Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1031
17.1.12 18:30

hm…tato my jmevyjímka,co nechodí :| ani po 4ech nelozí,jen se plazí… :? Dadul,mě mamka taky nechtěla pustit,šla jsem na Potoční jen kvli ní,ale nakonec jsem si to vyřvala :lol: no,ale kadeřnici stejně nejsem :? ,teď toho lituju,že jsem více nehledala práci v oboru,mohla jsem klidně dělat při mateřské a nestresovat se,co potom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
18.1.12 07:01

Ahojky maminečičky, já vůůůbec nestíhám. Marodíme se zánětem průdušek a jsem na pokraji sil. Daneček usíná kolem půlnoci a ve 4hod.je vzhůru…šíííílenýýýýý. Doufám, že se to uklidní a budu moct si s Vámi písat…
Opatrujte sebe i mrňousky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.1.12 07:14
Veru-nka píše:
Ahojky maminečičky, já vůůůbec nestíhám. Marodíme se zánětem průdušek a jsem na pokraji sil. Daneček usíná kolem půlnoci a ve 4hod.je vzhůru…šíííílenýýýýý. Doufám, že se to uklidní a budu moct si s Vámi písat…
Opatrujte sebe i mrňousky :))

jeje,tak to ať je brzy zdravý,ty nemoci u děti jsou děsné,bobci malí.já měla do včerejška taky oba na antibiotikách..tak ať se brzy vyspíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.1.12 08:40
Veru-nka píše:

Juj, tak ať jste co nejdřív zdraví a vyspinkaní :hug: Už jsem si říkala kam jsi se poděla.

peprle píše:
hm…tato my jmevyjímka,co nechodí :| ani po 4ech nelozí,jen se plazí… :? Dadul,mě mamka taky nechtěla pustit,šla jsem na Potoční jen kvli ní,ale nakonec jsem si to vyřvala :lol: no,ale kadeřnici stejně nejsem :? ,teď toho lituju,že jsem více nehledala práci v oboru,mohla jsem klidně dělat při mateřské a nestresovat se,co potom :nevim:

No ja jsem na tom podobně! Ale já v oboru rozhodně dělat nechci!!Studovala jsem Oděvnictví, které původně prezentovali jako obor hlavně „umělecky“ zameřený na navrhování, ale ho*no z toho.Takže je ze mě v podstatě krejčí s maturou, super. Bylo to uplně jinak :pocitac: :pocitac: Ale taky řeším co potom a uvažovala jsem o nějake rekvalifikaci, ale vzhledem k tomu, že mám maturitu tak nemám nárok, ani na částečně hrazenou :pocitac: Tak fakt nevím co bude potom.. ještě s tím co se všude teď děje… :| Mžná si za ty 3 roky už pořídím druhé a budu mít klid zas nějakou chvíli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
18.1.12 11:39
Veru-nka píše:

Jejej to me mrzi, tak preji hlavne brzke uzdraveni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
18.1.12 19:24

Ahoj všichni :mavam: nejdřív Vám musím říct, že jsem si musela z osobních důvodů změnit nick (původně včelka :) )

Verunko - přejeme s Dominkou brzké uzdravení a vydrž to :srdce: :hug:

Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.1.12 20:43
Mar.Dom. píše:
Ahoj všichni :mavam: nejdřív Vám musím říct, že jsem si musela z osobních důvodů změnit nick (původně včelka :) )

Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné :)
:mavam: No jo, jenže tu jde o to, že já jsem šít nikdy nechtěla, víš? Nějakou blbost ušiju to jo. ale jinak na to absolutně nejsem.Proto jsem ji chtěla ukončit,ale měla jsem dva roky do matury a mamča mi řekla že to prostě už musím dochodit a né jenom zahodit dva roky…Takhle mi přijde někdy že jsem zahodila celé 4 :? Ale to už je fuk… Já si spíš radši hraju ručně, třeba ráda dělám „bižu“ :mrgreen: Ale tím se stejně neuživím.. Bůh ví co bude za ty 2roky(předtím sem si neuvědomila že je malému 10m :D:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
18.1.12 20:59
Dadulina píše:
Mar.Dom. píše:

Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné :)
:mavam: No jo, jenže tu jde o to, že já jsem šít nikdy nechtěla, víš? Nějakou blbost ušiju to jo. ale jinak na to absolutně nejsem.Proto jsem ji chtěla ukončit,ale měla jsem dva roky do matury a mamča mi řekla že to prostě už musím dochodit a né jenom zahodit dva roky…Takhle mi přijde někdy že jsem zahodila celé 4 :? Ale to už je fuk… Já si spíš radši hraju ručně, třeba ráda dělám „bižu“ :mrgreen: Ale tím se stejně neuživím.. Bůh ví co bude za ty 2roky(předtím sem si neuvědomila že je malému 10m :D ) :roll:
:mrgreen: :mrgreen: že bych si to rozhodování taky prodloužila třetí mateřskou :lol: :?: já bych to brala hned(holčičku do třetice),ale manžel asi těžko :( :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
19.1.12 12:23
Dadulina píše:
Mar.Dom. píše:

:mavam: No jo, jenže tu jde o to, že já jsem šít nikdy nechtěla, víš? Nějakou blbost ušiju to jo. ale jinak na to absolutně nejsem.Proto jsem ji chtěla ukončit,ale měla jsem dva roky do matury a mamča mi řekla že to prostě už musím dochodit a né jenom zahodit dva roky…Takhle mi přijde někdy že jsem zahodila celé 4 :? Ale to už je fuk… Já si spíš radši hraju ručně, třeba ráda dělám „bižu“ :mrgreen: Ale tím se stejně neuživím.. Bůh ví co bude za ty 2roky(předtím sem si neuvědomila že je malému 10m :D ) :roll:

já mám v podstatě těch zbytečně „zahozených“ let sedm - nejdřív jsem chodila na zdrávku a pak jsem si ještě dala nástavbu - porodní asistentku. Což o to, povolání je to nádherné,jenže současný zaměstnavatel určil, že se bude dělat na 12ti h směny a zkrácený úvazek neexistuje. Na to, že je to ženská, která má děti - tak netuším kam na tenhle nápad šla, s dětma je to naprosto nemyslitelné. Takže si teď budu taky muset po mateřské odskočit mimo obor - ale vůbec netuším jakým směrem se vydat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.1.12 18:54

ahojky ,mužu se k vam taky přidat.mam chlapečka březnatko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.1.12 20:08

:mavam:
peprle Jo taky chcem holčičku, ale stejně to vidím za na malého chlapíka :roll: Ale do třetice… to nevím jestli bych do toho šla tý jo :lol: Když si vzpomenu na porod, tak se děsím i toho druhého, natož třetího :D
Mar.Dom. Jeje tak to je blbý no. Ale moje kamarádka taky dělala zdravku, ted děla na dětském. na výšku ještě nešla, protože by dělala v podstatě to samé co teď ale za o malinko větší peníze. Tak uvažuje nad jiným oborem, ale pořád trochu spojeným se zdravotnictvim. Ale taky vůbec netuším :think:
mucinka2 :mavam: Ahojky. Vítám tě. A jakpak se tvůj chlapík jmenuje? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
19.1.12 20:11
mucinka2 píše:
ahojky ,mužu se k vam taky přidat.mam chlapečka březnatko :dance:

zdravím tě :) jak se jmenuje maličky??
*daduli***porody masakr oba,ale mě by to nevadilo…no,vadilo,ale překousla bych to ještě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.1.12 20:15

děkuju za přijeti.mame matyaška a 4 letou kačenku :srdce: momentalně oba marodi.malej zanět prudušek tak je to naročny.ale bylo huř,bude lip.chvilku mi potrva než se mezi vami zorientuju.ale je hezky povidat si s maminama ,co maji stejně stare děti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.1.12 20:16

daduli čekaš druhe mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.1.12 20:49
mucinka2 píše:
daduli čekaš druhe mimi?

Néé to nee :roll: No jejej, s tím Ďáblem bych si dala no :lol: … Ale máme tady jednu. Já plánuju nejdřív za dva roky :)
Tak ať jste co nejdřív zdraví… Nám teď zase rostou další zuby, takže se zase ohlásily průjmy :roll: Jenom čekám kdy příjde teplota a probdělé noci, tak jako u všech ostatních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí