Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
3.5.13 14:34

Joo a taky se pochlubime dortem, sice pozde, ale prece… :D

@lluuccii Natalka tedka chce, aby s ni Nikolka spinkala v postylce. No stejnak by tak neusly, ale ta sourozenecka laska je taaak krasna i do kocarku ji chce lozit a to uz v nem sama nejezdi dlouho :srdce: Mas se na co tesit :kytka:

Jinak jsme ostudy, na spani stale dudlika nosime, ale uz chodime na nocnik, tak aspon neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.5.13 16:02

@tescada holčičky jsou kraaasny :srdce: dortík vypada fantasticky :palec:

ta sourozencka laska je opravdu krasna.no z vlastni zkušenosti nevydrži dlouho, ale at si to užijou :mrgreen:
kačce bude 6,to už je slečna, ale matysek je po ní, jak divej. :srdce:

jinak mě už maty přestaval spat po roce a pul.zase jde spat brzy večer. někdy je pěkně unavenej a v kočárku mi vytuhne.nebo v autě to pravidelně. jezdime ještě kočarkem, protože pospichame do školky a s nim, aby jsme vyrazili tak v 6 :mrgreen: je to lenoch a ja ho nepotahnu.
kačenka nespala po o od 2 let.zase jsme najeli na jiny režim a nakonec mě to vyhovuje. :pankac:

dudlika už nemame, ale to jen diky tomu, jak byl v zimě nemocny a pořád se davil tak ho vždy vyplivnul. někdy se mu z něho i zvedl žaludek. tak jsem ho schovala a najednou byl v poho. občas si vzpomněl tak jsem mu řekla, že je pa. usinani bylo horší, je pravda, že si zvyknul na moje uspavaní. :( na nočnik taky chodi, jen v noci ma ještě narvanou plínku. to bude asi na dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.5.13 16:08

Ahoooj Holky :-)

@lluuccii to už máš opravdu za pár, ať je vše vpořádku a bez problémů ;)
@tescada se spánkem to máme podobně, chodí až kolem 2, a večer chodí až tak kolem 9 hodiny do peřin :-)
@mucinka2 bez plínky jsme taky, ale na noc ještě dávám,. přes den si občas cvrkne a kolikrát se i podojí, ale co se dá dělat, s plínou by se to nikdy nenaučila :mrgreen:

Holky myslela jsem jak to krásně půjde, že pořídíme sourozence a ono prd, v půlce dubna se sice povedlo, ale nakonec to bylo mimoděložní příšla jsem o vejcovod a teď musíme dodržovat šestinedělí a celkem 3 měsíce bez snažení :zed: :zed: :zed: nejdřív v červenci to můžeme zkoušet.
takže si dovedete představit jak mi z toho všeho asi je :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.5.13 16:09

@tescada krásný dorty, taky u vás frčí pat a mat?? :D :D
Holčičky jsou úžasný :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.5.13 16:17

@Boudice23 to mi je líto :hug: :hug: :hug: :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
3.5.13 17:43

@tescada tak holky jsou fakt bajecne. A koukam, ze male je uz 8 mesicu. Si pamatuju, jak si resila dalsi mimi na ceste a z ni uz je teda slecna :)
@Boudice23 jeee, teda to je smula. A takove trable s tim. To me mrzi.
Luuccii, blizi se nam to kvapem, co. No, jsem z toho trosku vyplasena, jak se to s temi dvouma raubiri bude zvladat :D ale tesim se.
Jinak my jsme teda komplet bez plen i na noc a bez dudliku.Po o chodime jeste spat, ale musim ho po hodce a pul budit. On je schopny spat 3 hodiny a vecer se mu nechce, ze. Jinak my vstavame teda okolo 6, coz umiram :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.5.13 17:56

