Poradna duly
Jana Čurdová
@Hrubeska píše:
Ahoj, tak kdo tady plánuje bráchu či ségru k těm našim březnáčkům?
Samík bude mít sourozence koncem června či začátkem července. Kdo se tedy přidá?
takt o gratuluju
![]()
Já chci počkat po sezóně honů a naháněk..chci si trošku odfrknout a pak asi začneme ![]()
@tescada tyhle řeči už ignoruju, ať so každej zamete před svým prahem, vím, že jednpu se to naučí a neřeším to..stejně jako začla pozdě chodit…zato mluvením mi to teď vynahrazuje
@Hmarilla píše:
@Hrubeska hned bych se přidala kdybych měla s kým..
takže si to nakonec rozsekla a rozešli jste se? pamatuju si to, jak jsme se o tom bavili v jedné diskuzi, že to skřípe ![]()
Ahoooooooooooooooooooj holky,
gratuluju k budoucimu miminku ![]()
no a my s nočnikem stale bojujeme, jak jsem psala, že na něj chodi tak už nic. zasekl se ani si nesedne. zatim to necham, občas to zkusim před koupanim a nic.je šikovnej, uklidi si i po sobě hračky, hezky si hraje s kačenkou. mluveni je bida, opakuje zviřatka par slov.ale mě to nevadi, ono to přijde.
a je mi jedno, co si o tom každy mysli. každy je uplně jiny. kačka byla od 16m bez plen a od roka mluvila ve větach. matysek je prostě chlap
a jinak strašně zlobi ![]()
@mucinka2 Take mam typickeho chlapa, ale u nas je to hlavne, kdyz jdu nekam do kramu. Ty sceny ![]()
A dekuji ke gratulacim. Tak se koukejte jeste nejaka pridat, at nemam nervy v kyblu jen ja ![]()
@Boudice23 jj. rozseknuto. ted jen si počkat na někoho, s kým budu i s malou konečně spokojená..
@Hrubeska ja už mam dvě tak mam vystarano a bohatě mi to stači
no a v obchodě si samozřejmě leha a směje se.pak ho tahnu.no strašny. kačenka byla tak zpusobna ![]()
a co nemoce???my byli 4 dny se silnou laryngitydou
strašny pak jsme asi 4 dny ještě doma večer pořád běhali ven a ted je klid tuk, tuk
@Hmarilla tak vam moc přeju m, at najdete hodnyho tatinka a muže a jste štastny ![]()
@Hmarilla neboooj on se brzy určitš najde
![]()
Ty jo holky já si stejně říkám, že když si naplánuju, že budu chtít mít druhé mimi, tak že nám to nepůjde
![]()
Myslím si, že mám po císaři srůsty, takže si nedělám iluze, že to vyjde hned jak se nám zachce ![]()
ale po novém roce bych to chtěla zkusit, abych to pak mohla případně začít řešit, když to nepůjde ![]()
@Boudice23
fandím ti.
uvidíš že nás brzo překvapíš s oznámením, že bude mít Yuyi sourozence. ![]()
Dobrý den hledame maminku ktera rodila 28.3.2011 v 11:25 mame tak stejne stare deti prosim aby se ozvala pokud je na emiminu
![]()
@Hrubeska píše:
Ahoj, tak kdo tady plánuje bráchu či ségru k těm našim březnáčkům?
Samík bude mít sourozence koncem června či začátkem července. Kdo se tedy přidá?
Ahoj holky, zase po dlouhé době se hlásím a co to nevidím?!
To je úplně stejně jako my
To je neskutečné, že se to tak „povedlo“ ![]()
@Hrubeska no to určitě bude. Už teďka je mi to jasné. Jen doufám, že bude Dany ten bráška, který má sourozence rád a nebude ho „týrat“ ![]()
Holky obema Vam gratuluju k tehotenstvi a moooooc si ho uzivejte, vsak samy dobre vite, jak rychle to utece
Jeste ze je na konci ten krasnej uzlicek
Jinak hodne jsem cetla i muj gynekolog mi to potvrdil, ze deti si na noveho sourozence zvykaji cca 3 mesice (samozrejme kazdy je jiny…) a myslim, ze u nas to bylo taky tak. Tedka si Natalka svoji sestricku hrozne hlida a neda na ni dopustit, a to ze zacatku taky zarila. Musim rict, ze ta sourozenecka laska s nadhledem nahradi ty zacatky, ktere byly obcas na zblazneni ![]()
@tescada To jsem ráda, že se máte fajn a že se mají holky rády. Čekájí vás první Vánoce ve čtyřech, vid? Vsadím se, že jsi ani nenapekla cukroví. Musíš s nimi mít docela vojnu vid?