Poradna duly
Jana Čurdová
Boudí mucinka má pravdu, takovýho ženicha teda vážně nebrat
Zuzanka mu nabídne bábovku a stejně žádná vstřícnost ![]()
Hrubesko já ti tak závidím, že už bydlíte a máte stěhování za sebou. Nás to všechno čeká ![]()
Jinak jsme dnes byli na roční prohlídce, váží 9,75kg a 75cm
Dostal poslední hexu, teď spí, tak snad se obejde bez reakcí…venku je tak hnusně, že asi taky zalezu do peřin
maty malej je drobinek,jeeeeeeeeeeeeee.ja mam fakt obra.koukala jsem takhle velka byla holka ve 2 letech,ale teda patřičně hubenější
ona je zase až moc hubena bude ji 5 a 12-13 kg.je jak pavouk.
a to stěhovani jeee chudinky to vam nezavidim.nam se to podařilo těsně před kačenkou tak přišla domu do noveho.sice nas laka jit k praze a postavit znovu,ale ja si zase řikam,že roky ubihaj a chci už mit pohodu.uvidime.
všem krasny vikend
![]()
Ahojky …KOukam ze uz zde debatujete dlouho ,ale jsem tu nova da se rici …A tak jsem tuto diskuzi nasla ted…Jinak mam taky breznatko 2011 … ![]()
@Jaja87 píše:
@mucinka2mam chlapecka
jeeeee ja taky.je tady převaha kloučku
aspon si budou moct holky vybirat ženicha ![]()
a jak se jmenuje????
jee
e tadeašek se mi taky moc libilo.ale ma ho bratranek tak u nas vyhral matyašek
@mucinka2 Matyasek je taky moc krasny jmeno..Mam 3 zname co maji Matyho
Me se moc libi jmena takova ty,co jsou jako cesky ale maji jakoby cizi vyznam nebo jak bych to napsala,nelibi se mi moc klasicka ceska jmena … ![]()
Holky letos ty Velikonoce miluju
Prcka jsem s tatínkem vypravila do světa a já mám nohy nahoře a relaxuju a minimálně dvě hodinky se na tom nic nezmění a to krásný ticho kolem mě
A proto všem krásné velikonoční svátky a spoustu jarní energie
![]()
holky krasny velikonoce.
maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu
.ale ticho to joooo to tady jeeeee.
@mucinka2 píše:
holky krasny velikonoce.maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu![]()
@mucinka2 píše:
holky krasny velikonoce.maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu![]()
Zdravím novou maminku ![]()
Já sem vyslala Zuzanku s taťkou na prochajdu a půjdu péct rybu..salát už mám hotový.
Hezké Velikonoce
!!