@Hrubeska to je šikulka :potlesk: :potlesk:
ja s tou noci nevim, kdy bude schopnej. kačka ve 20m byla i na noc a to od 16m přez den a v noci plinka sucha.jen jsem neměla odvahu. mamina mi už řikala, že by neměl byt, jenže rano ma plinu u kolen.to ani, kdybych ho budila tak by to nestačilo. když mi třeba usne v autě tak hned se počura. prostě jak zabere tak se svěrač uvolni.ale ja si řikam, že ještě ma čas. :nevim:

jak jste na tom s mluvenim???matysek něco žvatla, ale pořád malo. přidavaji se slova, ale ještě to neni ono. upřimně mi to zatim tolik nevadi. kačka tu pusu nezavře a představa, že tady piští i maty :mrgreen: :mrgreen:,ale zase ta komunikace s nim bude mila, už se na to těším. on je celkově milej, pořád mě mazlinka a pusinkuje. musim si to užit už je to naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
3.5.13 18:10

@mucinka2 urcite ma hromadu casu. Rika se do roka od odplenkovani pres den.
A s mluvenim. Ted tu na me mladas doslova rval, ze ne pisek na piskoviste, ale tam haci. Myslel tim na kameny. Bych ho grrrrrrr :mrgreen: Ale rozkecal se az ted. Rekne par basnicek a pak, co se mu chce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.5.13 20:51

Holky diky :kytka:
@mucinka2 je mi jasny, ze za chvili se mi tu budou hadat a buhvico jeste, taky mam sourozence, takze vim a je fakt, ze jsme se pak sblizili az po puberte. Nu coz, jak rikas, musim si to tedka uzivat :) Jinak plinku na noc davam taky i na odpo spani (to se nekdy i pokaka), ale po ty noci ji ma taky jeste silene nacucanou. Nicmene to neresim, to prijde az casem…
@Boudice23 Tak to mame se spanim podobny, akorat my ji davame vecer v pul 9, ale v kolik usne to teda nevim :nevim:, taky zalezi jaky mame odpo program… Hlavne, ze tam nerve :) A jojo Pat a Mat, Bob a Bobek a Zizalaci - nic jineho u nas nejede. Jinak s tim miminkem me to moc mrzi :hug: Kamaradka taky o jedno takhle prisla nekdy v 8. tt a ani ty 3 mesice necekali, hnedka po sestinedeli na to hupsli a otehotnela hned. Ani nevim, jaky je vlastne duvod ty 3 mesice cekat :think: Nicmene se rika, ze kdyz nekdo takhle potrati, tak pak otehotni rychle, pac to telo uz je na to pripraveny. Budu moc drzet palecky, at se Vam to brzy povede a at je vsechno v poradku :srdce: Musi to byt tezky, na stranu druhou si myslim, ze je to aspon trochu lehci v tom, ze uz jedno dite mas, samozrejme to tim nezlehcuju… Drzim palce :kytka:
@Hrubeska Straaaasne to leti!!! Porad jsem chtela, aby uz byla trochu vetsi, aby ji byl aspon pul rok a tedka si rikam, ze uz by se to mohlo zastavit a ono nic :mrgreen: Jinak doufam, ze nas taky budes informovat, az Vas bude o jednoho vic :mrgreen:
Jinak Natalka sice mluvi i trochu ve vetach (jednoduchych), ale taky ji obcas moc nerozumim. No ale basnicky ty jeste teda nedava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.5.13 20:51

PS: Holkyyy, jak si menite ty profilovy obrazky, tak me tim hrozne matete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
3.5.13 20:55

@tescada :-) to je jasny. Pocitejte konec cervna nebo zacatek cervence :mrgreen: Do srpna to nosit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.5.13 22:05

@tescada u samovolných potratů doporučují hned, bohuže pokud něco berou vevnitř, musí se to hojit, ptala jsem se na to jak při propouštění doktorky co byla v nemocnici tak pak mého lékaře na stehách, říkal, že to prostě nemáme riskovat, že ta operace byla zásah dovnitř do těla a neměla bych to brát na lehkou váhu :(
Snad budeš mít pravdu, že to půjde pak rychle ;)
Sice Zuzku máme, ale touha po miminkuje jako u prvosnažilky no :mrgreen:

@Hrubeska jak se Samík těší na ségru co? :lol: Bude zněj ochránce a starší bráška? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
3.5.13 22:28

@Boudice23 no, tak to se uvidi. :-) ale znas to, cizi deti jsou lepsi nez sourozenci. :mrgreen: Ma dny, kdy porad rika Nela, Nela a dny, kdy Nela neeee a v zadnem pripade. Hlavne, kdyz se zminim, jestli pujci nejakou vec segre. Tak to jako vubec :-) No, bude to vesele. Starsi segry jsou stopro lepsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
4.5.13 21:11

@Boudice23 Aha, tak to je pak urcite lepsi pockat, ale co jsou to 3 mesice oproti pak celymu zivotu prcka? Ja vim lehko se to rika, ale hur dela… Vlastne si to ani neumim predstavit a stejnak je mi z takovyhlech pribehu vzdycky smutno :( No to spatny jste si uz vybrali, takze tedka uz bude urcite vsechno v poradku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.5.13 09:18

@tescada
Ahoj :) My se byli zase dovolenkovat na chalupě, tak jsem tu zase nebyla.
Zatím to vypadá, že ty dva roky od sebe je opravdu dobré, tak ještě uvidíme jak to bude nakonec opravdu vypadat. Ale je pravda jak píšeš, že si Daník nechá opravdu hodně věcí krásně vysvětlit, což je super. Nad dárečkem od miminka jsem přemýšlela. Asi zkusím něco vymyslet.

Ven v dešti také chodíme skoro denně.. Daník se také strašně rád rachtá v loužích. Naštěstí máme komplet oblečení do vody (gumáky, kalhoty a bundu), tak mi to ani nevadí, ale je pravda, že ne vždy se mi v tom dešti ven chce.

A se spaním po obědě jsme to měli tak, že od cca 18 měsíců po obědě nechtěl spát a nechodil a vydržel to tak do šesti, max sedmi do večera. Pak šel spát. Když mu byli dva roky, tak jsem vzala dudlana a od té doby opět chodí normálně po obědě spát. Problém naopak byl, že nebyl prakticky probuditelný dřív jak po třech hodinách, takže chodil večer spát pozdě. Teďka jsem mu vzala mlíčko a po obědě spí jen cca hodinu a večer chodí spát v tech 8-9hodin, což nám vyhovuje. Ale je pravda, že chodit odpo spát ve dvě jak píšeš, je fakt už moc pozdě, to když výjimečně Dany nejde spát mezi tou 12-13hod, tak mu řeknu že má smůlu a spát už prostě nejde..

@Boudice23
Tedy to je mi moc líto :(. Z vlastní zkušenosti a i co slýchávám v okolí je opravdu druhé miminko o hoooodně náročnější (myslím udělat :D ). My se taky snažili oproti Daníkovi dlouho, i když to dlouho nebylo.
Ale neboj, hlavně se nalaď na správnou vlnu a určitě se to během léta povede a budeš čekat druhé miminko. Kamarádka, která má stejně starého kluka jako my, tak to měla jako ty, úplně stejně a 4 měsíce po ukončení mimoděložního těhotenství znovu bez problému otěhotněla a v srpnu se jí narodí další zdravý kluk :)
Takže hlavně se tím nedeptej. Mělo to tak být :). Budu na tebe myslet a těšit se nejdéle koncem roku na info že čekáte další miminko ;)

@Hrubeska
Letí to strašně… Na jednu stranu si říkám, ať už se mimi narodí a můžu se zase normálně hábat, ohýbat a všechno dělat, ale zase na druhou stranu si stále říkám, ať tam ještě je. Přecijen je Daník šikulka, krásně mluví ve větách, takže si o úplně vše řekne, umí si i hodiny hrát sám (samozřejmě, že se přijde třeba pochlubit s lumpárnou, kterou vymyslel a tak, ale nechá mě sedět), a tak dále, tak mám docela klídek. Až se mímo narodí, tak klídek skončí.

No ještě pár týdnů máme :) Jsem zvědavá jaké to bude tentokrát, jestli budu zase dlouho přenášet, nebo ne, jaký bude druhý porod, a jak na tom tentorkát budu zdravotně… no uvidíme. Ale je fakt, že i jako poprvé jsem hodně dobře naladěná, špatné věci si nepřipouštím a idealizuji si opět úplně bezproblémové všechno. Tak to tak určitě bude :). Ale změnila jsem po předchozích zkušenostech porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí