Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
18.7.11 08:38

Ahojky maminečky :-) ,
přejeme Vám s Daňulkou krásné pondělí :-)
Já ted řeším ten rodičák a už jsem z toho hotová :zed: :nevim: A jakpak se máte, copak s mrňouskama podnikáte? :-)
My se zoubkama stále nic…slintá jak bernardýn ale zatím se nic neklube, tak uvidíme :-D
Boudí, jééé…děkuju Ti :-) Však Zuzanka je taky slaďunká :-) A šikulinka, že už se kutálí na bříško…gratuluji :-) :kytka: A líbí se jí na bříšku? Dáňa od té doby co umí sám na bříško…někdy mu musíme pomoci, tak nechce být jinak :-D
Mateny, děkuju :-) …ale stále nevíme co bude mít za barvičku očiček, stále se mu mění :mrgreen: Holky, do kdy se úplně zbarví? Jinak my máme taky deníček ale skoro ještě nic v něm není :cry:… nějak to nestíhám…Nebo spíše, řekl táta, že mu tam bude zapisovat a nějak nic…a nechci aby bylo každý písmo jiné :nevim: Na bříšku je nejspokojenější… faakt, od té doby co se to naučil…chce být jen na bříšku, jinak se vzteká :mrgreen:
Beed, to je jasný! Jinou Daňulka nechce :-D Holčičky máš vážně dokonalý…jedna hezčí než druhá… :srdce: :-) Moc se Vám povedli!
Všichni máme tady nááádherný mrňousky :-)
Tak s mi vzvudil Daňulka, mějte se krásně a pozdravy mrňouskům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.7.11 10:51

Ahoj maminky,
od včera nás trápí problém s usínáním :-( spinká stejně, ale usnutí předchází hroznej pláč :-( Jsem z toho vykulená, pač nikdy moc neplakal, usnul mi vždycky buď sám v postýlce, nebo na ruce. Vůbec nevím, proč se tak vzteká, musím ho vždycky vzít do náruče a tak po 3 minutkách pláče usne. S přítelem nechápeme co se děje :think: Je to opravdu před každým spánkem. Ach jo, nemáte s tím někdo zkušenost?Přijde mi, že najednu neví JAK usnout..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.11 12:15

Ahojky všichni :mavam:

Holky máte všechny úplně úžasné a kouzelné dětičky :hug: :srdce:

Mateny - se spaním bohužel neporadím, naše malá usíná večer úplně v pohodě - zatím :-)

Já mám otázku ohledně kyčlí - máte někdo zkušenost se špatným výsledkem vyšetření kyčlí a abdukčním balením? Naše malá má neustále rozcapené nožičky jako žabička a dneska mi doktor řekl, při kontrole v 16ti týdnech, že má malá nožičky asi dost u sebe a nedovyvinutá jadýrka :nevim: tak mám balit, aby byla na žabičku - to už jí ty nožičky asi vyvrátím úplně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.7.11 12:25

Ahojda holky,
Veru Zuza už si na bříšku zvykla, ale že by tam vydržela extra dlouho to né..teď už se zase sama překulovat nechce..holt sme oproti ostatním pozadu i když jsme tu nejstarší ..haha :mrgreen:

Mateny od doby co uspávám na kojícím polštáři nebo u kojení tak máme klid..tohle období měla Zuzka taky…občas si popláče, ale jen výjmečně a je to tím, že je přetažená a neví jak usnout :-? .Už se psychicky připravuju na to že jí začnu dávat do postýlky ještě bdělou, aby se tam naučila usínat sama..zatím byl každý pokus fiasko :pocitac:

Májo my uže teď máme kyčle ok, ale balila jsem naširoko už od začátku, teda trošku jsem to první měsíc flákala a taky se to zhoršilo…mě doporučil doktor balit jen jednu plínku, pro sychr jsem dávala 2 a pořídila jsem si abdukční kalhotky marwell, ty jsem dávala na noc a ejhle na poslední prohlídce jadýrka obě(i já jsem je poznala na sonu) a pouze fyziologická nezralost stříšek..to se srovná samo jak poroste.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.11 12:54

Boudí - děkuju za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.7.11 13:46
včelka Maja píše:
Boudí - děkuju za radu :palec:

To široký balení je naprd v těhle vedrech, ale je lepší ho dávat než pak skončit na řemínkách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.11 13:58

To určitě - taky už jsem jí těma plínkama vybavila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
20.7.11 14:06
včelka Maja píše:
To určitě - taky už jsem jí těma plínkama vybavila :-D

a ukázal ti jak to balit?já jí totiž na začátek skládala moc na úzko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
20.7.11 14:18

neřekl mi vůbec nic :nevim: tak jsem jí je dala - myslím dost naširoko - snad to bude správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.7.11 20:44

ahojky maminky :mavam:
tak sme byli dnes na 4 měsíční kontrole,Adula má 64cm a 6480g,myslela sem že má už přes 7kg,prý i na to vypadá,je to baculínek :-P ,ale nemá to :wink:..je hrozně živej,valí sudy,už od 3 měsíců,cucá si palečky na nohách,přetáčí se celej i v noci,vteřinu není v klidu,asi tu energii všechnu spotřebuje,přibral za víc jak měsíc 600ga to už nějakou dobu přikrmuju,moje mlíčko už mu nestačí..před tím ve 3 měsících přibral za necelý měsíc 1200g :think:,tak sem čekala,že ta váha poskočí zase hodně..ale má pořádný 2 brady,tváře jako křeček 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.7.11 20:46

a očkování nedostal,protože prý měl minule horečku,teka je to o 10dní odleožen,že si dělal protilátky a že by ted po očkování,mohl mít ještě větší reakci,někteří doktoři prý očkojí i přes to že byla před tím horečka,ale naše prý nerada,že mužou být někdy komplikace..tak su ráda,že je opatrná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 21:15

Ahoj maminy, my jsme taky dnes byli u Dr, protože malej má průjem. Vypadá to, že to nic není, snad je to možná od zoubků. A váží 5920g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 21:17

Nám taky očkování odsunula kvůli tomu průjmu na příští týden.

pajinka111 píše:
a očkování nedostal,protože prý měl minule horečku,teka je to o 10dní odleožen,že si dělal protilátky a že by ted po očkování,mohl mít ještě větší reakci,někteří doktoři prý očkojí i přes to že byla před tím horečka,ale naše prý nerada,že mužou být někdy komplikace..tak su ráda,že je opatrná :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.11 21:18

Páji, počkej až začne běhat, to si asi užiješ, když už teď je to takový živel. :mrgreen: :mrgreen:

pajinka111 píše:
ahojky maminky :mavam:
tak sme byli dnes na 4 měsíční kontrole,Adula má 64cm a 6480g,myslela sem že má už přes 7kg,prý i na to vypadá,je to baculínek :-P ,ale nemá to :wink:..je hrozně živej,valí sudy,už od 3 měsíců,cucá si palečky na nohách,přetáčí se celej i v noci,vteřinu není v klidu,asi tu energii všechnu spotřebuje,přibral za víc jak měsíc 600ga to už nějakou dobu přikrmuju,moje mlíčko už mu nestačí..před tím ve 3 měsících přibral za necelý měsíc 1200g :think:,tak sem čekala,že ta váha poskočí zase hodně..ale má pořádný 2 brady,tváře jako křeček 8-o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.7.11 21:40

andílku jé vy ste maličcí :huban: ,ten průjem bude snad v pořádku,u zoubku bývá někdy průjem,uvidíš..a kojíš nebo dokrmuješ? ,taková byla mje dcerka hubenour,ale rostla,ikdyž pomalu,ale rarach teda byla pořádnej,měla sem terii,že ty hebený a lehký děti,jsou čipernější a dělají všechno dřív,protože se unesou,ale není to pravda,Adámek je baculinek a je čipernej zrovna tak jak byla dcerka,možná i krapet víc..to bude hlídání :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí