Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
30.9.11 09:07

hezké ránko všem :mavam:
boudi Zuzilka je rozkošká :huban: :srdce:
maji bud ráda že ještě kojíš,malá všechno dožene,neboj,prostě je jí dobře tak jak je ted :palec: ,malej kojení už bojkotoval uplně,taže už 3 týdny nekojím ani v noci,mlíčko už není :nevim:
Ana břiše v kočárku jezdí taky už nějakou dobu,díky za kočárek s okýnkem :palec: ,kouká ven a je moc hodný,hlavně jezdíme bez křiku,do té doby byl denně kravál,takže bud byl nosítku nebo v kočárku jen když sem věděla,že ž bude spát..
lubenko krásně ti roste klučík jeden :-)
daduli krásnej chlapeček a jak krásně už sedí,super :palec: :huban: Adula dělá různé psí kusyale sám ještě nesedí ani náhodou:-)
dnes dolezl z pokojíčku z deky až ke mě do ložice to je asi 4 metry-šikula :lol: ,už nemůže být nikde sám,všetečka jeden :wink:
na fb jsem- breznátka 2011 a maminky březnátek 2011,tam su ted víc,nějak se tam pořád ted měnili skupiny,měla sem v tom chaos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 11:00

Však ty příkrmy ti Naši prcci mají na okoštování jiných chutí, né na výživu :nevim:
Dnes jsem ale i přesto zkusila po obýdku čajík!
Jsme bezdudlíkoví, tak nechci dopadnou jako s tím prvním, že jsem si myslela, že hned jak odstavím, tak mi vezme flašu :think:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.9.11 15:29
lubenka píše:
Však ty příkrmy ti Naši prcci mají na okoštování jiných chutí, né na výživu :nevim:
Dnes jsem ale i přesto zkusila po obýdku čajík!
Jsme bezdudlíkoví, tak nechci dopadnou jako s tím prvním, že jsem si myslela, že hned jak odstavím, tak mi vezme flašu :think: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Flašku mi nevezme a to je na dudlík normálně zvyklá, asi začnu dávat čaj rovnou z hrnečku ať jí zbytečně neučím na flašku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 16:51

Mám i Avent'áckej hrnek a bílou hubičku, to vezme taky :palec:
Dělá mu to dobře na zoubky! Šlo mi o to tahání :palec:
A dělal si tou savičkou dobře na zpubky :mrgreen: :mrgreen:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.9.11 16:59

My máme tenhle, ale je až od roka tak nevím zda ho mám už zkusit :nevim:
 http://www.ondalek.cz/…hrnek-260-ml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 17:04

Stačí vyměnit savičku!
Jinak já mám i ten menší, ale né ten úpa nejmenší!
Tento jsme začali používat až kolem roku a půl!
To už vydundal víc a když je plnej, tak je pro půl roční miminko moc těžkej a je asi i zbytečně velikej!
Ale rozhodně bude pasovat i savička bílá i zelená :palec:
Ale asi se to bude prd'ochovi samo blbě držet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.9.11 17:59
lubenka píše:
Stačí vyměnit savičku!
Jinak já mám i ten menší, ale né ten úpa nejmenší!
Tento jsme začali používat až kolem roku a půl!
To už vydundal víc a když je plnej, tak je pro půl roční miminko moc těžkej a je asi i zbytečně velikej!
Ale rozhodně bude pasovat i savička bílá i zelená :palec:
Ale asi se to bude prd'ochovi samo blbě držet :nevim:

je lepší ten s madlama?já viděla podobnej pro 6M a výš ale neměl madla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 19:14

Já mám úchyt a je to lepší! Ale jde koupit i zvlášt'! U toho většího mám takový klip na přichycení-jak u propisky nebo jak to popsat :mrgreen: :nevim:
Hodím odkaz, co mám já!
Ted' by v podstatě stačila i flaša od Aventu a z té pak budeš dávat třeba mlíko, protože dost pochybuji, že ho budeš dávat z toho hrnku!
Já o ní taky přemýšlím, chtěla bych tu větší, ale musí mi malej fakt z toho pít!
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.9.11 19:29

http://www.rajmaminek.cz/…zadly-zelena

.. mám tento a u prvního jsme s ním začali kolem 9 měsíce a rovnou se zelenou hubičkou, ted' mám koupenou tu bílou, jde tam dát v podstatě i savička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.10.11 21:14
lubenka píše:
http://www.rajmaminek.cz/…zadly-zelena.. mám tento a u prvního jsme s ním začali kolem 9 měsíce a rovnou se zelenou hubičkou, ted' mám koupenou tu bílou, jde tam dát v podstatě i savička :lol:

Tak zkusím jako první Nuby z DM a pak uvidím co dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.10.11 13:51

ahojda všem, tak jakpak se máte??já byla teď marod, píchla jsem si při krmění králíků, do ruky bodlák a dostala zánět(otravu), tak jsem měla ruku zafačovanou a ještě dobírám antibiotika.
Jinak Zuzku jsem naučila pít z pítka, láhev mi na čaj odmítala, teď vypije aspoň něco.
Jinak už nahradila válení sudů plazením a začíná dávat kolínka pod sebe!! :palec:
Co vy, jaké jsou u vás novinky, jak vám drobci papkaj příkrmy?
pááá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.10.11 18:50

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Tak my nelezeme ani náhodou :lol: :lol: :lol:
Příkrmy dávám zatím jenom oběd-masozeleninové příkrmy, jinak ještě nic jiného, ale už zkusím kaši a najedeme na banán :palec: -ODPOLEDNE-SVAČINKA
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.10.11 12:36

Ahoj březňátka :mavam:

Máme většinu vyšetření v Praze za sebou a v pořádku!! :dance: (musím to vždycky zaťukat).
Jinak Ondrulka se pěkně rozjedl, dáváme maso a zeleninku a příští týden přidáme ovoce :-) Krásně baští ze lžičky, vůbec bych si nemyslela, že to bude takový jedlík :palec: S pitím (kromě mlíčka), ale taky bojujeme.
Zatím se pořád přetáčí,kutálí a pořád se urputně snaží dávat kolínka pod sebe, ale ručičky ho vždycky zradí :lol: Pořád na mě huláká „ba ba“ a já mu na to odpovídám „máma“, přítel „táta“, taťka „děda“, ségra „teta“ jen ty babičky jsou spokojený :mrgreen: Taky jsme mu koupili zimní kombinézu a termo body s kalhotama, konečně má teplý ručičky i když se válí jenom v bodýnku a nikde mu to neodstává. Už taky přemýšlím o dárku k vánocům a asi koupím mimochodem odrážedlo - v létě se na něm snad už vyřádí :-D
Jo a nejspíš se nám klube první zoubek :srdce:
Holky jak se vyrobí takový krásný metřík, co všechny máte? Já si toho všimla až teď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
20.10.11 13:41

Matenytady : http://lilypie.com/
jinak to je paráda, že je vše O.K.to je hned člověku lépe, že?
My už máme prořezaný 6 a 7 zub.. 8-o krom nechuti a slintání je vše v pohodě i poslední Prevenar jsme zvládly na jedničku takže pohoda.
Tady je náš horolezec, musela jsem už vytáhnout ohrádku, protože lítá po čtyřech tak, že už ji neuhlídám........ :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.10.11 16:16

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My nic :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
Ale jinak je pupinek jenom samá radost :srdce: :srdce: :srdce: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí