Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravíčko maminy
Tak sme absolvovaly očkování hexy a sinflorixu a teda ten řev
Boroček takhle řvát sem ho ještě neslyšela. ale rychle se uklidnil a pak byl až do 4 uplně v pohodě.Pak ho začaly dost bolest ty vpichy a trochu to zčervenalo.Naposledy měl zatím jenom 37,2 po odečtu a teďka spinká tak ho chodím co chvíli kontrolovat.Doufám že už to víc nahoru nepůjde…
Jinak vítám nové březnátko ![]()
Beed ten pokojíček je nádherný
My máme celý modrý ![]()
Nevím jestli tu dneska ještě dorazím, ale asi spíš ne.. Tak vám přeju dobrou noc a klidné spaní ![]()
Beed krásný pokojík, tam se bude hočičkám líbit!!!
Dadul neboj, to bude dobrý ![]()
Holky budete mimískům pořizovat nosítko (Ergonomické)??Nebo už někdo nějaké používáte??
Dobré ráno ![]()
Beed - nádherný pokojíček ![]()
Já teď řeším náušničky - jsem rozhodnutá nechat nastřelit - ale jelikož naše dr to nedělá, tak hledám nejbližšího dr, který ano
Na to jak je Plzeň velká, tak nic moc výběr ![]()
Nosítko mě včera taky napadlo, protože jedeme na svatbu a nechce se mi nechávat malou jen tak v kočárku, aby mi jí tam všichni těma naumytýma pazourama osahávali
- tak když jí budu mít takhle pěkně u sebe, tak se k ní nikdo nedostane ![]()
Jen ho musím dneska někde koupit - zítra je svatba ![]()
Dobré ráno březňátka! ![]()
Beed, pěkný pokojíček! ![]()
Boudi, já ho nemám a zatím o něm ani neuvažiji. ![]()
My jsme dneska spinkali 20:20 - 3:30 a pak až do 7:20. Jupppppíííííí!
Kéž by nám to takhle vydrželo i nadále. ![]()
Boudice23 píše:
Holky budete mimískům pořizovat nosítko (Ergonomické)??Nebo už někdo nějaké používáte??
Boudi, já ho taky nemám a ani mít nebudu, dvě mimi naráz bych stejně nosit nemohla a zatím jsem se i s tím obr kočárkem dostala všude, kam jsem potřebovala, takže… ![]()
Jééé, Májo, to jsem zvědavá, jak malá svatbu zvládne. To mi pak musíš říct. Já jdu příští týden, ale bez prcka. Nevím, jak by to ten můj rošťák zvládnul. Včera jsme byli s kamarádama na obědě ve městě na terásce a než jsme dojedli malý pán se vztekal tak, že jsme radši dojedli rychle, zaplatili jsme a šli jsme pryč.
Jakmile si ho nikdo nevšímá a kočárek nejede, nelíbí se mu to…
včelka Maja píše:
Dobré ráno![]()
Beed - nádherný pokojíček
Já teď řeším náušničky - jsem rozhodnutá nechat nastřelit - ale jelikož naše dr to nedělá, tak hledám nejbližšího dr, který ano
Nosítko mě včera taky napadlo, protože jedeme na svatbu a nechce se mi nechávat malou jen tak v kočárku, aby mi jí tam všichni těma naumytýma pazourama osahávaliNa to jak je Plzeň velká, tak nic moc výběr
- tak když jí budu mít takhle pěkně u sebe, tak se k ní nikdo nedostane
Jen ho musím dneska někde koupit - zítra je svatba
No, to mě taky rozčiluje, když přijdeme do větší společnosti. Ale už jsem se naučila říkat ‚NE‘, a to i rodině. Ne, nebudou se chovat, ne, nesahejte jim na ručičky - strkají je do pusy, ne, ne, ne. Nejdřív na mě koukali, ale když jsem jim vysvětlila důvody, pochopili. ![]()
Dobré ráno maminy
Tak sme to v pohodě přežili.Malému teplota nevystoupala výš než 37,2 a v noci hezky spinkal.Ale rdsi sem ho o pul noci vzbudila aby doplnil tekutiny
A teďka si spokojeně hraje v kolíbce, takže paráda.
Andílku Můj prcek se taky vždycky začne po chvíli stání vztekat. Ale když někde sedíme tak položím nohu na kolečko a pohupuju a za chvíli je v klidu ![]()
Jinak holky já nějaké nosítko mám. Dostali sme to od známých. Nevím jestli je ergonomické.Jak to vlastně vypadá? Já ho v tom nosítku ještě nenosím protože mám pocit že to je pro větší díte.. ![]()
Tak já jsem si právě půjčila nosítko od kamarádky na vyzkoušení, abych ho nekoupila pokud nám nebude vyhovovat
jmenuje se to manduca a je to s výstuží zad i pro novorozence ![]()
Malá mi spala poprvé celou noc - večer jsem zkusila položit ve 20 do postýlky, dala jsem jí pusinku a řekla dobrou noc, chvíli to sice vypadalo na velký řev, ale během 10ti minut byla tuhá a spokojeně spinkala do 6:30 ![]()
Andílku - já bych šla radši také bez ní, ale vzhledem k tomu, že momentálně přes den kojíme tak po hodině a půl, max. po dvou hodinách a jenom cesta tam mi bude trvat hodinu, tak mám smůlu a beru malou sebou. Navíc jdu jako svědek, takže se nemůžu omluvit
(i když jsem nevěstě (sestře) několikrát říkala, že by si měla zvolit spíše někoho bezdětného - tak bohužel bez úspěchu. Nechápe, že 2měsíční dítě může začít klidně plakat i během obřadu a já jako máma tu mojí chudinku někde vzadu plakat nenechám ) ![]()
Na manducu jsem slyšela výborné ohlasy, taky na liliputi, to je to samé akorát o hodně levnější ![]()
Svatbu jsem s malou zvádla taky dobře, naštěstí jí nikdo otlapkávat nechtěl, zrovna
když šlo do finále tak se madam začla vztekat..ostatně ona se vlastně vztekala od doby co jsme na zámek přijeli ![]()
Jinak to ergo nosítko je prý lepší než normální, je pro děti zdravější, neničí se jim tolik zádíčka ![]()
Včelko my taky kojíme takhle často..připadá mi, že nedělám nic jinýho ![]()
Boudi, já si teď v těch horkách přijdu opravdu jak mléčný bar
když zrovna nespí, tak je přisátá
včelka Maja píše:
Boudi, já si teď v těch horkách přijdu opravdu jak mléčný barkdyž zrovna nespí, tak je přisátá
Tak tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si tak připadá ![]()
Ahojky maminečičky
,
jeden den tady nejsem a tolik příspěvků ![]()
Také Vítám novou březnovou maminku…a povíš nám něco o sobě a mrňouskovi?
Já jsem strašně zvědavá ![]()
Jinak jsëm včera poprvé nechala přes noc Daňulku u babi s dědou, šli jsme na véču s kamarády…Dost jsem to obrečela, každou hodku jsem psala jestli ej Dáňa v pořádku…a vůůůbec jsem mu nechyběla. Ráno když jsem si pro něj šla, tak se na mě ani nepodíval…holt mi to nemůže odpustit
Tak jsem si řekla, že už zase delší sobu ho na spinkání nikam nedám.
Holky, myslíte, že bylo na to ještě brzo?:-( Bojím se, že jsem selhala:-( Zíra jdem na vítání občánků, tak jsem zvědavá ![]()
Jinak já mám nosítko půjčené a nosím ho jen po bytě nebo když jdu tady do krámku…jinak by mi umřeli záda ![]()
Dadul, tak to je super, že Daňulka očkování zvládnul skvěle ![]()
Beed, pokojíček mají holky nááádhernej…takový by se mi taky líbil
A je skvělý, že jsi s naučila říkat NE…to smekám
![]()
Boudí, naušničky jsou moc krásný, opravdu jak nové ![]()
Andílku, to jste se určo na obídku pobavili
To máme někdy taky, že malej začne řvát a já s ním musím i domu…jinak by se tam celá hospůdka zbláznila ![]()
Májo, svtabu si kráááásně užij!Určitě jako svědkyně budeš skvělá ![]()
Tak jsem se Vám vykecala a přeji dobrou noc a krásnou sobotu ![]()