Poradna duly
Jana Čurdová
@Boudice23 to ma právě matysek a hlavně do toho i klasicky prujem
a začalo to, když jsme začli hodně pečivo atd. ![]()
@mucinka2 píše:
@Boudice23 to ma právě matysek a hlavně do toho i klasicky prujema začalo to, když jsme začli hodně pečivo atd.
no tak to jsem zvědavá jak dopadnete, dej mi vědět..já se doktorky optám za měsíc až půjdeme na 18měs prohlídku ![]()
a zkoušela si lepek vysadit??četla sem že v testování se nevysazuje aby byly výsledky objektivní. pak následuje biopsie střeva je to pravda?
@Boudice23 nene lepek jsem nevysadila, aby to vyšetřeni bylo, jak píšeš objektivni.
ja totiž s tim mam taky problém, na imuno mi pořád vychazi nějaka hodnota vysoka, jenže ja se bojim toho vyšetřeni. a pod narkozou mi ho nechtěj udělat, doktor se mi smal.
tak uvidime, doufam, že krev bude dobra a nebude muset podstupovat další vyšetřeni.
pak ti dam samo vědět, jak jsme dopadli. pořád si říkam, že to nic nebude, ale divny mi to přijde ![]()
@mucinka2 píše:
@Boudice23 nene lepek jsem nevysadila, aby to vyšetřeni bylo, jak píšeš objektivni.
ja totiž s tim mam taky problém, na imuno mi pořád vychazi nějaka hodnota vysoka, jenže ja se bojim toho vyšetřeni. a pod narkozou mi ho nechtěj udělat, doktor se mi smal.
tak uvidime, doufam, že krev bude dobra a nebude muset podstupovat další vyšetřeni.
pak ti dam samo vědět, jak jsme dopadli. pořád si říkam, že to nic nebude, ale divny mi to přijde
No tak to Zuza je na tom s tím kaděním úplně stejně, nejhorší je, že i já mám od porodu problémy …byla jsem i na kolonoskopiii, samo jsem si nechala dát analgosedaci, tam nic nenašli no a bojím se, že mě doktor pošle i na vyšetření vrchem, protže se nic nezměnilo
..mám z toho hrůzu…
..prej to není z krve průkazný a mělo by se jít vždy na odebrání klků z tenkého střeva aby se to stopro potvrdilo bo vyloučilo. takže ty normálně lepek příjmáš i když ti ta krev vyšla blbě? pokud se to totiž zanedbá a je to opravdu celiakie tak jsou z toho problémy i do budoucna
tak sem to teda vyčetla.
Budu držet pěsti ať to dopadne dobře
![]()
@Boudice23 no, moje malá od poslední operace střívek v deseti měsících normálně bobkuje.
@Boudice23 ja už jsem dietu držela a nějak se mi to nezlepšilo.dr.mi řekl at přestanu a a ž seberu odvahu at přijedu. no tak to teda nevim, ale musim.je tu možnost, že nemam celiakii, ale nějaky zanět, ktery se mi tam projevuje.no uvidime.
na střeva taky jezdim pravidelně, mam je po ozařovani spaleny tak mě hlidaj.
snad se to těm našim mrnouskum zlepší. achjoooo ![]()
@Boudice23 ahoooooj holky, tak hlasim vysledky. malej ma trochu zvyšenou hladinu lepku u jednoho testu.ja to mam zvyšeny daleko vic. mužeto byt a nemusi tak je na tom jako ja.pry až v zaří pujdem na alergo, at tam pani doktorka rozhodne, co dal. jestli to je ještě dobry nebo na sondu. malej jinak vyrostl, je miloučkej, ale taky pěkně vzteklej. stale nespinkame a rozhodl s e, že nočnik už nepotřebuje, že plinky jsou lepší. když lita po zahradě tak mi teda vždy nahlasi, když něco děla, ja pak litam a zbíram ten je prujmik.
čura ve stoje, snaží se ho i držet a vždycky si načura do ruky, je roztomilej. miluje bazen.
a co vy, jak zvladate teplo a co mrnousci???
@mucinka2 Tak to budu držet pěsti ať je prďolka v pořádku! ![]()
My celé dny trávíme venku, takže večer padá na ústa a my taky
Na nočník s ním ani moc zatím netrénuju se musím přiznat
Docela se rozpovídal. Za to má pořád nějaký modřiny na čele, teď si udělal modřinu a spáleninu o koberec a to se nás už všichni sousedi ptali, co s ním děláme
Ale my stojíme vždycky všichni u něho a je to stejně prd platný. Je to prostě sranda ![]()
@Mateny my jsme taky pořád venku, jak jsem rada za zahradu a o těch modřinach mi povidej. měl velkou na zadečku a dr.tak divně koukal
njn, jak lita nahaty tak si do něčeho sednul ani neplakal tak nevim. a sranda to jeeeeeeeeeee
![]()
a děkuju ![]()
Ahoj holky já vám tak závidím, že jste celý dny venku…my máme celá rodinka angínu a bereme antibiotika, musím říct, že je to docela masakr..už nevím jak Zuzku zabavit
![]()
Mucinkojá to vše řeknu doktorce teď koncem srpna až půjdeme na 18měs. prohlídku..mám z toho docela hrůzu ![]()
si to vůbec nedovedu představit začít žít bez lepku ![]()
@Boudice23 píše:
Ahoj holky já vám tak závidím, že jste celý dny venku…my máme celá rodinka angínu a bereme antibiotika, musím říct, že je to docela masakr..už nevím jak Zuzku zabavit![]()
Mucinkojá to vše řeknu doktorce teď koncem srpna až půjdeme na 18měs. prohlídku..mám z toho docela hrůzu
si to vůbec nedovedu představit začít žít bez lepku
jeee to mi je lito, brzy se uzdravte
![]()
ještě se neboj, třeba to nemate lepek ani matysek zatim nema jistotu.je to tak pul na pul. kamaradka ma stejně staryho chlapečka a taky to maji.dr.se tim zase až tak netrapil, pry je to normalni.no nevim ![]()
Hoja holky,
jakpak je??
u nás je to masakrrrrrrrrrr…rostou jí špičáky a je už pomalu týden mrzutá a strašně vzteklá, do toho mi začla odmítat jídlo…hlavně obědy ![]()
Holky slyšely jste o tomhle
http://www.mamanamaterske.cz/…j-neprijdete
Už ste byly na úřadě???
Na 18měsíční prohlídce vše ok, váha 11650g a výška 80cm ![]()
Mucinko na tu stolici mi řekla, že to nemám řešit, že pokud to není silný průjem, tak že to bude určo jen tím, že jí hodně zeleninky ![]()
Jj nam to už přišlo, zrovna dneska jsem to nesla na uřad. mam to doma asi 2 měsice, ale v těch vedrech s emi nechtělo
![]()
se zoubkama je trapeni, at je brzy líp ![]()
s tim prijmem to amme taky nějak vyřešeny, zatim jsem ještě nedala vysledky na alergo, tam jdeme v zaří, ale posledni dobou se už objevi i tuhy bobek tak si myslim, že to bude v pořádku.
jinač malej, teda pěkně nam přez leto vyrostl je sladkej, začina žvatlat,lita.je šikulka.
jinač nočnik, to je kapitola, přestal na něj chodit. přinese si ho, že eeee pak uteče a směje se, že neeee.
![]()
a jak vy valčite???
Ahojky, jsem dlooouho nepsala ![]()
Matýsek už lítá, jako ďábel. nočník nehrozí, taky se prořezává první špičák…jinak, holky, mazec, je teď na mě šíleně závislý, masakr
když vařím, tak se mi sápe po nohách a řve, až se kolikrát dusí, pořád mě pronásleduje, jen zajdu za roh a nevidí mě, je zle
šílím
ale jinak je dost mazlivý, v noci spí někdy i celou noc
,ale vstáváme 6.30-6.
mluvení nic moc, umí zvířátka napodobit a takové ty základní, ale co potřebuje, mi vždy dá nějak najevo, tak se i celkem dorozumíme ![]()
No a taky se mu dost zhoršila pupeční kýla od poslední návštěvy chirurgie…občas, ale to fakt vyjímečně, jak moc řve, tak pak jde vidět, že ho ten pupík bolí a ukazuje ne něho…dr. ale říkal, že se to řeší až v předškolním věku operativně, tak nevím..