Poradna duly
Jana Čurdová
Veru-nka píše:Boudice23 píše:To máš úplnou pravdu! Je fakt, že je po 18:30 a Daňulka už ví, že se bude koupat atd…To fakt s tebou souhlasímAndílek Pája píše:Jak si udělá režim tak je lepší ho nechat..pak se mu může rozhodit úplně všechno a bude z něj mrzuťák…já zuzku uspávala od porodnice až tak na 22 a nejednou si začla dělat režim dříve..stávalo se mi běžně že od 17ti hod vydžela být do těch 22 vzhůru bez spánku a stějně pak nemohla zabrat!!!To usínání je pro nás prostě boj už od začátku
Ne e, já jsem to zkoušela a akorát byl víc protiva, hůř usínal, ráno byl vzhůru stejně a zase protiva. Ale každé miminko je jiné.
Veru-nka píše:
Boudí, jéé šmudlinka…tak hlavně, že usnula. Určitě jí bylo krásně když Tě držela za ručičku
Já dneska krmila Daňulku a oba jsme u toho usnuli, tak jsem ho za ručičku nedržela ale jinak taky
Jinak to jsi dobrá, že kolem 21hod…já Dáňu v 19hod.maximálně, taky vstáváme ale v 5hod…
Mylíte, že by spinakl déle kdyby chodil spinkat později?A smekám, že kolem 22hod
Joo bejvávalo..jsme ráda že to zalamuje už dřívě..hmmm měla bych jít žehlit…mě se tak nechceeeeeeeee ![]()
A já jdu žehlit…Takže dobrou s kobrou pokud se tu už neobjevím ![]()
I já mažu do pelechu. Dneska jsem se tu s váma docela nasmála.
Dobrou maminkám i prťatům. ![]()
Dobré brzké ranko maminy ![]()
Včera večer sem totálně zalomila hned po uložení prcka
A ještě k tomu nám neplánovaně odstavili teplou vodu až do dneška do pěti,vážně super,když si umývám ruce a pak mám na Daniho sahat ledovýma rukama ![]()
Jinak koukám že se tady pěkně fandilo, takže já se připojuji k kacafazolka
Vítkovice ![]()
Veru Třeba to znamení fakt je
Koukala sem že si z Mostu, a tam já mám rodinu ![]()
Holky jdeme dneska na Hexavakcínu a možná sem toho zase moc přečetla ale mám děsnéj strach z toho jak na to bude prďola reagovat
Všude sem četla o horečkách a vyrážkách, nebo průjmy, zvracení a tak podobně.
Čím je nejlepší případnou teplotu srazit? Vím že se používají čípky ale nevím nevím jestli to zvládnu dobře zavést.Mám strach že mu případnou teplotu nedokážu srazit.Mám se čeho bát?
Dobré ráno ![]()
S tím ukládáním prcků jste holky dobré, já občas malou uspávám ještě ve 22h.
nevím jestli je to tím, že stále spí dost i přes den, ale večer ne a ne usnout. Takže nakonec usíná u mě v posteli a ještě u toho dělá strašné kraviny
Když jí položím v 19 do postýlky, tak prostě neusne ![]()
Já jsem jednoznačně pro Plzeň!!!!!!!!!!!!!! A to nejsem vůbec hokejový fanda, ale kluci z PLzně jsou super
![]()
Dadulinko - já jsem z toho měla také strach (všude píšou samý horor a navíc jsem z oboru), tak jsem si koupila v lékárně pro jistotu Paralenové čípky pro děti - říkala jsem si, že když je budu mít doma, tak žádná reakce určitě nebude
a naštěstí byla malá úplně v pohodě, jen taková spavější ![]()
Májo Právě já chci taky něco koupit pro jistotu hned jak odejdem od doktorky…Tak to ale doufám že to budu mít aspoň podobně jako ty. Četla sem totiž že potom děti více pláčou
a to bych asi nesnesla, jelikož prcek se da uchlacholit celkëm rychle
A jak se zavádějí správně ty čípky? Prý to musí být dostatečně hluboko aby ho hned nevykakal. Ale já mám strach že mu třeba nějak ublížím
Krásné ránko maminky
,
já si hodinku přispala, vstával s Daňulkou přítel, tak, že super…„jen“ ta hodinka mi dala plno energie ![]()
Dadul, my byli na očkování minuý týden Hexa+Prevenar, taky jsem se hafo bála. Hodinku tak plakal ale od té doby paráda…Teplotu měl 38, tak jsem mu dala Panadol sirup(od 3.měsíce) pač já bych čípky nedokázala dát do zadečku. a fakt to bylo v pohodě! Usnul už kolem 18hod.a spinkal až do 4hod…Chodila jsem se na něj pořád koukat ale „zbytečně“ byl v pořádku ![]()
Kdepak máš rodinu? My bydlíme u Kahanu ![]()
Májo, to nebude asi velký spáč, vid?
A v kolik Ti tak vstává když usíná takhle pozdě? ![]()
Ahojky,
tak vás musím holky podpořit - modrobílá Škodovka je prostě bezkonkurenční…ovšem na doby, kdy byl v bráně starej dobrej Salfa a po kazdým vítězství byla na ledě ještě show, na ty už můžeme bohužel jen vzpomínat. V tý době jsem nevynechala jedinej zápas (jsem původně Plzeňák)
![]()
Monous007 píše:
Ahojky,
tak vás musím holky podpořit - modrobílá Škodovka je prostě bezkonkurenční…ovšem na doby, kdy byl v bráně starej dobrej Salfa a po kazdým vítězství byla na ledě ještě show, na ty už můžeme bohužel jen vzpomínat. V tý době jsem nevynechala jedinej zápas (jsem původně Plzeňák)![]()
To máš vážně pravdu
![]()
Dadulina píše:
Holky jdeme dneska na Hexavakcínu a možná sem toho zase moc přečetla ale mám děsnéj strach z toho jak na to bude prďola reagovatVšude sem četla o horečkách a vyrážkách, nebo průjmy, zvracení a tak podobně.
Čím je nejlepší případnou teplotu srazit? Vím že se používají čípky ale nevím nevím jestli to zvládnu dobře zavést.Mám strach že mu případnou teplotu nedokážu srazit.Mám se čeho bát?
Neboj se toho…my už máme za sebo dvě hexy a jeden prevenar…30 jdeme na poslední hexu…jinak měla jen lehce zvýšenou teplotku, trošku mrzutá a po prevenaru boulička v místě vpichu..po každé jsem počkala tak 30min v čekárně, kdyby se dostavila neobvyklá reakce..říkla mi to doktorka ať to nepodceňuju.
V domácí lékárně mám čípky (myslím že se dávkují podle kg) a pak tam mám sirup, ale čípky jsou prý lepší, že prý nedraždíš miminku zbyteně žaludek..tak nevím zda je to pravda ![]()
Ať vám to dobře dopadne ![]()
Dobré ránko,
![]()
tak my máme očkování asi v nedohlednu, když mámě pořád ještě trochu tu rýmičku.
Já jsem si taky koupila ten sirup, protože se těch čípků bojím… ![]()
Dobré ráno holky, holčičky a chlapečci
dneska je od rána krásně, obloha jako vymetená, tak co máte v plánu? ![]()
Koukám, jak se to tady rojíždí, včera od 6 jsem tu už nebyla (grilovali jsme u jedné ‚nevlastní babičky‘), a popsané snad tři stránky… ![]()
Andílek Pája píše:
Dobré ránko,![]()
tak my máme očkování asi v nedohlednu, když mámě pořád ještě trochu tu rýmičku.
Já jsem si taky koupila ten sirup, protože se těch čípků bojím…
Ahojky, my taky, ale z důvodu hypotrofie, holky váží málo…
ale mně to nevadí, chudinky, stačil mi v porodnici odběr krve z patičky ![]()
Jo, holky, co máte holčičky, plánujete - a popřípadě na kdy - píchnutí oušek? Prý je lepší píchnout to dřív, ale já bych radši počkala, až jim bude tak rok… co vy? ![]()