Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
16.6.11 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.6.11 19:57

Zdravíčko maminy :mavam: Tak sme absolvovaly očkování hexy a sinflorixu a teda ten řev :cry: Boroček takhle řvát sem ho ještě neslyšela. ale rychle se uklidnil a pak byl až do 4 uplně v pohodě.Pak ho začaly dost bolest ty vpichy a trochu to zčervenalo.Naposledy měl zatím jenom 37,2 po odečtu a teďka spinká tak ho chodím co chvíli kontrolovat.Doufám že už to víc nahoru nepůjde…

Jinak vítám nové březnátko :kytka:

Beed ten pokojíček je nádherný :palec: My máme celý modrý :mrgreen:

Nevím jestli tu dneska ještě dorazím, ale asi spíš ne.. Tak vám přeju dobrou noc a klidné spaní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 20:59

Beed krásný pokojík, tam se bude hočičkám líbit!!!
Dadul neboj, to bude dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
16.6.11 21:03

Holky budete mimískům pořizovat nosítko (Ergonomické)??Nebo už někdo nějaké používáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.6.11 07:38

Dobré ráno :mavam:

Beed - nádherný pokojíček :palec:

Já teď řeším náušničky - jsem rozhodnutá nechat nastřelit - ale jelikož naše dr to nedělá, tak hledám nejbližšího dr, který ano :-x Na to jak je Plzeň velká, tak nic moc výběr :nevim:

Nosítko mě včera taky napadlo, protože jedeme na svatbu a nechce se mi nechávat malou jen tak v kočárku, aby mi jí tam všichni těma naumytýma pazourama osahávali :oops: - tak když jí budu mít takhle pěkně u sebe, tak se k ní nikdo nedostane :mrgreen:
Jen ho musím dneska někde koupit - zítra je svatba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 07:39

Dobré ráno březňátka! :mavam:

Beed, pěkný pokojíček! :palec:

Boudi, já ho nemám a zatím o něm ani neuvažiji. :think:

My jsme dneska spinkali 20:20 - 3:30 a pak až do 7:20. Jupppppíííííí! :dance: :dance: Kéž by nám to takhle vydrželo i nadále. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.6.11 07:40
Boudice23 píše:
Holky budete mimískům pořizovat nosítko (Ergonomické)??Nebo už někdo nějaké používáte??

Boudi, já ho taky nemám a ani mít nebudu, dvě mimi naráz bych stejně nosit nemohla a zatím jsem se i s tím obr kočárkem dostala všude, kam jsem potřebovala, takže… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 07:42

Jééé, Májo, to jsem zvědavá, jak malá svatbu zvládne. To mi pak musíš říct. Já jdu příští týden, ale bez prcka. Nevím, jak by to ten můj rošťák zvládnul. Včera jsme byli s kamarádama na obědě ve městě na terásce a než jsme dojedli malý pán se vztekal tak, že jsme radši dojedli rychle, zaplatili jsme a šli jsme pryč. :mrgreen: :mrgreen: Jakmile si ho nikdo nevšímá a kočárek nejede, nelíbí se mu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
17.6.11 07:42
včelka Maja píše:
Dobré ráno :mavam:

Beed - nádherný pokojíček :palec:

Já teď řeším náušničky - jsem rozhodnutá nechat nastřelit - ale jelikož naše dr to nedělá, tak hledám nejbližšího dr, který ano :-x Na to jak je Plzeň velká, tak nic moc výběr :nevim:

Nosítko mě včera taky napadlo, protože jedeme na svatbu a nechce se mi nechávat malou jen tak v kočárku, aby mi jí tam všichni těma naumytýma pazourama osahávali :oops: - tak když jí budu mít takhle pěkně u sebe, tak se k ní nikdo nedostane :mrgreen:
Jen ho musím dneska někde koupit - zítra je svatba :think:

No, to mě taky rozčiluje, když přijdeme do větší společnosti. Ale už jsem se naučila říkat ‚NE‘, a to i rodině. Ne, nebudou se chovat, ne, nesahejte jim na ručičky - strkají je do pusy, ne, ne, ne. Nejdřív na mě koukali, ale když jsem jim vysvětlila důvody, pochopili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.6.11 09:25

Dobré ráno maminy :mavam: Tak sme to v pohodě přežili.Malému teplota nevystoupala výš než 37,2 a v noci hezky spinkal.Ale rdsi sem ho o pul noci vzbudila aby doplnil tekutiny :-) A teďka si spokojeně hraje v kolíbce, takže paráda.

Andílku Můj prcek se taky vždycky začne po chvíli stání vztekat. Ale když někde sedíme tak položím nohu na kolečko a pohupuju a za chvíli je v klidu :palec:

Jinak holky já nějaké nosítko mám. Dostali sme to od známých. Nevím jestli je ergonomické.Jak to vlastně vypadá? Já ho v tom nosítku ještě nenosím protože mám pocit že to je pro větší díte.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.6.11 13:34

Tak já jsem si právě půjčila nosítko od kamarádky na vyzkoušení, abych ho nekoupila pokud nám nebude vyhovovat :mrgreen: jmenuje se to manduca a je to s výstuží zad i pro novorozence :palec:

Malá mi spala poprvé celou noc - večer jsem zkusila položit ve 20 do postýlky, dala jsem jí pusinku a řekla dobrou noc, chvíli to sice vypadalo na velký řev, ale během 10ti minut byla tuhá a spokojeně spinkala do 6:30 :dance:

Andílku - já bych šla radši také bez ní, ale vzhledem k tomu, že momentálně přes den kojíme tak po hodině a půl, max. po dvou hodinách a jenom cesta tam mi bude trvat hodinu, tak mám smůlu a beru malou sebou. Navíc jdu jako svědek, takže se nemůžu omluvit :-( (i když jsem nevěstě (sestře) několikrát říkala, že by si měla zvolit spíše někoho bezdětného - tak bohužel bez úspěchu. Nechápe, že 2měsíční dítě může začít klidně plakat i během obřadu a já jako máma tu mojí chudinku někde vzadu plakat nenechám ) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.6.11 16:36

Na manducu jsem slyšela výborné ohlasy, taky na liliputi, to je to samé akorát o hodně levnější :jazyk:
Svatbu jsem s malou zvádla taky dobře, naštěstí jí nikdo otlapkávat nechtěl, zrovna :jazyk: když šlo do finále tak se madam začla vztekat..ostatně ona se vlastně vztekala od doby co jsme na zámek přijeli :roll:
Jinak to ergo nosítko je prý lepší než normální, je pro děti zdravější, neničí se jim tolik zádíčka :wink:
Včelko my taky kojíme takhle často..připadá mi, že nedělám nic jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.6.11 19:16

Boudi, já si teď v těch horkách přijdu opravdu jak mléčný bar :mrgreen: když zrovna nespí, tak je přisátá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.6.11 22:06
včelka Maja píše:
Boudi, já si teď v těch horkách přijdu opravdu jak mléčný bar :mrgreen: když zrovna nespí, tak je přisátá

Tak tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si tak připadá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.6.11 23:09

Ahojky maminečičky :-) ,
jeden den tady nejsem a tolik příspěvků :-D
Také Vítám novou březnovou maminku…a povíš nám něco o sobě a mrňouskovi? :-) Já jsem strašně zvědavá :mrgreen:
Jinak jsëm včera poprvé nechala přes noc Daňulku u babi s dědou, šli jsme na véču s kamarády…Dost jsem to obrečela, každou hodku jsem psala jestli ej Dáňa v pořádku…a vůůůbec jsem mu nechyběla. Ráno když jsem si pro něj šla, tak se na mě ani nepodíval…holt mi to nemůže odpustit :-( Tak jsem si řekla, že už zase delší sobu ho na spinkání nikam nedám.
Holky, myslíte, že bylo na to ještě brzo?:-( Bojím se, že jsem selhala:-( Zíra jdem na vítání občánků, tak jsem zvědavá :-)
Jinak já mám nosítko půjčené a nosím ho jen po bytě nebo když jdu tady do krámku…jinak by mi umřeli záda :mrgreen:
Dadul, tak to je super, že Daňulka očkování zvládnul skvěle :-)

Beed, pokojíček mají holky nááádhernej…takový by se mi taky líbil :-D A je skvělý, že jsi s naučila říkat NE…to smekám :-) :potlesk:

Boudí, naušničky jsou moc krásný, opravdu jak nové :-)

Andílku, to jste se určo na obídku pobavili :-D To máme někdy taky, že malej začne řvát a já s ním musím i domu…jinak by se tam celá hospůdka zbláznila :-)

Májo, svtabu si kráááásně užij!Určitě jako svědkyně budeš skvělá :-)

Tak jsem se Vám vykecala a přeji dobrou noc a krásnou sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí