Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
1.8.11 08:27

Ahojky maminečky :-) ,
jakpak si užíváte ošklivého počasí s úžasňáky? :-) My máme jít dneska na vojtovku ale vůůůůbec se mi tam nechce pač Daňulka už drží hlavičku dobře, tak mám dilema :nevim: Nechci ho trápit :-( Holky, vykašlali by jste se na to?
Hrubesko, koukám, že jste si se Samíkem pěkně užili, vid? Tak snad už bude už jen všechno dobrý! jste oba moooc krásní :-) :potlesk: Samíček vypadá kouzelně :-)
Májo, copak Dominička? :-) Hajá a křičí? :-) Daneček začal pěkně blbnout s papáním, spapá snad za celý den jen 600ml…to nikdy nebylo :nevim: Tak snad Ti naši úžasňáci budou jen a jen v pohodě :srdce:
Beed, máš šikulinky :-) Vája vypadá luxusně…pořádně si určitě brambůrku užívali :-) Já přidávám foto, první mrkvičky :-D
Mateny, přesně :-D Je to něco úžasnýho, jak krásně žvatlá, blbne a jak už krásně pase koníčky… z toho mám největší radost :-) Taky pořád básním jak bude chodit, jak to bdue super atd… Ale je fakt, že ted máme holt celkem ještě klídek :-) Buddík je náš krysařík :-) Copak máte Vy za pejska? :-) Tahání za vlasy, je vážně šílenost :-D Tak potom dáme fotečky, jak jsme dopadli :lol:
Boudí, gratuluji ke krásné váze :-) Zuzanka roste jako z vody :-) Boudí, jeký to je nutrilon? Já mám ještě 3. v zásobě Nutrilon Extra, tak myslím, že bych si ho od Tebe vzala.

Holky, prosíííím o hlásek pro Daňulku. Já nevzdááám :lol:
 http://www.babyweb.cz/…z-srpen.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.8.11 08:36

Veru je to obyčejnej Nutrilon 1 tak to promysli, má trvanlivost ještě rok..doktorka mi řekla ať si ho domu pořídím kdyby cokoliv a teď je tu nevyužitej..za chvilku nás stejně čekaji příkrmy..a pak bych kdyžtak koupila už tu dvojku kdybych přišla o mlíčko (zatím ho mám dost).

Jinak super fotečka :dance: :dance: , Malej je sladkej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
1.8.11 09:26

Já bych si ho vzala hned…jen se bojím abych ho využila,víš? Máme vlastně poslední měsíc a ještě 3.nutráky doma mám. Ale vezmu si ho :-) Vždy mám zásobu radši, tak 6.nutrilonů :-D To je dobře, že mlíčka máš dost :-) Děkuju Ti :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.8.11 09:30
Veru-nka píše:
Já bych si ho vzala hned…jen se bojím abych ho využila,víš? Máme vlastně poslední měsíc a ještě 3.nutráky doma mám. Ale vezmu si ho :-) Vždy mám zásobu radši, tak 6.nutrilonů :-D To je dobře, že mlíčka máš dost :-) Děkuju Ti :-) :srdce:

Jak chceš..já ho kdyžtak střelím na aukru :wink:
Když si to nerozmyslíš tak písni do SZ a domluvíme se jak to provedeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.8.11 10:40

Zdravííčko maminy. Týý brďo tady toho přibylo, že nestačím zírat.Hold teďka vůbec nestíhám. Veru Mám to samé… je neuvěřitelně akční už od 6 rána.Na chvíli ho zabavit je čím dál větší fuška.Jinak taky slintáme o 106 a zuby pořád nikde.
Danino mi pořád blbne s jídlem. Sice když sme byli minulý týden na II Hexu a Synflorix Tak vážil 6310g a dr řekla že přibírá ukázkově.Ale pořád mi příjde že musí být kolikrát uplně dehydratovaný.Často mu to doslova cpu, nechce a vzteká a po chvíli to vypije naráz… No sranda sním je.
Jinak je ukecaný až to bolí:-D Ale ještě se neotáčí na bříško.. pořád jenom na bok, a když se povede tak si nechá pod sebou ruku a vzteká se.

HrubeskoTaky vás opožděně vítám mezi březnátka. Samík je rozkošný klučík. :kytka:

No právě skončila chvíle spánku a jdeme zase lítat :potlesk: Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.8.11 11:15

Ahojenky holky a mimíska!
Koukám další březn'átka? To byl plodný měsíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
My jsme 14. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
 ADÁMEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.8.11 11:59

Ahojky všichni :mavam:

Domča začala stávkovat úplně se vším :zed: kojím po hodině přes den a v noci po třech (přitom mi spala skoro celou noc jen s jednou pauzou). Přestala se hýbat když je oblečená (a to místo třech plen jak řekl dr. dávám jen jednu na den a dvě na noc), když je nahá, tak je to pěkné šídlo - pěkně se přetáčí, kope nohama - chvílema vypadá jakoby plavala (v poloze na bříšku zvedne nohy a ruce zároveň) :mrgreen: Objevila nožičky, takže si je pořád osahává, ale palečky do pusy zatím nedá (možná to bude i tou konstitucí :mrgreen: ). Ve středu jdeme poprvé na vaničky do bazénu - naštěstí voda je velký kamarád, takže se těším :-) A ve čtvrtek odpolko jdeme do poradny na 4měsíční kontrolu a očkování :-? Jo, jen ta pusa jí jede dobře :mrgreen:

Holky, vy máte tak úžasný dětičky :palec: :srdce:

Lubenka - vítáme Tě mezi březňátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
1.8.11 12:01

Veru-nko máte od nás hlas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.8.11 12:25

i ode mě má Daňulka hlas......... :palec: :palec: :palec: držím pěsti...... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.8.11 12:45

Díky včelko :hug: Ráda nakouknu :hug:
Hlásek je tam! Trochu mi to trvalo, musela jsem se regnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.8.11 12:50

Veru byla si na tý Vojtovce, já bych tam teda šla, uvidíš co ti řeknou :palec:

Májo Zuzka už to dotáhla do okonalosti a má v puse i palce od nohou, neboj to tě za chvilku čeká taky..
Teď má Zuzka náznaky sedu..když jí mám v náručí tak se sklapne a jakoby posadí..no v leže se snaží taky..zatím to vypadá jen jako sklapovačka..nějak se nám ta naše holky rozpohybovala :dance:
Jen mi přijde že nic nedotáhne do konce..přetáčet už se jí zase nechce ..spíš jí teď baví poloha na bříšku a píďalkování :nevim: tak nevím no 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.8.11 12:54

My taky včera konečně objevili, že máme nožky :dance:
Na bříšku jsme taky moc rádi! Má přehled :mrgreen:
Adam tak vydrží opravdu dlouho :palec:
Moc se nepřetáčíme, ale snažím se mu to tak nějak naznačovat, jak na to! Myslím ze zad na břicho, obráceně se překulí :lol:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.8.11 12:58

Veru máš tam od nás taky hlas :-D Mimochodem krásná fotka :palec:
Tak Ondrášek taky začal blbnout s jídlem, to je jak kdyby se hromadně domluvili :-) Ale příjde mi, že ho spíš rozptyluje všechno kolem, to i taková obyčejná záclona je děsně zajímavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
2.8.11 20:13

Ahoj, všem moc děkuju za přivítání.
Jinak na příkrmy se už taky moc těším. Zítra jedeme koupit židličku, abychom měli v budoucnu v čem krmit. Zatím postačí lehátko :mrgreen: , než budeme sedět. :-D
Jinak 2 mléka je od ukončeného 6 měsíce. Takže v sedmém už můžete 2 vesele dávat.
Včelko Májo, s tím kojením si nic nedělej. Já jsem na tom měsíc úplně stejně. A tak krásné a dlouhé noci to byly :-) .
Jinak sklapovačky u nás taky probíhají. Ještě se přitahuje za hrkátka na kočárku. Sranda. A dnes první úspěch. Samík se sám přetočil na bříško :potlesk: , šikula můj. Ale pak se mu do toho už nechtělo :mrgreen:
Tak zatím pa. Jdeme koupat, papat a spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.8.11 20:39
Veru-nka píše:
Ahojky maminečky :-) ,
jakpak si užíváte ošklivého počasí s úžasňáky? :-) My máme jít dneska na vojtovku ale vůůůůbec se mi tam nechce pač Daňulka už drží hlavičku dobře, tak mám dilema :nevim: Nechci ho trápit :-( Holky, vykašlali by jste se na to?
Beed, máš šikulinky :-) Vája vypadá luxusně…pořádně si určitě brambůrku užívali :-) Já přidávám foto, první mrkvičky :-D

Veru, brambora jim moc nejela… za to mrkvička jim moc chutná :) zítra nás čeká poprvé brokolice, tak jsem zvědavá :mrgreen: doteď bylo všechno oranžové, tak teď bude vládnout zelená :mrgreen:
Hele, taky máte po příkrmech trochu jakoby průjem? Teda ne že by bylo mockrát denně, tak normálně, ale řidší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí