Poradna duly
Jana Čurdová
Pájinko, my jsme taky měli po Nutrilonu HA průjem, kadily holky i 5× denně úplně tekutě. Bebu HA nechtěly jíst, tak jsem zkusila ten Sunar a je super, vyhovuje jim. Nasytí, kakají hezky každý den, bříško nebolí, takže… sice není HA, ale co. Hlavně že jsou spokojené, no.
To s těma kříšenýma dětma jsem nevěděla, ale je fakt, že Vája dostávala kyslík a je mnohem pohyblivější než Kája.
Jéé, já vám musím ukázat jednu fotku Vájulky
hráli si s tatínkem a úplně výskala radostí
Andílek Pája píše:
Páji, tééda, to je krásnej vlasáček!My se taky otáčíme z bříška na záda, Dr. se tomu strašně smála. Říkala, že si s ním asi užiju, že to bude čipera. Tak jsem zvědavá.
Tak to mi se porád ještě neotáčíme(občas na bok)..ani ze zad na bříško..když jí pomůžu tak se přitáhne, ale pak nevím jak si vyprostit tlapku z pod bříška ![]()
Beed a Pájo taky krásně pasete!!!
Beed píše:
Jéé, já vám musím ukázat jednu fotku Vájulkyhráli si s tatínkem a úplně výskala radostí
No ta je sladká
Je to žůžo jak se ty naši prďolíni řehněj…Od doby co se Zuzka směje na hlas je to fakt čím dál větší sranda s ní ![]()
Ahoj všem ![]()
svatební víkend za náma a já si chci užít týden klidu - teda musím zvládnout všechen ten úklid, který vy už máte hotový ![]()
Máte všechny úplná zlatíčka a nádherné fotečky
Naše malá je nějak pozadu, přetočila se mi jen párkrát, alespoň, že pase
později dám taky fotku
Ahojky maminečky
,
tak nám včera tak od 11hod. Daňulka začal plakat a plakat..nebyl k utišení, nic. Tak nevím jestli teřba začínají zoubky nebo ho něco trápilo
Moc mě to mrzí… Vůbec nepapal, nepil, jen plakal
Ted ráno zase poplakával ale usnul…tak uvidíme, snad to bude v pohodě!
My tedy používáme Nutrilon Extra a na měsíc nás jen Nutrák vyjde na 1800,–…Ale co by jsme pro ty naše úžasňáky neudělali, že? ![]()
Andílku, ten čajík na celkovou pohodu jsem taky měla a přišel mi faajn
S tím vítáním občánků si mě pobavila, já byla hotová z deky a oni dostanou poukaz s 5000,– ![]()
Beed, Vája je úžasná…to je vážně krááááásná fotečka
, vypadá luxusně ![]()
Boudí, tak to mám dost…to teda Ti " ty úžasný tchýňáky nezávidím
To je neskutečný, fakt! Tak snad to vyřešíte co nejdříve aby si měla klídek!
Pájí, máš vážně krááásného vlasáčka ![]()
Májo, jakpak jste si svatbu užili?
Jinak Daňulka se přetočil, taky jen párkrát…musím mu vždy pomáhat ![]()
Holky, všechy máte krááááásné mrňousky. Opravdu se nám všem strašně moooc povedli
![]()
Taky přidávám pasení koníčků ![]()
Veru to je krasavec ![]()
Májo vy máte ale vlasatici
…oproti ní je Zuzka plešoun ![]()
Boudice23 píše:
Veru to je krasavec
Májo vy máte ale vlasatici![]()
![]()
…oproti ní je Zuzka plešoun
Boudí - to nám říkají všichni, že jejich dítka vypadají jako plešounci. V sobotu jsme potkali na svatbě známé - ti mají 2 letého chlapečka a ten při pohledu na malou utekl. Maminka to komentovala slovy - on se stydí za svou plešinku, když kouká na Domču ![]()
Beedkrásně se směje
,to je už sranda s těma našima drobečkama ![]()
verunko taky krásně pasete ![]()
Maji tak koukám pasení už jde všem krásně a těch vlásků co má
,to je paráda ![]()
Adámek krásně vypiloval přetáčení z bříška na záda a dnes se mi už otočil dokonce 2× ze za d na bříško,úplně sám..už to zkoušel dlouho,ale dnes se mu to poprvé povedlo
![]()
holky dávejte fotečky,je to hrozně krásný se dívat na ty všechny naše miminka,hrozně mě to dojímá ![]()
Ahojky maminečičky
,
tak jakpak se máte, copak Vaši mrňousci?
My jdeme dneska k doktorce pač od včrejška je Daňulka šíleně olezlý na bříšku a už to jde i níže…je to jak, žahnutý kopřivou, tak uvidíme ![]()
Pájinko, to je Adámek velký šikulínek
Jinak máš pravdu, fotečky našich mrňousků…jsou úúúžasný
![]()
Ahojky všem ![]()
Veru - tak snad to nebude nic vážného ![]()
Pajinko - Adámek je taky krásný vlasáček ![]()
Naše Domča sice zjistila, že pusinkou se dají vydávat různé zvuky, ale musí mít náladu, aby nám „něco řekla“ - to je stejné jako s tím otáčením - je zkrátka pohodlná
(a to nám od začátku všichni tvrdili, jak bude hyperaktivní po mamince
)
Májo, děkuju…snad to bude dobrý
Jinak Dominička to má úplně stejný…žvatlá jen když má náladu, otáčí se, jen když není líný…a to je často ![]()
Ahojda holky, holčičky a chlapečci ![]()
Za chvíli vyrážíme na 3-měsíční prohlídku, tak nám držte palce, ať je všechno OK ![]()
Pak se ohlásíme ![]()
Beed - tak jak dopadly princezničky na prohlídce?
Veru - jak jste dopadli s Daňulkou u dr. vy?
My jsme dneska s Domískem trénovaly otáčení a šlo jí to docela dobře - ale je fakt, že byla opravdu dobře naladěná ![]()