Poradna duly
Jana Čurdová
Andílku Mi se taky Dani vzteká v sedačce, doslova to nesnáší. Ale naštěstí když jsme v pohybu tak zavře oči a přitom nespí.Asi předstírá ![]()
Holky mám takovou otázečku a doufám že není blbá ![]()
Ale kolik vám je let? Jestli nechcete odpovídat tak v pohodě.Já jenom že sem tak přemýšlela, jestli sem fakt tak moc mladá.Protože třeba v porodnici jsem neviděla ani nepoznala žadnou mladší než sem já… ![]()
Dadulina píše:
Holky mám takovou otázečku a doufám že není blbá
Ale kolik vám je let? Jestli nechcete odpovídat tak v pohodě.Já jenom že sem tak přemýšlela, jestli sem fakt tak moc mladá.Protože třeba v porodnici jsem neviděla ani nepoznala žadnou mladší než sem já…
Dadul, není to blbá otázka… mně bude v srpnu 23, v porodnici se na mě koukali docela divně, protože navíc měřím ani ne metr šedesát, takže vypadám na 18
otěhotněla jsem ‚nechtěně‘, ale jsem moc šťastná, že holčičky máme.
Jo, a dostává mě, že se mě už asi 5 lidí zeptalo, jestli to máme z umělýho oplodnění
![]()
Beed No taky mi přišlo že se na mě tak dívali.U nás to bylo půl na půl.Řekli sme se že párkrát zkusíme nehodu a uvidíme.No po nekolika „nehodách“ sme si řekli že je přecejenom ještě brzo a přestali sme a měsíc na to sem to nedostala
Jinak mě je 21 ![]()
Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila.
A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není
http://rutube.ru/…4524911.html?…
Dadulina píše:
Beed No taky mi přišlo že se na mě tak dívali.U nás to bylo půl na půl.Řekli sme se že párkrát zkusíme nehodu a uvidíme.No po nekolika „nehodách“ sme si řekli že je přecejenom ještě brzo a přestali sme a měsíc na to sem to nedostalaJinak mě je 21
Tak to je pěkný
ono se říká, že když se moc snaží, tak to nejde a jak na to přestaneš myslet, tak to najednou funguje ![]()
Dobré dopoledne ![]()
teda vy jedete, teprve teď jsem dočetla ![]()
Já mám tchýni docela v pohodě - je sice pravda, že občas udělají s malou něco naprosto nevhodného pro 2 měsíční dítě - jako třeba minulý víkend ji tchán posadil a myslel si, že snad bude sedět sama
, nebo když jí tchýně dala „štípanou“ a řekla - ty máš ale baculaté tvářičky, to rostu, ale jinak jsou hodní. Mám to horší s vlastníma rodičema
. Navíc také jsme procestovali celé šestinedělí - pendlovali jsme od rodičů k rodičům a nikdo nechtěl pochopit, že toho mám dost
- a jak si všichni na tohle zvykli, tak nemůžou pochopit, že teď nikam nejezdíme (oboje rodiče jsou mobilní a mohli by jezdit oni k nám
ale proč by to dělali)
Ke spaní - asi jsem ostuda, ale občas nechám malou usnout u nás v posteli
Unás se to ani moc řešit nedá - máme byteček 1+1 a společnou ložnici s obývákem. Malá je schopná usnout u televize i v naprostém tichu - naštěstí
- a nejlépe spí v autosedačce a kočárku
Dadulina - blbou otázku nemáš - mně je 28 a na mimi jsem si musela počkat. První partner kretén a tomu současnému se do toho nechtělo. Tak jsem tomu trochu pomohla
a jak je teď taťka nedšený, že má malou
Dadulina píše:
Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila.A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není
dost jsem se u toho nasmála ![]()
Dadulina píše:
Holkyy musím vám poslat odkaz na video kompilaci.To sem se dneska tak pobavila.A nebojte se žádný vir nebo něc takového to není
