Poradna duly
Jana Čurdová
Dadul, ted jsem koukala na Daňulku a všimla jsem si, že jste to Vy, jak byl Daneček malinkej..Je z něj už pořááádný, krásný kluk
![]()
Veru-nka píše:
Dadul, ted jsem koukala na Daňulku a všimla jsem si, že jste to Vy, jak byl Daneček malinkej..Je z něj už pořááádný, krásný kluk![]()
Tý brďo, 180 co 2hod??? A to sem si vážně myslela že ten můj je jedlík
a dáváte i čajík? my dáme denně 100ml Fenyklového od Hipp a musím říct že potom co sme mu přestali dávat probiotika a Infacol prdí jako starý chlap a ještě se tomu směje ![]()
Jinak sem se vás chtěla zeptat, hlavně teda těch Nutrilonových, jak dlouho vám dětičky spinkají přes noc a jestli je budíte?
Dobré ráno maminečky
,
Dadulinko, máme vážně jedlíka…nutrilon máme maximálně na 5.dní. Tvůj Daňulka vypadá vážně krásně, nádherně vyrostl
My používáme taky fenyklový čajík ale od Sunárku, k tomu kapičky Espumisan na prdíky a taky někdy zaprdíkuje jak pořádnej chlapák
Jinak Daňulka usíná kolem 19hod…a většinou se budí v půlnoci a potom kolem 5hod.když vstáváme.
Veru, No tak to ten můj klučík zalomí hned po papání což je asi kolem té půl 7 až půl 8 podle toho jak to přes den vyjde. a spí do 5 -6 do rána a pak ještě do 8 nebo do 10 podle toho v kolik usnul a pákrát se stalo že spal 12 hodin.
Jako né že by mi to vadilo
Ale není to moc? stím že spí ještě chvilkama přes den? Ale tak možna 2× po 20 minutách.
Dobré ránko maminy!
My dáváme 150ml co 4 hod. V noci spí cca 7hod v kuse. Třeba dnes jedl v 19hod, pak až ve 3 a od 6:30 strašil. ![]()
Já mám jiný dotaz, jakou barvu má stolička po Nutrouši? My jí máme někdy žlutou jako vajíčka a jindy do zelena. Někde jsem četla, že zelenou stoličku mají hladovějící děti, ale nevím, jestli je to i po Nutrouši.
![]()
Nevíte, co Šema? Už jsem jí to pár dní neviděla. Naposledy psala, že půjde s malým na ORL. Jakpak tam asi dopadli??
Dadul, to buď ráda, že ti tak spí!!
A není pak protivný, když přes den tak malinko spí? Mně malej spí mezi každým krmením alespoň chvíli, jinak je strašně protivný…
Andílku no protivný právě začne být až k večeru,jinak je přes den vícemeně v pohodě. Jinak tu stoličku máme stejnou, zelenější ji máme po noci. A malý hladovou stočku měl na konci kojení. a ta vypadá teda úplně jinak..Byla takove hodně hustá a uplně tmavě zelená a bylo ji malinko. A myslím že jestli je v pohodě když má i tu zelenější tak hladový není, Jinak by bylo dítko neskopokejn
Jinak tad přikládám fotečku toho našeho zlobidýlka ve 3 měsících ![]()
Jeee, ten je krásnej!! ![]()
Dadulina píše:
Jinak tad přikládám fotečku toho našeho zlobidýlka ve 3 měsících
Tak to máte dobrý, že u krmení Vám potom vždy na chvilku usnou
My vstáváme kolem 5hod.a kolem 8hod.vždy tak na půl hoďky usne…Stolici máme úplně stejnou…někdy takovou žlutou, někdy nazelenalou. Jinak na Šemu jsem včera taky zrovna myslela, snad je všechno v pohodě.
Dandul, krááásnej synáček ![]()
Nám se zase vrací vyrážka
Má celé poseté bříško flekama a obličejík má zase zarudlý…a to jdeme v soobtu na vítání občánků, tak jsem zvědavá
Už jste holky byli na vítání? A dobrý?
My sme ještě nebyli.Ani sme tam ještě nedali ten papír.Já bych tam chtěla ale manžílkovi se tam nějak nechce a nevím proč… ![]()
Andílku Děkujeme
Veru prcek trpí atpickým ekzémem? Ja na ně taky trpím a právě čekám kdy a jestli se něco objeví u malého… Jenom občas se mu udělají takové malinké červené flíčky ale ty za chvili zmizí a nevím proč se dělají ![]()
TTak uvidíte:-)
No, jdu do města…Daňulka je mrzutý a táta spí po noční, tak ať se vyspí ![]()
Jinak holky, nemáte zkušenosti s vyrážkama?:-(
Dadul, já jsem právě taky atopák…a tak 2.měsíce už bojujeme s vyrážkou…Máme už tak sto krémů…potom to zmizelo a už dva dny se mu zase dělá:-(