Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminečky
,
jakpak si užíváte ošklivého počasí s úžasňáky?
My máme jít dneska na vojtovku ale vůůůůbec se mi tam nechce pač Daňulka už drží hlavičku dobře, tak mám dilema
Nechci ho trápit
Holky, vykašlali by jste se na to?
Hrubesko, koukám, že jste si se Samíkem pěkně užili, vid? Tak snad už bude už jen všechno dobrý! jste oba moooc krásní
Samíček vypadá kouzelně ![]()
Májo, copak Dominička?
Hajá a křičí?
Daneček začal pěkně blbnout s papáním, spapá snad za celý den jen 600ml…to nikdy nebylo
Tak snad Ti naši úžasňáci budou jen a jen v pohodě ![]()
Beed, máš šikulinky
Vája vypadá luxusně…pořádně si určitě brambůrku užívali
Já přidávám foto, první mrkvičky ![]()
Mateny, přesně
Je to něco úžasnýho, jak krásně žvatlá, blbne a jak už krásně pase koníčky… z toho mám největší radost
Taky pořád básním jak bude chodit, jak to bdue super atd… Ale je fakt, že ted máme holt celkem ještě klídek
Buddík je náš krysařík
Copak máte Vy za pejska?
Tahání za vlasy, je vážně šílenost
Tak potom dáme fotečky, jak jsme dopadli ![]()
Boudí, gratuluji ke krásné váze
Zuzanka roste jako z vody
Boudí, jeký to je nutrilon? Já mám ještě 3. v zásobě Nutrilon Extra, tak myslím, že bych si ho od Tebe vzala.
Holky, prosíííím o hlásek pro Daňulku. Já nevzdááám ![]()
http://www.babyweb.cz/…z-srpen.aspx
Veru je to obyčejnej Nutrilon 1 tak to promysli, má trvanlivost ještě rok..doktorka mi řekla ať si ho domu pořídím kdyby cokoliv a teď je tu nevyužitej..za chvilku nás stejně čekaji příkrmy..a pak bych kdyžtak koupila už tu dvojku kdybych přišla o mlíčko (zatím ho mám dost).
Jinak super fotečka
, Malej je sladkej ![]()
Já bych si ho vzala hned…jen se bojím abych ho využila,víš? Máme vlastně poslední měsíc a ještě 3.nutráky doma mám. Ale vezmu si ho
Vždy mám zásobu radši, tak 6.nutrilonů
To je dobře, že mlíčka máš dost
Děkuju Ti
![]()
Veru-nka píše:
Já bych si ho vzala hned…jen se bojím abych ho využila,víš? Máme vlastně poslední měsíc a ještě 3.nutráky doma mám. Ale vezmu si hoVždy mám zásobu radši, tak 6.nutrilonů
To je dobře, že mlíčka máš dost
Děkuju Ti
![]()
Jak chceš..já ho kdyžtak střelím na aukru ![]()
Když si to nerozmyslíš tak písni do SZ a domluvíme se jak to provedeme ![]()
Zdravííčko maminy. Týý brďo tady toho přibylo, že nestačím zírat.Hold teďka vůbec nestíhám. Veru Mám to samé… je neuvěřitelně akční už od 6 rána.Na chvíli ho zabavit je čím dál větší fuška.Jinak taky slintáme o 106 a zuby pořád nikde.
Danino mi pořád blbne s jídlem. Sice když sme byli minulý týden na II Hexu a Synflorix Tak vážil 6310g a dr řekla že přibírá ukázkově.Ale pořád mi příjde že musí být kolikrát uplně dehydratovaný.Často mu to doslova cpu, nechce a vzteká a po chvíli to vypije naráz… No sranda sním je.
Jinak je ukecaný až to bolí:-D Ale ještě se neotáčí na bříško.. pořád jenom na bok, a když se povede tak si nechá pod sebou ruku a vzteká se.
HrubeskoTaky vás opožděně vítám mezi březnátka. Samík je rozkošný klučík. ![]()
No právě skončila chvíle spánku a jdeme zase lítat
Mějte se krásně ![]()
Ahojenky holky a mimíska!
Koukám další březn'átka? To byl plodný měsíc
![]()
My jsme 14.