Tak z tohodle jsem si málem ukrůpla do textilu
![]()
Jinak mě bude v srpnu 25…Zuzanka přišla neplánovaně i přes prášky
..ale teď jsem za ní ráda…neměnila bych!!!kolem mě jsou stejně samé těhulky a nebo maminky ![]()
K tomu spaní v autosedačce, jak se rozjede auto tak je většinou do 5ti minut tuhá ![]()
Musím se pochlubit..včra mi truhlář konečně dovezl přebalovací pult..dobrý ne..na to, že malé budou 4 měsíce…haha ![]()
Dadulina píše:
Každopádne ti přeju jen ty nejsilnější nervy.A ja na tvem miste bych se snažila odtama rychle dostat, jakkoli. Nedovedu si představit že byl žila s tou ojí fakt ne
Snažíme se něco sehnat, ale tím že chceme bydlet tady v blízkém okolí, tak tu moc na výběr není…no a taky ty finance…to že si vezmeme hypotéku je jasné, ale musíme na rozumnou částku, aby jsme nedřeli bídu s nouzí ![]()
Dělá mi naschvály…když malá usne bez pláče tak schválně tříská dveřma dole v patře, když zase pláče tak si stěžuje tchánovi, že to není normální, že takhle pláče(hlavně že mi tvrdila, že můj muž řval jak tur když byl miminko)…no chápete to?nemůžu si taky zvyknout na výkyvy nálad…a na to, že je pořád doma(napracuje, je nemocná a má důchod) ![]()
ahoj holky,Dadul mě je letos v září 33 let.............bože můj to jsem,ale stará rašple........
![]()
Zdravím vás, holky chtěla jsem vám moc poděkovat za všechny rady, páč dneska jsem si prďolku dala zase na bříško tak jak jste radily a krásně držel hlavičku a dokonce se u toho smál
a bavilo ho to celkem dlouho ![]()
Jinak Dadulino mě je 26, brouček byl neplánovaný ale teď si to bez něho taky nedokážeme představit. Člověk okamžitě přehodnotí veškerý priority ![]()
Mateny píše:
Zdravím vás, holky chtěla jsem vám moc poděkovat za všechny rady, páč dneska jsem si prďolku dala zase na bříško tak jak jste radily a krásně držel hlavičku a dokonce se u toho smála bavilo ho to celkem dlouho
Boudice Máš to težký. Nechtěla bych být v tvojí kůži. Tak vám přeju ať vám to bydlení co nejdřív vyjde. My bydlíme v pronájmu 2+1 a zatím nám to tak stačí, ale taky plánujeme svoje někdy v budoucnu až bude prcek větší a budeme zakládat na holčičku ![]()
Mateny Tak vidíš. Šikulka je to
Chce to nestresovat se
Teď už to půjde jako po másle ještě když ho to tak bavilo jak říkáš. Mojemu malému se to pravě ze začátku moc nelíbilo..
Jinak holky tak to vidím že sem tady asi fakt nejmladší
Pokud se nepřihlásí jiná ![]()
Ahojky maminky,
Vy vážně jedete ![]()
Tak mě je 22 a Daňulka přišel čístě náhodou… Prášky jsem brala ale jako lentilky…Měsíc předtím jsme se málem rozešli( to byla síla) a měsíc na to jsem zjistila, že čekáme Daňulku. Jsem za to strašně ráááda
Jinak jsem byla u doktorky nedávno s kamarádkou a malým…A sestřika mi řekla, musíte ale čekat na maminku, s bráškou jít nemůžete Vy…docela mě to dostalo
V autosedačce taky Dáňa usíná rychle a v kočárku to je snad lepší jak v postýlce…to může spinkat hodiny ![]()
Holky, v kolik se Vám tak mrňsouci prosím budí? A spinkají Vám hodně přes den?
Beed, z umělého oplodnění?
Tak to je síla
Máš můj obdiv, mladý a krásný dvojčátka
Můžu se prosím zeptat, Vy máte už někoho v rodině z dvojčat?
Mateny, to je svkělýýýý
…je to šikulka ![]()