Poradna duly
Jana Čurdová
Beed píše:
Hele, ten metřík mi to nějak divně počítá… holky mají dneska přesně 4 měsíce, narodily se 26.3.![]()
Jak divně? ![]()
Já ani nevidím, že metřík máš..jednou jsem si ho chtěla nainstalovat a bez úspěchu ![]()
Dobré ránko všem,
holky včera jsem dala Zuzku na pasení koníků..nejdříve se mi začla otáčet z bříška na záda a když jsem jí znovu přetočila na bříško tak mi začla píďalkovat…zadek nahoru a snažila se lézt.. ![]()
musíš si v nastavení odškrtnout, že chceš metříky vidět
taky jsem ho pořád nemohla nastavit a pak jsem zjistila, že ho mám aby se mi neukazoval ![]()
Beed píše:
musíš si v nastavení odškrtnout, že chceš metříky viděttaky jsem ho pořád nemohla nastavit a pak jsem zjistila, že ho mám aby se mi neukazoval
Jooo už ho vidím a fakt ti to divně počítá
![]()
Holky myslí, že nám rostou zoubky..od včera zvýšená teplotka..dneska 37°..do toho průjem..zítra cinknu doktorce než půjdeme do poradny (jestli si vůbec pro ten poslední prevenar máme chodit)..příznaky sedí, ale nechci nic podcenit ![]()
Ahojky maminečičky
,
vy jste se pěkně rozjeli
Já ted vůůůbec nestíhám, Daňulka začíná být pěkně akční… Stále píská, žvatlá, chce být jen na bříšku…a nemám na nic jiného čas ![]()
Slintáme stále jak bernardýn a zoubky vůbec nic ![]()
My před 14.dny měli 7400g. a 66cm. a Danečkovo kamarád, který je starý 8.měsíců je stejně těžký
Ale tak cooo…jsou to naši úžasňáčci
![]()
Boudí, tak co Zuzanka, je to zoubek? Jinak je to šikulínka, že už by ráda lezla…pořádná průzkumnice ![]()
Beed, holčičky jsou vážně nádherné
Daňulka je z obou, úplně mimo
Tak záleží na Vás, které se budu Dáňa líbit
Mají krásné míry
My dneska poprvé budeme papat kuře s bramborem, tak jsem zvědavá jestli si něco vezme ![]()
Kaci, máte krásnou princezničku
A copak Ríša, jakpak se mu líbí sestřička?
Jinak gratuluji k druhému zoubku ![]()
Mateny, to je super, že spací dny jsou už v pohodě
Za to, Dáňa se dneska budil každou hodku…hrůůůůza
A s tím žvatláním, to je něco úžasného
Ted se začal šíleně smát našemu Buddíkovi, mihne se kolem je z něj hotový ![]()
Hrubesko, vítej mezi březňátkama
Ukážeš nám fotečku Samíčka? ![]()
Musím letět…Mějte se krááásně ![]()
Ahojky ![]()
Hrubesko a Samíku vítejte ![]()
Beed holčičky jsou nádherné a úžasně rostou
Boudí Zuzi je šikula a podle příznaků jde asi opravdu o zoubky ![]()
Tak s balením už jsme se tak nějak srovnaly
jen se Domísek přestala hýbat
leží jako prkno na zádech a jediný pohyb, který dělá je, že otvírá pusinku a křičí
Příští týden jdeme na 4měsíční kontrolu, tak jsem zvědavá kolik malá přibrala - kojím po 2 hodinách přes den a tak po 4 v noci ![]()
Zatím pa pa ![]()
Ahoj maminky, já Vám vůbec nestíhám odepisovat.
Takových příspěvků. Hlavně mi asi bude nějaký čas trvat, než zjistím, čí je jaké miminko. Takže abych to shrnula, všechny máte mooooc krásná miminečka. Dvojčátka jsou úžasná. To musí být hrozný frmol, co. Já sotva stíhám s jedním. ![]()
Jinak mi také neočkujeme. Protože jsme měli po očkování horečky, přidal se ještě zánět močových cest, febrilní křeče, atd. Hnus fialový. Takže další očkování až v 7 měsících pod dozorem nemocnice. Teď máme pro změnu zase chřipku. Ale Samík je už OK. Měl pouze horečky. Naštěstí.
Jinak u nás také slintací období, ale po zoubku ani vidu a zatím ani slechu
.
Tak zatím hezký den. Jdu se podívat na raubíře, jestli už spinká. (Babička vozí na zahradě
)
Samík je frajer.......
a mamča kočka...... ![]()
Holky ty březňátka jsou vůbec krásná a maminky jak by smet............
