Poradna duly
Jana Čurdová
Mateny: děkuji.
je to sluníčko.
mám pocit, že mi roste do krásy.
asi si budu muset udělat zbrojní průkaz. ![]()
Ahoj holky… poslední dny jste nějak „plodné“ co se psaní týče
Tak nějak nestíhám psát co u nás…
S uspáváním je to u nás v pohodě. Ať už uspávám já a nebo manžel, tak je to v pohodě. Dáme do postýlky, Daník začne pít mlíčko a u toho usíná, takže pak přidržujeme lahvičku než úplně usne. A občas neusne, ale po dopití mlíčka odcházíme a on si třeba ještě hraje a podívá a pak usne. Tím, že jsme ho takhle naučili je to super. Já třeba od prosince začala dávat přes den jednou mlíčko z lahvičky a na usnutí taky z lahvičky. Abych mohla někam jít. No a vlastně do toho prosince chodím každou středu na Zumbu a už jsem dvakrát byla večer venku. A o víkendu ho můžu dát na dopoledne k babičce a můžeme jet v klidu nakoupit a tak… Ale co musím říct, je to dva dny co jsem přestala kojit. Sice bych ještě ten měsíc mohla vydržet, ale už jsem kojila jen v noci a ráno. přes den jsem už dávala mlíčko z lahvičky.
Jo a ještě jste probírali pití. Holky, zkuste hrneček do Lovi 360°, Daníkovi vyhovuje, ty žužlací měkké savičky už nechce dlouho, takže když někam jdu, tak si beru od Lovi toho Juniora s tvrdým pítkem. Ale doma pije za mé asistence nejvíc ze skleničky a hrníčku a když chce sám, tak z toho Lovi 360°.
A poslední info… zub stále ani jeden
. Je ještě někdo kdo nemá ani jeden zoubek?
lluuccii píše:
Ahoj holky… poslední dny jste nějak „plodné“ co se psaní týčeTak nějak nestíhám psát co u nás…
S uspáváním je to u nás v pohodě. Ať už uspávám já a nebo manžel, tak je to v pohodě. Dáme do postýlky, Daník začne pít mlíčko a u toho usíná, takže pak přidržujeme lahvičku než úplně usne. A občas neusne, ale po dopití mlíčka odcházíme a on si třeba ještě hraje a podívá a pak usne. Tím, že jsme ho takhle naučili je to super. Já třeba od prosince začala dávat přes den jednou mlíčko z lahvičky a na usnutí taky z lahvičky. Abych mohla někam jít. No a vlastně do toho prosince chodím každou středu na Zumbu a už jsem dvakrát byla večer venku. A o víkendu ho můžu dát na dopoledne k babičce a můžeme jet v klidu nakoupit a tak… Ale co musím říct, je to dva dny co jsem přestala kojit. Sice bych ještě ten měsíc mohla vydržet, ale už jsem kojila jen v noci a ráno. přes den jsem už dávala mlíčko z lahvičky.
Jo a ještě jste probírali pití. Holky, zkuste hrneček do Lovi 360°, Daníkovi vyhovuje, ty žužlací měkké savičky už nechce dlouho, takže když někam jdu, tak si beru od Lovi toho Juniora s tvrdým pítkem. Ale doma pije za mé asistence nejvíc ze skleničky a hrníčku a když chce sám, tak z toho Lovi 360°.
A poslední info… zub stále ani jeden. Je ještě někdo kdo nemá ani jeden zoubek?
my se hlásíme!
ani jeden… zoubky v nedohlednu. ![]()
Ad. pití: my máme hrníček od tupperware, nevytéká, hezky barevný, jednoduchý, malá mi nechce pít čaj z ničeho jiného. ![]()
Ahojki holky… Tak to teda zírám, jak vám děti krásně pijí
My jsme zkusili Danimu pokládat ručky na láhev a zadařilo se, drží si ji sám dokud ji nevypije.Ale má pořád klasické savičky.Pítko za žádnou cenu nechce.
A s usínáním to máme taky v pohodě. Uspí ho kdokoli, ale spíš usíná sám. Třeba chvíli povídá nebo hučí ale za chviličku je tuhý.Takže je jedno kdo ho do té postýlky položí. Mimochodem, usnou vám děti někdy někde jinde něž v postýlce? Třeba na sedačce, nebo rovnou na zemi?
Dadulina píše:Ahojki holky… Tak to teda zírám, jak vám děti krásně pijí
My jsme zkusili Danimu pokládat ručky na láhev a zadařilo se, drží si ji sám dokud ji nevypije.Ale má pořád klasické savičky.Pítko za žádnou cenu nechce.
A s usínáním to máme taky v pohodě. Uspí ho kdokoli, ale spíš usíná sám. Třeba chvíli povídá nebo hučí ale za chviličku je tuhý.Takže je jedno kdo ho do té postýlky položí. Mimochodem, usnou vám děti někdy někde jinde něž v postýlce? Třeba na sedačce, nebo rovnou na zemi?
Náš Daník usne jedině v postýlce, ohrádce, v kočárku a v autě v autosedačce.
Daduli minulý týden nám usnul v křesle, oblečený do kombinézy, než sme se stačili obout a donést ho do auta, tak vytuhl ![]()
A u nás taky vede klasická savička, z ničeho jinýho se mi tolik nenapije. Jo a nejvíc má rád vodu, ty dětský čaje si můžu vypít sama ![]()
mateny maly byl roztomily ![]()
mě teda malej spinka v postylce,kočárku v autě.je hodnej.kačka spala jen v postylce.
když jsme byli na horach tak mi taky vytuhnul v kombineze než jsem ho stihla dat do kočárku ![]()
Mateny píše:
Ale záplavy sněhu![]()
![]()
pro mně pořád lepší než ty hnusný mrazy… brrr.
Hmarilla píše:Mateny píše:pro mně pořád lepší než ty hnusný mrazy… brrr.
Ale záplavy sněhu![]()
![]()
I pro mě, ale musím říct, že tady moc sněhu není. Co napadne tak skoro roztaje a sněží jen sem tam.
lluuccii píše:Hmarilla píše:I pro mě, ale musím říct, že tady moc sněhu není. Co napadne tak skoro roztaje a sněží jen sem tam.Mateny píše:pro mně pořád lepší než ty hnusný mrazy… brrr.
Ale záplavy sněhu![]()
![]()
já žiju u hor, takže tady bude cca dvacet čísel minimálně.
jinak, dneska baruška dostala na vyzkoušení autíčko odstrkovadlo.
asi si ho oblíbila. ![]()
my jsme taky zapadlý sněhem.dneska to odhazovani to teda bylo,těžky snih.pul zahrady a silnice to se mi bude spat
,ale jednou za čas mi to nevadi.
odstrkovadlo už mame po kačí od chicca a je senzačni ,malej ho miluje stejně jako kačka,jezdi ještě oba ![]()