Poradna duly
Jana Čurdová
hm…tato my jmevyjímka,co nechodí
ani po 4ech nelozí,jen se plazí…
Dadul,mě mamka taky nechtěla pustit,šla jsem na Potoční jen kvli ní,ale nakonec jsem si to vyřvala
no,ale kadeřnici stejně nejsem
,teď toho lituju,že jsem více nehledala práci v oboru,mohla jsem klidně dělat při mateřské a nestresovat se,co potom ![]()
Ahojky maminečičky, já vůůůbec nestíhám. Marodíme se zánětem průdušek a jsem na pokraji sil. Daneček usíná kolem půlnoci a ve 4hod.je vzhůru…šíííílenýýýýý. Doufám, že se to uklidní a budu moct si s Vámi písat…
Opatrujte sebe i mrňousky ![]()
Veru-nka píše:
Ahojky maminečičky, já vůůůbec nestíhám. Marodíme se zánětem průdušek a jsem na pokraji sil. Daneček usíná kolem půlnoci a ve 4hod.je vzhůru…šíííílenýýýýý. Doufám, že se to uklidní a budu moct si s Vámi písat…
Opatrujte sebe i mrňousky
jeje,tak to ať je brzy zdravý,ty nemoci u děti jsou děsné,bobci malí.já měla do včerejška taky oba na antibiotikách..tak ať se brzy vyspíte ![]()
Veru-nka píše:
Juj, tak ať jste co nejdřív zdraví a vyspinkaní
Už jsem si říkala kam jsi se poděla.
peprle píše:
hm…tato my jmevyjímka,co nechodíani po 4ech nelozí,jen se plazí…
Dadul,mě mamka taky nechtěla pustit,šla jsem na Potoční jen kvli ní,ale nakonec jsem si to vyřvala
no,ale kadeřnici stejně nejsem
,teď toho lituju,že jsem více nehledala práci v oboru,mohla jsem klidně dělat při mateřské a nestresovat se,co potom
No ja jsem na tom podobně! Ale já v oboru rozhodně dělat nechci!!Studovala jsem Oděvnictví, které původně prezentovali jako obor hlavně „umělecky“ zameřený na navrhování, ale ho*no z toho.Takže je ze mě v podstatě krejčí s maturou, super. Bylo to uplně jinak
Ale taky řeším co potom a uvažovala jsem o nějake rekvalifikaci, ale vzhledem k tomu, že mám maturitu tak nemám nárok, ani na částečně hrazenou
Tak fakt nevím co bude potom.. ještě s tím co se všude teď děje…
Mžná si za ty 3 roky už pořídím druhé a budu mít klid zas nějakou chvíli. ![]()
Veru-nka píše:
Jejej to me mrzi, tak preji hlavne brzke uzdraveni ![]()
Ahoj všichni
nejdřív Vám musím říct, že jsem si musela z osobních důvodů změnit nick (původně včelka
)
Verunko - přejeme s Dominkou brzké uzdravení a vydrž to
![]()
Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné ![]()
Mar.Dom. píše:
Ahoj všichninejdřív Vám musím říct, že jsem si musela z osobních důvodů změnit nick (původně včelka
)
Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné![]()
Dadulina píše:Mar.Dom. píše:
Ahoj všichninejdřív Vám musím říct, že jsem si musela z osobních důvodů změnit nick (původně včelka
)
Dadulino - tak ono by se dalo šít i při mateřské, ne? Já když koukám co všechno dokážou ženský na bazárkách prodat, tak si myslím, že to šití by nebylo marné![]()
No jo, jenže tu jde o to, že já jsem šít nikdy nechtěla, víš? Nějakou blbost ušiju to jo. ale jinak na to absolutně nejsem.Proto jsem ji chtěla ukončit,ale měla jsem dva roky do matury a mamča mi řekla že to prostě už musím dochodit a né jenom zahodit dva roky…Takhle mi přijde někdy že jsem zahodila celé 4
Ale to už je fuk… Já si spíš radši hraju ručně, třeba ráda dělám „bižu“
Ale tím se stejně neuživím.. Bůh ví co bude za ty 2roky(předtím sem si neuvědomila že je malému 10m
)
Dadulina píše:Mar.Dom. píše:
)
No jo, jenže tu jde o to, že já jsem šít nikdy nechtěla, víš? Nějakou blbost ušiju to jo. ale jinak na to absolutně nejsem.Proto jsem ji chtěla ukončit,ale měla jsem dva roky do matury a mamča mi řekla že to prostě už musím dochodit a né jenom zahodit dva roky…Takhle mi přijde někdy že jsem zahodila celé 4
Ale to už je fuk… Já si spíš radši hraju ručně, třeba ráda dělám „bižu“
Ale tím se stejně neuživím.. Bůh ví co bude za ty 2roky(předtím sem si neuvědomila že je malému 10m
)
já mám v podstatě těch zbytečně „zahozených“ let sedm - nejdřív jsem chodila na zdrávku a pak jsem si ještě dala nástavbu - porodní asistentku. Což o to, povolání je to nádherné,jenže současný zaměstnavatel určil, že se bude dělat na 12ti h směny a zkrácený úvazek neexistuje. Na to, že je to ženská, která má děti - tak netuším kam na tenhle nápad šla, s dětma je to naprosto nemyslitelné. Takže si teď budu taky muset po mateřské odskočit mimo obor - ale vůbec netuším jakým směrem se vydat ![]()
![]()
peprle Jo taky chcem holčičku, ale stejně to vidím za na malého chlapíka
Ale do třetice… to nevím jestli bych do toho šla tý jo
Když si vzpomenu na porod, tak se děsím i toho druhého, natož třetího ![]()
Mar.Dom. Jeje tak to je blbý no. Ale moje kamarádka taky dělala zdravku, ted děla na dětském. na výšku ještě nešla, protože by dělala v podstatě to samé co teď ale za o malinko větší peníze. Tak uvažuje nad jiným oborem, ale pořád trochu spojeným se zdravotnictvim. Ale taky vůbec netuším ![]()
mucinka2
Ahojky. Vítám tě. A jakpak se tvůj chlapík jmenuje? ![]()
mucinka2 píše:
ahojky ,mužu se k vam taky přidat.mam chlapečka březnatko
zdravím tě
jak se jmenuje maličky??
*daduli***porody masakr oba,ale mě by to nevadilo…no,vadilo,ale překousla bych to ještě ![]()
děkuju za přijeti.mame matyaška a 4 letou kačenku
momentalně oba marodi.malej zanět prudušek tak je to naročny.ale bylo huř,bude lip.chvilku mi potrva než se mezi vami zorientuju.ale je hezky povidat si s maminama ,co maji stejně stare děti ![]()
mucinka2 píše:
daduli čekaš druhe mimi?
Néé to nee
No jejej, s tím Ďáblem bych si dala no
… Ale máme tady jednu. Já plánuju nejdřív za dva roky ![]()
Tak ať jste co nejdřív zdraví… Nám teď zase rostou další zuby, takže se zase ohlásily průjmy
Jenom čekám kdy příjde teplota a probdělé noci, tak jako u všech ostatních ![]()