![]()
Ahoj maminky,
Boudí tak co?Máte už nějaký zoubek? Ondrášek mi začal dělat při pasení to co Zuzanka, začal zvedat zadek a jakoby se odstrkovat dopředu, samozřejmě mu to ale nejde, takže to končí velkým vztekem ![]()
Beed holčičky jsou kouzelný, vypadají hrozně spokojeně, takový pohodářky
A jak baští příkrmy? Taky se těším, až začneme, jak se na to bude tvářit ![]()
Veru já mám právě radost, že už je s ním větší legrace, jak už ho zajímají hračky, když se nahlas řehní, to nemá chybu. Už se hrozně těším, až bude chodit, ale každý mě říká, ať jsem ráda, že zatím jenom leží, pak prý na to budu ještě vzpomínat
Buddík je pejsek? Taky jednoho máme a když projde kolem, tak všeho nechá a důležitě ho pozoruje. Včera ho ale málem zatáhnul za ucho, no to bude taky sranda ty dva potom uhlídat
Jo jinak děsná sranda je každýho čapnout za vlasy, já už budu brzo plešatá ![]()
Hrubesko moc vám to sluší
A ať už je Samík jenom zdravý. Já taky tak nerada na to očkování chodím.....
Dobré ránko všem
,
tak zoubek zatím v nedohlednu..byla jsem u doktorky a ta mi říkala, že to může být viróza, ale tomu moc nevěřím, tak nám předepsala pár věcí abereme to..tak uvidíme co se z toho nakonec vyklube!!! ![]()
ALe kamarádka to měla prý uplně stejné u kloučka a za 14 dní měl zoubek, prý se nemusí vyklubat hned a je to předzvěst.. ![]()
Ty jo Hrubesko tak tím čím sis prošla se Samíkem po očkování, bych si projít nechtěla..to je noční můra všech maminek co očkojí..asi bych se na očko pak vyprdla úplně..bála bych se ještě horší reakce při dalším píchanečku ![]()
Boudice23 píše:
Dobré ránko všem,
tak zoubek zatím v nedohlednu..byla jsem u doktorky a ta mi říkala, že to může být viróza, ale tomu moc nevěřím, tak nám předepsala pár věcí abereme to..tak uvidíme co se z toho nakonec vyklube!!!
ALe kamarádka to měla prý uplně stejné u kloučka a za 14 dní měl zoubek, prý se nemusí vyklubat hned a je to předzvěst..
Ty jo Hrubesko tak tím čím sis prošla se Samíkem po očkování, bych si projít nechtěla..to je noční můra všech maminek co očkojí..asi bych se na očko pak vyprdla úplně..bála bych se ještě horší reakce při dalším píchanečku
Ahoj, tak snad to bude opravdu zoubek a ne viroza. I kdyz mi mame to druhe. Nasadila jsem jitrocelovy sirup a strikam morskou vodu do nosanku. Tak uvidim, jestli mu to pomuze. Dr. nam nic nedala, protoze nam to vse prislo az ted a teploty byly minuly vikend. Pry ted hrozne litaji anginy a tyhle chripky. Pocasi jedno. A s tim ockovanim vazne hruza. Jeste zkusim to druhy a pokud opet bude takova reakce, tak treti uz nedam. Na to uz bych asi nemela. Tak si uzivejte vikendu. A odpocivejte.
Ahoj holky, holčičky a chlapečci ![]()
Tak mrkejte, jak Vája papala bramboru
Kája samozřejmě taky, ale tu se mi nepovedlo tak hezky vyfotit…
Beed píše:
Ahoj holky, holčičky a chlapečciTak mrkejte, jak Vája papala bramboru
Kája samozřejmě taky, ale tu se mi nepovedlo tak hezky vyfotit…
haha krása..to mi připomíná včerejší podávání ORS od Hipp na lžičce, proti průjmu, je to z mrkve..Zuzka vypadala podobně..už se těším na první příkrmy
![]()
Hrubeska píše:Boudice23 píše:Ahoj, tak snad to bude opravdu zoubek a ne viroza. I kdyz mi mame to druhe. Nasadila jsem jitrocelovy sirup a strikam morskou vodu do nosanku. Tak uvidim, jestli mu to pomuze. Dr. nam nic nedala, protoze nam to vse prislo az ted a teploty byly minuly vikend. Pry ted hrozne litaji anginy a tyhle chripky. Pocasi jedno. A s tim ockovanim vazne hruza. Jeste zkusim to druhy a pokud opet bude takova reakce, tak treti uz nedam. Na to uz bych asi nemela. Tak si uzivejte vikendu. A odpocivejte.
Dobré ránko všem,
tak zoubek zatím v nedohlednu..byla jsem u doktorky a ta mi říkala, že to může být viróza, ale tomu moc nevěřím, tak nám předepsala pár věcí abereme to..tak uvidíme co se z toho nakonec vyklube!!!
ALe kamarádka to měla prý uplně stejné u kloučka a za 14 dní měl zoubek, prý se nemusí vyklubat hned a je to předzvěst..
Ty jo Hrubesko tak tím čím sis prošla se Samíkem po očkování, bych si projít nechtěla..to je noční můra všech maminek co očkojí..asi bych se na očko pak vyprdla úplně..bála bych se ještě horší reakce při dalším píchanečku
Tak to mi kromě teplotky, častější stolice nic jiného nemáme…jednou byla stolička vodnatá ![]()
Holky mám tu Nutrilon 1 800g, nenačatý (měla jsem ho tu pro sychr), nemá nějaká zájem, nechám ho za rozumnou cenu s poštovným..na dvojku se přechází až v půl roce??
Jinak váha po 5ti měsíční prohlídce 6770g ![]()