Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
18.6.12 19:10

@lluuccii teda vy jste šikulky :potlesk: :potlesk: ja to měla takhle s kačenkou v 16m bez plínek a krasně mluvila. v roce už říkala věty. ale každy je jiny. matysek je zase takovej mazlivej, děla na mě ty jeho oči a raubiř. :mrgreen:
kačenku jsem vysazovala kolem 11m a ve 13m už začala sama a pak to šlo rychle.
matysek chodil od 11m sam, sam si řekl. vždy udělala, byl na to pyšnej a najednou konec. přijde s nočnikem, řekne eee. posadim ho, on vsatnea že neniiii. je to teda srandovni. a ja to tak nechavam. ale pak už mu ho začnu vic ukazovat, častěji se ho ptat a doufam, že to pomuže. jsem si řikala, že je moooc šikovnej tak to ted mam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
18.6.12 19:13

Ještě k tomu očkovani. kačence jsem dala tu s těma neštovicema. ty neštovice muže dostat, ale pry maji mit mirnější pruběh. ja sama je měla v 19 a děsny, ted neteř v 18 a ještě horší.
matyskovi je nedam, protože je celkově nemocny a nechci ho tolik zatěžovat. pokud je nestane do 10 let tak ho necham potom očkovat jen na neštovice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
18.6.12 19:59

@lluuccii Diky za optani :) Mam se fajn, porad se bojim, kdy to prijde, jak me kazdy varoval, ze to bude zahul tehotenstvi s takhle malym ditetem, ale musim rict, ze je to v pohode. Akorat teda to tehulkovani nestiham nejak prozivat, jsem ve 31.tt a nejak ani netusim, jak to uteklo :mrgreen: Jinak asi bohuzel Natalku nosim, no snazim se to nejak omezovat, ale ono to ani moc nejde :think: Tak to Vam budu drzet palecky, at se to co nejdriv vydari :kytka: A urco nas pak informuj :)
@mucinka2 To je dobry napad nechat to prip., pokud to nekde nechytne, na pozdejsi vek. Asi to tak taky udelame :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
18.6.12 20:22

@tescada jj ja jsem právě nadtim taky dlouho přemyšlela. pak jsem si říkala, že počkam, ale přeci jen a hlavně pro kluky to muže byt dosti nebezpečny. ale myslim, že i ja aneteř mame diky tomu zdr. problémy. tak raději nechta potom očkovat. no kdyby to oba ted odstali tak by byl klid. ted aaž po letě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.6.12 21:53

Ahoooojky,

po dlouhééééé době se taky ozývám…já to s Danečkem na PC vůůůbec nedávám…
Tak snad to bude lepší, v neděli Vás zkusím dočíst a snad se budu mezi Vás zase zapojit :)
Jen v rychlosti, my máme zoubků 12 a příští týden jdeme na test hyperaktivity, tak jsem zvědavá, kolik bude mít… Jinak u nás nějaký extra režim není…Už je na to pozdě ale udělala jsem si to všechno bohužel sama… Daňulka se budí od 5-6hod a usíná 21-22hod…tak, že mazec :D
Mucinko, Ty mááááš sikulinky :)) My jen žvatláme, nočník je tabu…vůbec nevim jak ho mám na ten nočník naučit :nevim:
Tescado, tak hlavně, že je vše v pořádku…to je moc dobře! Vážně to utííííká :)
Tak už musim letět…jinak březňáááátka jsou úúúúžasní. Holky, fakt jsou všichni nádherní :))
Mějte se krááásně a opatrujte se, v těch vedrech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.7.12 21:00

Ahoj, po dlouhé době zase napíšu, jak to jde u nás :D Matýsek nám konečně začal asi před necelým měsícem pomaličku chodit, teď dá těch 10metrů, je to ještě takové nejisté, ale hlavně, že je :dance:
Zoubků má 11,12.leze ven. dnes zvracel, tak nevím, jestli od toho…teplota je taky a slintat nějak začal :think: Starší bráška taky zvracel před 3.dny, tak nevím :think:
Snaží se konečně trochu i mluvit…jde mu baba, tata, tyti(kytička),ši-ha, ši-ha(vláček),ham, baooo(balon),da(dej nebo tu máš) a další, ale teď si nevzpomenu..
Konečně začal sám usínat(taťka ho naučil),sice někdy je to na hoďku s trochou kravalu, ale usne bez nás!!a někdy se vzbudí jen 2krát, což je super, po tom, co se budil i 10krát za noc.ale vstává pořád hoooodně brzy :zed: :zed: Nočník u nás nehrozí, nechce na něm vůbec sedět, včera hodil bobek na koberec :lol: mějte se krááásně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
10.7.12 21:15

@peprle Matysek je krasnej - hrozne mi pripomina myho brachu, kdyz byl malej :)
Jinak my zaciname bojkotovat kocar (vydrzi tak 5 min./pokud neco basti), proste chce vsude chodit sama, takze je to nekdy docela na dlouho… No hlavne, ze jsme koupili sourozenecky kocarek :mrgreen:
Ohledne nocniku to nejak neresim, jsem fakt lina ji tam porad vysazovat :oops:, tak jsem si rekla, ze si pockame, az ji to budu moct vysvetlit.
Holky a chtela jsem se Vas jeste zeptat, davate detem Zymafluor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.7.12 21:38

Peprle na tý první fotce vypadá hrozně „dospělácky“ :-). Už je to kus chlapa a jsem ráda, že už začíná ťapkat!

Tescado co to je??to vůbec neznám??

Jinak Zuza měla první pořádnej karambol, to je tak když madam chodí s rukama sepnutýma za zádama…spadla přímo na papulu :roll: :oops:
Jo toho poslintanýho tríča si nevšímejte…tlačí se spičáky, ale ještě nečouhají, tak slintá jako bernardýn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
10.7.12 21:47

Tes, nočník jednou zvládne, neboj :D já to ale taky nijak neřeším, ještě mají času dost
Boudi na té první fotce je starší Mareček…nebo jsi myslela tu první z Matýskových? :lol: Malá je boží :mrgreen: :mrgreen:
Zymafluor taky neznám, předpokládám, že to bude něco na zoubky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.7.12 21:50
@peprle píše:
Tes, nočník jednou zvládne, neboj :D já to ale taky nijak neřeším, ještě mají času dost
Boudi na té první fotce je starší Mareček…nebo jsi myslela tu první z Matýskových? :lol: Malá je boží :mrgreen: :mrgreen:
Zymafluor taky neznám, předpokládám, že to bude něco na zoubky :think:

ne ne tu první z Matesových, dle profilovek soudím, že je to bráška, zdá se mi tam hrozně dlouhej :-), už ty naše dítka ztrácej ten "batolecí " výraz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
11.7.12 09:17

Chudak Zuzanka :srdce: Je fakt, ze Natalka taky chodi jak pani starostova s rukama za zadama a vypada u toho hrozne dulezite :lol:
Jinak Zymaflouor je na zoubky jako prevence proti kazum. Dr. nam ho predepsala uz v pul roce a tedka jsem nekde cetla, ze uz se nedava, tak zjistuji, jak je to jinde a koukam, ze Vam ho teda nepredepisovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
11.7.12 11:49

Ahoj holky. Tak Barunka už lítá jako papírový čert, procházky s ní, to je očistec. Zvláště když jdeme kolem pískoviště nebo nějakýho psa či kočky. Do roka neměla ani jeden zub, ted jí lezou snad po dvou - leze jí ted sedmý a osmý zoubek, dokonce i první stoličky máme venku bez pláče. Jinak těch karambolů máme ted hodně, protože nemůžu lítat furt za ní, a když jí najednou přeskočí, začně utíkat, tak je jasné že to neubrzdí. Barunku baví tancování(na jakoukoliv hudbu začne kroutit prdelkou) a pobíhání po bytě s hokejkou a míčkem(to pochytila od mého malého brášky-hraje hokej). Jinak slůvka, to radši ani nemluvím… Ukecaná je jak blázen, už jí kolikrát porozumím co chce říct. Moje mamka ji učí lumpačiny, dopadlo to tak, že Baruška na návštěvě řekla slůvko hovno. :-D Ale co, všichni se zasmáli, ještě to nechápe že se to nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
13.7.12 13:55

Ahoooooooooooooooj koukam, že je u vas taky veselo.

boudi chudak mala :hug: :hug:

peprle malej je kus chlapa, jak ten naš.

matysek krasně lumpači, je to malej šibal :mrgreen:

pořád litam po doktorech, stale prujem.za tyden budou další vysledky. už mě to nebavi.mam tušeni, že to bude alergie na lepek :think: uvidime.

at mrnouskové krásně dal rostou :hug: :hug:

jo jinak k tomu kočárku u nas matysek, jak kdy :think:

a nočnik no tak ten ted taky stoji v koutě. mates si řekne, ale zaroven to už děla. někdy si při tom ten nočnik drží. no snad se to zase zlepší, nijak to nehrotim. kačenka už touhle dobou byla bez plen, ale ja toho mam tolik ještě ho cepovat, se mi nechce.on je taky trošku jinej než byla kači. dam mu tak měsic a uvidime.
hezky vikend :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.7.12 14:13
@mucinka2 píše:
Ahoooooooooooooooj koukam, že je u vas taky veselo.

boudi chudak mala :hug: :hug:

peprle malej je kus chlapa, jak ten naš.

matysek krasně lumpači, je to malej šibal :mrgreen:

pořád litam po doktorech, stale prujem.za tyden budou další vysledky. už mě to nebavi.mam tušeni, že to bude alergie na lepek :think: uvidime.

at mrnouskové krásně dal rostou :hug: :hug:

jo jinak k tomu kočárku u nas matysek, jak kdy :think:

a nočnik no tak ten ted taky stoji v koutě. mates si řekne, ale zaroven to už děla. někdy si při tom ten nočnik drží. no snad se to zase zlepší, nijak to nehrotim. kačenka už touhle dobou byla bez plen, ale ja toho mam tolik ještě ho cepovat, se mi nechce.on je taky trošku jinej než byla kači. dam mu tak měsic a uvidime.
hezky vikend :mavam: :mavam: :mavam:

to má vodnatý průjem nebo jen řídkou stolici?? uff tak ť to ta alergie hlavně není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
13.7.12 16:51

Ty joo to jsi mi nasadila brouka do hlavy Mucinko..Holky všechna vaše dítka mají tuhou stolici, jako klasický „bobíky“??
Zuzka totiž nikdy nemá pevnou stolici, není to průjem, ale je to jako hustá pevná kaše, doufám, že mě chápete co myslím, ale já to přisuzuju tomu, že toho za den stláská, nemyslím sladké, ale kolikrát si dá kedlubnu, na to jablko a zají to jahodama atd :-)
Tak já teda nevím, jestli není něco špatně? :roll:
Bobíka už neměla ani nepamatuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí