Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
14.4.12 19:30

holky vy jste hodny. :hug: :hug: :hug:

matysek chodi spinkat v pul 7 ,většinou hned usne.ale jako pravě ted se vzbudil,naštěsti tam šel tatinek.

po obidku chodi spinkat tak maximalně hodinka,většinou tak cca 40 min.,někdy překvapi 2 hodiny,ale to fakt malo.
někdy bych si šla lehnout hned,ale nemužu kvuli kačce.přeci jen je to divočak a měla bych špatny pocit.ja věřim,že se to zlepši,.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 18:25

ahojda, tak jakpak se máte holky?
Hlásím, že Zuza už spí sama v postýlce a to celou noc…a dneska vydržela až do 7,a le to bude spíš tím jak je unavená, tlačí se asi 4 zoubky najednou a do toho má šílenou rýmu a virózu…ož od čtvrtka..je to hotovej očistec s ní :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
29.4.12 20:02

@Boudice23 Tak to gratuluju a preju, at Vam to spinkani vydrzi i nadale a hlavne, at jste brzo zdravy :kytka:

Muzete mi holky, jen tak pro zajimavost, napsat Vas rezim, co se tyce spani a jidla? Me nedavno zacla spat 1× denne :( , tak to mame takvy blby s obedem. Jinak je to u nas takhle:
vstava kolem 6:30 a pak u nas lezi v posteli nez dojdu kolem ty sedmy ja nebo manzel pro mliko - jojo zlaty kojeni :)
mezi 8-9 hod. snidane - pecivo nekdy samotny (to ma nejradsi) nebo s gerve/sunkou + zelenina
pak jdeme na nejaky krouzek (po-st)/hriste/prochajda
cca 11:30 hod. svacina - ovoce/ovocna presnidavka
12:00 - 14:30 spanek
pak obed - sklenickujeme
pak nakup/posta/nejaky zarizovani event. prochazka
16:30-17:00 svacina - jogurt s ovocem
pred sedmou vecere - to, co my/dojida obed/kase
po sedmy koupani
19:30 UM a jde spat

Jeste by me zajimalo, jakou davate treba cerstvou zeleninu? My jime jen prostredek okurky a rajce, jinak nic nerozkouse a pak se zakuckava :nevim:

Moc diky vsem, kterym se to bude chtit vypisovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 20:38
@tescada píše:
@Boudice23 Tak to gratuluju a preju, at Vam to spinkani vydrzi i nadale a hlavne, at jste brzo zdravy :kytka:

Muzete mi holky, jen tak pro zajimavost, napsat Vas rezim, co se tyce spani a jidla? Me nedavno zacla spat 1× denne :( , tak to mame takvy blby s obedem. Jinak je to u nas takhle:
vstava kolem 6:30 a pak u nas lezi v posteli nez dojdu kolem ty sedmy ja nebo manzel pro mliko - jojo zlaty kojeni :)
mezi 8-9 hod. snidane - pecivo nekdy samotny (to ma nejradsi) nebo s gerve/sunkou + zelenina
pak jdeme na nejaky krouzek (po-st)/hriste/prochajda
cca 11:30 hod. svacina - ovoce/ovocna presnidavka
12:00 - 14:30 spanek
pak obed - sklenickujeme
pak nakup/posta/nejaky zarizovani event. prochazka
16:30-17:00 svacina - jogurt s ovocem
pred sedmou vecere - to, co my/dojida obed/kase
po sedmy koupani
19:30 UM a jde spat

Jeste by me zajimalo, jakou davate treba cerstvou zeleninu? My jime jen prostredek okurky a rajce, jinak nic nerozkouse a pak se zakuckava :nevim:

Moc diky vsem, kterym se to bude chtit vypisovat ;)

Dííkes :-)
Tak my máme tenhle režim.
Vstává jak kdy, ale většinou kolem 5:3O-7:30(máme teď velikej rozptyl po tom co spí sam v postýlce)
8:00 snídaně-pečivo s máslem nebo žervé
10:00 jogurt
v 11:00 jedem na prochajdu to usne a spinká tak do půl 1 až 1
13:00-13:30 oběd
Kolem 15:30 sváča, to dávam ovocnou přesnídávku nebo banán třeba
Před 18:00 koupeme a pak dostane kaši z láhve :cert:
20:15 dá tak 200ml UM a jde spinkat

Jinak ze zeleniny rajčátko, ředkvička,okurka atd
z ovoce banán, jablko, zkoušela sem i kiwi, miluje mandarinky, pomeranče…no jí prakticky vše!!

Tescado a jak se cítíš??je vše oki??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.4.12 21:21

Ahojky :mavam:
Tak se taky hlásím po nějaké době. Malému roste asi 6 zubů naráz, neli víc. Takže máme peklo. Teploty na denním pořádku, průjmy taky, zase začal blbnout s jídlem, ale už papá moje uvařené :) konečně. Jinak my jsme naopak naučili Daniho spát mimo svou postýlku. Měli jsme s tím problém, když jsme byli někde třeba na celý den, tak prostě nespal, řval, ale neusnul. Teď už je to lepší :) Jsem zvědavá na první noc mimo :roll:
Tescado :kytka:
My to máme zhruba takto:
5-6:00 mlíko do postýlky, pak ještě spí
7-8:00(někdy 8:30)se vzbudí a dostane pečivo, buď namazané kiri(lučina), semtam šunku, máslo a marmeládu(domácí) nebo s kouskem ovoce+mlíko
10:00 Jdeme ven kde obvykle posvačí rohlík, brumíka nebo ovoce a sušenky(doma přesnídávky nebo jogurt
12:30 oběd sem tam skleničku, teď spíš už vařím, většinou to co máme my+mlíko
Polední spánek máme jak kdy, někdy spí před obědem a pak obědvá později a nebo po a spí max do těch 16:00, záleží v kolik usne..
16:00 přesnídávka, pribiňáček, sušenky(piškoty) kousek ovoce
18:30 véča, většinou kaše, ale sem tam mu udělám brambůrky(mačkané, nebo kaše) s přesnídávkou( to mu jede :lol: )
19:00 trocha toho vyblbnutí, koupel, mlíko a do 20:00 chrní.
V noci se vzbudí max 1 na čaj, jinak většinou už spíme celou noc až do toho prvního mlíka
Zeleninu dávám rajče okurka už měl i papriku(ze zahrádky) ředkvičku, předevčírem měl poprvé kedluben :D
Ovoce jabka, hrušky, banány, ananas(párkrát) a jednou měl citrón :lol: to byly xichty :mrgreen:
ALe holky povím vám, z Daniho se klube pěkněj čertík. Je neskutečný, kolik má energie a navíc strašně rád provokoje a pak se mi směje. Doma skoro nic nestíhám, protože ho pořád někde chytám, honím a hledám. Zrovna včera mi v nestřežené chvíli málem vyhodil mobil z balkonu. A jak se vzteká když mu něco nechci dovolit :zed: Z něho za chvíli budu na palici :jazyk:

Příspěvek upraven 29.04.12 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
29.4.12 21:22

Zdravím, já o této diskuzi vůbec nevěděla, mám holčiku Kristýnku 23.3.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 21:29
@Megg píše:
Zdravím, já o této diskuzi vůbec nevěděla, mám holčiku Kristýnku 23.3.2011

Vítej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 21:30

Dádul to mně nedávno málem utopila mobil v misce pod kytkou, máme v obýváku obří fíkus takže tu podmisku má mega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 21:33

Fííííííííííkus miluje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.4.12 21:48

Boudí Ta je kouzelná, my máme zase velikou čínskou růží, takže se taky vyžívá v hlíně a trhání lístečků. A taťka je z té hlíny vždycky uplně na nervy :D
A to si mi připoměla že sem slíbila nějake fotčky taky, Tak tady jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.4.12 21:50

Jo a takhle dováděl se svou o měsíc starší kamarádkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
29.4.12 22:04
@Dadulina píše:
Jo a takhle dováděl se svou o měsíc starší kamarádkou :lol:

no to je ale milovník :mrgreen: :mrgreen: Úžasnej kukuč má…po tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
30.4.12 07:43

Holky, moc diky za Vase rezimy. Je fajn videt, jak je to jinde :) A hlavne mate moc krasny ditka - oba vypadaj, jak pekny rostaci :mrgreen:

Boudice Diky za optani a musim rict, ze zatim se mam moc fajn. Bricho neni jeste tak moc velky, takze to jde, i kdyz behat za Natalkou po parku a tahnout za sebou kocar no nic moc a co teprve v lete :nevim: Jinak cekame zase holcicku, tak i kdyz mi to bylo samozrejme uuuplne jedno a na obou pohlavi jsem si nasla svoje pozitiva, tak je to z praktickeho hlediska asi lepsi (obleceni, 1 detsky pokojik, hrani si spolu…) a hlavne uz se na ni strasne moooc tesime :srdce: Nejak si tedka nedovedu predstavit, ze by to melo byt jinak a to jsme puvodne druy mimco planovali az treba za 4 roky :mrgreen:

Megg Taky vitam mezi breznatky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.4.12 08:25

@tescada je gratuluju k holčičce.hlavně at jste v pořadku.zatim si to uživej,ale to ti nemusim psat.je to zahul což pak s malou natalkou.ja jsem uhoněna i te a to je kačce pomalu5 :cert: :cert:

jinač naš režim

5-6,30 budiček
7-8 snidaně jogurt a letime do školky
9 navrat ze školky ,.někdy rohlik,ale je mus e stale moc nechce
11-obidek,ted momentalně skleničky.vubec nechce jidlo ode mě.to raději neji
a opět letime do školky
12-12,30 navrat ze školky a spanek ten je cca 30 min- 2 hodiny
14-svačinka-banan,pudink,přesnidavka
16-svačinka to same.chleb a pod.,ale stale s tim jidlem bojujeme.ale je to lepši
18-večeře kašička
cca 1-3 hodiny rani UM a pokračuje ve spanku v postylce :dance: :dance: už se taky zase naučil
a v noci asi 5 * vzhuru :zed: :zed:

jinak mame všechny zoubky,zklidnil se,ale ted zase ryma.jako u vas.hruza

zeleninu ji jen okurku po všem se davi.ovoce bana,jablko.pak moc nemuže kvuli atopickymu ekzemu

přejuuu vam krasny čarodejnice :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.4.12 08:27

@Megg vitej :hug:
boudi,dadul jsou užasny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek