mrkev. Je to normální? Přišlo mi, že ji jenom trochu zahustil a vyprcl tak jak snědl :lol:

To je normální..přijde mi, že to snad vůbec netráví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 09:19

Boudí no přimo tak mi to dneska přišlo :lol: :lol: To sem zvědavá jak bude vypadat po brokolici :-D
Jinak teď mi udělal zas to samé. Začal řvát jak tur, tak jakoby měl zase hlad. Tak sem udělala mlíko, strčila do pusiny a ejhle… úsměv od ucha k uchu a začal to plivat a prskat všude kolem, no ohromná sranda a zábava pokračuje dál jakoby se vůbec nic nestalo. Hraje si na dečce a všechno zase OK :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 09:44
Dadulina píše:
Boudí no přimo tak mi to dneska přišlo :lol: :lol: To sem zvědavá jak bude vypadat po brokolici :-D
Jinak teď mi udělal zas to samé. Začal řvát jak tur, tak jakoby měl zase hlad. Tak sem udělala mlíko, strčila do pusiny a ejhle… úsměv od ucha k uchu a začal to plivat a prskat všude kolem, no ohromná sranda a zábava pokračuje dál jakoby se vůbec nic nestalo. Hraje si na dečce a všechno zase OK :zed:

Tak bych ho možná nechala chviličku vyvztekat…nejsou to zase zoubky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 09:51

Boudi ne-e to mi dělá teďka normálně… Taky že vždycky když to udělá tak ho zase položím a počkám si jestli se přestane vztekat( což většinou po chvíli přestane ptž zjistí že je mu to stejně k ničemu :lol: ) nebo jestli si nerozmyslí že má opravdu hlad, a to taky bývá, že v jednu chvíli láhev plive a za ani ne minutu se rozhodně že teda pít bude :lol: Prostě zlobidlo… Teďka už se napapal a spinká, tak mám chvíli klídeček, abych mohla pomalu chystat na ortopedii… :-? Doufám že teď už mi řeknou že v pohodě že už chodit nemusíme… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
10.9.11 10:28

ahojky Holky..moc nemám čas sem chodit,su chodící mrtvola,místo ADÁMKOVO SPANÍ BYLO LEPŠÍ,je ještě hodně horší..v těch vedrech se mi začal budit hodněkrát za noc,asi tak 10× :nevim: :think: ,pokaždé měl velkou žízen a ikdyž spal jen v plíně,byvla spocený..kojit nechtěl,um taky ne,jen čaj..jenže ted už vedra nejsou a malej spí příšerně budí se snad 20× za noc,někdy ječí,někdy jen knučí,ale je vzhuru i několikrát do hodiny..kaše na noc vůbec nepomáhá,ani um a kojit už vůbec nechce,bříško s emi nezdá že by ho bolelo,chce pořád čaj..ted už sem čaj nahhradila jen převařenou vodou a vypije ho tak o 80% mín ,takže si asi hodně zvykl na čaj..ale nevím jak ho donutt,aby spal alespon 2 nebo 3 hodiny v kuse,je to šílený!!přes den spí pořád tak 3× půlhodky a pak chce dělat kravinky a nosit,jinak je uknučenej nebo rovnou křičí,asi je nevyspalej a je mrzutej.Příští týden jdeme na 3 očkování,tak s eděsím,jestli to nebude ještě horší,to už asi nemůže ani být horší..ale rozhodně se poradím s dr.co s tím aby trošku spal :nevim: ,dceraka byla tak hrozně hodna,pořád spinkala,ve dne i v noci a byla pořád veselá..jak je každej úplně jinej ikdyž rarach jao ADÁMEK BYLA TAKY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.9.11 10:46

Paji..v těch vedrech to bylo fakt příšerný. Malý byl tež v plíně a i tak moc spocený… Jinak taky se mi začal budit v noci, ale kvůli zubům…druhý Už je skoro venku a jak sem koukala tak se chystají další dva.Dneska v noci se kvůli toho vzbudil asi 5×,ale ve 4 případech stačil dudlík.
Tak ať vám to brzy přejde a ty si odpočineš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
10.9.11 11:00

DADULI tak doufám že i u vás to brzo přejde azoubky už ho nebudou trápit :palec: .Já si myslela že to budou taky zoubky,ale dásně jsou klidné,nevidím tam nic na to že by měli rust..ikdyž dr.tvrdí,že ani zoubky nejsou důvod,proč by se mělo dítě budit tolikrát za noc.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.9.11 11:14

No po pravdě tak sem si myslela že se nic nechystá. Dásinka měl normální a další den tam zub byl…Já bych řekla že když se zoubky prodírají napovrch tak to asi trochu bolí, ne? a tudíž je důvod se tak často budit…?? Co já sem slyšela nebo četla, tak kvůli zoubkům je dítě schopno si absolutně přehodit režim…Takže to že zoubky nejsou duvod mi příjde jako hloupost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.9.11 11:15

Samozřejmě nechci tím říct že vaším důvodem jsou výhradně zuáby… akorát mi přijde divný ten výrok dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
10.9.11 11:17

taky si myslím,že zoubky určitě můžou uplně rozbourat režim spánku,snad všichni píšou,že zoubky jejich dětičkám hodně rozhodily spánek..ikdyž dcerka se mi nebudila ani při zoubkách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
10.9.11 11:21
pajinka111 píše:
taky si myslím,že zoubky určitě můžou uplně rozbourat režim spánku,snad všichni píšou,že zoubky jejich dětičkám hodně rozhodily spánek..ikdyž dcerka se mi nebudila ani při zoubkách :-)

Je fakt že u toho prvního se neprobudil ani jednou, ale teď jak se tlačí druhý, aspoň teda myslím že to bylo proto, ptž ani neměl hlad. Jenom plakal a chtěl něco kousat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.9.11 14:22

Ahojík holky! :kytka:

mažu se vás zeptat. otáčí se vám bobísci na břiško? naše malá se narodila 31.3. a jako dvakrát mi to ukázala a od tý doby ani ťuk mrška jedna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí