Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
16.8.11 21:13

Ahojda holky, holčičky a chlapečci :)

Jen tak nakukuju, jsem mimo spojení se světem :( rozbil se nám počítač, bydlím v městečku kde nikoho neznám, chlap je od pondělí do pátku v rakousku… tak mi tu z toho pomalu začíná hrabat :) kolikrát se přistihnu že holkám vykládám, co bych snad ani dospělýmu neřekla :mrgreen:

Jinak, včera jsme konečně dostaly první hexu :) a zároveň k tomu Prevenar. Bála jsem se, jak ty moje bambulky budou reagovat, a ony opravdu přísahám včera i dneska celej den prospaly :mrgreen: ale jak jsem četla leták o prevenaru, tak to tam je napsaný, že to patří mezi nežádoucí účinky. Teda, já bych to tam poupravila, spíš na (ne)žádoucí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, a naučily se mi holky ze dne na den otáčet ze zad na bříško, tak začíná honička… dneska jsem je ukládala do postýlky a ne a ne si lehnout a usout, pořád pásly koníky. No teď už naštěstí spinkají :srdce:

Holky, a taková blbost na závěr… když vaši bobánci pasou koníky, taky neudrží cumel? Holky u toho mají pořád pusu dokořán :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.8.11 22:27

Ahojky maminky,
tak já hlasím, že máme 8050kg a 68cm…Už jsme pěkně velký :-D A jakpak se máte? Copak marůdci? Já už usínám…jen jsem Vás chtěla pozdravit :-D
Beed,tak to je k vzteku…ale holky musíš tedy určo pořádně bavit když si s nima o všem vykládáš :mrgreen:
Tak to jsi měla vážně dobrý, že Ti holky spinkali…To jsou fakt (ne)žádoucí účinky :-) My byli včera na posledním očkování Prevenar a za 14.dní jdeme na poslední Hexa, na štěstí to nesl v pohodě a spinkal místo 20.minut, hoďku…tak taky jsem byla ráda :-D
Mějte se krááásně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.8.11 08:38

Ahojky všichni :mavam:

vůbec nestíhám dočítat natož psát :-) stavíme baráček, takže neustále popojíždíme mezi dočasným domovem a vysněným domečkem, který už díky šikovnému zedníkovi vypadá jako domeček :lol: a mezitím ještě uhlídat tu naší „hyperaktivní“ princeznu - docela záhul :mrgreen:

Beed - já se taky už několikrát přistihla, jak malé vykládám samé „dospělácké“ starosti a pak koukám - ona se na mě kouká tím svým vyřehtaným kukučem, kterým ti říká - mámo, nejsi náhodou šílená? :mrgreen:

Mateny Ondrulka je šikulka, že to zvládnul - ale zase si to alespoň nebude pamatovat a nebude z toho mít trauma :-) Hlavně, že to bude všechno v pohodě a dobrý výsledek

Boudice chudák Zuzanka - ať se rychle uzdraví :kytka: Domča taky válení sudů nepovažuje za dobrou zábavu, místo toho se snaží lézt (naučila se hrozně rychle zasunout pod sebe kolínka a tak nějak se odstrkává - jen ty ruce k tomu ještě nevymakala) :lol:

Veru-nka Domča má takový ten krček "obalený ramínky :oops: (abych neříkala že žádný nemá) - během dne několikrát utírám vlhkou žínkou (přeci jen jak slintá a občas trošinku ublinkne, tak se to kolem toho krčku drží) a nechávám hodně na bříšku, aby pásla (alespoň chvíli krček větrá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.8.11 08:55

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Včerejší výlet do města se Nám trocha protáhl, ale užili jsme si to všichni a hlavně děti! Štěpa zůstal spát u švagrové!
Adam chrní, tak jdu něco dělat! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.8.11 08:01

Ahooojky maminky,
jakpak se máte? Copak mrnousci, jakpak zvládají to vedro? My ted pro změnu máme krček dobrý ale trpíme zácpou… :zed: Daneček se začíná pěkně rozkecávat a blbnout…včera byl poprvé na bříšku v kočárku a byl hotový :-D
Májo, baráček tiše závidím :-) To si stavíte sami? To je paráda, za chvilku budeš určiě s rodinkou krásně bydlet :srdce: :dance:
Mějte se krásně a pozdravy dětičkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.8.11 09:22

Ahooooj všeeem ;)
Tak my už jsme snad konečně zdravé, v pátek nás čeká ještě kontrolní odběr krve…to bude zase slziček :cry:
Včera nám doktorka udělala rovnou půlroční prohlídku..Zuza má 7290g a 67 cm.
Začala jsem s večerním uspáváním v postýlce metodou kontrolovaného pláče..jinak už to nešlo..intervaly už nejsou tak dlouhé..první den plakala skoro hodinu..teď už jen 20 min a dneska konečně spala od 8 do 5..tak snad jí to vydrží a bude to jen a jen lepší!

Ty vedra jsou hrozný co..chodíme ven jen ráno kolem půl 9 pak už ne…chuděrka je spocená i doma :zed:

Jinak konečně se u Zuzky pořádně rozjelo přetáčení…sudy neválí ale na bříšku che být skoro pořád..dřív se přetočila jen párkrát za den :palec:

Jo a začneme s příkrmama a začla jsem s kaší na noc 8-)

Mějte se pěkně holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.8.11 09:30

Holky ještě jsem se chtěla zeptat,jestli už pokukujete po nějaké autosedačce, která bude po vajíčku?
Hoďte kdyžtak typy..já už začínám vybírat..přeci jen už nám tolik do 9ti kg nezbejvá a nabereme to rychle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.8.11 19:22

Ahoj holky, my pořád někde camráme.Dnes jsme byli na koupališti,ty vedra se ve městě nedají vydržet.Jinak máme 4 zuby venku a teď se nám tlačí pátý.....horečky nejsou, jen trošku pláč a nechuť k jídlu…6 září jdeme na půlroční prohlídku a očkování tak jsem zvědavá kolik Kačka přibrala.Je to pořád takový drobeček… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:
Kolik vám tak pijí mimča na nutrilonu?Mě Kačka nevypije více jako 150 ml co tři hodiny, na oběd příkrm a večer kaše......asi 150 ml šťávy nebo čaje…nevím jestli to není málo, ale více do ni nedostanu… :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
31.8.11 08:37

Ahojky všichni :lol: , jak se máte? Co je u Vás a vašich úžasňáčků nového?

Dominička zjistila, že nejlepší poloha úplně na všechny činnosti je na bříšku :-) Takže spaní, kakání i kojení podle toho probíhá :mrgreen: Postýlka už jí prostorově pomalu nestačí, co tam dělá za lumpačiny. Objevila nožičky a hlavně palečky na nich - páni, ono se to dá dát taky do pusy :mrgreen: Podle nálady nás poctí eventuelně i smíchem. Začaly jsme chodit na vaničky, měly jsme 2 lekce - malé se to hrozně moc líbí - a od září hupneme rovnou do bazénu. Tak jsem zvědavá jak se jí bude líbit „velké“ plavání. Stále plně kojíme, jediné co malá ochutnala je šťávička z melouna - jinak se snažím odolávat těm tlakům z okolí, že už by měla začít s příkrmy :roll:

15. září jdeme do poradny, dostaneme poslední Synflorix a předpokládám, že nám udělá dr. půlroční prohlídku. Jsem docela zvědavá na váhu, protože mi přijde, že teď moc malá nepřibrala. Taky jdeme na kyčle, tak doufám, že už to bude vše ok a budeme moct odstranit ty plenky navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 08:49

Ahojenky všeci!!!
My byli minulý týden na druhém Prevenaru, takže zase dostal dva pichance :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Dneska už zkusím dát, na obídek, mrkvičku :mrgreen: :mrgreen:
Vyfotím tu spoušt' a pak sem hodím foto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nachystám tak 5 lžiček, to bude stačit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a co se týká postýlky, tak cestujeme o 106 :-D :-D
V noci i 3krát spravuju, páč je napříč a nějak se tam nemůže vejít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky jsem za 3 týdny zvědavá na váhu, míru má teda pořádnou, přeměřím :think: :think: :think:
Ale už nosí věci 74 a i 80 :nevim: :nevim: :nevim:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
31.8.11 09:11

Ahoj holky,
přidávám fotku z prvního příkrmu.
Teď dáváme brokoličku, oproti mrkvičce jí moc chutná :wink:
Zítra zkusím brambůrku…tu uvařím..brokoličku a mrkev jsem dávala ze skleničky 8-)

Jinak taky cestuje jako blázen, včera kvůli tomu houkal zase monitor :think:

máme znovu ATB Sumetrolim(udržovací) minimálně na měsíc a půl..nález na uricultu z moči je špatný.Nesmíme nic kyselého, takže z ovoce nás čeká asi jen hruška a banán a hodím místo toho na odpo sváču zeleninu od obídku, než budeme moct kyselé :nevim: a nebo ty ovocné příkrmy úplně odložím, ještě uvidím.
Je to fakt naprd :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.11 09:17

Boudi, to je mi moc líto.....ať jste brzy fit..... :hug: :hug: :hug: :hug:
Kačka zase baští nejraději mrkev a brokolici :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.11 09:18

A malá je nádherná i upatlaná..... :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.8.11 09:22

Já koupila mrkev, brokolici, špenát s bramborem a zahradní zaleninku! 2 nebo 3 dny budu dávat jen mrkvičku, pak do ní přidám tu brokolici, zase 2-3 dny, pak skusím tu zahradní zeleninku a nakonec špenátek s brambůrkem a pokud mu to pojede, začnu si dělat sama :palec:
Přesnídávky začnu za pár dní, týdnů.. :nevim: :nevim:
Pomalinku nejedeme! Nebo mě sežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.8.11 09:23

a já přesnídávky začínám dělat ode dneška..máme u tcháníčků plnou zahradu........ :dance: 8-o 8-o 8-o 8-o :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí