Poradna duly
Jana Čurdová
@Hmarilla píše:
Ahoj holky. Tak dva roky na krku… To letí co? Já už víc jak půl roku bez chlapa…ale jsme s malou spokojené. Vystačíme si samy.
tehulkam gratuluji a tiše závidím. Já si na další mimi počkám. Minimálně pár let…
Letí to jako blázen ![]()
Co školka, řešíte už někdo, zápis atd?
Já teda ještě ne… Princezna má svou hlavu, tak nějak ještě nefunguje dochazka na nocnik…
počkáme si. Nějak to dopadne.
@Hmarilla to u nás to funguje částečně.
K zápisu nemusí být bez plenek ne, a do tý doby než jí budou 3 se to určo naučí
páč od září by ti jí stejně asi nikde nevzali, takže a ž v průběhu pololetí.
No a vídá malá tátu, jak to máte s péčí?
Jj. Vídá. Dvakrát týdně na pár hodin a ob víkend. Sice jsem zprvu byla proti, ale teď si docela odpočinu když ji mám na víkend pryč… ![]()
@Hmarilla jste statečny holky
hlavně, že se tatinek zajima a ty si odpočineš je to potřeba. ja si neodpočinu nikdy, nemam hlidani manžel pořád pryč a trochu mě hrabe ![]()
školku neřeším, až mu budou 3 tak ho tam šoupnu. k zapisu nepujdem a pak se nenapadně zeptam, jestli ho nevemou, dokud tam je kačenka. myslim, že vemou ![]()
@Boudice
My nakonec k zápisu nejdeme. Chtěla jsem aby od září chodil jednou týdně na dopoledne a od toho března normálně. Ale mluvila jsem s paní ředitelkou, mimochodem opravdu super ženská. A teď od září musí vzít hodně předškoláků, kteří se nedostali letos (resp loni v září) a tak se nestane zase i dost tech dítek kterým v září budou 3 roky a víc… Tak jsme se dohodli, že holt přijdeme až za rok. A to zase máme jistotu, že nás vezmou, protože půjde víc jak půlka dětí ze školky do školy.
Jinak na televizi Dany kouká. Dopoledne na školku a pak večerníček a Mája
. Přes den jen občas, když je potřeba aby si maminka odpočinula a má zlobící den, tak to zase miluje Mickeyho klubík. Ale to není pravidlem. Jinak před spaním čteme už pár měsíců pravidelně knížky. Na to si zvykl pěkně.
A co se týče nočníku, tak chodí i nechodí. Jak kdy. Popravdě, abych ho nechala úplně bez plen (smozřejmě krom noci) tak na to čekám až se oteplí. Na ven mu prostě plínku stále dávám i když jí nechce a je to boj a venku říká, že chce svléknout a čurat, tak má smůlu a řeknu a%t se vyčurá do pleny. Nechci aby ho to nějak „ofouklo“ ![]()
@lluuccii nic si z toho nedělej, já se dneska dozvěděla, že nás taky nevezmou ani nemáme chodit k zápisu ![]()
Čauky holky jste vůbec živé??nikdo nepřispívá, diskuze mrtvá
![]()
Ahojky Boudí a ostatní holky!
Já jsem už nějaká otrávená z té nekončící zimi… Navíc samozřejmě čím větší bříško, tím vše náročnější.
Ale teď se moc těším na oslavu Danyho druhých narozenin. Letos si to učitě užije daleko víc než loni.
No a krom toho že se mu stále prořezávají ty trojky (a zatím stále koukají jen milimetrové špičičky) tak už dva týdny pořád teploty až horečky, pláč… Doufám, že to druhé dítko s těmi zuby tolik trpět nebude, je to chudáček ten náš kluk.
No a co u vás ostatích? Něco nového?
Ahojte, já mám doma taky březňátko, můžu se přidat?
Taky se nám teď prořezávají špičáky, naštěstí bez teplot. S těmi jsme si užili dost u jiných zoubků. Trvalo i 3 týdny než se vůbec ukázala špička, máme zmáknuté snad všechny mastičky na zoubky. Teď máme Gengigel, přím od zubařky a zatím asi nejlepší, co jsme vyzkoušeli.
@Delko
vítej
@lluuccii matysek ma už všechny zoubky venku, ale taky trpěl. naštěstí mu rostlo několik najednou tak to měl brzy venku. u holky jsem nevěděla o jedinem zubu. jinak my jsme už měsice doma, oba marodi. mates jednu laryngitidu za druhou, do toho prudušky. dneska jsme byly na rtg, jestli nemaj zapal plic. už se těším na teplo
no a co vyvaděl na tom rtg to jsme se se sestrou nasmaly ![]()
jinak jak jsou doma tak zlobi, je to naročny. už se těším až budeme moc ven. kačenka teda zlobi vic.
taky se těšim na narozky
![]()
Muci i já se strašně těším ven a jestli vyjde předpověď a o víkendu vyleze sluníčko a třeba i půjde do háje ten sníh konečně, tak budu neskutečně šťastná!!!
@lluuccii taky jsem říkala, že nemaj už teplotu tak, když bude svitit sluničko, šoupnu matyska do kočárku a pujdem ven.nebo mě už hrabne ![]()
@mucinka2
To se ti nedivím.
Sluníčko nás alespoň pořádně nabije energií!
To jsi mi připoměla… my neměli venku kočár asi 3 měsíce
… A už ho asi ani vyndavat raději nebudu, když si bez něj tak zvyknul. Maximálně když pojedeme někam na výlet tak golfky co mám do auta
.
@lluuccii to zase matysek se rad vozi
nejlepe auto, to zbožnuje a když zjisti, že autem se opravdu nejede tak veme za vděk i kočárkem. hlavně ještě aspon do léta, budeme chodit do školky a to pospicham. s matesem pěšky, to by jsme museli vylézt z baraku tak v 5
on je takovej lenivější
a v zimě jsem se těšila na sanky.ty přímo nesnaši tak jsem tahla kočar a holku na bobech
,ale zase dobra posilovna ![]()