Poradna duly
Jana Čurdová
https://formulare.mpsv.cz/…y/cs/welcome
Potřebuješ tyto: zadost o rodicovsky prispevek, volba naroku na rodicovsky prispevek, potvrzení o nároku na dávky ovlivňující nárok a výši rodičovského
Ahojky maminečičky,
tak jakpak se máte, co naši úžasňáčci?
Mě ještě nepřišla mateřská, tak doufám, že dorazí dneska, jinak jsem v háji ![]()
Andílku, děkuju Ti za odkaz, už to mám uložený a dneska si to jdu vyběhat ![]()
Mějte se krááásně a pohlazení mrňouskům ![]()
Veru, mě dneska přišla. ![]()
Nemůžu se dovolat do Prahy na tu sociálku…
Nevíte, jestli když to posílám poštou, je třeba poslat i prázdnou ofrankovanou obálku???
A posíláte i nějaký průvodní dopis? ![]()
Andílek Pája píše:
Veru, mě dneska přišla.Nemůžu se dovolat do Prahy na tu sociálku…
Nevíte, jestli když to posílám poštou, je třeba poslat i prázdnou ofrankovanou obálku???
A posíláte i nějaký průvodní dopis?
ahojda…mě ještě nepřišla, ale volala jsem tam a je na cestě ![]()
Já ofr. obálku neposílala a průvodní dopis jsem tam dala, že žádám o potvrzení dokladu a zaslání zpět na adresu..něco v tomhle duchu..Hlavně to musíš poslat na OSSZ kam spadá tvůj zaměstnavatel..pomalu každý pražský obvod má OSSZ ![]()
My spadáme pod Prahu 5, ale tam mi paní řekla, že se to stejně posílá na Prahu 8, ať si to tam pošlu rovnou sama. Že na P5 nemají ve svých počítačích všechny informace a tak to tam přeposílají a pak bych na to čekala dlouho. A na Prahu 8 se nemůžu dovolat… ![]()
ahojky holky ![]()
o víkendu do včerejška sme lenošili u známích,mají krytý bazén,tak sme tam trošku namočili i Adámka ,voda byla 28 stupnů,přece jen né tolik jako ve vaničce,tak když sem mu napočila šlapky,začal křičet,ale za chviličku si zvykl a šlo to až do pasu,dál se mu to už nelíbilo ![]()
Ahoj vsichni, dekuji za privitani mezi breznatkama.
Foto meho zlaticka dat nemuzu, mame dohodu s manzelem, ze fotky na net nejdou, nekdy me to i stve, ze ji nemuzu ukazat
ale holt jsme se tak dohodli..
http://www.babyweb.cz/…ervenec.aspx
Prosíííím o hlásek pro Daňulku:-)…děkujuuuu ![]()
Holky, tak mě přišla mateřská včera a k tomu rodičáku mám guláš v hlavě jak nikdy jindy
Holky, prý nic do práce posílat nemusíma stačí jen jsem na UP…ale to je blbost, neee? Vůbec nevím! Včera jsme byli na očkování a kontrole, tak, že Daňulka má už 7400 gramů a 66 cm…Je to pořádnej chlap
![]()
A jakpak se máte, copak Vaši mrňosuci? ![]()
Pájí, to je krásná fotečka…Je to šikulínek
Ale je to pořádný chlap…holt když se mu nechce dál, tak dál nepůjde
My chtěli dneska k vodě ale nevím,nevím…jestli není ještě na to brzo ![]()
Kurri, to se nedá nic dělat…než hádky s manžou, to radši přežijeme bez fotečky ![]()
Veru já taky nic do práce neposílala ![]()
Pouze na sociálku (OSSZ Praha 8, mám tam zaměstnavatele) aby mi potvrdili ten papír, co potřebuju na vyplácení RP…bez něj by nevěděli od kdy mi to mají začít vyplácet ![]()
Jinak u nás třeba ten sociální odbor, který vyřizuje vše ohledně RP, vůbec nesídlí na úřadu práce, to jen tak meziřečí.
Ty joo máte pěkného drobečka
![]()
Veru-nka píše:
http://www.babyweb.cz/…ervenec.aspxProsíííím o hlásek pro Daňulku:-)…děkujuuuu
Holky, tak mě přišla mateřská včera a k tomu rodičáku mám guláš v hlavě jak nikdy jindyHolky, prý nic do práce posílat nemusíma stačí jen jsem na UP…ale to je blbost, neee? Vůbec nevím! Včera jsme byli na očkování a kontrole, tak, že Daňulka má už 7400 gramů a 66 cm…Je to pořádnej chlap
![]()
A jakpak se máte, copak Vaši mrňosuci?
Pájí, to je krásná fotečka…Je to šikulínekAle je to pořádný chlap…holt když se mu nechce dál, tak dál nepůjde
My chtěli dneska k vodě ale nevím,nevím…jestli není ještě na to brzo
Kurri, to se nedá nic dělat…než hádky s manžou, to radši přežijeme bez fotečky
Jee, sluší mu to mrňouskovi
taky jsme dali holčičky do soutěže… bohužel některé maminky měly už první den přes sto hlasů, asi mají hodně kamarádek
Daňulkovi hlas dám… ![]()
Ahojky maminečky,
přejeme Vám krásný den ![]()
Beed, přejeme Karolínce všechno jen neej a neejlepší k svátečku
![]()
Děkuju za hlásek
Já taky pochybuju, že by vyhrál protože jak říkáš, jsou maminky co mají už sto hlasů…to nevím jak to dělají ![]()
Dobré ráno
Veru - poslaly jsme vám hlas - pěkná fotka ![]()
Pajinka - pěkná koupací fotka ![]()
Beed - Karolínce všecičko nej k prvnímu svátku
![]()
Zdravíčko holky.. Jakpak se máte? Dlouho sem tady zase nezavítala, protože poslední dny to je s Danim neuvěřitelné…Holky jak tady čtu jak vám miminka krásně papají, úplně vám závidím. Mi Dani začal dělat s jídlem psíkusy…Začal jíst naprosto nepravidelně, k tomu ze dne na den úplně změnil styl breku když má hlad. Vždycky je v poho a z ničeho nic chytne křečák a řve dokud neudělám mlíčko.Není to teďka jednoduché… Jednou vypije 150ml a 4 hodiny spí pak vypije třeba jenom 60 a za hodinu řve zas…
Holky zaznamenala některá z vás že by mohli růst zoubky? On totiž všechno strašně urputně kouše.Ani to nežužlá proste to vyloženě kouše a často teďka mívá nálady kdy řve i když nemá důvod. Přijde mi že mu některé zoubky dole víc prosvítají ale nevím jestli se mi to jenom nezdá.Na pohmat má ty dasínka tvrdší než dřív.Myslíte že se něco chystá?
A taky sem se chtěla zeptat jestli už se vám děti vztekají? On totiž teďka nevydrží skoro ani chviličku sám a jelikož má můž teď noční Tak po dobu kdy spí neudělám skoro nic, protože musím být u malého aby neřval.. Napadlo mě třeba jestli není rozmazlený už že si tolik vyžaduje pozornosti a jestli bych neměla ho někdy prostě nechat tak…Radila mi to i moje mammka a teta co má dvojčátka…Poraďte… zabavit ho je čímdál větší fuška ![]()
Jinak já sem si rodičák zařizovala už v šesti nedělí.Ale musela sem toho hodně oblítat jelikož sem byla na nemocenské v těhotenství a skončila mi smlouva. A protože mi učetní neřekla že si nemám rušit tu nemocenskou s nástupem na mateřskou tak sem musela i za doktorem aby mi obnovil nemocenskou a já sem tím pádem nepřišla o volbu délky. Byla to fuška ale stálo to za to ![]()
Jinak vám přeji příjemné dobré ráno ![]()
ahoj Dadulino
mně se malá taky začala vztekat když nejsem dostatečně rychlá s papáním
. A na zabavení jsem jí na hrací hrazdičku přivázala snad všechna chrastítka, která máme doma a naštěstí to zabralo - hrozně se jí líbí ten kravál co to vydává, když do těch chrastítek mlátí
Zoubky jsem zatím nepozorovala, ale už můžou být
Včelko Já sem udělala přesně to samé, ale stejně ho to po chvíli přestalo bavit. Tak teďka různě kombinujeme a přehazuje aby to měl jiné a zabere to na chviličku
Pak se zase začne nudit. Už mi jde hlava kolem z něho. ![]()