Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminečky
,
přejeme Vám s Daňulkou krásné pondělí ![]()
Já ted řeším ten rodičák a už jsem z toho hotová
A jakpak se máte, copak s mrňouskama podnikáte? ![]()
My se zoubkama stále nic…slintá jak bernardýn ale zatím se nic neklube, tak uvidíme ![]()
Boudí, jééé…děkuju Ti
Však Zuzanka je taky slaďunká
A šikulinka, že už se kutálí na bříško…gratuluji
A líbí se jí na bříšku? Dáňa od té doby co umí sám na bříško…někdy mu musíme pomoci, tak nechce být jinak ![]()
Mateny, děkuju
…ale stále nevíme co bude mít za barvičku očiček, stále se mu mění
Holky, do kdy se úplně zbarví? Jinak my máme taky deníček ale skoro ještě nic v něm není
… nějak to nestíhám…Nebo spíše, řekl táta, že mu tam bude zapisovat a nějak nic…a nechci aby bylo každý písmo jiné
Na bříšku je nejspokojenější… faakt, od té doby co se to naučil…chce být jen na bříšku, jinak se vzteká ![]()
Beed, to je jasný! Jinou Daňulka nechce
Holčičky máš vážně dokonalý…jedna hezčí než druhá…
Moc se Vám povedli!
Všichni máme tady nááádherný mrňousky ![]()
Tak s mi vzvudil Daňulka, mějte se krásně a pozdravy mrňouskům ![]()
Ahoj maminky,
od včera nás trápí problém s usínáním
spinká stejně, ale usnutí předchází hroznej pláč
Jsem z toho vykulená, pač nikdy moc neplakal, usnul mi vždycky buď sám v postýlce, nebo na ruce. Vůbec nevím, proč se tak vzteká, musím ho vždycky vzít do náruče a tak po 3 minutkách pláče usne. S přítelem nechápeme co se děje
Je to opravdu před každým spánkem. Ach jo, nemáte s tím někdo zkušenost?Přijde mi, že najednu neví JAK usnout..... ![]()
Ahojky všichni ![]()
Holky máte všechny úplně úžasné a kouzelné dětičky
![]()
Mateny - se spaním bohužel neporadím, naše malá usíná večer úplně v pohodě - zatím ![]()
Já mám otázku ohledně kyčlí - máte někdo zkušenost se špatným výsledkem vyšetření kyčlí a abdukčním balením? Naše malá má neustále rozcapené nožičky jako žabička a dneska mi doktor řekl, při kontrole v 16ti týdnech, že má malá nožičky asi dost u sebe a nedovyvinutá jadýrka
tak mám balit, aby byla na žabičku - to už jí ty nožičky asi vyvrátím úplně ![]()
Ahojda holky,
Veru Zuza už si na bříšku zvykla, ale že by tam vydržela extra dlouho to né..teď už se zase sama překulovat nechce..holt sme oproti ostatním pozadu i když jsme tu nejstarší ..haha ![]()
Mateny od doby co uspávám na kojícím polštáři nebo u kojení tak máme klid..tohle období měla Zuzka taky…občas si popláče, ale jen výjmečně a je to tím, že je přetažená a neví jak usnout
.Už se psychicky připravuju na to že jí začnu dávat do postýlky ještě bdělou, aby se tam naučila usínat sama..zatím byl každý pokus fiasko ![]()
Májo my uže teď máme kyčle ok, ale balila jsem naširoko už od začátku, teda trošku jsem to první měsíc flákala a taky se to zhoršilo…mě doporučil doktor balit jen jednu plínku, pro sychr jsem dávala 2 a pořídila jsem si abdukční kalhotky marwell, ty jsem dávala na noc a ejhle na poslední prohlídce jadýrka obě(i já jsem je poznala na sonu) a pouze fyziologická nezralost stříšek..to se srovná samo jak poroste.. ![]()
včelka Maja píše:
Boudí - děkuju za radu
To široký balení je naprd v těhle vedrech, ale je lepší ho dávat než pak skončit na řemínkách ![]()
včelka Maja píše:
To určitě - taky už jsem jí těma plínkama vybavila
a ukázal ti jak to balit?já jí totiž na začátek skládala moc na úzko ![]()
neřekl mi vůbec nic
tak jsem jí je dala - myslím dost naširoko - snad to bude správně
ahojky maminky ![]()
tak sme byli dnes na 4 měsíční kontrole,Adula má 64cm a 6480g,myslela sem že má už přes 7kg,prý i na to vypadá,je to baculínek
,ale nemá to
..je hrozně živej,valí sudy,už od 3 měsíců,cucá si palečky na nohách,přetáčí se celej i v noci,vteřinu není v klidu,asi tu energii všechnu spotřebuje,přibral za víc jak měsíc 600ga to už nějakou dobu přikrmuju,moje mlíčko už mu nestačí..před tím ve 3 měsících přibral za necelý měsíc 1200g
,tak sem čekala,že ta váha poskočí zase hodně..ale má pořádný 2 brady,tváře jako křeček
![]()
a očkování nedostal,protože prý měl minule horečku,teka je to o 10dní odleožen,že si dělal protilátky a že by ted po očkování,mohl mít ještě větší reakci,někteří doktoři prý očkojí i přes to že byla před tím horečka,ale naše prý nerada,že mužou být někdy komplikace..tak su ráda,že je opatrná ![]()
Ahoj maminy, my jsme taky dnes byli u Dr, protože malej má průjem. Vypadá to, že to nic není, snad je to možná od zoubků. A váží 5920g.
Nám taky očkování odsunula kvůli tomu průjmu na příští týden.
pajinka111 píše:
a očkování nedostal,protože prý měl minule horečku,teka je to o 10dní odleožen,že si dělal protilátky a že by ted po očkování,mohl mít ještě větší reakci,někteří doktoři prý očkojí i přes to že byla před tím horečka,ale naše prý nerada,že mužou být někdy komplikace..tak su ráda,že je opatrná
Páji, počkej až začne běhat, to si asi užiješ, když už teď je to takový živel.
![]()
pajinka111 píše:
ahojky maminky
tak sme byli dnes na 4 měsíční kontrole,Adula má 64cm a 6480g,myslela sem že má už přes 7kg,prý i na to vypadá,je to baculínek,ale nemá to
..je hrozně živej,valí sudy,už od 3 měsíců,cucá si palečky na nohách,přetáčí se celej i v noci,vteřinu není v klidu,asi tu energii všechnu spotřebuje,přibral za víc jak měsíc 600ga to už nějakou dobu přikrmuju,moje mlíčko už mu nestačí..před tím ve 3 měsících přibral za necelý měsíc 1200g
,tak sem čekala,že ta váha poskočí zase hodně..ale má pořádný 2 brady,tváře jako křeček
![]()
andílku jé vy ste maličcí
,ten průjem bude snad v pořádku,u zoubku bývá někdy průjem,uvidíš..a kojíš nebo dokrmuješ? ,taková byla mje dcerka hubenour,ale rostla,ikdyž pomalu,ale rarach teda byla pořádnej,měla sem terii,že ty hebený a lehký děti,jsou čipernější a dělají všechno dřív,protože se unesou,ale není to pravda,Adámek je baculinek a je čipernej zrovna tak jak byla dcerka,možná i krapet víc..to bude hlídání
![]()