![]()
ADÁMEK
Ahojky všichni ![]()
Domča začala stávkovat úplně se vším
kojím po hodině přes den a v noci po třech (přitom mi spala skoro celou noc jen s jednou pauzou). Přestala se hýbat když je oblečená (a to místo třech plen jak řekl dr. dávám jen jednu na den a dvě na noc), když je nahá, tak je to pěkné šídlo - pěkně se přetáčí, kope nohama - chvílema vypadá jakoby plavala (v poloze na bříšku zvedne nohy a ruce zároveň)
Objevila nožičky, takže si je pořád osahává, ale palečky do pusy zatím nedá (možná to bude i tou konstitucí
). Ve středu jdeme poprvé na vaničky do bazénu - naštěstí voda je velký kamarád, takže se těším
A ve čtvrtek odpolko jdeme do poradny na 4měsíční kontrolu a očkování
Jo, jen ta pusa jí jede dobře ![]()
Holky, vy máte tak úžasný dětičky
![]()
Lubenka - vítáme Tě mezi březňátky ![]()
Díky včelko
Ráda nakouknu ![]()
Hlásek je tam! Trochu mi to trvalo, musela jsem se regnout ![]()
Veru byla si na tý Vojtovce, já bych tam teda šla, uvidíš co ti řeknou ![]()
Májo Zuzka už to dotáhla do okonalosti a má v puse i palce od nohou, neboj to tě za chvilku čeká taky..
Teď má Zuzka náznaky sedu..když jí mám v náručí tak se sklapne a jakoby posadí..no v leže se snaží taky..zatím to vypadá jen jako sklapovačka..nějak se nám ta naše holky rozpohybovala ![]()
Jen mi přijde že nic nedotáhne do konce..přetáčet už se jí zase nechce ..spíš jí teď baví poloha na bříšku a píďalkování
tak nevím no ![]()
My taky včera konečně objevili, že máme nožky ![]()
Na bříšku jsme taky moc rádi! Má přehled ![]()
Adam tak vydrží opravdu dlouho ![]()
Moc se nepřetáčíme, ale snažím se mu to tak nějak naznačovat, jak na to! Myslím ze zad na břicho, obráceně se překulí ![]()
![]()
Veru máš tam od nás taky hlas
Mimochodem krásná fotka ![]()
Tak Ondrášek taky začal blbnout s jídlem, to je jak kdyby se hromadně domluvili
Ale příjde mi, že ho spíš rozptyluje všechno kolem, to i taková obyčejná záclona je děsně zajímavá ![]()
Ahoj, všem moc děkuju za přivítání.
Jinak na příkrmy se už taky moc těším. Zítra jedeme koupit židličku, abychom měli v budoucnu v čem krmit. Zatím postačí lehátko
, než budeme sedět. ![]()
Jinak 2 mléka je od ukončeného 6 měsíce. Takže v sedmém už můžete 2 vesele dávat.
Včelko Májo, s tím kojením si nic nedělej. Já jsem na tom měsíc úplně stejně. A tak krásné a dlouhé noci to byly
.
Jinak sklapovačky u nás taky probíhají. Ještě se přitahuje za hrkátka na kočárku. Sranda. A dnes první úspěch. Samík se sám přetočil na bříško
, šikula můj. Ale pak se mu do toho už nechtělo ![]()
Tak zatím pa. Jdeme koupat, papat a spinkat.
Veru-nka píše:
Ahojky maminečky,
jakpak si užíváte ošklivého počasí s úžasňáky?My máme jít dneska na vojtovku ale vůůůůbec se mi tam nechce pač Daňulka už drží hlavičku dobře, tak mám dilema
Nechci ho trápit
Holky, vykašlali by jste se na to?
Beed, máš šikulinkyVája vypadá luxusně…pořádně si určitě brambůrku užívali
Já přidávám foto, první mrkvičky
Veru, brambora jim moc nejela… za to mrkvička jim moc chutná
zítra nás čeká poprvé brokolice, tak jsem zvědavá
doteď bylo všechno oranžové, tak teď bude vládnout zelená ![]()
Hele, taky máte po příkrmech trochu jakoby průjem? Teda ne že by bylo mockrát denně, tak normálně, ale řidší ![]()