Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdar prdi, tak Zuzka udělala v neděli první samostatné krůčky
, zatím je to srandovní pohled jak se snaží, ale určo se brzy rozběhá ![]()
@Boudice23 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee velka gratulace
![]()
mates udělal asi 3 kručky před 14 dny,hned začal řvat a od ty doby jen leze.a to nehapal jen zustal stat a řval
tak mi tak možna za pul roku
![]()
Boudí gratuluji Zuzance
Ondrášek už nechodí, ale přímo lítá a my všichni s ním
Teď to všechno začíná ![]()
@Dadulina píše:
Zrovna včera mi v nestřežené chvíli málem vyhodil mobil z balkonu.Příspěvek upraven 29.04.12 v 21:24
Mě včera vyhodil z balkonu notebook ![]()
dadul,mates taky se všim hazi.pořád něco hledam.,ve vaně,venku to teda zatim jen boty a hračky,v kočarku.on je uplně jinej než kačka,si užiju.a hlavně me zlobi s jidlem,pořád jen mixovany,ale třeba dneska .kremova polevka NE,palačinky,ktere už jednou jedl bez soli a cukru,stejně je tak dělam už kvuli kačce.A NE
jde spat bez jidla a uvidime odpo,pak by teda na řadu přišla sklenička,protože moje jidlo už taky nechce. ![]()
@Boudice23 Jeee tak to moooc gratuluju a presne, jak rikas za chvili se rozbeha ![]()
Me kazdy strasil, jak to bude hrozny, az Natalka zacne chodit a musim rict, ze pravy opak. Nejhorsi bylo pro me obdobi tak mezi 9-12. mesicem, kdy kdyz jsme nekde byly a chtela ven, tak nemohla, pac jsem ji nemohla nechat lezt napr. v restauraci nebo venku po zemi a tedka? Muzem vsude, konecne chodime i do parku a na pisek… Fakt si to chozeni nemuzu vynachvalit ![]()
@Mateny Tak to je teda sikula, predpokladam, ze ho i rozbil
Tak to potom zlaty hracky, co vyhazujou…
@mucinka2 My s tim jidlem docela taky bojujeme. Zrovna vcera mela nejak po 9. presnidavku, pak jsme sly ven, pak ze ji dam pred 12. obed a pujde spat a narvala jsem do ni jen 2 lzicky, tak sla taky spat bez obeda. No a dneska uspech asi 8 lzicek jako fakt nechapu, jestli je treba uz unavena a nechce jist tezko rict… Jinak my k obedu stale sklenickujeme. No ale ze Mates odmitl palacinky hmmm dala bych si rict ![]()
@tescada tak koukam,že v tom nejsme sami,uf.
@Mateny jj mame všechny,už jen posledni stoličky,ale to ma ještě chvilku čas
Holky jídlo m iteď taky bojkotuje..teda je strašně vybíravá
![]()
Včera svoje nechtěla a když viděla, že mám knedlíky plněný masem tak 4 snědla ![]()
Tescado teď jak už sam popochází a stojí v prostoru tak je to paráda!!!Přesně jak ty říkáš, to období, kdy jen leze a chce být všude, tak to je podle mě taky nejhorší!!
Mateny jak se mu to povedlo?
@tescada ja si taky myslim,že až začne chodit tak to bude lepší.on teda klidně leze po 4 i na silnici,chvili tape za ruku nebo vozi kačky kočárek to se mu libi,ale když se pusti a stoji tak buli.kačenka taky začla ve 14m tak to vidim stejně.už se na to teda těšim.
Boudí měla jsem ho na venkovní židli na balkóně a jen jsem se otáčela pro pití. No a prcek ho srazil ze židle a pěkně „podjel“ pod balkonovým ohrazením až na zem na zámkovku
Zničenej kupodivu není, jenom praskla jedna pacička, ale to mi přítel dneska opravil
Ale dlouho jsem se tam nechtěla jít podívat
Byla to moje chyba, musím všechno uklízet z dosahu…
Jinak si tohle období taky užívám, přesně jak píšete, člověk už může dělat spoustu věcí, co prcka zabaví. U nás vede venku pískoviště, odrážedlo no a krásně večer odpadá, jak je celej uchzenej
Nevýhoda je, že je prostě všude a tak nějak zrychleně vždycky ![]()
Holky, uz jste byly s detma u zubare? Ja myslela, ze ji vezme moje zubarka, ale takhle maly deti bohuzel nebere
Takze hledam dal. Pry se melo jit v roce, tak jsme to trochu prosvihly…
@tescada píše:
Holky, uz jste byly s detma u zubare? Ja myslela, ze ji vezme moje zubarka, ale takhle maly deti bohuzel nebereTakze hledam dal. Pry se melo jit v roce, tak jsme to trochu prosvihly…
My jdeme začátkem června poprvé
(k mojí zubajdě)
To že jsi nebyal v roce vůbec neva, teda soudě podle toho co říkala moje zubařka, na první kontrole prý jde stejně o to, aby se dítě seznámilo s prostředím, povozí ho na křesle, dá obrázek, ale nutit nebo násilím otevírat pusinku nebude ![]()
@Boudice23 Tak to mas supr, ze ti ji vezme tvuj zubar, aspon ty prohlidky budes mit pri jednom
Kazdopadne diky za info ![]()
U mě to bylo přesně jak píše Boudí. Jenom Ondrulu povozil na křesle a ukázal mu světla na stropě
Jo a je to můj zubař. Sestřička mi sama říkal, že je to spíš pro to, aby rodiče od začátku byli zvyklí chodit s dětma na pravidelné prohlídky. Zažili prý extrémy, kdy rodiče vkročili do ordinace s dítkem až v okamžiku, kdy mělo v pusince jeden černý zub vedle druhýho ![]()