Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
15.6.11 08:49

Andílku Mi se taky Dani vzteká v sedačce, doslova to nesnáší. Ale naštěstí když jsme v pohybu tak zavře oči a přitom nespí.Asi předstírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 08:56

Holky mám takovou otázečku a doufám že není blbá :oops:
Ale kolik vám je let? Jestli nechcete odpovídat tak v pohodě.Já jenom že sem tak přemýšlela, jestli sem fakt tak moc mladá.Protože třeba v porodnici jsem neviděla ani nepoznala žadnou mladší než sem já… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.6.11 09:01
Dadulina píše:
Holky mám takovou otázečku a doufám že není blbá :oops:
Ale kolik vám je let? Jestli nechcete odpovídat tak v pohodě.Já jenom že sem tak přemýšlela, jestli sem fakt tak moc mladá.Protože třeba v porodnici jsem neviděla ani nepoznala žadnou mladší než sem já… :nevim:

Dadul, není to blbá otázka… mně bude v srpnu 23, v porodnici se na mě koukali docela divně, protože navíc měřím ani ne metr šedesát, takže vypadám na 18 :mrgreen: otěhotněla jsem ‚nechtěně‘, ale jsem moc šťastná, že holčičky máme.
Jo, a dostává mě, že se mě už asi 5 lidí zeptalo, jestli to máme z umělýho oplodnění :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 09:06

Beed No taky mi přišlo že se na mě tak dívali.U nás to bylo půl na půl.Řekli sme se že párkrát zkusíme nehodu a uvidíme.No po nekolika „nehodách“ sme si řekli že je přecejenom ještě brzo a přestali sme a měsíc na to sem to nedostala :lol: Jinak mě je 21 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 09:09

Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila. :-D A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není :palec: http://rutube.ru/…4524911.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.6.11 09:35
Dadulina píše:
Beed No taky mi přišlo že se na mě tak dívali.U nás to bylo půl na půl.Řekli sme se že párkrát zkusíme nehodu a uvidíme.No po nekolika „nehodách“ sme si řekli že je přecejenom ještě brzo a přestali sme a měsíc na to sem to nedostala :lol: Jinak mě je 21 :oops:

Tak to je pěkný :) ono se říká, že když se moc snaží, tak to nejde a jak na to přestaneš myslet, tak to najednou funguje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.6.11 10:17

Dobré dopoledne :-)

teda vy jedete, teprve teď jsem dočetla :-D

Já mám tchýni docela v pohodě - je sice pravda, že občas udělají s malou něco naprosto nevhodného pro 2 měsíční dítě - jako třeba minulý víkend ji tchán posadil a myslel si, že snad bude sedět sama :-? , nebo když jí tchýně dala „štípanou“ a řekla - ty máš ale baculaté tvářičky, to rostu, ale jinak jsou hodní. Mám to horší s vlastníma rodičema :-x . Navíc také jsme procestovali celé šestinedělí - pendlovali jsme od rodičů k rodičům a nikdo nechtěl pochopit, že toho mám dost :nevim: - a jak si všichni na tohle zvykli, tak nemůžou pochopit, že teď nikam nejezdíme (oboje rodiče jsou mobilní a mohli by jezdit oni k nám :wink: ale proč by to dělali)

Ke spaní - asi jsem ostuda, ale občas nechám malou usnout u nás v posteli :oops: Unás se to ani moc řešit nedá - máme byteček 1+1 a společnou ložnici s obývákem. Malá je schopná usnout u televize i v naprostém tichu - naštěstí :-D - a nejlépe spí v autosedačce a kočárku

Dadulina - blbou otázku nemáš - mně je 28 a na mimi jsem si musela počkat. První partner kretén a tomu současnému se do toho nechtělo. Tak jsem tomu trochu pomohla :mrgreen: a jak je teď taťka nedšený, že má malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
15.6.11 10:20
Dadulina píše:
Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila. :-D A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není :palec: http://rutube.ru/…4524911.html?…

dost jsem se u toho nasmála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.6.11 10:32
Dadulina píše:
Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila. :-D A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není :palec: http://rutube.ru/…4524911.html?…

Tak z tohodle jsem si málem ukrůpla do textilu :potlesk: :potlesk:

Jinak mě bude v srpnu 25…Zuzanka přišla neplánovaně i přes prášky :jazyk: ..ale teď jsem za ní ráda…neměnila bych!!!kolem mě jsou stejně samé těhulky a nebo maminky 8-)

K tomu spaní v autosedačce, jak se rozjede auto tak je většinou do 5ti minut tuhá :palec:
Musím se pochlubit..včra mi truhlář konečně dovezl přebalovací pult..dobrý ne..na to, že malé budou 4 měsíce…haha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.6.11 10:41
Dadulina píše:
Každopádne ti přeju jen ty nejsilnější nervy.A ja na tvem miste bych se snažila odtama rychle dostat, jakkoli. Nedovedu si představit že byl žila s tou ojí fakt ne :-x

Snažíme se něco sehnat, ale tím že chceme bydlet tady v blízkém okolí, tak tu moc na výběr není…no a taky ty finance…to že si vezmeme hypotéku je jasné, ale musíme na rozumnou částku, aby jsme nedřeli bídu s nouzí :think:
Dělá mi naschvály…když malá usne bez pláče tak schválně tříská dveřma dole v patře, když zase pláče tak si stěžuje tchánovi, že to není normální, že takhle pláče(hlavně že mi tvrdila, že můj muž řval jak tur když byl miminko)…no chápete to?nemůžu si taky zvyknout na výkyvy nálad…a na to, že je pořád doma(napracuje, je nemocná a má důchod) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.6.11 13:12

ahoj holky,Dadul mě je letos v září 33 let.............bože můj to jsem,ale stará rašple........ :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.6.11 14:31

Zdravím vás, holky chtěla jsem vám moc poděkovat za všechny rady, páč dneska jsem si prďolku dala zase na bříško tak jak jste radily a krásně držel hlavičku a dokonce se u toho smál :-) a bavilo ho to celkem dlouho :palec:
Jinak Dadulino mě je 26, brouček byl neplánovaný ale teď si to bez něho taky nedokážeme představit. Člověk okamžitě přehodnotí veškerý priority :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.6.11 15:10
Mateny píše:
Zdravím vás, holky chtěla jsem vám moc poděkovat za všechny rady, páč dneska jsem si prďolku dala zase na bříško tak jak jste radily a krásně držel hlavičku a dokonce se u toho smál :-) a bavilo ho to celkem dlouho :palec:
:palec: :palec: :palec: :palec: bezva :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 15:53

Boudice Máš to težký. Nechtěla bych být v tvojí kůži. Tak vám přeju ať vám to bydlení co nejdřív vyjde. My bydlíme v pronájmu 2+1 a zatím nám to tak stačí, ale taky plánujeme svoje někdy v budoucnu až bude prcek větší a budeme zakládat na holčičku 8-)

Mateny Tak vidíš. Šikulka je to :palec: Chce to nestresovat se :kytka: Teď už to půjde jako po másle ještě když ho to tak bavilo jak říkáš. Mojemu malému se to pravě ze začátku moc nelíbilo..

Jinak holky tak to vidím že sem tady asi fakt nejmladší :lol: Pokud se nepřihlásí jiná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 15:57

Ahojky maminky,
Vy vážně jedete :-)
Tak mě je 22 a Daňulka přišel čístě náhodou… Prášky jsem brala ale jako lentilky…Měsíc předtím jsme se málem rozešli( to byla síla) a měsíc na to jsem zjistila, že čekáme Daňulku. Jsem za to strašně ráááda :-) Jinak jsem byla u doktorky nedávno s kamarádkou a malým…A sestřika mi řekla, musíte ale čekat na maminku, s bráškou jít nemůžete Vy…docela mě to dostalo :-) V autosedačce taky Dáňa usíná rychle a v kočárku to je snad lepší jak v postýlce…to může spinkat hodiny :-)
Holky, v kolik se Vám tak mrňsouci prosím budí? A spinkají Vám hodně přes den?

Beed, z umělého oplodnění? :-D Tak to je síla :mrgreen: Máš můj obdiv, mladý a krásný dvojčátka :-) Můžu se prosím zeptat, Vy máte už někoho v rodině z dvojčat?

Mateny, to je svkělýýýý :potlesk: :pankac: …je to šikulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital