Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6347
9.8.11 21:52
Mateny píše:
Boudi studuju verejnou spravu, v zari jdu ke statnicim,uz aby to bylo za mnou:)

Je, ja ji vystudovala ted v unoru (v 8 mesici tehu) :-). Tak drzim palce, at to dopadne na 1 nebo 2 :-)
Jinak ostatnim preji brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.8.11 11:56
Mateny píše:
Boudi studuju verejnou spravu, v zari jdu ke statnicim,uz aby to bylo za mnou:)

Tak to tě obdivuju :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.8.11 11:57

Holky tak malá dneska dostala ATB Augmentin…má i zánět v jednom oušku, na píchání to naštěstí není..včera mi zase v noci plakala a skončila u mě..nemám sílu jí nechávat plakat když vím, že jí není dobře..snad si u mě nezvykne :-(
Chjo..my máme smůlu teda..to dostala pěknej dárek k zítřejšímu svátku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
10.8.11 12:07

:mavam:
Pupinek :srdce:
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
10.8.11 18:59

Boudí prďolku pohlaď, neboj antibiotika zaberou a už bude jenom líp :kytka: A Ondrulka se někdy vzbudí kolem půl šestý na mlíko a potom si ho do devíti beru na dospání k sobě do postýlky a vůbec nemá problém usínat ve své postýlce, tak se pro pár nocí neboj, naopak pokud je nemocná, jen ať tě co nejvíc vnímá a cítí u sebe :srdce:
Hrubesko dodatečně gratuluju k úspěchu a tiše závidím :potlesk:
My jsme dneska byli na tom kožním, no a v pondělí musíme na chirurgii, ať se na to kouknou tam a máme doporučení na odstranění. Jenže nikdo neví, jak se to řeší u takhle malých dětí. Celkovou anestezii mu dát nenechám, jen z tý představy mi je špatně :-( Holky nejste někdo od Hradce, nebo Liberce a neznáte nějakého dětského kožního?Jinak Ondrulka dostal očkování(to zase bylo něco na moje nervy) a na čtyřech a půl měsíci váží 6,49kg a 63cm. Testem paní doktorky prošel :-) No a reakci zatím žádnou nemá, tak snad to bude takhle v poklidu i v noci. Ach ty naše prďolky, to se už bude člověk celej život jenom bát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.8.11 07:31

Ahoj maminky a dětičky, já jen tak rychle nakukuju - naší hodnou Dominičku nám předevčírem vyměnili - momentálně máme doma vzteklouna :zed: nic jí není po chuti a jediné co tak nějak zabírá je neustálé poponášení a chování :-(

Jak tak koukám, tak nejen, že máme šikovné dětičky, ale mi tady máme i šikovné maminky - Hrubeska, Mateny :palec: já bych si měla taky dodělat ještě vysokou - mám jen vyšší odbornou - ale po směšných přijímačkách předloni - se mi do toho nechce :oops:

Boudice - chudinka malinká, ale po ATB jí bude určitě lépe :hug:

Mateny - my jsme na tom po kontrole podobně - 6,45kg a 62 cm :lol: očkování tentokrát v pohodě - bez reakce. Prosím Tě, co to tam máte za doktory, že nerozeznají mateřské znaménko nějakého výrůstku - ještě, jak píšeš, ve kterém byla tekutina? :nevim: Když to prasklo - vzali vám z toho stěry? České zdravotnictví tak trochu nechápu. Držíme palečky, aby to nebylo nic závažného :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
13.8.11 08:28

Zdravíme s Ondráškem všechny maminky a miminka :-) Hlásili na víkend sluníčko a u nás teda leje od rána a to tu máme pouť, celkem to léto je šílený :-?

Včelko žádné stěry nám samozřejmě neudělali, ale ještě, že mamka pracuje ve zdravotnictví, takže máme domluvenou schůzku s nějakým doktorem v Praze, soustředí se tam přímo na děti. A očkování měl tentokrát taky bez reakce, jako kdyby ho vůbec nepíchali :palec:

A doufám, že všichni nemocní se už pomalu uzdravujete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.8.11 09:33

:mavam: :mavam: :mavam:
Jejda, tady už po ranní mlze a včerejší, večerní buřině svítí! My se chystáme na pout' zítra :palec: :palec: :palec:
Hlásili na víkend super počasí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.8.11 15:59

Lubenko taky jsme na pouť vyrazili až dneska, dokonce svítí sluníčko :palec: Ondrula byl hodnej a já se strašně přežrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.8.11 19:46

:mavam:
Pout špica. Jeli jsme o půl 10 a malej ji celou prospinkal :palec: :palec: :palec: :palec:
Mrčíme, tak letím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.11 08:07

Ahojky maminky a mrňousci :-) ,
jakpak si užíváte „super“ počasí? Daneček je už tak týden protivný,mysleli jsme, že to jsou zoubky ale stále se nic neklube, tak uvidíme :nevim: Dneska jdeme na poslední očkování a kontrolu, tak jsem zvědavá kolik ten náš ťutínek má :-D Jinak holky, mají Vaše miminka opruzený krček? Daňulka to má zase šílený a už nevím co na to :-(
Hrubesko, tak to jsi moooc dobrá, že takhle na konci těhotenství jsi i vystudovala :potlesk:
Boudí, copak Zuzanka? Už je to lepší? Já s Danečkem spim často v posteli když máme tátu v práci a dobrý…zatím mu je jedno kde spinká :-)
Mateny, tak copak Ondrulka? S celkovou anestezí, to by mě nejspíše taky kleplo :-( Držím mooooc palečky, at Vám všechno skvěle a co nejdříve dopadne!!! Bude to dobrý! :srdce: A jaká byla pout? :-) Vy se máááte…taky bych šla na pout :lol:
Májo, tak copak Dominička? Stále jí máte jak vyměněnou? :-D Už holt Ti naši mrňousci vědí kdy zaplakat aby maminka přiběhla :-D Dáňa to dělá dost často :-D
Mějte se moooc krááásně :-)
Posílám aktuální foto Danečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.11 09:24

Ahojky Březňátka, jakpak se máte? A co miminka? Adámek už má skoro 6500g a začíná válet sudy. Hlavně je pořád dost vychechtaný, tak je to s ním celkem sranda.

Doufám, že už jste všechny vyzdravené, nebo alespoň už je vám líp. :hug:

Veru, co zkusit Bepanthen? :think: :think: Asi to má, jak se potí, ne? Nebo brnkni Dr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.8.11 12:09

Dneska jsme se vrátili z Hradce z nemocnice. Včera na Ondrulku kouknul chirurg a poslal nás na dětskou chirurgii do Hradce, kde mu včera ve dvě hodiny v celkový narkóze to znamínko vyřízli. Fuj, už to nikdy nechci zažít, Ondrášek byl hrozně statečnej, víc než já. Zestárla jsem asi o deset let. Všichni doktoři i sestřičky byli ale moc milí a Ondrula brečel jen po probuzení z narkózy, pak už nezaplakal a měl pořád pusu od ucha k uchu :-) Je to zlatíčko, škoda, že ještě nemá rozum a nemůžeme mu s přítelem koupit něco, z čeho by měl radost :-) Já jsem tak ráda, že to je za náma. Za 14 dní budou výsledky z rozboru z histologie, ale doktor říkal, že se nemáme bát, tak se pokusím být v klidu :lol:
Verunko používám na celý tělíško průšovu mast a musím zaťukat, žádný opruzeniny nikde nikdy neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
16.8.11 12:26

Já bych hodně promašt'ovala!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.8.11 16:01

Ahojda holky jen nakukuji :wink:
Zítra nás čeká kontrola..no nevím nevím..Nezdá se mi, že by to bylo o tolik lepší..teplotku má občas..a začla nám rýma..JE TO PECH.
Jinak Zuzka sudy vůbec nevalí.. spíš se snaží plazit ..četla jsem , že nějaké děti valení sudů úplně přeskočí 8-o tak jsem na nás zvědavá!!
Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital