Březňátka 2011 sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
1.3.13 20:42

:mavam: tak to máš super :mrgreen: snad se dočkám taky :zed: teda toho mluvení :),,, ja mela termí 10.3. a narodil se 22.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 20:45

@lucikga Ahoj, já se do práce nechystám, i když jsem pracovala od 8měsíců malé do jejího 1,5roku, ale pak už jsem to nezvládala, malá chtěla vetší pozorost. Taky se snažíme o další, tak bude práce jen na tatínkovi.
Malá je ukecaná až až, až si někdy říkám, že bylo lepší, když nemluvia, ale to jen v těch případech, když zkouší o něčem diskutovat a odporovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871

@Delko tak já se taky nechci hádat, manžel taky něměl neštovice, ale přemýšlím spíš nad tím, že nechám naočkovat manžela, byla bych ráda, kdyby si je malá prodělala, ale musím nad tím ještě popřemýšlet jak to vykoumat, co bude mít větší přínos a pro koho, jestli naočkovat dceru nebo manžela :think: :nevim:
Tohle psaní je takový neosobní a často si to lidi vyloží jinak než to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347

Damy, dobry vecer :mrgreen:
My vyrazili na hory, tak si snad jeste pred tim porodem odpocinu, naposledy.
Jsem rada, ze se Vam vsem dari. Nam tez. A nemoci nezavidim. Nam dopadly vysledky na alergologii na 1, tak jeste ty mandlicky, aby byly ok a jsme ready :-)
Jinak cekame oficialne holcicku. A Samik uz se i tesi. Trenuje na mensich detech mych kamaradek :mrgreen:
Tak se opatrujte a zkuste nejak zacarovat to jaro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 20:47

@Boudice23 přesně tak, snadno dojde ke konfliktu, i když je to myšlený jinak. Přiznám se, že naočkovat tátu mě vůbec nenapadlo, ale to už je teď jedn. V prosinci jsme byly na druhé dávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 20:51

@Delko co jsem tak četla tak to chce nechat udělat u dospěláka odběr na protilátky a pak případně očkování, když člověk protilátky nemá, bohužel jedna dávka stojí 1300 :roll: :roll: :roll:
Jo nevýhoda když naočkuješ dítě, že to může chytit i přes očkování a pak to chytně i dospělák :think:
no musím to probrat s manželem a zeptat se na to dětský :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 21:01

@Boudice23 my jsme za jednu dávku priorix ttra dali 1800 :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 21:04

@Delko 8o 8o 8o tak to už je pak jedno jestli nechat naočkovat dospěláka, stojí to tak na stejno, tak to asi podražily, podle mě je pro dospěláky stejná vakcína :think:
Když já se bojím aby manžel neměl nějaký těžký průběh, když se nechá očkovat :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 21:16

@Boudice23 Spíš bych řekla, že ta cena je od toho, že je to v kombinaci s tou klasickou a ty si připlácích za kombinaci a že se píchá jen jednou. Kdežto dospělák by dostal jen čisté neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
1.3.13 21:27

Ja jsem neštovice měla jako dospěla a bylo to strašny. moje neteř je měla vloni v 18 letech a doted ma problémy. zrovn ated teploty, otekly cely obličej a vyhodili ji z pohotovosti, že si vymyšli a na ten otok ji řekli, že si prostě tělo řeklo a oteklo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

matysek je hodně nemocny a s očkovanim jsem taky opatrna.ty neštovice pokud je nedostane tak na studuju a až povyroste tak mu je necham dat samotny. kačence jsem je nechala dat.ale to se uvidi časem.

ja bych se přiklaněla k variantě nechat naočkovat manžela :think:

jinak naš matysek, je bez plinek přez den.ji většinou sam a mluvi par slov. jelikož dcerka mluvi pořád a hodně tak mi to zatim nevadí :mrgreen:,každy den řekne nové slovo tak vím, že to bude dobry.je sladkej, mazlivej, prostě to se mnou umí :srdce:

všem březnatkum přejeme všechno nejlepší a moooc si užijte narozky :dance: :dance: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.3.13 21:38

Ahojky, koukám na ty vaše dohady tady… holky?!

Termín mám 1.7. 2013. :)

S tím mluvením, Dany taky mluví ve větách. Občas si i řeknu, že bylo lepší když nemluvil, když má den a nezastaví pusu :D

A k neštovicím… Já bych ráda, aby Dany neštovice dostal brzo, ale zase aby to nebylo když mimčo bude čerstvě narozené. U nás ve školce bývají, tak asi až začne chodit do školky, tak je s radostí přivítám, za ten rok a půl, nebo dva. Já i muž jsme je měli v dětství. U dospěláků je prý horší průběh, ale z osobních zkušeností vůbec nevim.

S tím očkováním my taky čekáme. Zrovna dneska jsem byla na tom nechutném testu těhotenské cukrovky…jistě si holky pamatujete… blleeee… no a četla jsem v jednom časopise jak v Německu ani Rakousku není žádné očkování povinné. Závidím jim :(

Tak si nekažme víkend a hezky všichni uvítejme ty krásné první jarní dny, které nám tak horlivě slibují

Mimochodem… V Lidlu mají od pondělí bundu, kalhoty do deště a taky holinky!!! Bundu máme ale kalhoty i holinky jedeme určitě koupit! To jen kdyby i vám dětičky přes zimu z toho oblečení do mokra vyrostli jako ten náš chlapák!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 21:48

@lluuccii Už jsme si to vysvětlily. :hug:

Taky jsem na ten Lid koukala. Tak jsem hned vytáhla náš komplet do deště (taky z Lidu, ale z druhé ruky) a ještě malé je. Když tak jen dokoupím šustky od Kuga, z těch už vyrostla a ještě má nepromokavou bundu. Jen s gumákama nevím, jak na tom je.
Ráda tam nakupuji věci na malou, ale u nás je to docela hoňka, jak člověk nepřijde hned na otvíračku, tak pak už tam mají prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 21:49

No musím to nějak promyselat s těma neštovicema :think: :think:
Kdybych věděla, že to chlap dobře snese tak ho nechám opupínkovat, třeba protilátky má, stačí třeba kdyby měl pásový opar, je to ten samý virus :-)

@mucinka2 se máte s tou plínkou, Zuzka chodí na záchod, ale plínku jí nechávám, nechce si říkat pokaždý, mrška jedna naše :mrgreen: :mrgreen:

My už máme oslavu za sebou :-) co máte za dárky, u nás je hitem lego :D :D a vysavač :D, ještě že mu dněska došly baterky :oops: :pankac:

@lluuccii my už jsem si to vyjasnily :mrgreen: :mrgreen:
díky za typ, na ten lidl kouknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2157
1.3.13 22:00

@Boudice23 Já jsem zatím objednala dort, letos bud kamarád medvídek Pú. :D A pak mám koupenou knížku na čtení před spaním. No a potom mám v plánu zajet do Ikei a koupit židličku a stoličku. Romča říkal, že jí koupí nové botky na jaro. A já už šmíruju nějaké věci z Nextu, ať má i něco hezkého. Od babičky by měla dostat panenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
1.3.13 22:06

@Delko dorty jsme měli 3, přivezla prababička, moje teta a tchýně pekla, takže jsem to jedla ještě včera :D :D nepočítala jsem že se to tak sejde, jeden maslový, druhý beruška a třetí včelka mája, pařížák potažený marcipánem. hodím fotku Máji a beruny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí