Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
30.6.11 08:01

Dobré ráno :mavam:

Poradna dopadla dobře - 5940g a 60cm, paseme výborně (dr nemusela držet ani prdelku, malá naštěstí spolupracovala ukázkově), hlavičku drží dobře a ručičky měla rozevřené. Přetáčet se začíná, takže byla mudra spokojená a malá jí tam vyšvihla dva nádherné úsměvy, takže moc nezkoumala :mrgreen:

Původně jsem se rozmýšlela, že malou nenchám očkovat proti pneumokokovi - jenže jsem se nechala ukecat a vybrala Synflorix (mám teď 2 kamarádky jejichž děti měli závažné komplikace po Prevenaru13 - tak jsem ho nechtěla) no a Domča měla reakci po Synflorixu. Teda takovou tu klasickou, jak mrňousky bolí nožička po aplikaci, ale malá mi tady brečela dva dny i po analgetiku a ani u kojení se nezklidnila. Nepomohlo ani naše oblíbené chování :nevim: Tak snad to nezakřiknu, když řeknu, že dneska už se na mě ta moje beruška i smála a bude už v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.6.11 09:37

Včelko a můžeš mi prozradit ty reakce?
My jdeme dneska do poradny na poslední hexu a druhý prevenar…ten byl až na zvýšenou teplotku a bouličku v místě vpichu, vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
30.6.11 12:02

ahojky holky
Adula má taky za sebou první očkování,dostal hned 2 injekce HEXU a Synflorix,dostal píchance v 11hod, celý den byl spokojený,kolem 19hod měl zvýšenou teplotu 38 stupnů,ale usnul normálně jako vždy,v noci stoupla na 39,trochu po plakával,víc chtěl kojit,ale nic dramatického.Ráno už teplotu neměl žádnou,jen trochu víc pláče,ale možná má jen horší náladu,možná trošku víc spí-už spí od rána podruhé hodinu,normálně spí tak 3× za den po půlhodině.
Doktorce se taky celý přetáčel na bok a povedlo se mu i ze zad na bříško,tak říkala,že je to divočák,že má ještě čas :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.6.11 12:20

Teda, jak tak tady čtu ty reakce na očkování, tak mám celkem strach…

Berunkám včera doktorka brala z hlavičky krev na anémii, a řvaly jak kdyby jim ty hlavy řezala :)

Hexu dostaneme za měsíc na 4-měsíční prohlídce. Tak uvidíme, snad to snesou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 12:51

Beed a kdy budou výsledky? CHudinky holčičky!! :hug: :hug:

My jsme očkovali hexu a prevenar a celkem v pohodě. Ani nebyl nějak extra protivný. Druhý den mu tedy vyskočila na chvíli teplota přes 38, ale nurofen sirup to spravil a byl zas OK. Akorát bych tedy řekla, že taky malinko víc spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.6.11 12:55

Boudí - Chlapeček 1 kamarádky ma neurologické potíže - začaly mu „ujíždět“ oči, a k tomu se jí najednou začal dusit. Tak jeli do špitálu, prošli snad všechna vyšetření a nejdřív měl nález na mozku a pak se to naštěstí ztratilo. Navíc je náchylnější na kdejakého bacila - tohle všechno od první dávky Prevenaru13 :nevim:

A druhá má holčičku - ta má nějaké divné kolapsové stavy od očkování :nevim:

Ale doktorka mě ujišťovala, že tohle jsou opravdu ojedinělé případy, že se nemám čeho bát 8-o :think: snad to bude v pohodě u všech našich miláčků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.6.11 13:05
včelka Maja píše:
Boudí - Chlapeček 1 kamarádky ma neurologické potíže - začaly mu „ujíždět“ oči, a k tomu se jí najednou začal dusit. Tak jeli do špitálu, prošli snad všechna vyšetření a nejdřív měl nález na mozku a pak se to naštěstí ztratilo. Navíc je náchylnější na kdejakého bacila - tohle všechno od první dávky Prevenaru13 :nevim:

A druhá má holčičku - ta má nějaké divné kolapsové stavy od očkování :nevim:

Ale doktorka mě ujišťovala, že tohle jsou opravdu ojedinělé případy, že se nemám čeho bát 8-o :think: snad to bude v pohodě u všech našich miláčků

8-o 8-o 8-o 8-o ajajaj…já jsem si přečetla hodně o vedlejších účincích očkování…očko bývá např. spoštěcí mechanismus pro epilepsii nebo autismus :-( ..když k tomu přidáme ještě různé faktory, jako psychická pohoda před očkováním, skrytá nemoc atd atd. No mazec
Jina Májo máte pěkné míry!!!! :srdce:
Beed tak to ti vůbec nezávidím, to bych řvala s nima :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
30.6.11 13:18

Boudí děkujeme :-D malá taky pěkně papká - největší zásluha patří jí :hug:

Beed - hlavně, aby jste měly dobré výsledky a holčičky byly zdravoučké. Malá po Hexe neměla vůbec žádnou reakci ani tu zvýšenou teplotu. Ty tvoje berušky to určitě také zvládnou na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
30.6.11 17:20

Tak po 4 měsíční prohlídce máme tyto míry: 63cm a 6360g :srdce: :andel:
Akorát máme víc cvičit to přetáčení a jinak vše ok…ani není moc mrzutá po těch pigárech…teplotka zatím v normě…snad se to k večeru nezhorší, jak bývá zvykem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.7.11 11:51

Ahojky :mavam:

Boudí, také pěkně rostete :palec: :-)

Malá už je dneska zase úplně v pohodě, moje vysmáté sluníčko :-) jenže pro změnu zas lehl ten můj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.7.11 15:33

Májo Díky :kytka:
Zuzka to snesla taky dobře…měla jen zvýšenou teplotku dneska ráno, spinkala od 21:30 do 5ti ráno v kuse a dneska je vysmátá jako lečo :mrgreen:
Zítra nás čeká opět jedna svatba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.7.11 16:09

Tak to si to zítra pěkně užijte, snad bude pěkné počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
5.7.11 10:27

ahojky holky :mavam:
chci se vás zeptat,máme všichni březnátka jak vám spinkají vaše miminka v noci a přes den?
Adámek přes den spí tak 3× po půlhodině a v noci usíná kolem 19hod a spí do 2hod,pak se budí ještě ve 4h,v 6 a to je většinou už vzhůru úplně a nezabere dív jako kolem 9hod
Už sem začala i dokrmovat,tak dávám flašku na noc,ale efekt to nemá-je to stejné jako když byl jen nakojený,někdy se mi zdá že má pak ještě větší hlad po flašce..
První dcerka byla za odměnu,skoro vůbec neplakala,bolení bříška měla jen jednou jedinkrát,od narození spala celou noc od 8 do 8hod..spala dlouho i přes den,a když nespala,tak se najedla a pořád e smála.. :huban:
To Adámek mi to vrací i za ni :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.7.11 10:44

Pájinko,

holky spí přes den tak 4× po hodince a večer máme rituál - v 7 vykoupat, nakrmit, do postýlky, v 11 je vzbudím ještě na jedno krmení a pak spí tak do 7 - do 8 do rána. Jak kdy. Někdy taky mají den, že přes den nespí ani chvilku. Ale v noci vždycky. Dávám už jen sunar, ale když jsem kojila, bylo to to samé.
Neboj, on se to prcek naučí, spát celou noc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
5.7.11 10:49

Páji Zůza spinká tak hodinku dopoledne---po obědě je někdy schopná naspat 3 hodinky..Po koupání nakrmím..prochrupne se na 30 min…dokojíme a usíná kolem půl 10..dneska vstávala až v 5:15…nají se a pak se budí co hodinku, hodinku a půl do 9…to většinou vstáváme.
Teď se jí posunulo večerní uspávání o hodinku…sama si to tak pošoupla :nevim:
Zdá se mi docela spavá v poslední době :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí