Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.6.11 10:32

Veru, a je to atopák? Už takhle brzy? Chudinka!!! :hug: Mně se malý strašně osypal zřejmě po prášku, takže teď máchám jeho prádlo 3 - 4× a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 10:33

Na vítání jsme ještě nebyli, ale někdo chodí třeba až v 6 měsících. Pozvánka chodí poštou, ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:36

Andílku, já právě do ted nevím co to je…Doktorka nám píše krémy, mastičky…ale stále nic…Stále mám mazat a mazat…A v neděli se mu vyrážka zase objevila, ťutínkovi…A já už nevím jestli mám jít zase k doktorce nebo počkat :nevim: Jéé, šmudlínek…tak hlavně, že už to je dobrý :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:37

Nám přišl pozvánka před měsícem do schránky a máme jít právě ted v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:40

NO u nás to tak bylo donedávna,že sme se nemuseli starat.Ale teďka to začali dělat tak že při předání rodného listu nám dali papír který sme museli podepsat že se zúčastníme vítání a poslat nebo osobně doručit zpátky na úřad.Jenomže to sme ještě nestihli… Mužík jezdí do práce a když příjde tak buď už je pozdě nebo je unavený a nikam se mu nechce a já to mám celkem štreku pěšky a autobusem se mi jezdit nechce s malým..Ale sem ráda že vím že asi nemusíme nijak spěchat když tam někteří chodí až v 6měs. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.6.11 10:44

Zdravím všechny maminky, koukám, že se tu řešila UM. Já už boj s kojením taky prohrála, prďolka se už odstavil úplně. Jsme taky na nutrilonu, ale přijde mi, že má problémy s vyprazdňováním. Kajdí tak jednou za dva dny a to mu musím kolikát ještě pomoc. Jinak má ale stolici stejnou, jako když jsem kojila, což je super. No snad se i ta stolice časem srovná… :think:
Plínky používáme od začátku pampers premium care a nemůžu si stěžovat. S tou slevou co teď platí do konce června, to i celkem jde.
Jinak mě teda pořád nechce zvedat hlavičku, chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:47

Mateny. Myslím že ta stolička je v pohodě.Moje kamarádka pracuje na dětském oddělení a ujišťovala mě že některé děti ji nemájí třeba i 5 dní a je to v pořádku. A tu hlavičku nechce zvedat když je na bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:48

Dadul, tak uvidíš :-) …každopádně je fakt super, že se může až v půl roce :-)

Ahojky Mateny, a jakpak máš starého mrňouska? :-) Jinak my na tom Nutráku to máme stejně, kaká po 3.dnech a vždy tlačíme jak o závod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.6.11 10:51

jo jo, když je na bříšku. Zkoušela jsem mu tam dávat hračky, co mě tu maminky radili, ale vždycky se začne vztekat a musím ho otočit na zádička. Přitom hračky už krásně uchopí, přitáhne si je…ale pást koníčky prostě nebude. Já to vidím, chtěl by se třeba přitahovvat, ale hlavičku vůbec neudrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.6.11 10:53

Veru-nka

2,5 měsíce. Tak aspoň, že ta stolice je normální, jinak nám totiž nutrilon vyhovuje, proto bych ho nerada měnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:54

A copak na to Vaše doktorka? Myslím, že to chce jen čásek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.6.11 10:55
Mateny píše:
2,5 měsíce. Tak aspoň, že ta stolice je normální, jinak nám totiž nutrilon vyhovuje, proto bych ho nerada měnila :-)

To Daňulka taky začal udržovst hlsvičku až nějak před 3.měsícem…bude to určo dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:55

Mateny mě taky přišlo že se malému nechce a dost sem z toho začala být vyděšená, ale pak ze dne na den se zvedl a koukal :-D Jinak chce to na to bříško dávat častěji.Já sem třeba maléhu pomáhala tak že sem mu loktíky dávala dopředu a taky často sem ho mívala na sobě na břišku(tak se nevztekal) a tím se učil držet hlavičku a postupně sem se snižovala do vertikální polohy až se zvednul sám :-) Možná mi tady některé maminky řeknou že takhle pomáhat by se nemělo ale myslím že to trochu pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
14.6.11 10:57

A jinak 2,5 měsíce, to má ještě čas :wink: Mi se Dani taky začal zvedat až před 3 měsícem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.6.11 10:58

Veru-nka

Právě nás za 14 dní čeká 3 měsíční kontrola, tak uvidíme. V okolí mi taky všichni říkají, ať mu dám čas, že si na to přijde :-) On je to celkově hrozný flegmoušek - asi opravdu na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí