Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všichni
tak se taky po delší době hlásíme ![]()
Mateny - to je dobře, že vám vše dopadlo ok ![]()
Domi je strašné šídlo - nikdy jí nenajdu na tom samém místě, stěhuje se po postýlce i v noci když spí
Zkoušíme lézt, ale neumí zkoordinovat ruce a nohy, takže většinou spadne na čumáček
a občas si sedne. Jinak už baštíme zeleninku, masíčko, ovoce a teď začínáme s jogurtem - většinu jídla krom toho jogurtu mi bojkotuje. Sní maximálně dvě lžičky a pak to prská
zato jogurt sní celý (dávám bílou neochucenou activii). Začínáme trochu mluvit a první řekla „mama“
takže u nás jsou pro změnu naštvané babky
tatínkovi je líto, že „tata“ bojkotuje, jinak vydává strašně legrační zvuky a třeba místo smíchu normálně kašle
bych se z toho picla, protože si všichni myslí, že je strašně nemocná
Taky jsme začali chodit na plavání - vodu naštěstí Domi miluje
A zuby jsou u nás v nedohlednu
Májo ta je vlasatá
a kámoše máme spolščnýho
![]()
Tak s masozeleninou, kaší bojujeme taky…ovoce sní trošku víc, ale taky to není zázrak.banán jí jen z ruky, na lžičce ho nechce.
Bílou aktivii mí bojkotovala, tak máme bílou sladkou, dávám do ní ovoce nebo piškotky, miluje kousky piškotu v jogurtu.
Papá taky kukuřičné křupky a dětské sušenky(ale ty pěkně drobí
).procvičujeme jemnou motoriku ![]()
Holky zkoušely jste už rýži nebo těstoviny?
kacafazolka píše:
Matenytady : http://lilypie.com/
jinak to je paráda, že je vše O.K.to je hned člověku lépe, že?
My už máme prořezaný 6 a 7 zub..krom nechuti a slintání je vše v pohodě i poslední Prevenar jsme zvládly na jedničku takže pohoda.
Tady je náš horolezec, musela jsem už vytáhnout ohrádku, protože lítá po čtyřech tak, že už ji neuhlídám........![]()
![]()
![]()
Teda to je šikulka ![]()
Boudí, vyzkoušela jsem od Hami příkrm rýže s kuřecím masem a to docela jedla. Tak chci zkusit uvařit sama doma rýži s masíčkem.
Vlásků máme spoustu, ale jen nahoře - kolem dokola jí to všechno vypadalo a boky si dokonce vyškubala sama ![]()
Zdravíčko maminy. Tak to já sem úplně na prášky už. Někdo mi asi vyměnil syna. Takové hodnoučké mimonko to bylo a teď se jenom pořád zlobí. Někdy mi přijde že to jsou zoubky, ale jindy se prostě nudí. Musím u něj pořád být, jenom se otočím zády a řev. Takže absolutně nic nestíhám. A manžel, ten má teďka „náhodou“ možnost dělat hodně přesčasů
A do toho všeho musím lítat po doktorech ptž od porodu mám pořád nějake problémy nebo bolesti.děs a hrůza ![]()
Ale Daneček se nám plazí jako vojáček a včera už se pokoušel lozit po4. Párkrát to vypadalo že už si sedne, ale vždycky se skulí zpátky na bříško. Jinak je hrozně akční a v obýváků už nám občas prohledává krabice a poličku pod konferákem
Jeho hračky už ho pořádně nebaví, za to ruzné krabičky, ovladače a podobně,ty jsou nejlepší.
A jídlo? No baští všechno co se dává lžičkou.Za to mlíko mi často odmítá. Jinak papáme zeleninu, masozeleninové příkrmy(jakékoli, všechny mu chutnájí)Ovoce jenom jablíčka, hrušky a vyjmečně banán, jelikož sem ekzematik a alergik..
Tak se mějte krásně a zdravě a ať vás prďolci nezlobí
![]()
PS: Tohle sem psala na 10× ![]()
Kači jo jo, je to úleva. Malá je šikovná
Hlídání vypuklo na plno, viď?
Ale je úžasný vidět ty pokroky.
Včelko s tím kašlem je to u nás úplně stejný, včetně toho jak ostatní reagují, že má kašel
Taky jsem ho prokoukla
Ten culíček na fotce z plavání nemá chybu ![]()
Dadulino je to hold pořádnej průzkumník ![]()
Zítra taky poprvé ochutná jablíčko, snad mu bude šmakovat. Kolikrát za den vám prckové spí? Ondrula si pořád tak třikrát přes den lehne. Jdu zkoumat ten metřík, děkuju za odkazy, snad na to přijdu ![]()
a já už Kače dávám vždycky lžičku toho co máme my........
ale jinak jí zaleninu, masko, ovoce a bez soli…jen to koštování
![]()
Mateny píše:
Kači jo jo, je to úleva. Malá je šikovnáHlídání vypuklo na plno, viď?
Ale je úžasný vidět ty pokroky.
Včelko s tím kašlem je to u nás úplně stejný, včetně toho jak ostatní reagují, že má kašelTaky jsem ho prokoukla
Ten culíček na fotce z plavání nemá chybu
Dadulino je to hold pořádnej průzkumník
Zítra taky poprvé ochutná jablíčko, snad mu bude šmakovat. Kolikrát za den vám prckové spí? Ondrula si pořád tak třikrát přes den lehne. Jdu zkoumat ten metřík, děkuju za odkazy, snad na to přijdu
Nám teď chrní dvakrát za den, občas 3×..někdy vydrží hodinku, ale většinou půl hoďky ![]()
včelka Maja píše:
Boudí, vyzkoušela jsem od Hami příkrm rýže s kuřecím masem a to docela jedla. Tak chci zkusit uvařit sama doma rýži s masíčkem.
Vlásků máme spoustu, ale jen nahoře - kolem dokola jí to všechno vypadalo a boky si dokonce vyškubala sama
dneska jsem tenhle příkrm taky ozkoušela a docela jí to šmakovalo, my tu velkou sklenku budeme mít na 3×
takže nemá význam vyvařovat, dokud nebude baštit víc ![]()
Krásné, sobotní ráno ![]()
Boudi, já to tak měla taky! Až tento týden jsem navařila své příkrmy!
Odpoledne jsme ted' jedli 3 dny banán-půlku ![]()
Dnes zkusím přesnídávku a navařím si z jablíček ![]()
Pak nějak příjdou na řadu kaše
![]()
Pěkný víkendík všem
![]()