Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
18.12.12 12:40

@lluuccii Mas naprostou pravdu - cukrovi jsem nepekla, ale ja tomu nikdy moc nedam. U nas bavi peceni moji mamu i babicku (me to nadseni nejak preskocilo, ale pristi rok uz treba budeme pect s Natalkou spolu), takze to rada nechavam na nich :) Jinak docela to jde Natalka si hodne vyhraje sama a Nikolku bavi ji pozorovat, takze dobry, ale nerikam, ze to nikdy neni na palici :mrgreen: No jsem zvedava na tvoje zazitky, az budete mit o jednoho sviste vic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.12.12 09:25

@tescada Já jsem letos pekla už s Daníkem a musím říct že to byla sranda, máme napečeno už od listopadu :) a Dany by pekl víc a víc. nakonec mám 17druhů :).
V pátek mě čeká velký ultrazvuk tak se těším. No a manžel ten se těší mnohonásobně víc. Když jsme na tomhle prvním velkém ultrazvuku byli, když jsme čekali Danyho, tak to manžela tak dostalo, že na to vzpoméná do dneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
19.12.12 12:52

@lluuccii Tak to jste sikulky s tim pecenim :potlesk: To se snad zacnu stydet :mrgreen: A to je hezky, ze to manzel tak proziva, to se mi libi. To ten muj bohuzel to tehulkovani az tak moc ne, ale nastesti o deti se stara primo ukazkove :srdce: A nechate si rict, co cekate nebo to bude velke tajemstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.12.12 13:11

Ahoooooooooooooooooj holky,

jen jsme nakukovala a konečně taky napíšu.

jste šikulky, jak to zvladate s dětma a pečení.

ja pekla s kačenkou, ale jen 5 druhu, my si to pak prohodime s maminou a je toho až až. zase to sladky tolik nejime. kačenka si to taky užila.

jinak u nas to je na palici, kačka ma obdobi, že je drza, vztekava a odmlouva a mates je všetečka. dneska jsme byli na logopedii a učitelka mi řika, že mě obdivuje.neni co, prostě to nějak zvladnout musim. chybí nam doma tatinek, ted snad bude s nama 14 dni.pak jedme na hory. ještě počkame, podle sněhu.
mates ma stale plínky, kakani nam vubec nejde. chodi čurat na zachod, jako tata. což je sranda, ale mezi tím několikrat do pleny, jak ma naladu. začína trošku mluvit.je s nim sranda.
moc s etěšíme na vanoce, mates asi bude v šoku, ale kačka to bude mazec. :srdce: :srdce:

kdyby jsme si už nepsaly tak vam přeju krasné vanoce, bohatyho ježíška a hlavně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.12.12 13:13

@tescada Říct si to zase nenecháme. To by nebylo žádné překvapení. Jméno už tak nějak máme pro holku i kluka, tak uvidíme. Ale znáš to, pociti hrají svou roli. Minule jsem podvědomě „věděla“ že to bude kluk a tentorkát si myslím, že asi holka, ale znáš to.. nakonec to může být zase kluk. Ostatně nám je to úplně jedno :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
19.12.12 13:20

Jo tak ja pro jistotu taky jako @mucinka2 preji vsem krasne a hlavne pohodove vanocni svatky :kytka:
@lluuccii Tak to Vas oba obdivuju, ja proste byla taaak zvedava, ze bych to az do porodu nevyrdzela, a to mi taky bylo uuuplne jedno, co to bude. No tak si holt pockame do leta :mrgreen: Jinak moje intuice s pohlavim deti vzdycky zklamala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
19.12.12 13:33

@lluuccii Tohle zavidim. Ja jdu na screening zitra a proste to musim vedet. :-) A pod vanocnim stromkem se to dozvi i ostatni. A mam to stejne jako ty. Nic mene zdrave miminko je to nej.
Ja mam take napeceno, Samik ted nepomahal.
Preju pohodove svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.12.12 13:38

@Hrubeska Tak mi pak až ti to poví dej vědět jestli to bude kluk nebo holka. Máte vybrané už jména?
Dany jak krásně mluví, tak pořád vypráví, že maminka má mimi v bříšku. A pořád kdykoliv miminko vidí tak křičí MIMI a na živá miminka v okolí i hodinu v kuse kouká. Ale myslím si, že až bude mít mimčo doma tak tolik nadšený nebude. Ale uvidíme. Třeba bude po mě. My jsme s bráchou od sebe přesně dva roky a já ho od malička opatrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.1.13 20:07

Ahojda holky, hlásím se po dlouhé době, Zuzka mele pantem o sto šest..i ve větách tak se docela nasmějeme :-)
Dobrala jsem poslední plato antiko a od teď tomu dáváme volný průběh :mrgreen: teda volný jak se to vezme, koukala jsem na čísnský lunární kalendář tak že bysme zkusili kluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
23.1.13 20:12

@Boudice23
Ahoj ahoj ahoj :). Náš Dany taky žvaní a žvaní a je s ním strašná sranda. Obzvláště, když je teďka ten sníh :).
Přeji aby se vám zdravý chlapeček podařil. A kdyby holčička, tak ať je zdravá také :)
Já pořád ani netuším co to bude. Když jsem čekala Danyho, tak jsem v tuto dobu kluka tušila. I když jsem to nevěděla až do porodu, protože říct jsme si to nenechali… A teď netuším, ale říct si to zase nenecháme. Pomalu vplouvám do 5tého měsíce :)… letí to jako voda.

Holky, máte ještě dudlíky??? My na spaní máme… a zatím mu ho asi nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
23.1.13 20:18

@lluuccii tak hlasim, ze podle UZ ve 12tt to je na 90% holcicka :-), tak schvalne, jestli se to ted potvrdi :-) dudu na noc mame take.
@Boudice23 no tak drzim palce a at je to co nejdriv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
23.1.13 20:23

@Hrubeska
Holčika… tak uvidíme jestli měli pravdu. Jsi ráda? Vybrali jste jí už jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
23.1.13 20:27

@lluuccii jo, jsem moc. Bude to znit jako klišé, ale ja to vedela hned od zacatku, ze tam je :mrgreen:
Jmeno pry vybira manzel. Takze to dopadne tak, ze budu asi slibovat hory doly, abych jmeno vybrala ja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
23.1.13 20:37

@Hrubeska
Tak snad manžel vybere něco rozumného :). My se naštěstí dohadujeme společně, tak se bát nemusím :D.
Když jsi ráda, tak opravdu přeji aby na dalším ultrazvuku potvrdili na 100% holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
23.1.13 20:40

@lluuccii no, zatim to tak neni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie