Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
15.6.11 15:58
kacafazolka píše:
ahoj holky,Dadul mě je letos v září 33 let.............bože můj to jsem,ale stará rašple........ :-P :-P :-P :-P

Ale kdeže… znám i mnohem starší maminy. Já osobně sem nejdřív děti chtěla až ve 30, dokud moje teta neporodila dvojčátka. To sem se do nich úplně zamilovala a okamžitě chtěla svoje :roll: Ale nečekala sem že to bude tak brzo rptože sem dlouho brala prášky a myslela sem že pak budu mít problém a otěhotněla sem 4 měsíce po vysazení a narození holčiček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 16:00

Boudí, to mě strašně mrzí…to máš vážně s tchýní veselo, vid? :-( To je tedy vážně hňupka! Držím palečky, at to brzo a v pohodě vyřešíte! Musí to být pro Tebe vážně náročný :-(

Dadul, vieo bylo úžasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 16:02

Veru Tak konečně někdo přibližně stejně starý :-D mě bude letos 22 Jinak mě se prcek budí v 5 na papu a pak spí bud jenom do 8 kdy dostane další a nebo potom spí ještě do 10.. ale za to přes den to vážně moc nenaspí…Vždycky jenom po chviličkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 16:04

Kdypak Ti bude 22? jestli se můžu zeptat? Mě bude 23 až v prosinci :-D Jéé, tak to se máááš :-D To my v 5hod.se budíme normálně a usne až kolem 8hod.tak an 20minut…Ale ted spinká už přes půl hodky, tak uvidíme kdy se vzbudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.6.11 16:08
Veru-nka píše:
Ahojky maminky,
Vy vážně jedete :-)
Tak mě je 22 a Daňulka přišel čístě náhodou… Prášky jsem brala ale jako lentilky…Měsíc předtím jsme se málem rozešli( to byla síla) a měsíc na to jsem zjistila, že čekáme Daňulku. Jsem za to strašně ráááda :-) Jinak jsem byla u doktorky nedávno s kamarádkou a malým…A sestřika mi řekla, musíte ale čekat na maminku, s bráškou jít nemůžete Vy…docela mě to dostalo :-) V autosedačce taky Dáňa usíná rychle a v kočárku to je snad lepší jak v postýlce…to může spinkat hodiny :-)
Holky, v kolik se Vám tak mrňsouci prosím budí? A spinkají Vám hodně přes den?

Beed, z umělého oplodnění? :-D Tak to je síla :mrgreen: Máš můj obdiv, mladý a krásný dvojčátka :-) Můžu se prosím zeptat, Vy máte už někoho v rodině z dvojčat?

Mateny, to je svkělýýýý :potlesk: :pankac: …je to šikulka :srdce:

Veru, jojo, jako by to snad ani přirozeně nešlo :mrgreen:
Jojo, přítel je taky z dvojčat, oni to mají v rodině… :wink:

Jinak, jinak, já dávám holky na ten velkej spánek do postýlky tak asi v 10, a spí asi tak do 6, do 7. Jak kdy, dneska vstávaly už v 5.
A přes den prospí celkem tak 6 hodin, a když nespí, tak leží a jsou hodný, nebo si hrajeme, trénujeme koníky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 16:11

Tak to potom ju…tak to jste s tím i trošku počítali, vid? :-D Ty jo, tak to vydrží dlouho…To jsou šikulky:-) Daňulka usíná max. v 8hod…a budí se maximálně v 6hod…Já spánek miluju, tak, že si stále ještě zvykám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 16:25

Veru Tak to je dobrý :lol: Mě bude 22 taky v prosinci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 19:15

Faakt? A kolikátého? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 20:41
Veru-nka píše:
Faakt? A kolikátého? :-D

14. 8-) Kdy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.11 21:13

Krásný večer!!

Hlásím se do klubu starých rašplí, v březnu mi bylo 32. :mrgreen: :mrgreen: A na mimíse jsme čekali pěkně dlouho… Jsem ráda, že jsme se dočkali.

Posílám fotečku z pondělního focení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.11 21:13

A ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.11 21:16

Andílku tééda ten má nádherné kukadla!Povedl se :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.6.11 21:17

Tak už mám uspáno, dneksa to byl boj…ta moje holky je tak vyčůraná :lol: :lol:
Nechtěla se ani chovat…už po 7 byla napapná, mrzutá..zkráta přetažená a nevěděla jak zabrat…tak jsem jí nakonec místo spánku zabavila chrastítkama..přenesla do postýlky..tam jsem pustila kolotoč, ona žvatlala, když začla natahovat tak jsem si k ní dala ždličku, držela jí za pacičku, bylo na ní vidět jak se jí chce spinkat, ale nevěděla jak zabrat…jelkož už byla dvě hoďky po jídel, tak jsem jí dala cucnout,dala do postýlky..držela jí za packu a ona krásně usnula..kdyby to tak klaplo i zítra..třeba se to usínání v postýlce ještě naučí :think:

Jak to tak čtu tak jě tu většina mimísek neplánovaně?? :pankac:
Ještě k tomu usínání…Zůza to s mou pomocí zalomí kolem 21…spí tak do 3..někdy se budí i v 1 a někdy to protáhne i do 5ti…napápne se a pokračujeme ve spánku tak do 7-9ti..dopoledne si zdřímnev kočárku..max dvě hodinky..ale to musím jezdit..jak přestanu tak se často budí..po obědě to samé…a k večeru před posledním krmením si dává už tak jen 20min..a to si myslím, že za čas stejně vypustí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.6.11 21:17

17 :lol: …Tak to je nějaký znamení :mrgreen:

Andílku, stará určo nejsi…v nejlepších letech :-) Fotečky jsou nááádherný…strašně moc to Adámkovi sluší :huban: …je náádherný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.6.11 21:18

My jsme plánovali a ještě bychom i plánovali, ale nemáme tolik peněz...... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí