Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
27.8.12 20:58

@peprle koukam,že matyskové jsou asi všechny stejny.ten muj jetaky zavislak, ale krasně mazlivej.no a celou noc nespime :cert:
s tou kylou to mi je lito, ale třeba to bude dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
28.8.12 08:36

Hehe nám tohle závislácký období taky začlo, nemůžu dělat vůbec nic bez ní, nevydrží si hrát, nevydrží u babičky, furt volá máma :D :D, už aby jí to přešlo nebo mě odvezou do blázince :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mucinko co se všechno vyplňuje v tom papíru jen trvalé bydliště rodičů dítěte? nebo kvůli čemu to tedy je?
Já musím na ÚP páč mně to nepřišlo :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
29.8.12 19:03

@Boudice23 trvalé bydliště nas všech. nic vic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
30.8.12 16:33

Ahoj holky, tak mě napadlo, neprodáváte některá Kombinovaný parní hrnec a mixér - AVENT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.9.12 13:20

Ahoj holky, dlouho jsem nic nenapsala, ale snažila jsem se vás dočíst. Koukám, že řešíte problémy se stolicí. Taky se to prckovi nevyhnulo, v pondělí čekáme na výsledky stěru, tak snad to bude ok. Jinak MMR vakcínu ještě nedostal, budu ji odkládat až po dvou letech. Prohlídka na 18 měsících nás čeká za čtrnáct dní. Tenhle týden když jsme byli na tom stěru, tak ho raději doktorka převážila a nemá ani jedenáct kilo (váží 10,7) a měří 77cm. Skoro za ten půl rok nevyrostl. Přitom tak krásně jí - no asi to stíhá vyběhat :lol: Jinak je to mazel, miluje děti a kolektiv, proto se vůbec netěším letos na zimu, teď ty celý dny venku
jsou stejně nejlepší.
A jak se máte vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.9.12 13:22
@Boudice23 píše:
Hehe nám tohle závislácký období taky začlo, nemůžu dělat vůbec nic bez ní, nevydrží si hrát, nevydrží u babičky, furt volá máma :D :D, už aby jí to přešlo nebo mě odvezou do blázince :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mucinko co se všechno vyplňuje v tom papíru jen trvalé bydliště rodičů dítěte? nebo kvůli čemu to tedy je?
Já musím na ÚP páč mně to nepřišlo :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Papír jsem tam donesla a zrovna si mě paní „odchytila“ na tu slavnou Skartu, 20.9. si ji jdu vyzvednout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
14.9.12 13:40

Ahojky holky, taky jsem dlouho nepsala, tak bych se nejdriv chtela pochlubit s nasi Nikolkou :srdce: Narodila se 22.8. s 50 cm a 3,4 kg a jak mi kazdy rikal, ze kdyz jsem mela tak pohodovy prvni porod, ze druhy bude jeste lepsi, tak ani nahodou,,, ale co uz je to za mnou a mam odrozeno :mrgreen: I kdyz je fakt, ze kdyz se nad tim zamyslim jako ze uz nikdy nebudu tehotna, tak me to normalne az mrzi… Prikladam fotku :) Jinak Natalka ji vzala krasne, porad ji hladi a pusinkuje, akorat vecer kdyz uz je unavena, tak me chce mit jen pro sebe, ale to uz je nastesti doma manzel, takze to docela jde.

S tim ockovanim MMR budeme taky cekat po tom 2. roce. Tedka jsme byli na 18. mesicni prohlidce a vzhledem k silenymu revu mame asi cca 10 kg a 80,5 cm. Taky miluje deti a chozeni na hriste, vubec si tu zimu nejak nedovedu predstavit, ale asi i v zime se chodi na hriste nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
14.9.12 13:49

@tescada moc gratuluji ke druhé princezně, je nádherná :srdce: :hug: :hug: Hlavně, že jste obě v pořádku :hug: :hug: A ta fotka, jak ji Natálka pusinkuje nemá chybu - to jsou sestřičky :srdce:
A koukám, že Natálka je váhově ještě drobnější, tak jsem se trochu uklidnila :lol: Jinak u nás, vzhledem k tomu, že bydlím v Krkonoších, tak tu je většinou hodně sněhu a děti se možná tak scházejí někde na svahu na sáňky a nebo se tu hodně chodí do různých center a pak ještě na kafe ke kamarádkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.9.12 14:56
@Mateny píše:
Papír jsem tam donesla a zrovna si mě paní „odchytila“ na tu slavnou Skartu, 20.9. si ji jdu vyzvednout :roll:

Ta je povinná ta karta??
Mně chodí peníze na účet tak nevím jestli si jí musím vyzvedávat taky??? 8o 8o 8o
Zuzak je taky staršně společenská, ale tady tolik dětí není, občas dám sraz s kamarádkou, když mám zrovna auto..teď v sobotu máme sraz spolužačejk ze střední, minimálně půlka už má děti, tak to udělámi i s dětma odpoledne :andel:
Tescado mooooooooooooc gratuluju, ta je ale sladkááááá :srdce: :kytka:
Já už taky pomýšlím na druhý, ale bez pořešeného bydlení můžu tak maximálně snít páč s tchýní bydlet není jednoduchý a pořídit si do toho druhý tak mě z ní asi odvezou do blázince :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.9.12 19:47

@tescada ta je taaaaak naaaaaaaaaaaadherna a natalka, jak ji pusinkuje.to je krasny. moooooc gratuluju :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:
@Boudice23 s tou skartou, taky mi to přišlo a pry stači pak na uřadě nahlasit, že to chceme posilat dal na učet a je to.jen to ma pry trochu zpožděni :think:,ale hlavně zase s malyma dětma na uřady :cert:
matysek ma 12,5 kg a měří 86cm, je velikej, začina krasně mluvit. neustale mame rymu a prujem. naučil se smrkat a na nočnik zasadně odmita, pry ne.ale je mazanek, milovanej :srdce:
v zimě litame do školky, ze školky, prochazky, sanky, jezdime lyžovat a přemyšlim o nějakym dětskym centru, at se tu nenudime,
mějte se :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.9.12 20:18

@mucinka2 tak mně zase nic nepřišlo :cert: :cert: :cert:
do kdy se to musí vyzvednout ta karta???to zase budu muset na úřad…no jak já jsem zase rozpálená do běla!!!
Taky mi jí mohli rovnou dát, když sem podepisovala ten formulář na trvalý pobyt v čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.9.12 13:04
@Boudice23 píše:
@mucinka2 tak mně zase nic nepřišlo :cert: :cert: :cert:
do kdy se to musí vyzvednout ta karta???to zase budu muset na úřad…no jak já jsem zase rozpálená do běla!!!
Taky mi jí mohli rovnou dát, když sem podepisovala ten formulář na trvalý pobyt v čr.

Boudí nemusíš ji dostat a buď ráda, že ti ji zatím nenutí :lol: Mě paní na úřadě doslova začala přemlouvat abych si ji vzala, že potřebuje ulovit ještě deset duší, takže jsem nakonec souhlasila. Proto ji mám. Až ji dají tobě, přijde ti domů poštou pin a termín vyzvednutí na úřadě a veškeré další info. Takže neboj. Navíc nás co už na rodičáku jsme budou na kartu přehazovat až jako poslední. Aspoň tak mi to bylo řečeno. Já vysloveně měla pech, že jsem ty paní přišla pod ruce :mrgreen: Ale Mucinka má pravdu, jde to udělat, že mi peníze budou posílat dál na účet a kartu můžu hodit prý do šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
16.9.12 21:00

Ahoj holky,
ja nikomu pod ruku neprisla a uz si ji mam take vyzvednout. No, v tydnu tam skocim a domluvim se s nimi na posilani na ucet. A pin nemam. Takze cekam.
Jinak miminecko je krasny. My zaciname take pracovat. Ufff :-D, pac k nasemu „Čakymu“ si to teda ted neumim predstavit. To je teda obdobi. Uz aby mel 2 roky a zacal trochu chapat co jo a co ne. Jinak asi mame take okolo 12,5 kg a asi 87 cm. Hodim sem fotku.
Boudi, co plenky. Uz jsi vyzkousela? My mame uspech. Uz si rikame o curani a kakani. Akorat to rekne vzdy, kdyz uz to probiha. Takze to fakt na nocnik nestihame :-D
Zaciname i mluvit. Ahoj, Gugy ( Nas pes) a dekuji jsou nase nova slovicka.
Jinak koukam, ze prckove jsou vsichni sikulove a sikulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.10.12 21:37

Ahooooj holky, koukám, že to tady nějak umrtvuje :think:
Jak se pořád máte? Co je u vás nového?
Hrubesko já je nakonec nekoupila, teď jsem pořídila v kauflandu super plínky za bezkonkurenční cenu a jsem maximálně spokojená. pro sychr jsem vzala 5 krabic páč ta naše Zůza se na nočník snad nikdy nenaučí :cert: :cert:
Taky si říká až když čůrá o kakání ani nemluvím :D :D
My zatím nepracujeme, počkám aspoň do vánoc :mrgreen:
chtěla jsem počkat až budeme mít pořešené vlastní bydlení, ale to je asi zatím v nedohlednu takže bych se druhého taky nemusela dočkat…protože já nechci veliký věkový rozdíl..i když člověk nikdy neví co mu život přinese :P
Zuzka už docela obstojně kecá…strašně ráda říká slovo „koukej“ a „Tady je“ :D :D
Jinak máš pěknýho chlapáka :-), je to neuvěřitelný jak ten čas letí..nedávno to byla ještě batolátka..mazeccc :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.10.12 21:54

Ahoooooooooooooooooooooooooj,

u nas zatim s nočnikem žadna změna. stale jen ukazuje kam se čura a pak si jde pro plinku. povida malinko, nevadi mi to. dcerka mluvi hodně :mrgreen: uklizi si po sobě. ted chodi po schodech nahoru a dolu, hraje si tam v pokojičku. minulytyden nam ucpal ponožkama zachod :mrgreen: je to kuliferda. koukaji mu lumparny z očiček. ale je neskutečně roztomilej a snaživej

@Boudice23 chapu,že už pa s mimčem začnete. myslim, že budou pak od sebe akorat.tak držim palečky at vam vše vyjde dle planu.
:mavam: :mavam:

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí