Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
10.5.12 22:41

Nazdar prdi, tak Zuzka udělala v neděli první samostatné krůčky :-), zatím je to srandovní pohled jak se snaží, ale určo se brzy rozběhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.12 09:57

@Boudice23 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee velka gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

mates udělal asi 3 kručky před 14 dny,hned začal řvat a od ty doby jen leze.a to nehapal jen zustal stat a řval :mrgreen: :mrgreen: tak mi tak možna za pul roku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.5.12 10:36

Boudí gratuluji Zuzance :potlesk: :dance: :dance: Ondrášek už nechodí, ale přímo lítá a my všichni s ním :mrgreen: Teď to všechno začíná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.5.12 10:41
@Dadulina píše:
Zrovna včera mi v nestřežené chvíli málem vyhodil mobil z balkonu.Příspěvek upraven 29.04.12 v 21:24

Mě včera vyhodil z balkonu notebook :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.12 10:44

dadul,mates taky se všim hazi.pořád něco hledam.,ve vaně,venku to teda zatim jen boty a hračky,v kočarku.on je uplně jinej než kačka,si užiju.a hlavně me zlobi s jidlem,pořád jen mixovany,ale třeba dneska .kremova polevka NE,palačinky,ktere už jednou jedl bez soli a cukru,stejně je tak dělam už kvuli kačce.A NE :cert: :cert: jde spat bez jidla a uvidime odpo,pak by teda na řadu přišla sklenička,protože moje jidlo už taky nechce. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.5.12 11:01

Mucinko a co zuby, už máte všechny? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.5.12 12:14

@Boudice23 Jeee tak to moooc gratuluju a presne, jak rikas za chvili se rozbeha :potlesk:

Me kazdy strasil, jak to bude hrozny, az Natalka zacne chodit a musim rict, ze pravy opak. Nejhorsi bylo pro me obdobi tak mezi 9-12. mesicem, kdy kdyz jsme nekde byly a chtela ven, tak nemohla, pac jsem ji nemohla nechat lezt napr. v restauraci nebo venku po zemi a tedka? Muzem vsude, konecne chodime i do parku a na pisek… Fakt si to chozeni nemuzu vynachvalit :palec:

@Mateny Tak to je teda sikula, predpokladam, ze ho i rozbil :( Tak to potom zlaty hracky, co vyhazujou…

@mucinka2 My s tim jidlem docela taky bojujeme. Zrovna vcera mela nejak po 9. presnidavku, pak jsme sly ven, pak ze ji dam pred 12. obed a pujde spat a narvala jsem do ni jen 2 lzicky, tak sla taky spat bez obeda. No a dneska uspech asi 8 lzicek jako fakt nechapu, jestli je treba uz unavena a nechce jist tezko rict… Jinak my k obedu stale sklenickujeme. No ale ze Mates odmitl palacinky hmmm dala bych si rict :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.12 12:20

@tescada tak koukam,že v tom nejsme sami,uf.
@Mateny jj mame všechny,už jen posledni stoličky,ale to ma ještě chvilku čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
11.5.12 12:33

Holky jídlo m iteď taky bojkotuje..teda je strašně vybíravá :D :D
Včera svoje nechtěla a když viděla, že mám knedlíky plněný masem tak 4 snědla :P
Tescado teď jak už sam popochází a stojí v prostoru tak je to paráda!!!Přesně jak ty říkáš, to období, kdy jen leze a chce být všude, tak to je podle mě taky nejhorší!!
Mateny jak se mu to povedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
11.5.12 13:20

@tescada ja si taky myslim,že až začne chodit tak to bude lepší.on teda klidně leze po 4 i na silnici,chvili tape za ruku nebo vozi kačky kočárek to se mu libi,ale když se pusti a stoji tak buli.kačenka taky začla ve 14m tak to vidim stejně.už se na to teda těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.5.12 18:09

Boudí měla jsem ho na venkovní židli na balkóně a jen jsem se otáčela pro pití. No a prcek ho srazil ze židle a pěkně „podjel“ pod balkonovým ohrazením až na zem na zámkovku :zed: Zničenej kupodivu není, jenom praskla jedna pacička, ale to mi přítel dneska opravil :dance: Ale dlouho jsem se tam nechtěla jít podívat :lol: Byla to moje chyba, musím všechno uklízet z dosahu…
Jinak si tohle období taky užívám, přesně jak píšete, člověk už může dělat spoustu věcí, co prcka zabaví. U nás vede venku pískoviště, odrážedlo no a krásně večer odpadá, jak je celej uchzenej :mrgreen: Nevýhoda je, že je prostě všude a tak nějak zrychleně vždycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
13.5.12 20:30

Holky, uz jste byly s detma u zubare? Ja myslela, ze ji vezme moje zubarka, ale takhle maly deti bohuzel nebere :( Takze hledam dal. Pry se melo jit v roce, tak jsme to trochu prosvihly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.5.12 22:07
@tescada píše:
Holky, uz jste byly s detma u zubare? Ja myslela, ze ji vezme moje zubarka, ale takhle maly deti bohuzel nebere :( Takze hledam dal. Pry se melo jit v roce, tak jsme to trochu prosvihly…

My jdeme začátkem června poprvé ;)(k mojí zubajdě)
To že jsi nebyal v roce vůbec neva, teda soudě podle toho co říkala moje zubařka, na první kontrole prý jde stejně o to, aby se dítě seznámilo s prostředím, povozí ho na křesle, dá obrázek, ale nutit nebo násilím otevírat pusinku nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.5.12 17:33

@Boudice23 Tak to mas supr, ze ti ji vezme tvuj zubar, aspon ty prohlidky budes mit pri jednom :palec: Kazdopadne diky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.5.12 19:52

U mě to bylo přesně jak píše Boudí. Jenom Ondrulu povozil na křesle a ukázal mu světla na stropě :lol: Jo a je to můj zubař. Sestřička mi sama říkal, že je to spíš pro to, aby rodiče od začátku byli zvyklí chodit s dětma na pravidelné prohlídky. Zažili prý extrémy, kdy rodiče vkročili do ordinace s dítkem až v okamžiku, kdy mělo v pusince jeden černý zub vedle druhýho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí