Poradna duly
Jana Čurdová
kacafazolka píše:
No tohle já moc neřeším......zbláznila bych se z toho.Je jasné, že zelenina a ovoce z vlastní zahrádky je nejlepší, ale když nemám -koupím.A v devíti měsících stejně bude Kača valit do sebe segedin takže to fakt neřeším......![]()
![]()
Nazdárek maminy… Mám konečně chviličku času tak napíšu info. UŽ MÁME PRVNÍ ZOUBEK!
A ani sem nepostřehli kdy se vyklubal. Ale od te doby Daneček nechce skoro vůbec pít. Za den do něj nacpu sotva 600ml mlíčka
Jinak už sme na mrkvičce a zítra přijde brokolice, tak sem zvědavá, jak se na to bude tvářit
A na večer sme zkusili Mléčnou kaši s ovocem na Dobrou noc..No neví jestli ho zasytila tak dobře jak píšou, když za2 hodiny se vzbudil a vypil 150ml což je svátek
Mějte se krásně ![]()
Dadulina píše:
Nazdárek maminy… Mám konečně chviličku času tak napíšu info. UŽ MÁME PRVNÍ ZOUBEK!A ani sem nepostřehli kdy se vyklubal. Ale od te doby Daneček nechce skoro vůbec pít. Za den do něj nacpu sotva 600ml mlíčka
Jinak už sme na mrkvičce a zítra přijde brokolice, tak sem zvědavá, jak se na to bude tvářit
A na večer sme zkusili Mléčnou kaši s ovocem na Dobrou noc..No neví jestli ho zasytila tak dobře jak píšou, když za2 hodiny se vzbudil a vypil 150ml což je svátek
Mějte se krásně
Tak to vám gratuluju k prvnímu zoubečku!!
Já jsem začla dávat rýžovou nemléčnou kaši a zase nějak extra dlouho mi nevydrží..dneska do 3 do rána, ale po koju mi kolikrát vydržela do 5ti.
Hodně mě teď zlobí se spaním..je schopná řádit v noci i když toho přes den moc nenaspí ![]()
ahoj holky, gratulujeme k zoubkům
![]()
doufám, že už jste všichni zdraví.....
![]()
Takhle to jde KAčence po čtyřech
![]()
Kaco děkujem
Jee to jí jde kráásně. To náš Daneček vždycky zaboří hlavu do země a zvedá zadeček a tímhle stylem se posouvá do předu
Taky už bych chtěla aby byl na čtyřech
Jenom doufám že už se mu to brzy podaří
Už by mělo ne?
To jsou šikulíni
![]()
Já myslím, že na na to je ještě určo čas
, máte talentované mimíse ![]()
Boudi Jo malý nás stím spaním taky pěkně zlobí… Di nedávna spal celou noc, ale třeba dneska se vzbudil hned 2× z toho jednou nechtěl ani jíst, prostě si chtěl moc hrát a byl šíleně akční…Začíná si pěkně přehazovat režim a já sem bezradná. Vůbec nejí pravidelně a já nevím jak to napravit
Je to čím dál horší ![]()
Dadul, já Kačce dávám jídlo taky nepravidelně.Váží málo.Dnes má 6 měsíců a váží 6 a půl kila.Takže když chce ji dám a jinak co tři hodiny…
jí už skoro všechno.Má povoleno všechnu zeleninu,ovoce,sunarky, piškoty bez lepku,plnotučné jogurty,maso a už nevím.....
a sní všechno šikula
![]()
a dávám ji jídlo kolem osmé večer,pak kolem půlnoci,v pět a pak kolem deváté ráno jak se vzbudí.Nevipije víc než 120 ml někdy 150 ml-to jen o půl noci takže aby měla více mléka krmím ji častěji
Dádul to jsem ráda, že Zuzka není jediná co si chce v noci hrát..dneska zase..už se to stává pravidlem..ale já si jí vezmu k nám a nechám jí tam vyblbnout a ona se pak unaví ![]()
Jak vám prcci žvatlaj?My už umíme požívat slabiky ma ba ta ..takže se občas ozve baba mama tata..a když mě chce přivolat tak řve mamamamamamamááá..
je to sranda s těma drobečkama ![]()
No tak to malý v cca 5 měsicích když sme byli na očko vážil 7kg přesně. Ale teďka mi přijde že je i takový pohublejší. Snažím se mu dávat co 3 hoďky, ale on má svoji hlavu a někdy pije po 4,5 hodinách a jindy už po hodině
To já potom vůbec nevím jestli má hlad nebo ho trápí něco jiného… takže musím dělat mlíko a pak třeba všechno vylívám…
Jinak Mrkvičku papá hezky, kašičky taky. Zítra dáme brokolici… Jak dlouho ti malá po příkrmu vydrží najezená? A zapíjí to hned mlíčkem, nebo vůbec? Dani si vždycky tak půl hodiny po příkrmu řekne o mlíčko…
kacafazolka píše:
Dadul, já Kačce dávám jídlo taky nepravidelně.Váží málo.Dnes má 6 měsíců a váží 6 a půl kila.Takže když chce ji dám a jinak co tři hodiny…![]()
![]()
jí už skoro všechno.Má povoleno všechnu zeleninu,ovoce,sunarky, piškoty bez lepku,plnotučné jogurty,maso a už nevím.....
![]()
![]()
a sní všechno šikula
![]()
![]()
Ty piškoty to žužlá nebo do jogurtu??od kdy dáváš jogurtík?já přemýšlím, že bych ho zkusila k odpolední sváče, když nemůžeme to kyselé ovoce
a jakej typ??třeby bílou nesladkou activii nebo hollandii?