Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
31.8.11 16:24
kacafazolka píše:
No tohle já moc neřeším......zbláznila bych se z toho.Je jasné, že zelenina a ovoce z vlastní zahrádky je nejlepší, ale když nemám -koupím.A v devíti měsících stejně bude Kača valit do sebe segedin takže to fakt neřeším...... :-P :-P :-P
:palec: :palec: :palec:
No hele jedna moje příbuzná dělala malýmu jako jeden z prvních příkrmů vývar s holoubátkem :think:
asi je to extrém ale malej je živej a zdravej :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 17:00

Je to tak! Nesmíme vše moc pitvat, s rozumem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
8.9.11 09:48

Nazdárek maminy… Mám konečně chviličku času tak napíšu info. UŽ MÁME PRVNÍ ZOUBEK! :dance: A ani sem nepostřehli kdy se vyklubal. Ale od te doby Daneček nechce skoro vůbec pít. Za den do něj nacpu sotva 600ml mlíčka :think: Jinak už sme na mrkvičce a zítra přijde brokolice, tak sem zvědavá, jak se na to bude tvářit :-) A na večer sme zkusili Mléčnou kaši s ovocem na Dobrou noc..No neví jestli ho zasytila tak dobře jak píšou, když za2 hodiny se vzbudil a vypil 150ml což je svátek :-) Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.9.11 16:08
Dadulina píše:
Nazdárek maminy… Mám konečně chviličku času tak napíšu info. UŽ MÁME PRVNÍ ZOUBEK! :dance: A ani sem nepostřehli kdy se vyklubal. Ale od te doby Daneček nechce skoro vůbec pít. Za den do něj nacpu sotva 600ml mlíčka :think: Jinak už sme na mrkvičce a zítra přijde brokolice, tak sem zvědavá, jak se na to bude tvářit :-) A na večer sme zkusili Mléčnou kaši s ovocem na Dobrou noc..No neví jestli ho zasytila tak dobře jak píšou, když za2 hodiny se vzbudil a vypil 150ml což je svátek :-) Mějte se krásně :mavam:

Tak to vám gratuluju k prvnímu zoubečku!!
Já jsem začla dávat rýžovou nemléčnou kaši a zase nějak extra dlouho mi nevydrží..dneska do 3 do rána, ale po koju mi kolikrát vydržela do 5ti.
Hodně mě teď zlobí se spaním..je schopná řádit v noci i když toho přes den moc nenaspí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.11 08:26

ahoj holky, gratulujeme k zoubkům :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
doufám, že už jste všichni zdraví..... :hug: :hug: :hug:
Takhle to jde KAčence po čtyřech :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.11 08:27

ještě tu fotku, že? :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 08:39

Kaco děkujem :-) Jee to jí jde kráásně. To náš Daneček vždycky zaboří hlavu do země a zvedá zadeček a tímhle stylem se posouvá do předu :-D Taky už bych chtěla aby byl na čtyřech :roll: Jenom doufám že už se mu to brzy podaří :think: Už by mělo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 08:43

To jsou šikulíni :dance: :dance: :dance:
Já myslím, že na na to je ještě určo čas :wink: , máte talentované mimíse :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 08:43

Boudi Jo malý nás stím spaním taky pěkně zlobí… Di nedávna spal celou noc, ale třeba dneska se vzbudil hned 2× z toho jednou nechtěl ani jíst, prostě si chtěl moc hrát a byl šíleně akční…Začíná si pěkně přehazovat režim a já sem bezradná. Vůbec nejí pravidelně a já nevím jak to napravit :think: Je to čím dál horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 08:45

Jedině jídlo které jí vždycky ve stejnou dobu je přikrm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.11 08:51

Dadul, já Kačce dávám jídlo taky nepravidelně.Váží málo.Dnes má 6 měsíců a váží 6 a půl kila.Takže když chce ji dám a jinak co tři hodiny… :nevim: :nevim: :nevim: jí už skoro všechno.Má povoleno všechnu zeleninu,ovoce,sunarky, piškoty bez lepku,plnotučné jogurty,maso a už nevím..... :-P :-P :-P a sní všechno šikula :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
9.9.11 08:53

a dávám ji jídlo kolem osmé večer,pak kolem půlnoci,v pět a pak kolem deváté ráno jak se vzbudí.Nevipije víc než 120 ml někdy 150 ml-to jen o půl noci takže aby měla více mléka krmím ji častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 08:56

Dádul to jsem ráda, že Zuzka není jediná co si chce v noci hrát..dneska zase..už se to stává pravidlem..ale já si jí vezmu k nám a nechám jí tam vyblbnout a ona se pak unaví :twisted:

Jak vám prcci žvatlaj?My už umíme požívat slabiky ma ba ta ..takže se občas ozve baba mama tata..a když mě chce přivolat tak řve mamamamamamamááá.. :mrgreen: je to sranda s těma drobečkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
9.9.11 08:57

No tak to malý v cca 5 měsicích když sme byli na očko vážil 7kg přesně. Ale teďka mi přijde že je i takový pohublejší. Snažím se mu dávat co 3 hoďky, ale on má svoji hlavu a někdy pije po 4,5 hodinách a jindy už po hodině :zed: To já potom vůbec nevím jestli má hlad nebo ho trápí něco jiného… takže musím dělat mlíko a pak třeba všechno vylívám… :zed: Jinak Mrkvičku papá hezky, kašičky taky. Zítra dáme brokolici… Jak dlouho ti malá po příkrmu vydrží najezená? A zapíjí to hned mlíčkem, nebo vůbec? Dani si vždycky tak půl hodiny po příkrmu řekne o mlíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.9.11 08:57
kacafazolka píše:
Dadul, já Kačce dávám jídlo taky nepravidelně.Váží málo.Dnes má 6 měsíců a váží 6 a půl kila.Takže když chce ji dám a jinak co tři hodiny… :nevim: :nevim: :nevim: jí už skoro všechno.Má povoleno všechnu zeleninu,ovoce,sunarky, piškoty bez lepku,plnotučné jogurty,maso a už nevím..... :-P :-P :-P a sní všechno šikula :srdce: :srdce: :srdce:

Ty piškoty to žužlá nebo do jogurtu??od kdy dáváš jogurtík?já přemýšlím, že bych ho zkusila k odpolední sváče, když nemůžeme to kyselé ovoce :nevim: a jakej typ??třeby bílou nesladkou activii nebo hollandii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí