Poradna duly
Jana Čurdová
@Boudice23 mala je krasna
a dortičky nam, nam. pěkna prace
ja malymu budu dělat auto chucka.snad se mi povede. už se těším a k narozkam dostane velké auto na baterii, vybrali jsme hummra, aby se tam vešli oba. myslím, že bude nadšenej. on miluje auta ![]()
jinak noc u nas hrozna, staršny kašel, ma to snad ještě horší ![]()
holky užijte si mooooc slunička, mi na něj koukame za oknem
![]()
@mucinka2 díky, ale moje práce to není, to bych asi nedala
nejsem moc tvůrčí typ, ještě že je na to v rodině někdo jinej ![]()
ať vás ten bacil brzy opustí
![]()
@Boudice23 dik,ja doufam, že to bude snad dobry. zatim nic, moc
![]()
u nas taky babičky pečou, ale mě to bavi.jen s těma dvouma za zadama to je někdy masakr ![]()
Ahoj holky, vikend za nama:) doufam, ze bude cim dal tepleji, stepisek ma na tvarich a brichu jemnou krupici co na to, nic kyseleho nejed,, ![]()
Ahoj holky, tak jak se máte? Nás trápí to počasí
Už aby bylo fakt to jaro.. Dokonce my, kteří nejsme nemocní jsme marodili, já i Dany týden a teď to má manžel… hrůza.
Jinak oslava Daníkových narozenin byla super, moc jsme si to všichni užili. Přikládám foto dortíku, který Daník měl. Jak jsem už psala, miluje Mickeyho klubík, tak měl celé narozeniny ala Mickey a vlastně i 90% dárečků, které dostal byli s Mickeym.
Lluuccii-nádherny dort-super, ze se vám to vydařilo ![]()
nas taky trápi to hnusne počasí chodime do ikei, nebo do kavarny aby si Štepanek pohral s detmi pokazde se domluvime s kamoskama a jedem pokud se dá
v patek bylo strasne hnusne tak jsem zustali doma, uz aby bylo teplooooo
jak zabivit dítě? zkuste popsat-my malujem, ctem hrajem si s kostkama atd..co delate mi neco specialniho?
![]()
@lluuccii jeeee tak si to maly užil, krasny dortik.at jste brzy zdraví
matysek ma zanět ouška, my marodime celou zimu.
![]()
@lucikga dneska ležím a děti si hraji samy.
,to jsem ti moc nepomohla, vid???my si pořád hrajem na doktorku
asi, jak neustale marodi ![]()
a naše foto z narozenin zd dortu mě radost, dokonce pozna, že to je chuck
.taky jsem ho dělala 7 hodin ![]()
Jjeeee krásny i dortík i auto ![]()
(kde jste to kupovali to velke auto?)
@lucikga děkuju ![]()
to velké jsme nakonec koupili přez aukro. vyšlo tam nejlevněji a po telefonaty s prodejcem jsem do toho šla. ![]()
Ahoj holky… dneska čarodějnice a já vplouvám do 8.měsíce… Už to mám za „pár“
Jinak se všichni máme fajn, jsme rádi za příjemné počasí a to i když občas zaprší.. hlavně že už není pod nulou
A trávíme celé dny venku. Daník se stále na sourozence moc těší, tak stále doufám, že mu to vydrží
.
Jak se máte vy? Vše OK?
Je to je super, že se Denik těší na mimi
držím palce at vše dopadne ok ![]()
my taky chodíme ven dopo i odpo ale dnes jsem nebyli na čarodkach Štěpík je nachlazenej ![]()
Ahooooooooooooooooooj,
je tak to je hezky, že se malej těší
![]()
u nas stale prší tak moc venku nemužeme byt. malej je miloučkej, momentalně jsme přešli z nachlazeni v alergii.ale tím, že je atopak, astmatik tak to bylo jasný, že to přijde
.snad bude jednou líp.
krasny víken a zdravé dětičky
![]()
@lluuccii Prave nedavno jsem si rikala, ze tedka uz by to Natalka krasne chapala, kdybych ji rikala, ze budeme mit miminko, coz v jejich 17. mesicich nee a vubec celkove je to takovy lepsi, ze se ji da mnohem vic veci vysvetlit jako ze tedka Nikolka spinka, tak nesmime moc kricet nebo kdyz ji kojim, aby nad nama neskakala atd., takze fakt myslim, ze kolem tech 2 let je rozdil idealni
Navic by jeste nemusel tolik zarlit, kazdopadne to chce darecek od miminka (Natalka taky dostala, ale tenkrat ji to bylo jeste sumak od koho to je
). No jsem na Vas moc zvedava, tak doufam, ze nas pak budes informovat ![]()
Jinak tady ani neprsi, obcas trochu poprchava, ale to ven chodime - Natalka kdyz ma gumacky a muze skakat v louzich, tak je stejnak nejstastnejsi ![]()
@mucinka2 jejej, tak to me mrzi… Sama mam alergii, uz asi 3 tydny totalne ucpany nos a to hepcikani je fakt na zabiti, no ale jasny, ze u takhle malyho ditete je to jeste horsi. Tak at je brzy lip ![]()
Holky a spinkaji Vam jeste pres den? Me Natalka tedka rano vstava vetsinou az po 8 (no skoda, ze ta mladsi kol 6
) a pak chodi spinkat az po 2, kolikrat si rikam, jestli by to nedala uz i do vecera, ale ja o ten denni spanek taaaaaak moc nechci prijit ![]()