Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
19.6.11 21:05

Pájinko, my jsme taky měli po Nutrilonu HA průjem, kadily holky i 5× denně úplně tekutě. Bebu HA nechtěly jíst, tak jsem zkusila ten Sunar a je super, vyhovuje jim. Nasytí, kakají hezky každý den, bříško nebolí, takže… sice není HA, ale co. Hlavně že jsou spokojené, no.

To s těma kříšenýma dětma jsem nevěděla, ale je fakt, že Vája dostávala kyslík a je mnohem pohyblivější než Kája.

Jéé, já vám musím ukázat jednu fotku Vájulky :) hráli si s tatínkem a úplně výskala radostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.6.11 21:10
Andílek Pája píše:
Páji, tééda, to je krásnej vlasáček! :srdce: My se taky otáčíme z bříška na záda, Dr. se tomu strašně smála. Říkala, že si s ním asi užiju, že to bude čipera. Tak jsem zvědavá. :think:

Tak to mi se porád ještě neotáčíme(občas na bok)..ani ze zad na bříško..když jí pomůžu tak se přitáhne, ale pak nevím jak si vyprostit tlapku z pod bříška :lol:

Beed a Pájo taky krásně pasete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
19.6.11 21:13
Beed píše:
Jéé, já vám musím ukázat jednu fotku Vájulky :) hráli si s tatínkem a úplně výskala radostí

No ta je sladká :srdce: Je to žůžo jak se ty naši prďolíni řehněj…Od doby co se Zuzka směje na hlas je to fakt čím dál větší sranda s ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.6.11 07:54

Ahoj všem :mavam:

svatební víkend za náma a já si chci užít týden klidu - teda musím zvládnout všechen ten úklid, který vy už máte hotový :mrgreen:

Máte všechny úplná zlatíčka a nádherné fotečky :palec: :srdce: Naše malá je nějak pozadu, přetočila se mi jen párkrát, alespoň, že pase :-) později dám taky fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.6.11 09:10

Ahojky maminečky :-) ,
tak nám včera tak od 11hod. Daňulka začal plakat a plakat..nebyl k utišení, nic. Tak nevím jestli teřba začínají zoubky nebo ho něco trápilo :-( Moc mě to mrzí… Vůbec nepapal, nepil, jen plakal :nevim: Ted ráno zase poplakával ale usnul…tak uvidíme, snad to bude v pohodě!
My tedy používáme Nutrilon Extra a na měsíc nás jen Nutrák vyjde na 1800,–…Ale co by jsme pro ty naše úžasňáky neudělali, že? :-)

Andílku, ten čajík na celkovou pohodu jsem taky měla a přišel mi faajn :-)S tím vítáním občánků si mě pobavila, já byla hotová z deky a oni dostanou poukaz s 5000,– :mrgreen:

Beed, Vája je úžasná…to je vážně krááááásná fotečka :-) :potlesk: , vypadá luxusně :-)

Boudí, tak to mám dost…to teda Ti " ty úžasný tchýňáky nezávidím :zed: To je neskutečný, fakt! Tak snad to vyřešíte co nejdříve aby si měla klídek!

Pájí, máš vážně krááásného vlasáčka :-)

Májo, jakpak jste si svatbu užili? :-) Jinak Daňulka se přetočil, taky jen párkrát…musím mu vždy pomáhat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.6.11 09:12

Holky, všechy máte krááááásné mrňousky. Opravdu se nám všem strašně moooc povedli :-D :andel:
Taky přidávám pasení koníčků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.6.11 13:47

Také přidávám fotku naší berušky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.6.11 16:21

Veru to je krasavec :palec:
Májo vy máte ale vlasatici :potlesk: :potlesk: :potlesk: …oproti ní je Zuzka plešoun :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.6.11 19:01
Boudice23 píše:
Veru to je krasavec :palec:
Májo vy máte ale vlasatici :potlesk: :potlesk: :potlesk: …oproti ní je Zuzka plešoun :think:

Boudí - to nám říkají všichni, že jejich dítka vypadají jako plešounci. V sobotu jsme potkali na svatbě známé - ti mají 2 letého chlapečka a ten při pohledu na malou utekl. Maminka to komentovala slovy - on se stydí za svou plešinku, když kouká na Domču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.6.11 21:21

Beedkrásně se směje :palec: :lol: ,to je už sranda s těma našima drobečkama :dance:
verunko taky krásně pasete :palec:
Maji tak koukám pasení už jde všem krásně a těch vlásků co má 8-o ,to je paráda :palec:
Adámek krásně vypiloval přetáčení z bříška na záda a dnes se mi už otočil dokonce 2× ze za d na bříško,úplně sám..už to zkoušel dlouho,ale dnes se mu to poprvé povedlo :palec: :dance:
holky dávejte fotečky,je to hrozně krásný se dívat na ty všechny naše miminka,hrozně mě to dojímá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.6.11 07:04

Ahojky maminečičky :-) ,
tak jakpak se máte, copak Vaši mrňousci?
My jdeme dneska k doktorce pač od včrejška je Daňulka šíleně olezlý na bříšku a už to jde i níže…je to jak, žahnutý kopřivou, tak uvidíme :nevim:

Pájinko, to je Adámek velký šikulínek :potlesk: Jinak máš pravdu, fotečky našich mrňousků…jsou úúúžasný :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.6.11 08:26

Ahojky všem :mavam:

Veru - tak snad to nebude nic vážného :kytka:
Pajinko - Adámek je taky krásný vlasáček :palec:

Naše Domča sice zjistila, že pusinkou se dají vydávat různé zvuky, ale musí mít náladu, aby nám „něco řekla“ - to je stejné jako s tím otáčením - je zkrátka pohodlná :nevim: (a to nám od začátku všichni tvrdili, jak bude hyperaktivní po mamince :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.6.11 08:52

Májo, děkuju…snad to bude dobrý :-( Jinak Dominička to má úplně stejný…žvatlá jen když má náladu, otáčí se, jen když není líný…a to je často :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.6.11 11:54

Ahojda holky, holčičky a chlapečci :)

Za chvíli vyrážíme na 3-měsíční prohlídku, tak nám držte palce, ať je všechno OK :dance:

Pak se ohlásíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
21.6.11 19:09

Beed - tak jak dopadly princezničky na prohlídce?
Veru - jak jste dopadli s Daňulkou u dr. vy?

My jsme dneska s Domískem trénovaly otáčení a šlo jí to docela dobře - ale je fakt, že byla opravdu dobře naladěná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí