Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
28.2.13 21:47

@mucinka2
Tak to je něco jiného než u nás… Jednak Daníkovi se sáně líbí a když není sníh tak nejvíc už od podzimu jezdí na motorce. A já jsem ráda, protože kočár budu teďka potřebovat pro mímo :)
Právě ani moc mu ten sporťák nechci už ukazovat aby si zase neřekl že se chce vozit. Jen asi ty golfky kdyby něco. A hlavně s babi a dědou když někam jde/jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 08:14

My bereme kočár už jen do města, zrovna včera jsem ho vytáhla, když bylo tak krásně a šla si něco vyřídit, moc se jí tam nelíbilo, chtěla tapkat. Včera jsem si ale ten poby venku naprosto užila, jak bylo krásně. Taky jsme očurali dva kanály na náměstí :lol:, vždycky to na ni přijde v tu nejnevhodnější dobu, asi tři metry od nás stál policajt, tak jsem si říkala, jestli nedostanu nějaké napomenutí. Ale pak jsme to řešili doma s partnerem, tak prej se radši u děcka každej otočí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.3.13 11:48

@Delko u vas bylo krasně??? 8o tady je hnus.my když někam jdeme tak jen do města a nebo do školky a to by neušel. jinak jsme na zahradě, nikde necourame. ještě myslím, že do leta kočárek určo budem. holka už od 2 let taky nejezdila, ale ona je takova akční. mates je lenoch a nedovedu si představit, jak tahnu nakup a ještě jeho.no mam se na co těšit :lol:
ono mu je stejně nejlip na zahradě, už, aby bylo teplo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 18:07

@mucinka2 Fakt bylo krásně sluníčko, venku 11 st., chodila jsem s rozepnutou bundou. My bohužel zahradu nemáme, bydlíme v paneláku, tak chodime hodně na procházky, na písek atd. Kočárek beru, když jdu do obchodu ať se s tím nemusím tahat v ruce, malá už většinou ťape nebo když spěchám, ale už se jí tam moc nelíbí. Ale zas řeším, že nechce moc chodit za ruku, to se mi nelíbí, přece jen je to jistější jít ve městě za rukuzkrz auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.3.13 18:18

Holky u nás je taky pořád hnusně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 18:48

Ahoooj ahoooj :-) jsem ráda, že se zase ěnkdo ozval, nám už zbývají poslední 3 zoubky(pětky) tedy dvě ta další už je proříznutá. Včera jsme byly na první dávce MMR, tak doufám, že to bude bez reakce :-)
@lluuccii kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 19:11

@Boudice23 Můžu mít prosím dotaz, co je to MMR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 19:14

@Delko příušnice zarděnky, spalničky–priorix :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 19:55

@Boudice23 A jooo, díky, po touto zkratkou to neznám My jsme absolvoly už v prosinci a měly jsme navíc i neštovice kvůli tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 19:56

@Delko já jsem mmr odložila, čím později tím lépe, něco jsem si načetla o očkováních tak nad tím přemýšlím než naočkuju :-)
Neštovice se nám zatím vyhýbají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 20:01

@Boudice23 Nezlob se ale z toho, ja píšeš mi vyznívá něco jako výsměch a opovržení nad tím, kdo očkuje v termínu či snad použije něco navíc. Nebo se mi to zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
1.3.13 20:10

Ahoj holky, ja mam chlapečka ten je koncem unora, tak snad neva, ze se připojim, chtela jsem se zeptat jak to máme s mluvením? a kolik z vás jde do prace od 2.let ditete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 20:12

@Delko ale já přeci nikým neopovrhuju a neočkuju mimo termín, MMR se nemusí dle zákona očkovat podle očkovacího kalendáře, to si stačí jen vyzjistit. není tam stanovená očkovací doba ;)povinná očkování máme tak nevím na co jako narážíš? než dítěti píchnu vakcínu tak si o tom přeci něco zjistím. Mimochodem moje doktorka s tím souhlasila a plně mě podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 20:19
@lucikga píše:
Ahoj holky, ja mam chlapečka ten je koncem unora, tak snad neva, ze se připojim, chtela jsem se zeptat jak to máme s mluvením? a kolik z vás jde do prace od 2.let ditete :mavam:

ahojda, vítej :-)
Zuzka je taky koncem února..25 :-) měli jsem ale termín 5.3, než se naplánoval císař.
Do práce se zatím nechstám, zkusíme pořídit sourozence.
jinak mluvení Zuzce jde, kecá ve větách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 20:41

@Boudice23 Já nenarážím vůbec na nic a už vůbec se nechci hádat. Jen to tak vyznělo. Každý mám právo rozhodout se podle svého uvážení, ty ses rozhodla takto a já ti to neberu ani nevyvracím. Já jsem nebyla zrovna odvázaná, že budeme mít navíc ty neštovice, ale můj muž neproděla žádnou dětskou nemoc, tak než aby jsme riskovali, že by to pak lapnul od malé, tak jsme se pojitili, i když vím, že to není stoprocentní ochrana.
Dokonce ani ta základní vakcína není 100%, kamošky dcerka měla ukončené očkování a stejně dostala příušnice a do toho měla doma týdeního chlapečka, tak holka chodák musela do separacek babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí