Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
13.6.11 23:14

Dadul, ted jsem koukala na Daňulku a všimla jsem si, že jste to Vy, jak byl Daneček malinkej..Je z něj už pořááádný, krásný kluk :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 09:40
Veru-nka píše:
Dadul, ted jsem koukala na Daňulku a všimla jsem si, že jste to Vy, jak byl Daneček malinkej..Je z něj už pořááádný, krásný kluk :-) :srdce:

Tý brďo, 180 co 2hod??? A to sem si vážně myslela že ten můj je jedlík :-D a dáváte i čajík? my dáme denně 100ml Fenyklového od Hipp a musím říct že potom co sme mu přestali dávat probiotika a Infacol prdí jako starý chlap a ještě se tomu směje :pankac:

Jinak sem se vás chtěla zeptat, hlavně teda těch Nutrilonových, jak dlouho vám dětičky spinkají přes noc a jestli je budíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 09:41

Jinak Dobré ráno maminy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 09:50

Dobré ráno maminečky :-) ,

Dadulinko, máme vážně jedlíka…nutrilon máme maximálně na 5.dní. Tvůj Daňulka vypadá vážně krásně, nádherně vyrostl :-) My používáme taky fenyklový čajík ale od Sunárku, k tomu kapičky Espumisan na prdíky a taky někdy zaprdíkuje jak pořádnej chlapák :-D Jinak Daňulka usíná kolem 19hod…a většinou se budí v půlnoci a potom kolem 5hod.když vstáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 09:59

Veru, No tak to ten můj klučík zalomí hned po papání což je asi kolem té půl 7 až půl 8 podle toho jak to přes den vyjde. a spí do 5 -6 do rána a pak ještě do 8 nebo do 10 podle toho v kolik usnul a pákrát se stalo že spal 12 hodin. :think: Jako né že by mi to vadilo :mrgreen: Ale není to moc? stím že spí ještě chvilkama přes den? Ale tak možna 2× po 20 minutách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 10:03

Dobré ránko maminy!

My dáváme 150ml co 4 hod. V noci spí cca 7hod v kuse. Třeba dnes jedl v 19hod, pak až ve 3 a od 6:30 strašil. :-D
Já mám jiný dotaz, jakou barvu má stolička po Nutrouši? My jí máme někdy žlutou jako vajíčka a jindy do zelena. Někde jsem četla, že zelenou stoličku mají hladovějící děti, ale nevím, jestli je to i po Nutrouši. :think: :nevim:

Nevíte, co Šema? Už jsem jí to pár dní neviděla. Naposledy psala, že půjde s malým na ORL. Jakpak tam asi dopadli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 10:05

Dadul, to buď ráda, že ti tak spí!! :pankac: A není pak protivný, když přes den tak malinko spí? Mně malej spí mezi každým krmením alespoň chvíli, jinak je strašně protivný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:09

Andílku no protivný právě začne být až k večeru,jinak je přes den vícemeně v pohodě. Jinak tu stoličku máme stejnou, zelenější ji máme po noci. A malý hladovou stočku měl na konci kojení. a ta vypadá teda úplně jinak..Byla takove hodně hustá a uplně tmavě zelená a bylo ji malinko. A myslím že jestli je v pohodě když má i tu zelenější tak hladový není, Jinak by bylo dítko neskopokejn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:13

Jinak tad přikládám fotečku toho našeho zlobidýlka ve 3 měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 10:17

Jeee, ten je krásnej!! :srdce:

Dadulina píše:
Jinak tad přikládám fotečku toho našeho zlobidýlka ve 3 měsících :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:22

Tak to máte dobrý, že u krmení Vám potom vždy na chvilku usnou :-) My vstáváme kolem 5hod.a kolem 8hod.vždy tak na půl hoďky usne…Stolici máme úplně stejnou…někdy takovou žlutou, někdy nazelenalou. Jinak na Šemu jsem včera taky zrovna myslela, snad je všechno v pohodě.
Dandul, krááásnej synáček :-D
Nám se zase vrací vyrážka :-( Má celé poseté bříško flekama a obličejík má zase zarudlý…a to jdeme v soobtu na vítání občánků, tak jsem zvědavá :nevim: Už jste holky byli na vítání? A dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:24

My sme ještě nebyli.Ani sme tam ještě nedali ten papír.Já bych tam chtěla ale manžílkovi se tam nějak nechce a nevím proč… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:26

Andílku Děkujeme
Veru prcek trpí atpickým ekzémem? Ja na ně taky trpím a právě čekám kdy a jestli se něco objeví u malého… Jenom občas se mu udělají takové malinké červené flíčky ale ty za chvili zmizí a nevím proč se dělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:26

TTak uvidíte:-)
No, jdu do města…Daňulka je mrzutý a táta spí po noční, tak ať se vyspí :-D
Jinak holky, nemáte zkušenosti s vyrážkama?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:28

Dadul, já jsem právě taky atopák…a tak 2.měsíce už bojujeme s vyrážkou…Máme už tak sto krémů…potom to zmizelo a už dva dny se mu zase dělá:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí