Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak Kačka jí všechno…mrkev,banán,jablko,broskev a přesnídávky a kaše miluje........a nestačím nabírat jak rychle otvírá papulu.....
ještě to nemá polknuté a už chce další.....celá maminka......
a jí moc pěkně.Někdy nemusíme ani prát brydák.....
![]()
Kacafazolko, tak to je super
a za jak dlouho se to naučila, beruškám to po 10ti dnech ze lžičky pořád moc nejde… teče jim to po bradě a denně peru pleny (bryndáky nestačí
), aby na nich pak po mrkvi nezůstaly fleky ![]()
asi za týden.......
asi je Kačka způsobná po tatínkovi.....
a kup si bílí Vanish ten je nejlepší........
![]()
Nazdárek holky. Tak koukám že už tady hodně dáváte příkrmy… Ja sem taky chtěla pomalu začít, ale dr mi řekla že bych ještě neměla.Prý je to lepší až po pátém měsíci. Tak nevím …Zkoušeli jste dávat mléčno rýžovou kaši?Mám jednu doma a příjde mi že je strašně přeslazená tak chci koupit jinou… To mi řekla dr že můžu občas dávat na noc, ale když sem mu to dala tak po pár lžíčkách už nechtěl a vypil radši mlíčko…
Přikládám fotečku našeho 1. pokusu ![]()
Krásný středečný den ![]()
Já jsem u prvního dítka, na prvních pokusech s kaší taky prohrávala! Navalovalo se mu a to už měl 8 měsíců! Pak jsem mu dala od nich oraz a zkusila za čas a to už pak baštil!
My kojíme, takže příkrmy až v září ![]()
Dávám Adámkovi jen vycucat št'ávenky z nektarínky a malouna! Chtěla bych už zkusit taky hrušku!
![]()
Pěkně vám mimískové papají!!
Když už jste u těch příkrmů, mixujete nebo pasírujete a kolik toho na jednu dávku mixujete??
Zbytek zamrazíte a pak po rozmrazení přihříváte??
Já jen abych věděla jak to vůbec chodí
![]()
Holky přemýšlela jste některá, že budete s prckem znakovat?Moc se mi to líbí
Jinak ohledně příkrmů mi řekla doktorka až na šestým měsíci. Je pravda, že mi s jídlem bojujeme tak trochu od začátku, tak jestli proto
Ale fotky jedlíků máte krásný ![]()
Dobré ranko.
Kaco Chodím k Bohemii k Matuškové.Je starší ale příjde mi dobrá.
Lubenko A jak děláš ty šťávičky? Jenom čistě vymačkanou ?
Mateny Já sem nad tím taky přemýšlela .Už sem o tom něco málo slyšela, ale na to je nejlepší chodit přímo do nějakého kurzu, ne? Nebo myslíš že je možná domácí „výuka“?
Já jsem si pořídila cucací sáček a tam dáváM plátek ovoce a malej si to vycucá sám!
MÁM TOTO:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
lubenka píše:
Já jsem si pořídila cucací sáček a tam dáváM plátek ovoce a malej si to vycucá sám!MÁM TOTO:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Týý brďo tohle vidí poprvé!! Celkem dobrý výmysl
Zkusím sehnat. Díky moc za tip ![]()
ahojík maminky
![]()
tak koukám,že už tady spousta taky dává příkrmy,tak už sme na to najeli..ze začátku to bylo všude rozpatlané,ted už přece jen toho zbaští dost a není ani tak moc zapatláno všechno kolem,teda hodně u toho šermuje rukama,cpe si ruky do pusy a pak sněma hází všude kolem a poslední dobou si cpe u jídla do pusy i nohy..tak nevím co držít dřív..ale je to žrout,jakýkoli jídlo mu chutná ![]()
tééda ten cucací sáček vidím taky poprvé,mohlo by ho to zabavit,asi si ho taky koupíme ![]()
pajinka111 píše:
ahojík maminky![]()
tak koukám,že už tady spousta taky dává příkrmy,tak už sme na to najeli..ze začátku to bylo všude rozpatlané,ted už přece jen toho zbaští dost a není ani tak moc zapatláno všechno kolem,teda hodně u toho šermuje rukama,cpe si ruky do pusy a pak sněma hází všude kolem a poslední dobou si cpe u jídla do pusy i nohy..tak nevím co držít dřív..ale je to žrout,jakýkoli jídlo mu chutná
tééda ten cucací sáček vidím taky poprvé,mohlo by ho to zabavit,asi si ho taky koupíme
Hezka fotecka
.
A cucaci sacek dostava 1. Taky ho musim mit
. Diky za tip.
Dadulina píše:
Nazdárek holky. Tak koukám že už tady hodně dáváte příkrmy… Ja sem taky chtěla pomalu začít, ale dr mi řekla že bych ještě neměla.Prý je to lepší až po pátém měsíci. Tak nevím …Zkoušeli jste dávat mléčno rýžovou kaši?Mám jednu doma a příjde mi že je strašně přeslazená tak chci koupit jinou… To mi řekla dr že můžu občas dávat na noc, ale když sem mu to dala tak po pár lžíčkách už nechtěl a vypil radši mlíčko…
Přikládám fotečku našeho 1. pokusu
Dadul, mně naopak doktorka řekla, že mám začít zeleninkou, ovocem a kaše až potom… tak teď nevím
a začaly jsme ve 4 měsících, protože chtějí mlíko po 2 - 2,5 hodinách najednou. Víc nevypijí, ale chtějí často, tak proto. Kaše jsou prý dost umělé, a my máme domácí zeleninu ![]()
Krásný den vinšuju ![]()
Zeleninkou se nejspíš začíná kvůli případným alergickým reakcím na ovoce, ale vyzkoušet se to musí
![]()
Já mám Adama necelých 5 měsíců starého a št'ávenkuje už a má se až od 6tého měsíce!
Nic se neosypal, tak jsem v klidu! To málo, co každý den a to někdy ani cucat nedávám-jsme třeba venku-to sebou nic netáhám, mu ublížit nemůže!
Je ale veliký, takže pije taky často a i v noci se mi občas i 2krát vzbudí! Jak kdy! Někdy vydrží i 7 hodin, přes den 3! Až začneme v září přikrmovat, tak si myslím, že se víc zasytí ![]()
Začneme určitě mrkvičkou atd. ![]()
Přesnídávku zkusím ale taky, třeba domácí rozvařená jablíčka nebo rozmačkaný banánek!
Rozhodně se nebráním kupovaným skleničkám!
Takové telecí! Přece nebudu kupovat miny gramy staré krávy
![]()
![]()
přidávám fotku mých srdíček ![]()