Poradna duly
Jana Čurdová
Ahooooooooj holky,
taky vas po dlouhé době zdravím.
k tomu dudliku, taky ho na spani mame.jak je pořád nemocny tak nějak nemam silu mu ho vzit. s tou mluvou teda začiname, ale je strašně roztomilej, mazliček veeelikej. s kačenkou vymyšlí samé lumparny a je to ničitel, al evětšinou nechtěně. ma smulu. jinak neustale marodime střida se nam laryngitida, ted z ni přešel v zanět prudušek a to mame jet v neděli na hory.
jsou doma spolu už 3 tydny a ja jsem na odstřel. zitra mi je přijde mamča pohlidat, abych mohla ke kadeřnici. se taaak těšim.
těhotnym přeju taky, aby mimčo bylo hlavně zdravé ![]()
holky a za chvilku nam začnou druhy narozky.to taaak strašně letí ![]()
Holky, ja Vam ty tehu taaak zavidim
Natalka taky hezky povida, i kdyz ne ve vetach, ale je takova samostatnejsi a hlavne uz na me neni tolik fixovana, coz me sice nekdy zamrzi, ale samozrejme je to dobre. Jen by me zajimalo, jestli na to ma vliv Nikolka nebo jestli by to prislo samo
Dudlika mame na spani a taky ho nechame. Uz nekolikrat jsem slysela, ze dite prestalo spinkat po obede, kdyz mu rodice sebrali dudlika a Natalka se na nej vzdycky do ty postylky tesi, takze to radsi riskovat nebudu ![]()
@mucinka2 my jsme take porad nemocny. Na vanoce angina a ted ma zase 39 horecky. Ja ho fakt poslu na tyden do Chanova. To neni normalni. ![]()
@Hrubeska achjooo,ja už jsem taky zoufala, hlavně ty zachvaty.ve čtvrtek nedychal.ja ho teda rozdychala se divím, že jsme to ustala.tak hrozny to ještě nikdy neměl. pořád jsme si řikala zavolam rychlou, ale co bude s kačenkou, ktera spinka a muž je v praze.hrozny.po hodině zabral trošu čipek a byli jsme asi pul hodky venku a pak u okna. tohle nesnašim. pořád něco bere na imunitu, inhaluje. a stejně to přijde z ničeho nic
.ja mu neni dobře tak jen knuči a kačka zase pořád lita a ječi. opravdu taky chanov
snad bude líp
Ahoj holky, všechny vás zdravím a těhotným přeju zdravé miminka ![]()
Dudlík jsme zrušili před 14 dny a v pohodě, ale má na tom zásluhu hlavně tatínek
Jinak jsou teď kluci nemocní už druhý týden, tak na palici jsem
Matýsek moc mluvut nechce..mele pořád, ale nic moc nového..pořád máma, tata, babi, ne, není, tam, ham a umí všechny zvířatka, ale to je vše
Jinak je to teda pěkný nervák po mě a k tomu je na mě doslova závislý, ale masakrálně!!!
Ale zase když se tulí, tak je to nejlepší
Miluje dinosaury, pořád musíme koukat do dinosauří knížky, pouštět dinosauří pohádky nebo dokumenty, no sranda..přes den je bez pleny, někdy bez nehody, ale většinou i třeba 2-3.převlíkáme. Teda myslím čůrání, protože kakání, to je každý den ve slipech, odejde do pokojíčku, ať ho nikdo nevidí a tlačí
,pak příjde, donese si hračky na koupání a pak brečí, že mu jen osprchujeme zadek ![]()
no, nenudíme se…a brzy 2 roky, letí to hrozně!!! Mějte se hezky
Jojo druhé narozeniny se opravdu blíží. Já DANYMU už objednala dortík. Miluje Mickeyho klubík, tak dostane dortík ala Mickeyho klubík. Docela se těším jak to bude probíhat.
Jinak přeji brzké uzdravení všem chudáčkům. My jsme za ty dva roky marodili jednou týden. Někdy loni.. Klep klep klep klep…Snad to tak zůstane. Má tuhý kořínek po mamince ![]()
@peprle na mě je maty taky zavislej, strašně. jo a taky jsme bez plínek, jen kakani mu děla problém. ale to snad taky zvladnem.jen ted nevim, jak to bude na horach. prostě plínu ani nechce, ale venku ho nemužu svlékat, když se ted z toho dostane, aby zase nemarodil.no vemem plinky a uvidime. a mluvime asi stejně, nejvic miluje kde jeeee, tady jeeee pořád ho hledame ![]()
@lluuccii to je dobře, že jste zdravoučky. to je fakt na mašly. tuk tuk at nemarodite
Taky vsem preju, at jsou brzo zdravy
Verim, ze to musi byt hrozne videt, jak ti chudacci trpi
My jsme nastesti jeste nemocny nebyly, tak to musim zatukat… Holky a jeste me zajima, jestli a pokud jo, tak jak casto koukaji Vase breznatka na televizi? Natalka zacla koukat, co mame Nikolku a v podstate skoro kazdy den po odpo spani ![]()
@tescada matysek nekouka.on je technicky typ a neustale televizi zapina a vypina
.kačenka si pusti někdy pohadku, on se jde podivata hend jde někam jinam a nebo ji to pravě vypne. večir, když slyší znělku kouzelné školky tak křiči kolkaaaa.jde si sednout, minutku koukne a jde to vypnout
.no kačenka taky u telky nevysedava, ale nema ho moc rada, když ji to vypína ![]()
pokud ti mala kouka chvilku na pohadku tak v tom nevidim problém.
ba naopak. přeci u toho nesedi cely den. je to pro ni něco jinyho a ty maš chvilku pro sebe
Holky díky
…uvidíme jak to půjde, přeci jen srůsty po císaři tam budou to cítím, tak snad se brzy zadaří, když ne nebudu to lámat přes koleno přeci, ještě je hafo času ![]()
Dudana jsem jí sebrala asi ve 14M přes den na spaní a asi o měsíc později i na noc, takže od toho máme klid.
Asi před týdnem jsem nakoupila mega zasobu plen a od tý doby (zákon schválnosti), si začla říkat na záchod, né teda pokaždé, ale tak 2×3× za den si řekne, dneska i na kadění, ale na nočník ne, musí na záchod, dávám jí tam tu redukci. nejhorší je, že se mi vzbudí třeba v 5 ráno, že se jí chce čurat a pak už nemůže zabrat jak se rozkouká
![]()
@tescada jo jo Zuzanka školku miluje
a taky včelku mááááááááááááááááááááju
@Hrubeska tak to je teda pěkný ![]()
Já musím zaťukat, že Zuzka byla na začátku zimy nemocná a teď už tak 2 měsíce nic. A to měla aspoň 1×měsíčně aspoň rymu a teď vůbec nic
asi klid před bouří ![]()
Ahoj holky. Tak dva roky na krku… To letí co? Já už víc jak půl roku bez chlapa…
ale jsme s malou spokojené. Vystačíme si samy.
tehulkam gratuluji a tiše závidím. Já si na další mimi počkám. Minimálně pár let… ![]()