Poradna duly
Jana Čurdová
hezké ránko všem ![]()
boudi Zuzilka je rozkošká
![]()
maji bud ráda že ještě kojíš,malá všechno dožene,neboj,prostě je jí dobře tak jak je ted
,malej kojení už bojkotoval uplně,taže už 3 týdny nekojím ani v noci,mlíčko už není ![]()
Ana břiše v kočárku jezdí taky už nějakou dobu,díky za kočárek s okýnkem
,kouká ven a je moc hodný,hlavně jezdíme bez křiku,do té doby byl denně kravál,takže bud byl nosítku nebo v kočárku jen když sem věděla,že ž bude spát..
lubenko krásně ti roste klučík jeden ![]()
daduli krásnej chlapeček a jak krásně už sedí,super
Adula dělá různé psí kusyale sám ještě nesedí ani náhodou:-)
dnes dolezl z pokojíčku z deky až ke mě do ložice to je asi 4 metry-šikula
,už nemůže být nikde sám,všetečka jeden ![]()
na fb jsem- breznátka 2011 a maminky březnátek 2011,tam su ted víc,nějak se tam pořád ted měnili skupiny,měla sem v tom chaos
Však ty příkrmy ti Naši prcci mají na okoštování jiných chutí, né na výživu ![]()
Dnes jsem ale i přesto zkusila po obýdku čajík!
Jsme bezdudlíkoví, tak nechci dopadnou jako s tím prvním, že jsem si myslela, že hned jak odstavím, tak mi vezme flašu ![]()
![]()
lubenka píše:
Však ty příkrmy ti Naši prcci mají na okoštování jiných chutí, né na výživu
Dnes jsem ale i přesto zkusila po obýdku čajík!
Jsme bezdudlíkoví, tak nechci dopadnou jako s tím prvním, že jsem si myslela, že hned jak odstavím, tak mi vezme flašu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Flašku mi nevezme a to je na dudlík normálně zvyklá, asi začnu dávat čaj rovnou z hrnečku ať jí zbytečně neučím na flašku ![]()
Mám i Avent'áckej hrnek a bílou hubičku, to vezme taky ![]()
Dělá mu to dobře na zoubky! Šlo mi o to tahání ![]()
A dělal si tou savičkou dobře na zpubky
![]()
![]()
My máme tenhle, ale je až od roka tak nevím zda ho mám už zkusit ![]()
http://www.ondalek.cz/…hrnek-260-ml?…
Stačí vyměnit savičku!
Jinak já mám i ten menší, ale né ten úpa nejmenší!
Tento jsme začali používat až kolem roku a půl!
To už vydundal víc a když je plnej, tak je pro půl roční miminko moc těžkej a je asi i zbytečně velikej!
Ale rozhodně bude pasovat i savička bílá i zelená ![]()
Ale asi se to bude prd'ochovi samo blbě držet ![]()
lubenka píše:
Stačí vyměnit savičku!
Jinak já mám i ten menší, ale né ten úpa nejmenší!
Tento jsme začali používat až kolem roku a půl!
To už vydundal víc a když je plnej, tak je pro půl roční miminko moc těžkej a je asi i zbytečně velikej!
Ale rozhodně bude pasovat i savička bílá i zelená
Ale asi se to bude prd'ochovi samo blbě držet
je lepší ten s madlama?já viděla podobnej pro 6M a výš ale neměl madla ![]()
Já mám úchyt a je to lepší! Ale jde koupit i zvlášt'! U toho většího mám takový klip na přichycení-jak u propisky nebo jak to popsat
![]()
Hodím odkaz, co mám já!
Ted' by v podstatě stačila i flaša od Aventu a z té pak budeš dávat třeba mlíko, protože dost pochybuji, že ho budeš dávat z toho hrnku!
Já o ní taky přemýšlím, chtěla bych tu větší, ale musí mi malej fakt z toho pít!
![]()
http://www.rajmaminek.cz/…zadly-zelena
.. mám tento a u prvního jsme s ním začali kolem 9 měsíce a rovnou se zelenou hubičkou, ted' mám koupenou tu bílou, jde tam dát v podstatě i savička ![]()
lubenka píše:
http://www.rajmaminek.cz/…zadly-zelena.. mám tento a u prvního jsme s ním začali kolem 9 měsíce a rovnou se zelenou hubičkou, ted' mám koupenou tu bílou, jde tam dát v podstatě i savička
Tak zkusím jako první Nuby z DM a pak uvidím co dál ![]()
ahojda všem, tak jakpak se máte??já byla teď marod, píchla jsem si při krmění králíků, do ruky bodlák a dostala zánět(otravu), tak jsem měla ruku zafačovanou a ještě dobírám antibiotika.
Jinak Zuzku jsem naučila pít z pítka, láhev mi na čaj odmítala, teď vypije aspoň něco.
Jinak už nahradila válení sudů plazením a začíná dávat kolínka pod sebe!! ![]()
Co vy, jaké jsou u vás novinky, jak vám drobci papkaj příkrmy?
pááá ![]()
![]()
Tak my nelezeme ani náhodou
![]()
Příkrmy dávám zatím jenom oběd-masozeleninové příkrmy, jinak ještě nic jiného, ale už zkusím kaši a najedeme na banán
-ODPOLEDNE-SVAČINKA
![]()
Ahoj březňátka ![]()
Máme většinu vyšetření v Praze za sebou a v pořádku!!
(musím to vždycky zaťukat).
Jinak Ondrulka se pěkně rozjedl, dáváme maso a zeleninku a příští týden přidáme ovoce
Krásně baští ze lžičky, vůbec bych si nemyslela, že to bude takový jedlík
S pitím (kromě mlíčka), ale taky bojujeme.
Zatím se pořád přetáčí,kutálí a pořád se urputně snaží dávat kolínka pod sebe, ale ručičky ho vždycky zradí
Pořád na mě huláká „ba ba“ a já mu na to odpovídám „máma“, přítel „táta“, taťka „děda“, ségra „teta“ jen ty babičky jsou spokojený
Taky jsme mu koupili zimní kombinézu a termo body s kalhotama, konečně má teplý ručičky i když se válí jenom v bodýnku a nikde mu to neodstává. Už taky přemýšlím o dárku k vánocům a asi koupím mimochodem odrážedlo - v létě se na něm snad už vyřádí ![]()
Jo a nejspíš se nám klube první zoubek ![]()
Holky jak se vyrobí takový krásný metřík, co všechny máte? Já si toho všimla až teď ![]()
Matenytady : http://lilypie.com/
jinak to je paráda, že je vše O.K.to je hned člověku lépe, že?
My už máme prořezaný 6 a 7 zub..
krom nechuti a slintání je vše v pohodě i poslední Prevenar jsme zvládly na jedničku takže pohoda.
Tady je náš horolezec, musela jsem už vytáhnout ohrádku, protože lítá po čtyřech tak, že už ji neuhlídám........
![]()