Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
14.5.12 20:59

Se holky mate :) Koukam, ze asi jenom moje zubarka nechce vzit Natalku. Nejdriv, ze jo, ale kdyz pak zjistila, ze je ji jenom rok (tou dobou byl), tak mi doporucila nejakou detskou zubarku, jenze ta uz nebere, takze jak tak na to koukam, tak budeme muset jit k soukromy… Holky diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.12 13:23

@tescada ahoooj no to je dobry.nas taky vzal zubař bez problému.chodime tam všechny i s kačenkou.je to jen o jejich naladě,mi přijde. :think: zkuste jinyho :hug:
nam ted začalo vztekaci obdobi.a vyhazuje na co přijde,hlavně ze dveří :roll: je to malej pacholeček,ale na mě si nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.12 13:30

a co nového???co vaši mrnousci,nějaké pokroky?????

my asi ani chodit nebudeme,dneska si u mě stoupl uprostřed mistnosti ,nechal se svléknout.ja nic neřikala.no a najednou si to uvědomil a řev.to je takovej posera :mrgreen: :mrgreen: ono to je teda strašně vtipny.leti kolem stolu,uděla krok mimo a v tom si to uvědomi a řev.doma to je v pohodě,ale venku je otravenej,chce tapat pak zase nechce,na autičko apak ho to nebavi.na pisek nemužeme ,ten mu moooc chutna :mrgreen: mimo jiné i badikovi granule,ted ma novy a ty matyskovi obzvlašt chutnaji :mrgreen: a niva hlína v kytkach tak ta nema konkurenci.ale pořádny oběd to ne,pořad ty jeho skleničky, :zed: :zed: :zed: ,ale jinak už si řekne v kramě o rohlik,sežvejkne jabličko,okurku,piškot.lepší se to.
těšim se,co napíšete :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
17.5.12 13:47

Holky a jak to máte s dudlíkama??Oddudlíkovali jsme cca 3 měsíce zpět na den a tak 1,5 měsíce zpět už ho nemá ani na noc(sfoukli jsme to najednou, při učení spaní v postýlce)..zalekla sem se křivých zoubků, co jí vylezli dole..no a nahoře mám mezi předníma mezeru jako Madonna :mrgreen: :P , ale to asi tím dudáním není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.12 14:30

tak mi dudlinka na noc mame,přez den už dlouho neee.ale na tu noc to bude asi horši.on i sam ho hleda v postylce a šoupne si ho tam tak labužnicky :mrgreen: ještě mu ho chvilku necham a poleti do koše.bude chvilku brečet,což stejně děla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
17.5.12 15:00

Tak my taky dudlika mame teda jenom na spani a kdyz je unavena, tak se ho taky dozaduje. Nastesti s nim jenom vecer usina, pak ji vypadne z pusinky a kdyz jdeme s manzelem spat, tak ji ho vezmeme a do rana si na nej nevzpomene, tak snad to na kriveni zoubku nebude :think: Ale teda Boudice23 jste fakt dobry, ze jste to zvladly, klobouk dolu :palec: Prave premyslim, jestli nebude lepsi ji ho vzit nez se ji narodi sestricka, ale nejak nemam tu silu. Asi ji moc rozmazluju a jsem srab. Holky ani nausnice jsem ji nedala, aby ji to nahodou chudinku moji nebolelo :roll: Jo a mezeru mezi prednima zubama ma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
17.5.12 15:07

@mucinka2 Kamaradka mela se svym chlapeckem to samy. Jen si uvedomil, ze udelal krok, tak zacal rvat a praskl s sebou o zem, ale protoze pri jeho prvnich pokusech chodit sebou nejak hodne svihnul a prastil se o hlavicku, tak se pry bal :think:

Jinak u nas nic novyho nejak neni, akorat uz zacla davat slova dohromady nebo teda zatim jenom dve, ale jsme nadseny, kdyz se snazi povidat :mrgreen: Vzdycky odpoledne, kdyz koukame z okna a vidi nejakyho pana, tak na nej ukaze a rekne tata a ja ji na to, ze to neni tata, ze ten je jeste v praci a ona se na me tak smutne podiva a rekne tata neni, no je fakt sladka :srdce: Jinak krome mama rika uz jen pocatecni pismena jako ma (mala), pe (pes), pa (pupik), ba (bota) jo a svetlo a okno je ta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.5.12 19:05

U nás už se taky začalo chodit. Nejdřív za obě ruce, teď nejčastěji jen za ručičku a jinak si mezi nábytkem přeběhne sám. Ne nijak daleko, ale dělá pokroky každý den. Dudlíka nikdy neměl, takže nemusím odnaučovat. Zato večer neusne jinak než u prsu. Zkoušela jsem ho učit usínat samostatně v postýlce a to ani náhodou. Usne v posteli a pak ho přendám. Jak začal víc chodit, je unavený a spí docela dobře. Ze slov umí táta, to je táta, máma, bába, teta, ovečka je bebe, kravička je bu, ryba je ba, pták je táá. Překvapilo mě, že si například pamatuje kde bydlí babička. Když jsem jela kolem paneláku kde bydlí, ukáže na vchod a řekne bába. Taky si pamatuje kde jsou ovečky. V jídle je to někdy slabý. Dneska to byl boj do něj něco dostat, jindy jí pěkně. Okurku, rajče, piškot apod. problém nedělá. Je to hrozný mamánek. Někdy má chvíle, že mě nesmí spustit z očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.12 19:31

@kolja jeee tak to je taky šikulka

@tescada to je taky zlatíčko šikovna,ja taky na ten dudlik nema silu,ale už jsme ho hodně omezili.večer ho taky vyplivne,pak řve poduda,usne a vyplivne

matysek říka mama,tata,ham,baba,ččččččččččč to je čau,čiči klasika to je pejsek,kočička,mašinka,no a možna i jiny zviřatko :mrgreen: koza meeee,kaka to je kačenka jo a tete teta.
kačenka už taky davala v roce vic slov dohromady,ona krasně mluvila.za to ted nas čeka logopedie,račkuje po mě :roll: už v tom roce račkovala,chrčela,prostě to odposlouchala.njn neda se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
17.5.12 21:36

AHOJ,Jsem tady tak dlouho nepsala…máte šikovné ty dětičky :potlesk:
Tak u nás nového-asi 3 týdny už nekojím,měla jsem prsa tak dokousané,až mi to hnisalo a už to přes bolest fakt nešlo :( .Mlíko ale pít nechce,takže jogurty atd..s jídlem to je jak kdy,někdy je to nenažránek a celý den to je slyšet samé ham,nam :lol: a někdy nic moc nechce.jinak těsně po roce se nám konečně teda rozlezl po čtyřech,měsíc na to si začal konečně správně sedat.Kolem nábytku chodí,za chodítkem taky,ale do samostatné chůze je ještě hooooodně daleko :| ,no co se dá dělat :)
Dudlíkuje pořád na spinkání,noci pořád šílené,se divím,že ještě žiju :lol:
Mluvení-tata,ssss jsou ptáčci a světlo,hau či haf pejsek,ale i kterékoliv jiné zvířátko,ovečka béé,a jak vidí talíř tak ňam :lol: mama,mami volá jen když je zle,což je skoro furt,mamánek jeden..Na nočník nachce vůbec,tak to teď nechávám být,zkusíme později.Mareček byl zatím ve všem dost napřed,každý jiný :lol:
A mezeru mezi zoubkama má taky a zubů je teď 7,8 a 9 jsou na cestě.

Mějte se hezky.paaaaaaaaaa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
17.5.12 21:43

holky,já jsem praštěná.Fakt.JÁ BYCH JEŠTĚ CHTĚLA JEDNO MIMINKO!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Manžel ne,kurňa :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
17.5.12 21:48

@peprle praštěna nejsi.ja bych taky chtěla,kdyby chlap nejezdil pryč za praci.a amlej udělal hoodně pokrok,šikulkaaaa.
matysek už krasně chodil na nočnik a ted tyden zasek,zasadně si s nim jen hraje,řekne eeeeeeeeeeeeee tak ho tam dam,řev a plina mokra.ale tak budem zkoušet a uvidime časem,zatim ho netlačim.nechavam to na něm a myslim,že je jinak šikovnej.měl už i suchou plinku za celej den.uvidime.
a jinak ještě říka tytyty to tu ted slyšim nejvic a vim,že je zle :mrgreen: .sedi u kytky tytyty a hlinu v puse,haže ovladačem ,kouka na mě a tytyty.je to srandovni :mrgreen: ,ale asi si s klukama užijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.5.12 21:59

Ahojte maminky :mavam:
Ta na rychlo sem pročetla, tak musím též něco přispět :)
Zubařka taky vzala malého bez problému, jenom se zkusila kouknout, ale nenutila ho.
Oddudlíkoval se sám asi před dvěma měsíci, když mu rostli zuby. JInak máme venku už jednu stoličku a oba vrchní špičáky, to byla teda lahůdka, všechny naráz.Dohromady to dělá 11 a lezou další.
Skleničky mi už odmítá, ale těší mě, že mu chutná moje :) A holky vrchní jedničky má taky jak Madonna, ale já sem měla to samé, akorát u mě to pak řešili operativně(u druhých)měla sem širokou tu uzdičku :roll:
S mluvním to jde hůř, pořád to samé, mama tata dada NENE(TO POSLOUCHÁM FURT) a jinak ty jeho žblepty, ktérým nejde ani trochu rozumět, ani to, co to jsou za písmena :lol:
Nočník nehrozí! ŘVE! :lol: Neřeším :roll: Myslím, že času dost :jazyk:
Taky už bych chtěla další, ale musíme myslet trochu rozumně :roll:
Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
18.5.12 12:24

@Dadulina šikulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.mame všechny šikovny dětičky :dance: :dance: :dance:
dneska měl matysek k obidku hlinu,nam nam byla :roll: :roll: :mrgreen: ono ho to taky přejde
hezky víkend :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
24.5.12 14:11

ahooooooooooooooojky holky,

jak pak se mate a jake pokroky dělaji vaši maličky????

u nas vše při starym.matysek ještě nechodi,jeho zabava je venku vozit kočarek a to si pěkně vyšlapuje,ale nesmi se pustit :mrgreen: jinak pořád někde kramuje,dneska vytiral :roll: strašna sranda a potopa všude :mrgreen: začina pěkně žvatlat,ale tsale v kurzu je u nas tytyty.
a co vy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital