Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
6.4.12 15:12

Boudí mucinka má pravdu, takovýho ženicha teda vážně nebrat :mrgreen: Zuzanka mu nabídne bábovku a stejně žádná vstřícnost :mrgreen:
Hrubesko já ti tak závidím, že už bydlíte a máte stěhování za sebou. Nás to všechno čeká :roll:
Jinak jsme dnes byli na roční prohlídce, váží 9,75kg a 75cm :srdce: Dostal poslední hexu, teď spí, tak snad se obejde bez reakcí…venku je tak hnusně, že asi taky zalezu do peřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.4.12 19:05

maty malej je drobinek,jeeeeeeeeeeeeee.ja mam fakt obra.koukala jsem takhle velka byla holka ve 2 letech,ale teda patřičně hubenější :mrgreen: ona je zase až moc hubena bude ji 5 a 12-13 kg.je jak pavouk.
a to stěhovani jeee chudinky to vam nezavidim.nam se to podařilo těsně před kačenkou tak přišla domu do noveho.sice nas laka jit k praze a postavit znovu,ale ja si zase řikam,že roky ubihaj a chci už mit pohodu.uvidime.
všem krasny vikend :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 19:09

Ahojky …KOukam ze uz zde debatujete dlouho ,ale jsem tu nova da se rici …A tak jsem tuto diskuzi nasla ted…Jinak mam taky breznatko 2011 … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.4.12 20:03

jajo vitej :hug: a co maš chlapečka ,holčičku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 20:06

@mucinka2 :hug: mam chlapecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.4.12 20:13
@Jaja87 píše:
@mucinka2 :hug: mam chlapecka

jeeeee ja taky.je tady převaha kloučku :dance: :dance: aspon si budou moct holky vybirat ženicha :mrgreen:
a jak se jmenuje????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.4.12 19:54

@mucinka2 No kluku je nejak moc :D Jmenuje se Tadeasek . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
8.4.12 17:12

jee :srdce: e tadeašek se mi taky moc libilo.ale ma ho bratranek tak u nas vyhral matyašek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
8.4.12 17:20

@mucinka2 Matyasek je taky moc krasny jmeno..Mam 3 zname co maji Matyho :lol: :lol: Me se moc libi jmena takova ty,co jsou jako cesky ale maji jakoby cizi vyznam nebo jak bych to napsala,nelibi se mi moc klasicka ceska jmena … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.4.12 09:09

Holky letos ty Velikonoce miluju :lol: Prcka jsem s tatínkem vypravila do světa a já mám nohy nahoře a relaxuju a minimálně dvě hodinky se na tom nic nezmění a to krásný ticho kolem mě :mrgreen: A proto všem krásné velikonoční svátky a spoustu jarní energie :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.4.12 09:11

A vítám Jáju s Tadeáškem :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
9.4.12 09:15

holky krasny velikonoce.

maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu :mrgreen: :mrgreen: .ale ticho to joooo to tady jeeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
9.4.12 09:17
@mucinka2 píše:
holky krasny velikonoce.maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu :mrgreen: :mrgreen: .ale ticho to joooo to tady jeeeee.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
9.4.12 10:51
@mucinka2 píše:
holky krasny velikonoce.maty tiše zavidim.u nas odešla jen kačenka,matyska nechtěli,nechapu :mrgreen: :mrgreen: .ale ticho to joooo to tady jeeeee.
:mrgreen: :mrgreen: Matýska taky taťka nechtěl,jen Marečka :lol:
Krásné Velikonoce,holky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
9.4.12 10:57

Zdravím novou maminku :-)
Já sem vyslala Zuzanku s taťkou na prochajdu a půjdu péct rybu..salát už mám hotový.

Hezké Velikonoce :-)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital