Poradna duly
Jana Čurdová
Mateny píše:
Boudi studuju verejnou spravu, v zari jdu ke statnicim,uz aby to bylo za mnou:)
Je, ja ji vystudovala ted v unoru (v 8 mesici tehu)
. Tak drzim palce, at to dopadne na 1 nebo 2 ![]()
Jinak ostatnim preji brzke uzdraveni.
Mateny píše:
Boudi studuju verejnou spravu, v zari jdu ke statnicim,uz aby to bylo za mnou:)
Tak to tě obdivuju
![]()
Holky tak malá dneska dostala ATB Augmentin…má i zánět v jednom oušku, na píchání to naštěstí není..včera mi zase v noci plakala a skončila u mě..nemám sílu jí nechávat plakat když vím, že jí není dobře..snad si u mě nezvykne ![]()
Chjo..my máme smůlu teda..to dostala pěknej dárek k zítřejšímu svátku ![]()
Boudí prďolku pohlaď, neboj antibiotika zaberou a už bude jenom líp
A Ondrulka se někdy vzbudí kolem půl šestý na mlíko a potom si ho do devíti beru na dospání k sobě do postýlky a vůbec nemá problém usínat ve své postýlce, tak se pro pár nocí neboj, naopak pokud je nemocná, jen ať tě co nejvíc vnímá a cítí u sebe ![]()
Hrubesko dodatečně gratuluju k úspěchu a tiše závidím ![]()
My jsme dneska byli na tom kožním, no a v pondělí musíme na chirurgii, ať se na to kouknou tam a máme doporučení na odstranění. Jenže nikdo neví, jak se to řeší u takhle malých dětí. Celkovou anestezii mu dát nenechám, jen z tý představy mi je špatně
Holky nejste někdo od Hradce, nebo Liberce a neznáte nějakého dětského kožního?Jinak Ondrulka dostal očkování(to zase bylo něco na moje nervy) a na čtyřech a půl měsíci váží 6,49kg a 63cm. Testem paní doktorky prošel
No a reakci zatím žádnou nemá, tak snad to bude takhle v poklidu i v noci. Ach ty naše prďolky, to se už bude člověk celej život jenom bát ![]()
Ahoj maminky a dětičky, já jen tak rychle nakukuju - naší hodnou Dominičku nám předevčírem vyměnili - momentálně máme doma vzteklouna
nic jí není po chuti a jediné co tak nějak zabírá je neustálé poponášení a chování ![]()
Jak tak koukám, tak nejen, že máme šikovné dětičky, ale mi tady máme i šikovné maminky - Hrubeska, Mateny
já bych si měla taky dodělat ještě vysokou - mám jen vyšší odbornou - ale po směšných přijímačkách předloni - se mi do toho nechce ![]()
Boudice - chudinka malinká, ale po ATB jí bude určitě lépe ![]()
Mateny - my jsme na tom po kontrole podobně - 6,45kg a 62 cm
očkování tentokrát v pohodě - bez reakce. Prosím Tě, co to tam máte za doktory, že nerozeznají mateřské znaménko nějakého výrůstku - ještě, jak píšeš, ve kterém byla tekutina?
Když to prasklo - vzali vám z toho stěry? České zdravotnictví tak trochu nechápu. Držíme palečky, aby to nebylo nic závažného
![]()
Zdravíme s Ondráškem všechny maminky a miminka
Hlásili na víkend sluníčko a u nás teda leje od rána a to tu máme pouť, celkem to léto je šílený ![]()
Včelko žádné stěry nám samozřejmě neudělali, ale ještě, že mamka pracuje ve zdravotnictví, takže máme domluvenou schůzku s nějakým doktorem v Praze, soustředí se tam přímo na děti. A očkování měl tentokrát taky bez reakce, jako kdyby ho vůbec nepíchali ![]()
A doufám, že všichni nemocní se už pomalu uzdravujete ![]()
![]()
Jejda, tady už po ranní mlze a včerejší, večerní buřině svítí! My se chystáme na pout' zítra
![]()
Hlásili na víkend super počasí ![]()
Lubenko taky jsme na pouť vyrazili až dneska, dokonce svítí sluníčko
Ondrula byl hodnej a já se strašně přežrala ![]()
![]()
Pout špica. Jeli jsme o půl 10 a malej ji celou prospinkal
![]()
Mrčíme, tak letím ![]()
Ahojky maminky a mrňousci
,
jakpak si užíváte „super“ počasí? Daneček je už tak týden protivný,mysleli jsme, že to jsou zoubky ale stále se nic neklube, tak uvidíme
Dneska jdeme na poslední očkování a kontrolu, tak jsem zvědavá kolik ten náš ťutínek má
Jinak holky, mají Vaše miminka opruzený krček? Daňulka to má zase šílený a už nevím co na to ![]()
Hrubesko, tak to jsi moooc dobrá, že takhle na konci těhotenství jsi i vystudovala ![]()
Boudí, copak Zuzanka? Už je to lepší? Já s Danečkem spim často v posteli když máme tátu v práci a dobrý…zatím mu je jedno kde spinká ![]()
Mateny, tak copak Ondrulka? S celkovou anestezí, to by mě nejspíše taky kleplo
Držím mooooc palečky, at Vám všechno skvěle a co nejdříve dopadne!!! Bude to dobrý!
A jaká byla pout?
Vy se máááte…taky bych šla na pout ![]()
Májo, tak copak Dominička? Stále jí máte jak vyměněnou?
Už holt Ti naši mrňousci vědí kdy zaplakat aby maminka přiběhla
Dáňa to dělá dost často ![]()
Mějte se moooc krááásně ![]()
Posílám aktuální foto Danečka ![]()
Ahojky Březňátka, jakpak se máte? A co miminka? Adámek už má skoro 6500g a začíná válet sudy. Hlavně je pořád dost vychechtaný, tak je to s ním celkem sranda.
Doufám, že už jste všechny vyzdravené, nebo alespoň už je vám líp. ![]()
Veru, co zkusit Bepanthen?
Asi to má, jak se potí, ne? Nebo brnkni Dr. ![]()
Dneska jsme se vrátili z Hradce z nemocnice. Včera na Ondrulku kouknul chirurg a poslal nás na dětskou chirurgii do Hradce, kde mu včera ve dvě hodiny v celkový narkóze to znamínko vyřízli. Fuj, už to nikdy nechci zažít, Ondrášek byl hrozně statečnej, víc než já. Zestárla jsem asi o deset let. Všichni doktoři i sestřičky byli ale moc milí a Ondrula brečel jen po probuzení z narkózy, pak už nezaplakal a měl pořád pusu od ucha k uchu
Je to zlatíčko, škoda, že ještě nemá rozum a nemůžeme mu s přítelem koupit něco, z čeho by měl radost
Já jsem tak ráda, že to je za náma. Za 14 dní budou výsledky z rozboru z histologie, ale doktor říkal, že se nemáme bát, tak se pokusím být v klidu ![]()
Verunko používám na celý tělíško průšovu mast a musím zaťukat, žádný opruzeniny nikde nikdy neměl.
Ahojda holky jen nakukuji ![]()
Zítra nás čeká kontrola..no nevím nevím..Nezdá se mi, že by to bylo o tolik lepší..teplotku má občas..a začla nám rýma..JE TO PECH.
Jinak Zuzka sudy vůbec nevalí.. spíš se snaží plazit ..četla jsem , že nějaké děti valení sudů úplně přeskočí
tak jsem na nás zvědavá!!
Hezký den ![]()