Poradna duly
Jana Čurdová
Veru já mám teda zatím asi 4 dny ale teda celkem furt dost..
jéé koláč bych si dala taky! ![]()
já jdu zase odstávat ![]()
Já už s tím byla na gyndě a prý mám čekat…Tak čekám a zatím nic
…Tak snad Ti to brzo skončí:-) Já mám dneska chuť na nějaký maso…jsem šílený masožravec
Tak ať máte odsávání rýmičky brzy za sebou ![]()
Veru já zase poslední dobou maso ne-é. Už od těhu, nevim proč. Asi proto, že mám štěstí na zkažený
smradlavý maso
![]()
Šemo, tak to se Ti nedivím
Přítel má štěstí an svinstvo v mase ![]()
A jakpak se holky s mrňouskama máte? ![]()
ahoj holky, já jsem taky masožravec, ale v těhu jsem nejedla ani salámy…
no teď už jen maso a šunku.....
Já mám tak silnou menst.,že mám za dva dny 2 balíky vložek fuč…
to jsem ještě nezažila,jen po porodu…
jinak já tu měla ségru s dětma
viděla jsem je po více jak 3 měsících a zase je tak dlouho neuvidím.....
![]()
ale už vysvitlo slunénko tak zase můžeme trajdat venku…a opalovat se…
jabadabadůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
![]()
Já v těhu nemohla vystát žádnou šunku…Ale od těhotenství jsem se rozežrala masem od té doby si nemůžu pomoct
Denně bych mohla sníst osmažený masíčko ![]()
Kacafazolko, tak menstruaci máš vážně silnou
snad jí budeš mít brzo za sebou. To musela být velikááá radost a shledání po 3.měsících,vid?
Bydlíte od sebe daleko? A copak Ríša, už je v pohodě?
no bydlíme od sebe asi 40 km.Ale ani já ani ségra nemáme řidičák.Já nemluvím se svým švagrem takže tam nejezdím a ségra dělá na ranní odpolední tak ji to taky nevychází,protože bydlí na baráku a tam je pořád co dělat…
![]()
A Ríša už je jakž takž v pohodě i když před chvílí mi hlásil, že začíná mít zase řidší hovino a to měl jen bramb.kaši se šunkou…
![]()
Tak to ju…tak hlavně, že se vždy můžete takhle sejít a pokecat…to je super
Neni to tedy stejné ale já nemám řidičák, všechny známý včetně rodiny mám 20km.od sebe a vídám je tak jednou za měsíc…Je to děs ty spoje
Jéé, tak snad bude Ríša v pořádku
A copak Kačenka, v pohodě…drží se? ![]()
jo jo Kačka je dobrá,jen mi začala více jíst v noci…Spala vždy od 19-20 hodiny až do 7 rána a teď ji krmím ve tři a pak v šest......
a má takové neklidné spaní…ale jinak dobrý a co vy?
Tady se hlásí další březňátka
hned dvě panenky, Karolínka a Valentinka ![]()
Ahoj maminy, tak jsme byli na víkend na Přimdě, malej to zvládl úplně v pohodě, trošku jsem z toho měla strach. Ale asi je rád, že je doma, už 4 hodiny si sám brouká v postýlce, chvilkama pospává, ale vůbec nebrečí. ![]()
U nás tedy ještě žádné přetáčení neprobíhá. A ani žádná MS. Sem tam mě trochu bolí břícho, že si říkám, že už to přijde, ale pak je zase dobře. Jinak já mám ještě 2kg nahoře, ale hlavně „nafouklé“ břicho. Toho se asi bez cvičení nezbavím. A taky prsa o 2 čísla větší. ![]()
Jeee, ty jsou boží.
Jak to zvládáš s dvojčátky?
Beed píše:
Tady se hlásí další březňátkahned dvě panenky, Karolínka a Valentinka
Kacafazolko, tak to si měla faakt dobrý…To jsi se i vyspala, vid?
Dáňa se budí většinou jednou v noci a od těch 5-6hod.jsme vzhůru už úplně…Ale někdy se vzbudí třeba ve 2hod.někdy až ve 4…jak kdy
Jinak nevíte jestli může ze psa přelézt klíště na mimčo? Měli jsme Buddíka(pes) na zahradě a pala tchýně, at ho prohlédnu,klíště jsem mu nenašla ale stejně se bojím ![]()
Beed, máš úžasný princezničky
A jakpak to zvládáte? V pohodě? A kojíš? My jsme tady skoro samý nutrilonky ![]()
Andílku, jakpak jste si to užili?
To je super, že jste to hravě zvládli…Máš pořááádného šikulku
Kort když je takhle hezky v postýlce a je hodňunkej
Já mám břicho šílený a o prsou ani nemluvim…
…Snad do léta trošku něco shodím ![]()
Vítej mezi námi Beed......ty tvoje prdelky jsou k sežrání…to budou asi pěkné vybiokna.....čertíci jim koukají z očí.....
Já když čekala Ríšu jsem měla taky mít dvojčátka, ale o jedno jsem přišla ve třetím měsíci…
![]()