Poradna duly
Jana Čurdová
ahooooj,
Zuzanka už ťape docela dobře,dokonce jí to začlo jít i na hodně hrbolatém terénu.
Taky nám rostou zase další zoubky, už jich moc nezbývá, tak je hrozně mrzutá. Příští týden mi jí má hlídat mamka od pátku do neděle tak doufám, že jí to do té doby přejde
žvatlá tu svou Zuzanštinu, strašně ráda si prohlíží knížky se zvířátkama a napodobuje jejich hlasy…už jich zvládá docela dost ![]()
Jinak je hrozně všetečná, u všeho musí být, teď se nám vylíhla kuřátka tak je chodí několikrát za den okukovat
..Dojde si do pokoje pro bundu, snaží se jí oblíct, když jí to nejde tak jde za mnou, řekne PUP (to má být píp), vezme mě za ruku a jdeme na kuřátka
![]()
Ahojky holky, tak Natalka uz nechodi, ale beha a taky uz ji to jde krasne i venku, kde driv mela trochu problemy.
Tedka prodelala prvni nemoc - 6. nemoc a az na prvni den, kdy mela vysoky teploty a visela cely den na me (docela by me zajimalo, jak bych to delala jeste s druhym mimcem) to docela slo. Nejhorsi bylo, ze jsme nemohly ven a to se to pak hrozne vleklo…
Jinak na nocnicek obcas posazuju, ale nejak to moc neresim. Vlastne se tam zatim vycurala jen jednou a byla z toho nejak v soku a furt na to ukazovala a pofnukavala. Zato se min. 2× tydne vycura v koupelne nez ji dame do vany - asi premistim nocnik tam ![]()
Zoubku mame stale 5 a vypada to, ze se klube 6. Koukam, ze v tomhle jsme od Vas docela pozadu. Ale uz jsem konecne nasla zubare, tak mam radost. Doufam, ze bude v pohode.
@Boudice23 A vy uz jste zkouseli takhle dlouhy hlidani? Natalka je hroznej mamanek a moje mamka ji hlida kazdy tyden, ale tak na 2 hodky, kdyz jdu cvicit. To zvlada v pohode, ale pres noc si to nejak nedovedu predstavit. Prave se hrozne desim, jak to bude probihat, az budu v porodnici - na stranu druhou resim tohle a nemam cas premyslet nad porodem
No asi bych ji mela pomalu trenovat.
je holky vy mate šikovny slečny
pamatuju si na naši kači ta byla taky tak šikovna,ale mates
je teda pravda,že chodi pěkně na nočnik,ale necham ho ,když si řekne sam.ted ho asi tyden bojkotovala a ode dneška zase chodi.uvidime.
zvířatka jsou všechna čičí,knížky ho vubec nezajimaji.možna tak,že by ji snědl
to mě mrzí,ale tak začneme dyl.jinak je sladkej,muj buchtanek.dneska poprvé papal sam a docela mu to šlo.ještěže bude hezky tak to budeme trenovat venku
a největší zabava je venku vozit kačky kočárek to je duležitej ![]()
boudi zuzanka je šikovna,když zvladne takhle spinkani.kačenka poprvé u mamči v 18m a super a mates ,to je maman a nikdo ho ani nechce hlidat.však s enedivim,když celou dobu řve ![]()
krasny vikend
![]()
@mucinka2 Ono se rika, ze holcicky jsou rychlejsi teda ne ze by to platilo na 100%, ale co takhle vidim kolem sebe tak spis jo. Ale je teda moooc velky sikula, ze takhle zvlada ten nocnicek
Asi budu muset zacit vic vysazovat, nejak to flakam ![]()
Jinak holky taky Vam preju kraaasny vikend ![]()
Tescado mno mamka už jí hlídala párkrát přes den a spala tam rovnou i v noci..ale to byl jen jeden den a 1 noc..víc dní a nocí v kuse jsme nezkoušeli..kdyžtak si pro ní dojede manža, ale nevím jak ten by to zvládnul
Zuzka je totiž taky pěknej mamánek.
No co někdy se začít musí ![]()
Jinak je super , že máte konečně zubáka!!!dneska nějakýho najít je fakt umění ![]()
Mucinko na nočník dávám jak kdy, párkrát řekla ee, ale teď to spíš říká až když se podojí
, nějak na ní nespěchám.
Zato v jídle je to machr, už jí všechno sama.Obědy papá sama už tak 2 měsíce, teď jí dávám jogurt do mističky a přesnídávku taky
líp se jí to jí. Ode mě se krmit nenechá, to řve jako pavián!!Takže jsem rezignovala a radši párkrát za den převlíkám.Páč se vždycky aspoň jednou lžičkou pokecá.
@Boudice23 teda boudi ta je šikovna.ja už se taky těšim,až bude mates jist sam,on i tu lžičku strka dobře do pusinky,ale před tim veme misku a ta leti tak si tam nema,co strkat
dokud bude se všim hazet tak to vidim bledě.a jinak dneska nočnik bojkotoval
,ale ja si s tim jinak hlavu nelamu.ono ho to zase začne bavit.doufam,že už zitra
![]()
krasny víkend ![]()
holky my už chodime
začal včera u kačenky na besidce,byl rozjetej a najednou šel.pak už doma zase neeee a dneska asi kolem paty.byl mrzutej,vždy si mě vzal za ruku a tapkali jsme.pak knučel nechala jsem ho stat ,pak si klekla a řikam tak pojd ke mě a on šel.
![]()
a už běhal,to jsou fofry.vyplaznutej jazyk,chechta se a leti.no je to sranda ![]()
my pořád nechodíme za ruce jen chvilku a chce nosit n. lézt, zuby pouze 3 ale nalitý to v papulce má už aby byli venku.
@mucinka2 píše:
holky my už chodime![]()
![]()
začal včera u kačenky na besidce,byl rozjetej a najednou šel.pak už doma zase neeee a dneska asi kolem paty.byl mrzutej,vždy si mě vzal za ruku a tapkali jsme.pak knučel nechala jsem ho stat ,pak si klekla a řikam tak pojd ke mě a on šel.
![]()
a už běhal,to jsou fofry.vyplaznutej jazyk,chechta se a leti.no je to sranda
Tak to mooooc gratuluju
Je to sikulka ![]()
@Megg píše:
my pořád nechodíme za ruce jen chvilku a chce nosit n. lézt, zuby pouze 3 ale nalitý to v papulce má už aby byli venku.
Tak to my sice chodime, ale nosit chce taky
Ja uz v 7.mesici a dr. at se setrim, jenze kdyz ona vzdycky ke me natahne rucicky a hodi takovy vyraz, ze je fakt tezky odolat ![]()
@tescada už v 7m ,to letí.a nedivim se ,ja ho taky nosim.neodolam jeho očička.sice nejsme těhotna ,ale niči mě to ,jak je těžky.nesmim kvuli kyčlím.no vysvětlujte mu to ![]()
@Megg neboooooj taky začne,ja jsem si taky myslela,že začnem dyl a najednou je to tady.
![]()
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ahooooooooooooooooooooooooj, jak se mate a jake pokroky dělaji vaši mrnousci???
my zlobime
,ale začal jist
,jinak nonstop ma rymu, řidky kakani a kruhy pod očima tak ted litame po doktorech. pořád něco ![]()